I have a new do

Hej, tänkte att ni kanske ville se hur jag ser ut nuförtiden :) thanks to Nina!


B-uppsats, du är min bitch

Klockan må vara nästan 11 men jag är i full gång! 

Jag håller på att strukturera min B uppsats. Det går väldigt bra och jag klottrar för fullt i mitt block, kollar citat på nätet, läser i mina böcker och hittar citat och skitbra referenser i dem. 

Vilket bara bevisar att jag kan, bara jag vill. Det gäller bara att få tummen ur röven. 
 


Jag vill passa på att tacka mamma och pappa som genom gemensam DNA-kombinering gett mig en bra hjärna och en förmåga att plugga tills domedagen. Detta är anledningen till att jag faktiskt valt ett yrke som tillåter mig att tillbringa resten av mitt liv i en skola. Jag kanske inte är så vältränad, lagar så god mat, tittar på nyheterna eller ens vet vad pi är, men DAMN, jag kan plugga. 

Damn

Sjukt billigt att åka buss till Borgholm. Om man bara säger skolungdom så blir det himla bra. Och eftersom jag inte fyllt 21 än kan jag ju glida på det konceptet i 2,5 månad till :)


Linneas ferre

Förresten, här kommer en släng av mingelbilder från förra lördagens födelsedagsfirande hos Linnea!
 


The partypose is OOOOON! Notera ballongerna, födelsedagsfest, ey?! :DFina Emilia och Rickard! (Nu höll jag på att skriva Rockard, vilket hade varit fel men sjukt coolt. Tänk att heta Rockard!)Det här är typ när Miller och Lisa pratar om hennes ålder. Han blev väldigt paff när ungdomliga Lisa erkände att hon faktiskt är av årgång 87. Miller vägrade tro henne och höll fast vid att hon är 21.Skönt med folk som vill vara med på kort xDDet här är en bild och pose som gör Lisas tröja rättvisa. Man kan ju nästan höra henne säga "Whazzzup brotha' from another motha'?!"Tittut!Miller - "Mannen, jag svär! Hon sa så!"
Rickard - "Hm, ja. Wow."


en sista snygg pose från Lisa och Malin! 
 
Det måste tilläggas att jag faktiskt inte har någon bild på Linnea, vilket är väldigt konstigt xD Men födelsedagsgrisen var där, bara inte i mitt kamerafång xD
 

"There's nothing hotter than a girl with brains." /Warm Bodies

Daaaaaamn! Bra film!
 
Eftersom det är den internationella CSN-dagen tog Lisa, Jenny, Alicia och jag en tur till biostaden. Ett stycke romantisk zombiefilm stod på menyn och jag lovar att vi alla satt med glasartade blickar och gapande munnar, KONSTANT! Sjukt bra film, bra budskap, duktiga skådisar, komedi, action och romantik i samma rulle. Mycket nöjd :)
 
 
 

Jo, men visst.

Här sitter jag nu, på universitetsbiblioteket. Eftersom min internet inte fungerar, blev jag tvungen att gå 180 m till en helt annan byggnad för att kunna vara med på adobe connect lektionen. suck.
 
Min plan för den här dagen är annars att gå en promenad med Lisa, handla potatis, äta kötbullar, potatis och gräddsås med Lisa, titta på Peter Pan med Lisa och sen får jag nog gifta mig med Lisa eftersom vi träffas varje dag. 
 
min arga korridorsgranne fick brev från kalmarhem och knackade på min dörr. han skällde på mig och sa att det var drygt att vilja ha det rent. jag stirrade tomt på honom och funderade på hur pass svårt det är att sitta i fängelse för misshandel.

Call me maybe

Idag har jag väntat på att en kille ska höra av sig. Det är för jäkligt. 
 
Så mycket energi och tankar som man slösar på sådana här tillfällen. Tack o lov för fläskfilé och svår indiefilm hos Lisa, annars hade söndagen varit poop. 

Thank you, guy I hardly know but still like for not calling when you said you would. May you burn in hell. Or somehing.

Adobe connect lesson

Så här ser det ut när vi har en adobe connect lektion med David Richardson :)

 
Det är väldigt praktiskt eftersom alla elever sitter hemma med sin dator och behöver inte åka till ett klassrum. Speciellt bra för dem som bor långt borta :)

Jo-jo-jo-hanna kommer hit!

woop woop!

