zzz snark

Jag är så trött att jag ser dubbelt. Har varit på VIP-shopping på H&M med Lisa. Inte för att det är så väldigt ansträngade i sig, men jag fick för lite sömn för att kunna hoppa ur sängen i morse vid 7. Tänk vad man gör för lite gratis kaffe, en macka och 20% rabatt på hela sortimentet...
 
Nu ska jag faktiskt ta och vila en stund, resten av dagen ska jag plugga. Måste dock power-nappa lite, annars blir det bara mos av plugget ändå. 
 
Laters!

Ta ett djupt andetag och läs allt i ett svep!

När har jag tid att blogga? När jag är i skolan och sitter på en föreläsning då jag borde lyssna, men bloggar istället. Bra liksom. Jag är en exemplarisk student helt enkelt. 
 
Jag tog ett exekutivt beslut förra veckan på onsdagen att jag skulle ta semester. Jag skolkade från en onödig föreläsning och spenderade den dagen i sängen med min dator och gänget från Grey's Anatomy. Torsdagen spenderade jag med Lisa på Kvarnholmen och lättade trycket i plånboken. Vi åt en värdig lunch med ett glas vin till (MITT PÅ DAGEN, HELT GALET!!!!) och sen kikade jag på skräckfilm med Kim på kvällen. 
 
I fredags gjorde jag något himla kul; jag spenderade dagen i Kims pappas studio och spelade in en låt som han skrivit. Det var tokigt kul och vi hade väldigt trevligt :D Efter det fick jag träffa massvis av Kims släktingar som var på besök för fotbollstittande och middagsätande. Jag hamnade mellan Kims farmor och faster som både enbart talar franska, vilket var helt fantastiskt! Vi kommunicerade på kracklig franska (från mitt håll) och hade det väldigt bra! 
 
I lördags shoppade Kim och jag på Carlings, åt honom då. (Trots en väl tilltagen lön efter julen försöker jag hålla i pengarna lite) Carlings har världens REA just nu och han köpte 6 plagg för 500 kr. Sjukt bra. Jag fick gå runt och plocka kläder åt honom och det var precis lika roligt som att shoppa åt mig själv, bara med fördelen att jag inte behövde betala något xD
 
Kvällen spenderade vi med Kims bro's, ja, faktiskt, det är termen jag väljer xD Brodern Adam och kompisen Adam åt lite tacos hos oss, drack öl och så spelade vi Fifa. Vi gick ut en sväng i kylan och spenderade 40 minuter på ett överfyllt O'Reillys. Eftersom jag inte var så lullig (jobb i söndags) blev det väldigt tydligt att fulla vuxna beter sig precis lika löjligt som fulla ungdomar. Vilket var rätt komiskt xD
 
Jag tänker bjuda på ett par bilder, för att försköna inlägget en smula. Puss och kram, skumbanan :)
 

Ett knasigt sms från Lisa till Torbjörn under förra lördagens tentaslask. Vi vet fortfarande inte vad uttaxerats behaviorism är.
 
 God mat och välfyllda vinglas från torsdagens shoppingäventyr med den smäckra damen Lisa!

En glasögon-selfie, mest för att jag är egocentrisk...

Min fina syster och jag på nyårsafton, hon har nu stuckit iväg till Mallis för ShowSchool och sen ska hon vidare till Turkiet resten av året tillsammans med Knuten. 

Kim och Elvis, där Elvis verkar undra vafan det är som pågår. Men han la sig i spellådan själv. Elvis då alltså, inte Kim.
 
 

the student who wanted

Morrn morrn!
Här sitter vi på föreläsning med den oerhört trivsamma läraren Fabian. Trött är jag, typ så att mina ögon står i kors. Men vi har endast 30 minuter kvar och sedan har vi paus till 15.15 då det är dags för en föreläsning med förberedelse för vår B-uppsats i historia. yäy! :D

Frozen. In the style of Madonna, not Elsa...

Jävla tenta, det är allt jag har att säga. 
Just så här med huvudet på kudden och huvudvärken i huvudet. Vart ska huvudvärken annars vara liksom...

Irrationellt ilsken är vad jag är. Som sagt, utan anledning, på riktigt, utan att vara "crazy" typ. Låter det rimligt? Antagligen inte. 

Oceans of glory!

Jag måste bara få säga att det känns riktigt bra att sitta i en stor säng med datorn i knät, musik i öronen och julens avsnitt av Downton Abbey i färskt minne. Jag surfar lite på ansiktsboken och dylikt, gluttade lite på nya trailern för Fifty Shades of Grey och i mellanåt slänger jag en blick åt soffan där Kim sitter och spelar våldsamma spel. Men eftersom jag inte hör något verkar även det rätt mysigt. Ser bara lite blod då och då xD
 
Han är en godbit förresten, om ni undrar. Vi gjorde nog det jag trodde var omöjligt, vi träffades ute och blev ett par. Man ska kanske inte ta ut vinsten i förskott, men jag tycker man ska njuta av nuet och det gör jag. 
 
 
 
 

this is how we dooooo

Tjena mittbena. 
 
Som trevligt avslut på denna murriga måndag ska vi tala om folkmord under ett litet seminarie. Mycket trivsamt! Tentan på denna omöjliga kurs sker på lördag mellan 15-20. Härlig tid. 
 
Jag ska även berätta att jag fastnat totalt för serien The Walking Dead. Kim tipsade om den och var även villig att se alla säsongerna från början en gång till, så vi började titta för typ 1,5 vecka sedan. Som vanligt har det gått raskt och vi är nu på fjärde säsongen. Det är så otroligt bra att jag knappt vet vad jag ska säga! Självklart handlar det ju om zombies, jag är ju en fantasy-tjej så det diggar jag! Handlar om en grupp människor i USA som överlevt en zombie-apokalyps. Det är läskigt men så bra att jag ändå vill se det.
 
Plus att jag ser det som en förutsättning att jag ser det tillsammans med Kim. Jag tittar inte ensam och inte heller om jag ska sova ensam. Jag har ofta lite mardrömmar om serien men då känns det tryggt att om det skulle komma en zombie skulle den äta upp Kim först eftersom han ligger närmare dörren än vad jag gör. HAHAHA! 
 
Annars är livet fint, trots det värdelösa vädret. Önskar att jag kunde fly till ett tropiskt land i 3 månader och slippa slask, rusk och väder o vind. Man kan ju fortsätta drömma.
 
puss

THE boyfriend.

Bloggen, meet the boyfriend. Boyfriend, meet the blog!Kim är söt pojke på 23 somrar och det passar mig perfekt! Nu känner ni honom och det blir inte tokigt när jag helt plötsligt lägger upp en bild på en sexig karl när andan faller på.
Peace out!

RSS 2.0