:)

Ibland blir jag trött. 

Sen tänker jag på trevliga saker som att jag ska åka till Skottland på söndag och förhoppningsvis kommer jag förbli där över sommaren och hösten.

Och typ som att jag har världens finaste föräldrar som har gjort en meny à la sverige för veckan så att jag ska få äta sånt innan jag åker (mamma) och lånat mig en bärbar dator så jag slipper köpa en egen (pappa). 

Och att jag får åka utomlands och bo med en av mina bästa kompisar! Att jag har hela livet framför mig och att det inte är något som kan stoppa mig från att uppleva det till fullo.


Det är jag nöjd med!

HA-galen

Jag har återvänt till Broby efter ett äventyr i Helsingborg.

Miranda och jag försökte åka och bowla men det gick inte så bra. Bussarna arbetade emot oss och det slutade med att vi kom fram rätt så försent och bowlade 35 minuter trots att vi bokat 1 timme xD 
Efter intensivt bowlande åkte vi hem, lagade mat och såg på Breaking Dawn igen. Ska också nämnas att det var Gryta à la Levin som stod på menyn, störgott!

Vi däckade i soffan och till sist i sängen efter att ganska snabbt ha övergett våra grandiosa planer om att gå ut på nån pub och ta en öl. Fast vi hade ju inte druckit öl, utan cider. Tråkigt nog låter det inte lika bra att säga att man ska ut och ta en cider...

Så vi la oss tidigt som två små pensionärer. Idag var vi på Väla och trots att jag inte egentligen har råd klöpte jag 3 tröjor och en bh. Hur hände det, undrar ni? Jag vet ärligt talat inte. Det var som jag sa till Miranda:

- "Jag blir lite tosig när jag ät ute och shoppar, jag måste bara ha allt. Ungefär som att jag alltid går och spanar på snygga killar och vill liksom håva in alla och behålla dom för mig själv."Just det! I fredags var jag hemma hos Levin och mös! Vi hade så fina avsikter och hyrde en film men det blev inte direkt så att vi såg den utan vi satt och pratade i 7 timmar typ. IT WAS AWESOME! Kommer sakna alla mina små fina vänner när jag åker till Skottland!

I'm not a girl, I am a woman. (Somliga har tvivlat, men det är dagens sanning)

Okej, jag har precis kommit hem från jobbet. Haft en väldigt skön och rolig dag, som jag har spenderat mestadels på fritids, har även haft lite bad med en grupp 2:or.

Vad som slog mig när jag hade susat hem och öppnat posten var att jag fått lön trots att jag inte trodde att jag skulle få det och då måste jag ju givetvis sätta in mina lönebesked i min "Viktiga Papper"-pärm. Då kom jag på att jag har mer grejor att göra, i princip: pappersarbete. Vilket jag tycker är jätteknasigt och kul att jag har så pass mycket liv att det finns på papper xD

Så nu sitter jag här och fyller i timrapporter, sätter in bankpapper, lönebesked, skatt-sakelaker och typ mitt engelska cv i min superduper viktiga pärm.

When I grow up I'm gonna be famous and put lots papers in my pärm!

Brrrrrr

Det här sov jag i inatt. C4-t-shirt, flanellpyjamasbyxor och fodrade inneskor. Frös jag? Ja, litegrann faktiskt.

Vetifan hur jag ska överleva Skottland...


Jag kommer behöva sitta på resväskan tror jag.

Jag sitter och funderar på vad jag ska ha med mig till Skottland. Egentligen, hur kan man tänka i förväg vad man ska ha med sig och änvändavända under 9 månader? I princip 3 årstider ska alltså packas ner i en resväska som får väga 20 kg.

Lycka till Stina.

(Nämen, ser ni hur kul det blev med användavända? XD nästan så att jag inte tar väck det faktiskt XD)

?

En konstig sak hände precis. Until now, unprecedented in my life.Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Yotobube har aldrig svikit mig förrut.

Från det ena till det andra

Åååh, jag sitter och lyssnar på en av mina favoritartister Eric Hutchinson. En sån mysig och fantastisk låt!
Kan förresten tillägga att jag har spenderat dagen med Osborne och repat inför vårt lilla café-framträdande på onsdag. Så vi har ylat Rolling in the Deep, knäppt fingrarna till Jag diggar dig av Povel Ramel och sjungt falskt till - "... and then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you."

Har också hunnit med att se färdigt extramaterialet från Två Tornen och känner mig nostalgisk för att jag bara har Konungens Återkomst kvar. Dock är jag själaglad över att (vilket jag villigt delar med mig av till i princip alla jag möter) The Hobbit verkar bli precis lika bra som LOTR och jag kan knappt vänta till 13 December 2012 respektive 14 December 2013 när de två delarna kommer på bio.

Och ja, innan ni tänker det, jag är sjukt dorky, filmer är mitt liv och jag älskar Sagan om Ringen passionerat. Så är det. Det var kärlek vid första ögonkastetMina barn ska inte lära sig om Gud och Obama utan om Aragorn, Frodo och Sauron.
It's gonna be fabulous!

Lo and behold

I have officially turned into an 80 year old grandma.

Det är lördag och jag sitter i min säng med datorn i famnen, en katt brevid mig och till råga på allt är jag kissnödig men orkar inte resa mig upp, gå de 9 metrarna till badrummet.


Hm, maybe there's ice-cream...

Jag har nog tittat för mycket på LoTR...

A new era has begun. The time of the stationär dator is over, the time has come for the dominion of the laptop.

Som ni förstår har jag nu en laptop istället för min gamla hederliga stationära dator. Inte för att den inte fungerade men det är så mycket svårare att ta med sig en stationär dator när man ska flyga till Skottland och bo där i cirkus 9 månader :)

Så jag har lånat pappas dator och är nu i full färd med att göra den till min egen. Passar även på att lägga över alla mina filmer, musik och bilder till min externa hårddisk.

back to business, eh? :)

It's getting hot in here

Tateluschka. Erika will be scarred for life. Again.


ZzZzz

Jag ska göra två äggmackor och sen åka till Osby. Se på när Erika tatuerar sig och shoppa second hand. Allt detta trots att jag egentligen inte är vaken utan har förvandlats till en zombie.

Aldrig mer äta popcorn.

Jag tänker häva pausen. Varför? Jo, för att jag har en bit popcorn mellan två tänder och har nu haft det i cirka 2 ½ dygn.

Och jag måste få diskutera det här. Om inte annat med mig själv. 
Bifogas lista på föremål som andvänts för att få väck den nedrans popcornsbiten.

  • Plackers. Ja, plural. Många.
  • Tandtråd.
  • Eltandborste.
  • Vanlig tandborste.
  • Tandpetare. Både plast och trä, eftersom det är viktigt att inte diskriminera.
  • Extremt vass pincett à la tandläkar-stil.
Funkar något? Nej.

Ska dock erkännas att pincetten har jag bara testat i en 20 minuter kanske. Det känns som om jag får grepp om något, men jag är lite rädd att det inte är popcorn utan tand...
Fast vid det här laget bryr jag mig inte direkt längre. Who need's teeth, right?

RSS 2.0