Idag kommer Johanna på besök. Hon ska kika på lägenheter imorgon och passar på att hänga med mig :D 
Men först ska jag ha en sociolinguistics lektion på adobe connect och även gå en promenad.Winning!

CANCER - The Beauty (June 21 to July 22) 
MOST AMAZING KISSER. Very high appeal. A Cancer's love is one of a kind... Very romantic. Most caring person you will ever meet in your life. Entirely creative person, most are artists and insane, respectfully speaking. They perfected sex and do it often. Extremely random. An ultimate freak. Extremely funny and is usually the life of the party. Most Cancers will take you under their wing and into their hearts where you will remain forever. Cancers make love with a passion beyond compare. Spontaneous. Not a fighter, but will kick your ass good if it comes down to it. Someone you should hold on to! 

BAM!
Jag är antingen kreativ eller galen. Men vem bryr sig, jag är the best kisser, EVER!
winning, always :D

Krig i korridoren

Fejden fortsätter.


Den här veckan var det min tur att städa. Det gjorde jag igår och tyckte inte att en persons disk skulle stå och ta upp hela köket ( två stekpannor, 3 tallrikar, 6 glas, 8 olika bestick, en vattenflaska, en påse subway-skräp och en påse pantburkar.) så allt detta staplade jag utanför den skyldiges dörr.

Sen planterade jag mig på balkongen för läsning och sol. Tråkigt nog kom den tokige killen hem då och blev arg på mig. Han tyckte jag var dryg när jag förklarade att ingen av oss andra ville laga mat i hans smutsdisk. Han tyckte att den inte stått där så länge, högst tre dagar. Eftersom vår regel är 1 dag och det faktiskt hade stått där i 6 dagar kändes det inte som om vi kom någon vart i diskussionen. 

Det slutade med att han hotade att sätta min disk framför min dörr. Lycka till, buddy. 
Nu när jag vet det ska jag fan gömma allt på mitt rum. SUG PÅ DEN!


Förresten ringde vi alla i korridoren till Kalmarhem i förrgår för att se om dom kunde hjälpa oss med honom. Den trevliga kvinnan blir arg på honom och sa att så här ska det inte vara. Hon glädje oss med att han faktiskt sagt upp sitt rum och flytter i slutet på maj. Det betyder att jag bara behöver gömma min disk i lite mer än en månad. Skönt.

/Mer uppdatering från mitt galna korridorsliv kommer.
C ya.

Kalmar

Temperaturen har stigit och Kalmar ligger inte längre gömt under ett lager snö. 

Jag tog en promenad för att bekanta mig på riktigt med mitt nya hem! Dääääjm. näjs.Go våren, fotbollsspelarna kommer ut! Ser ni inte dom? Nåväl, jag gjorde allafall det och låt mig säga att det var nääääjs.Det här är femte försöket. De fyra första kröp jag närmare och närmare, tills jag kände att de var med i bild utan att bli förbannade på mig.


Man blir ju yr av att titta på panoramabilder!thihi. "hej" ;)Min första tanke här var: "Antisemitisk staty i Kalmar?"Andra tanken, efter en närmare titt: "Självklart inte. Bara en naken man, i färd med att dyka ner i vattnet (?)."Jag vill ha en sån här. I precis detta ögonblicket bestämde jag mig för att införskaffa en sån, någon gång i livet. Helst när jag inte bor i ett rum på 12 kvadrat där jag inte får plats med ett par skor till, än mindre en soffa.Slutsatsen är att jag gillar Kalmar skarpt.
Stina ♥ Kalmar = sant

It's the most wonderful time of the year, according to Ms. Lisa.

Det är nästan ofattbart fint väder i Kalmar idag!

Jag har stora planer på att plugga, promenera och äta burgare (hemma, min strama ekomoni tillåter inte mat på andra ställen än mitt kök eller Lisas.) Men först ska jag handla, för mina sista slantar. 

För övrigt hade vi seminarie om Frankenstein idag med Per Sivefors, som lyckades säga so on and so forth ett dussintal gånger. Jag har inte de korrekta sifforna, men jag ska konsultera Jenny som höll räkningen på sitt block. Ja, sånt gör man på universitetet. Utbildning, smutbildning, vi klottrar och kritiserar läraren istället. Han är rätt skojig faktiskt, flummar iväg sig ibland men verkar ändå ha koll.Alla blir väl glada av fint väder. Eller, ja, nästan alla. Kanske inte Vargen i Bamse. Men han är ju så negativ.Misslyckat försök att balansera datorn på en hand och fota utsikten och det tokfina vädret. 
Istället ser vi vad som verkar vara en skuggformad Stina och stora delar av mitt fönster.

