Som en vissen blomma

Jag vet att jag är trött när min ryggrad slokar och jag hamnar i den här positionen när jag sitter. Jag är så trött att bara tanken på att sträcka på mig får mitt hjärta att svida.
Men annars är det bra.

Det omöjliga har hänt.

Jag har ingen film att se på.
 
Vet ni varför? Jo för att jag tog med alla filmer upp till min nya lägenhet i Kalmar när jag flyttade. Bra. Helt plötsligt blev Skåne en ödslig plats för den här filmälskaren att semestra på. Men men, vad är väl en film om kvällen?
 
Annars har jag inte mycket att rapportera. Mitt hår är lika slitet som förrut, jag är lite knubbig i kanterna, dock har jag nog äntligen blivit lite utvilad. Jag har sovit som en drogad buffel (eller buffalo, Lisa? xD :D) sen jag kom hem i fredags och jag har börjat förlora mitt konstant stressiga ansiktsuttryck som hemsökt mig denna våren.
 
Jag har även slagit ett slag för hälsan och cyklade 12 km idag, till tonerna av Lebo M och Lejonkungen, förstås. Min tanke är att det är bra att vara välisolerad under vintermånaderna, eftersom man kan utstå kylan då! Något som dock blir överflödigt under sommarens varma stunder. Därför är det nog dags att försöka skala av lite av min knubbighet. Om inte annat för att göra min otroligt snygga bikini rättvisa. 
 
 

hallelujah!

Länge leve wifi!
 
Jag är hemma i Skåne för min kusins student och även semester med midsommar inkluderat. Ska bli fint som fanken! :D
 
Ni undrar säkert vad jag har hittat på sen sist. Eller? Det gör ni väl? *osäker min* Äsch, klart ni gör :D *all osäkerhet som bortblåst*
 
Om den hårda sanningen ska fram har jag inte gjort så värst mycket. Jobbat, pluggat och flyttat. Min nya lägenhet är ett litet himmelrike ska jag säga er. Den är underbart lugn och vacker, med parkettgolv och bjälkar i taket. Dock lite läskigt med marknivå. Men jag garderar mig med låst dörr och invanda karate-moves om en inbrottstjuv skulle ta sig in.
 
 
hur som haver, skorna skaver. jag ska äta en liten fryspizza nu och se det senaste avsnittet av Game of Thrones. mums på båda delarna där ;)
 

Power to the jewellery!

Mot Guldfynd!RSS 2.0