BOOM

Kalmar centrum har blivit bombhotat. Tacksam för att jag bor på andra sidan vattnet. 

För övrigt tar jag det extremt lugnt idag. Har inte pluggat ett dugg utan bara promenerat, hälsat på Lisa på jobbet och följt henne hem, ätit potatisbullar med lingon och tittat på Buffy.

Ärligt talat tror jag inte att det blir intressantare än så här. Får väl dock hålla ögon och öron öppna efter nyheter om bomben. Jenny berättade att bombteamet från Skåne är på väg, makes sense. Vi Skåningar är de enda som kan hantera explosivt material. Se på mig, jag är ju från Skåne och jag är ju ett bombnedslag.

damn gurl

Min syster visade den här videon för mig i påsk och jag älskar hur den här kvinnan verkligen kan imitera så jäkla naturtroget! :D


 

Min förmåga att tappa bort saker

När jag var i Skottland med Erika hade vi ett stort problem i rummet vi delade. Storleken var väl ungefär samma som mitt korridorsrum nu; 12 kvadratmeter.
 
Hur det nu var möjligt tappade vi jämt och ständigt bort grejor i det här pyttelilla rummet. Hörlurar, laddare, smink etc. Saker bara försvann och även om vi letade som idioter (faktiskt lyfte på sängar och dylikt) var de helt enkelt borta. Sen efter 2 månader dök de upp igen, vanligtvis under sängen. HUR ÄR DET MÖJLIGT???
 
Samma sak hände mig här igår. Jag låg i sängen och tittade på Buffy och förundrades över Spike's magmuskler, när jag insåg att jag inte hade min telefon. Jag letade överallt i detta lilla rum på 12 kvadratmeter. Inte ett spår av den. Efter typ 45 minuter hittade jag den på min pinnastol, UNDER dynan. Återigen undrar jag, hur är det möjligt?Jo, men absolut. Här lägger jag allt viktigt; så som pengar i en strumpa, en kungakrona och alla mina Harry Potter böcker.

Guilty Pleasures

Alla har vi väl saker vi gör som vi inte riktigt vill erkänna för andra?

Man vet liksom att skulle man säga det till någon så är risken ganska stor att dom stirrar tomt på en och höjer ena ögonbrynet långsamt i det internationella tecknet för "Oooookej, du är en sån. Nej men, oj! Är klockan så mycket! Jag ska nog gå."Generellt får man den här looken. 
 
Dock är det ju lugnt här. Ingen dömer på min blogg. Stina the Great är god, ömsint och förlåtande. Hon förstår dig.

Jag tänker lista mina guilty pleasures och berätta vad jag inte riktigt berättar offentligt. Vill jag att någon ska tycka att jag är cool(are än vad jag redan är obviously) brukar jag hålla tyst om dessa ting:

 • Jag älskar Glee. Det är fantastiskt. Alla är lyckliga, sjunger och dansar hela tiden och är allmänt underbart på alla sätt och vis. Detta säger jag inte till folk. 
 • Jag älskar High School Musical. Samma princip gäller här. Hur kan man inte älska något där det förekommer spontana danser med Zac Efron på skoltaket och där plötsligt enorma musikalnummer utrbryter i kafeterian?! Jag säger som mannen i Candy Crush: DIVINE! Detta brukar jag hålla tyst om. 
 • Jag kan titta på videos av One Direction och bara stirra stumt på dessa killar. Jag kan inte avgöra vilken av dem som är sötast och det är liksom förlamande att bara glo på dem. Varje gång jag ser ett av deras små söta fejs vill jag bara pussa på det. Plus att jag faktiskt älskar deras låtar. Skitroliga. Alla är glada och hoppar och sjunger. Najs. Men det talar jag inte om.
 • Historiska romaner. I just love 'em! Frasande klänningar, baler, vita kravatter och höga hattar, arroganta men ömsinta män och kvinnor med skinn på näsan! Får jag en sån bra bok, då börjar jag läsa och slutar inte förrän boken är klar. Yum! Men, mina läppar är förseglade.
 • Att jag faktiskt inte tycker att Justin Bieber är särskilt dålig. Han har till och med blivit riktigt snygg nu när han har en bättre frilla. I'm not a Belieber, yet...
 • Min kärlek för DisneyChannels filmer. Starstruck, Another Cinderella Story, Camp Rock etc. Dom är sådär härligt förutsägbara, barntillåtna och mysiga in i märgen. Yes, I love them. Här kan vi även inkludera Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers och Christopher Wilde. (Dock blir jag arg varje gång jag ser Miley's mun.)
 • Nicholas Sparks! Mannen som skrev A walk to remember, The Notebook, Dear John, The Last Song, Safe Haven och The Lucky One. Om han vill får han gärna skriva manuset till mitt liv. Då vet jag att jag med säkerhet kommer träffa en blandning av Ryan Gosling/Shanning Tatum/Liam Hemsworth/Josh Duhamel/Zac Efron. Ja tack, Mr. Sparks.
 • Jag älskar även Melodifestivalen. Och Eurovision Song Contest! Passionerat! Tack Gode Gud för dessa tävlingar med fläktar, glittriga kläder, upbeat må-bra låtar och glädje, glädje, glädje till alla. Damn, good stuff.
 
I guess I'm guilty, I have pleasures.

crazy eyes are going out

Jag trodde aldrig den här skolveckan skulle ta slut.
 
Eftersom vi börjat två helt nya kurser har det varit ganska mycket plugg. Spenderade tisdagen på biblioteket, onsdagen med litteraturseminarie, torsdag med sociolinguistics och uppsatsskrivande till långt in på natten. Idag har vi redovisat vårt senaste utkast till B uppsatsen.
 
Så nu får det fanken vara nog. Ikväll ska jag slå klackarna i taket, på ett ekonomiskt sätt! Ska äta på studentpuben (där jag har en gratis måltid innestående eftersom jag jobbat där) tillsammans med Jenny och möjligtvis David och Axel. Sen ska vi hem till Jenny och förfesta lite, där Lisa joinar också. Efter det ska vi till O'Learys (inget inträde, bra för plånboken) och dansa tills fötterna blöder. 
 
Det ska bli så otroligt skönt! Jag måste göra något som inte är plugg, jobbsök eller deprimerade tankar om att jag faktiskt inte vill vara med någon. Det har jag insett nu. Så himla trist. Men det har fallit bort. Ibland ser jag par ute och då tänker jag "meh". Visst, jag skulle väl kunna hålla någons hand och så. Men ärligt talat känns det, inte som något jag egentligen vill. Så, efter nästan 8 år av önskningar om en pojkvän, önskar jag nu att jag ska må bra utan denna mytomspunna man. Både sorgligt och befriande.
 
 

the penis (känsliga läsare varnas)

Ack, livet har så många existensiella frågor som bara dyker upp när man minst anar det. Bland annat på Piratebay när jag skulle ladda ner Mästerdetektiven Kalle Blomqvist och Rasmus.
 
 
Nu måste jag säga att om jag hade ägt en penis och den hade varit en kobra, då hade jag varit rädd.
 
 
"Penis, huh?"

Hahaha

Jag har världens roligaste sms-konversation med Lisa xD


Not the Incredible Hulk, not the Amazing Spiderman, but the Sensational Lisa!

Dagens inlägg tillägnas min nya härliga Kalmarvän Lisa! Kvinnan som inte blir arg, som har den bästa humorn, som aldrig censurerar, som är dansdrottning, antagligen superhjälte och the best girl ever!


winning, always!

Just det! Jag har förresten fått jobbet på Athena!!!! :D:D ska diskutera lön på tisdag, men jag är bokad för sommaren och även lite helger och kvällar under våren och hösten :D:D YEEEES! Äntligen kan jag tjäna lite pengar och ge till alla dom jag är skyldiga. Gud vilken sorglig tanke.

Jag gör annat också...

Förresten, ni kanske undrar vad jag gjort mer idag än att spionera på min korridorsgranne och samtidigt barrikadera mig i mitt rum i rädsla för samme korridorsgranne?
 
Jag har gått en lång runda med Lisa. Typ 8 km. Men jag avrundar upp till 1 mil, det låter så mycket bättre ;)
 
Jag har även gjort spaghetti och köttfärssås. Det gick väldigt bra, förutom att jag tappade massa spaghetti på golvet. Whatevs. (OMG!!!!!!!! VARFÖR?!!!!! SÅ SJUKT ONÖDIGT!!!! HATE MYSELF AND MY NEED FOR SPAGHETTI)
Plus att jag hackade löken så fint att den nästan försvann, så små var bitarna. Tack till Bo-Ewe som är min hackar-hjälte, den mannen kan hacka till domedagen!
 
Och eftersom jag glömde min laddare i Eslöv kan jag inte lägga upp roliga bilderna på matlagningen. Jag hade lagt upp en egobild om jag bara hade kunnat koppla det till köttfärssås på något sätt. Det går tyvärr inte så jag lägger upp en bild på en katt istället.

Why? För att citera Viktor: Cause I can.
 
 

intrigerna tätnar!

Så här är det: vi är 4 personer i korridoren jag bor i. 3 av oss är renliga, skötsamma och visar respekt och hänsyn för de andra. 1 av oss, gör inte det.

Eftersom vi 3, som är normala, fått nog av gammal disk som ligger i diskhon i 2 veckor, tomburkar och mjölkpaket överallt, att det aldrig finns några gafflar (?) och att en viss person går in med sina smutsiga skor istället för att ta av dem vid dörren som alla andra dödliga, bestämde vi oss för att göra något åt det.
 
I nr 4:s frånvaro (vi tror han varit i Köpenhamn hos sin tjej. Och ja, man undrar ju. Antingen lever de i en fullkomlig svinstia eller är han ihop med en städerska. Ingen annan än en professionell skulle kunna städa upp efter honom, trust me) tog vi all disk han lämnat och staplade den framför hans dörr. 
 
Det är nu intrigen tätnar. Jag gick precis ut i köket och såg att all disk stod på köksbordet. Which means, THE MONSTER IS HOME!!!
 
Jag väntar med bävan på att han ska knacka på min dörr med anklagelser och högaffeln redo. 
God, have mercy on me and my need for cleanliness!

Spekulerar, funderar och filosoferar.

Har spenderat en fabulous kväll med Feffs, Becca, Miranda, Johanna, Olivia och Hugo!

Vi gick till en klubb i Malmö som var en smula alternativ. Sjukt spännande musik, massa tjejer (säkert kul för alla homosexuella, inte någon jättefördel för oss andra xD) och en hel del roliga karaktärer som jag nog inte hade sett i Kalmar! Det var typ som att vara på studiebesök i Malmö, en chans att se sånt jag inte vanligen gör xD

Nu ligger jag här i Felicias snygga lägenhet, på hennes soffa och funderar. Jag längtar lite till imorgon kväll. Då när allt är bra igen; jag har käkat, sovit och ligger i min säng och tittar på Teen Wolf på min dator. Yum!


Happy and hypad, it walks hand in hand tonight

Okeydokey, jag har nu jobbat en kvälls-service på Athena och det var jättekul! Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb där för det hade varit riktigt kul att arbeta där!
 
Nu är jag lite lagom hypad, så jag får se en film eller dansa lite hula hula i mitt rum innan jag ska sova.
 
 
Imorgon bär det av till Eslöv och kära C4-vännerna, ska bli så roligt! Vi ska ut på galej i Malmö, så håll utkik efter en skock kacklande kvinnor! Malmös män, bewaaaaaare. ;)

There is just so much of me.

Visst undrar vi alla? Jag gör allafall det. Jo, minsann. Jag tänker fan fråga. Nu gör jag det.

Vad är det med att alla människor lägger upp bilder på sina naglar på Facebook och Instagram? 
Jag förstår inte.
 


Det här är liksom mitt ansiktsuttryck när nagelbilderna dyker upp. Jag förstår helt enkelt inte. Jag kan till och med säga det på franska: Je ne sais comprend pas. HA! In your face, min franskalärare i högstadiet. 
"Look at my magical naaaaails! Look at 'em! See them shiiiine like diamonds in the sky!!.... No, sorry, that's a Rihanna song. Sorry, my bad. Where was I? Nails!! That's right. Looooooook aaaaaat myyyyy coooooool nails."

 
Fast om man tänker efter är det kanske som egobilder. Nagelmänniskorna är väl stolta över sina naglar. Då är det inte mer än rätt att de får chansen att visa det. Typ som att jag är stolt över min förmåga att ta bilder på mig själv. Efter mycket övande i speglar, bilrutor, fönsterglas och andra blanka ytor, har jag ju perfected my camera-face.
 
Jag har ett fejs som jag vet funkar och då kör jag med det.
 
Låt mig demonstrera:
 


Fejset är påSussi ändrar sig lite. Mitt fejs är ju som sagt på och jag ändrar mig inte en tum.Sussi kör ny grej. Jag håller stenhårt på min klassiker.If it ain't broke, why fix it?
 
Bara se nu vad jag gjort. 7 egobilder. Tur att det är min blogg. Jag gör vad jag vill här. Jag är ju trots allt -trumvirvel- Stina the GREAT! *maniskt gapskratt i sann, galen vetenskapsman-anda*
 
 
 

Vad händer med Stina?

Jo, det ska jag förklara.
 
 • Jag har handlat mat för en astronomisk summa och räknat ut att jag har 27 måltider i det jag handlat. Så tekniskt sett kommer jag inte behöva handla mat förrän i maj. AWESOME STINA!
 • Jag insåg att jag behövde basic-kläder. Lisa följde med idag och hjälpte mig. Nu har jag massa fint som är superpraktiskt att ha både till vardag och till fest. Jag är gräsligt nöjd och kommer i fortsättningen vara sexig som fasen i vilket sammanhang det än är. 
 • Två nya kurser har dykt upp i mitt schema (tack o lov!) en online och en vanlig. Sociolinguistics och litteratur, hell yeah! Detta är goda nyheter eftersom jag höll på att glömma att jag studerar eftersom vi har ett seminarie i veckan...
 • Jag har möblerat om i mitt rum, blev väldigt bra! Återigen med Lisas hjälp (sjukt mångsidig den tjejen!)
 
Annars är allt obehagligt bra. Ska provjobba sista gången på Athena på fredag, sen får jag reda på om jag får jobbet (verkar så, men jag tänker inte ta ut det i förskott). Jag måste verkligen ha det dock, jag är skyldig mamma en summa som jag inte ens vill tänka på och det hade kännts bra om jag kunde gett tillbaka allt till henne. 
 
Så håll alla tummar som kan hållas för fanken! :D
 
xx

Hände det på riktigt? :O

Okej, jag hade en lustig dröm.

Jag var i min mormor och morfars hus tillsammans med min barndomskompis Linnéa. Här kommer det tokiga: vi var shapeshifters och kunde förvandla oss till katter. Dock var jag inte fullvuxen än så jag förvandlades till en kattunge (adorable eller vadå!)

Vi bodde där med resten av vår flock och allt var frid och fröjd. Tyvärr blev huset invaderat av en annan kattflock som dödade alla utom Linnéa och mig.
Vi lurade den andra flocken att vi var fredliga och kunde tänka oss vara med i deras flock. För att invagga dem i falsk trygghet tittade vi på filmen Grease tillsammans.

Och precis när Sandy och Danny sjöng som mest under You're the one that I want, stack Linnéa och jag utan att de märkte något.

Weird dream.


Manodepressiv, ja.

Och på något sätt blev att okej igen!

Det har varit en superbra påsk hemma med min härliga familj. Susanna var ju även hemma så det var definitivt ett plus i kanten :) jag har insett att det finns inte en person som jag är lika synkroniserad med som min storasyster. Vi har exakt samma humor och det är precis som om vi båda kommer ihåg det samtidigt varje gång vi ses! Syskon är väl en underbar sak, eller hur? :)

Igår såg mamma, B och jag sista avsnittet av The Bible som gått under påsken. Jesus dog. WHOA! Did not see that one coming. Hehe...
Faktum är att det var så hemskt att jag grät som ett barn. Mamma höll för mina ögon när dom spikade i hans händer. Det hjälpte inte, jag hörde fortfarande...

Mamma, du är underbar som vill skydda mig från onda saker genom att hålla för mina ögon. Love you for that!

Nu återvänder jag dock till Kalmar. Det ska bli skönt att komma hem och bara vara. Matilda kommer på visit på fredag och på lördag bär det av mot Eslöv och en C4 reunion :D


FML

Jag har varit vaken i 10 minuter och kan redan nu säga att det inte är någon bra dag. Ibland är det ju bara så, för nästan ingen anledning alls. 

Jag stirrar bistert upp i taket från min säng och ignorerar katten som jamar utanför dörren. Känner mig arg, ledsen och bitter. God knows why. Kanske för att jag såg klart på säsong 8 av How i met your mother igår och vi vet alla hur förjävligt det är när något bra tar slut.
 
Nej, och allvarligt talat kan det här ju vara det sämsta blogginlägget i bloggens historia. tack å hej, leverpastej.

Damn

Illa, jag mår illa. Och ja, jag önskar att det var en Magnus Uggla låt, men tyvärr inte.


RSS 2.0