Har du hört den förut?

Vad har jag gjort idag?
 
 • Sovit till halv 12. Det var som att äta sockervadd och gå på cirkus = awesome.
 • Jobbat på Guldfynd, det var också rätt awesome. Det fanns mjölk (med icke utgånget datum. weho!) så jag fick mig en kopp kaffe och en lussekatt. Under passet kom Elisabeth fram till mig och undrade om det var jag som luktade sprit. Eftersom jag är en ansvarsfull anställd svarade jag att jag minsann inte hade druckit någon sprit under arbetstid, men om hon ville ha lite cider hade jag en burk instoppad under kassan. Hon skrattade och gick därfifrån. Hon trodde nog att jag skojade.
 • Sanerat vårt kök och fått en psykbryt på stackars Samer. Han var inte ens skyldig till röran men eftersom han kom ut till köket mitt i min rage-blackout fick han sig en verbal spark i skrevet. Men, han är inte långsint och jag lyckades muta honom att förlåta mig genom att låna ut min plattång till honom.
 
Nu har jag duschat och jag är lite uttråkad. Det är lördag och jag vill se mer männisokor än kunderna på Guldfynd och Samer. No offense dude.
 
(Ni vet när man skriver en helt obegriplig rubrik som inte är kopplad till inlägget överhuvud taget? Hehe.)
 
 

Tisdagen som var bättre

Hejsan!

Helt tvärtemot gårdagen känner jag att jag äger denna tisdag! Vikarie igen och det har gått riktigt bra! 

Det blev filmer med alla franskaklasserna men i eftermiddags var det äntligen dags för lite engelska med en åtta. Vi snackade om halloween och eleverna fick skapa sina egna spökhistorier i grupp med hjälp av kort på halloween-saker. Riktigt kul och dom är så goa!

Nu är dagen snart slut och då bär det av hemåt för träning med Lisa!

Dålig dag = bra för Ica maxi och sämre för min ekonomi.

I ren protest mot denna rätt så skräpiga dag har jag spenderet 1300 på mat och nödvändigheter. 

Jag har proppat frysen mer köttfärs, fläskfilé, falukorv, pålägg, hamburgare, klyftpotatis och bröd. Kolhydrater will be  the death of me. A glorious and juicy death, but still a death.

Har även köpt en julstjärna, hårspray, torrschampo, lysen till cykeln, nagelklippare, tofsar och glödlampa. Mjölk, juice, tomater, vitlöksklyftor, choklad och cirka fyra tusen såser. Kommer inte behöva handla förrän i januari :D

Tur att jag fick okej med pengar idag. Puh!

I'm sorry that I couldn't

I do wish my heart was filled with love. I do wish I didn't have to reject your affections. 

Julmat, snack och sänghäng.

Käraste bloggen,
 
Det har varit en lång men fin lördag. Till min stora förvåning insåg jag igår kväll 22.37 att jag skulle ju inte alls börja jobba 10.30 utan skulle faktiskt öppna butiken vid 9.30. Så jag jobbade till 15 och ilade hem som en oljad blixt för att duscha och fixa mig.
 
Drack skumpa hos Veronica med resten av Guldfynd/Hallbergs Guld-damerna och åt sen julbord på Källaren Kronan, courtesy of Guldfynd. (Love them) Det var kolossalt trevligt och jag hade underbart skoj! Blev dessutom så otroligt mätt att jag nog inte behöver äta på några dagar.

Efter detta fick jag hem Johanna till mig. Vi planterade oss på den enda möbel i mitt rum som håller 2 pers: min säng. Där satt vi från 22.30 till nu. Så trevligt att bara få prata lite med fröken Levin!

Nu ska jag lägga mig, imorgon är det söndag och det betyder Bron! Sista avsnittet! :D Ska även fixa till en uppsats och skicka in för en andra bedömning. Bullshit.
 
pusshej!

Love, friendship and the soothing taste of tequila.

Smsar med Lisa. Hon har planeringstid hon också och eftersom vi är multitasking women funkar det bra. Man måste få kommunicera med sin gal pal. 


Tillåt mig att presentera en bild från lördagens festande. I det här läget mindes jag fortfarande mitt namn och min adress, något som försvann tillsammans med ytterligare hjärnceller senare under kvällen. 

Oh why? Gotta stop partying. Or at least try. This weekend. Or perhaps the next. I'll try. I think. 

So, any parties coming up?

Thursday Madness!

Morrn!

Min handledare är sjuk idag, så jag glider in på ett bananskal och vikarierar. Det är en lugn dag med endast två lektioner så det ska nog gå bra. Jag ska visa en film om miljön för 9B och 8C ska göra ett läxförhör om oregelbundna verb (som jag själv skapat faktiskt :D)

Annars kan jag meddela att livet går bra. Snart är andra veckan på praktiken klar och då är det bara tre to go, sen ytterligare en vecka av massa kul jobb på guldfynd och sen är det juuul! :D

Lisa och jag ska fira advent under december, något jag mycket ser fram emot. Det blir glögg, pepparkakor och julfilmer at Casa de Lisa! 🎅

Nåväl, första lektionen börjar inte förrän 9.35. Ska läsa i en bok så länge. Life sure is sweet x)

my life is a series of series.

Jag har börjat med The OC igen. Vad heter det när man är beroende av titta på serier? Serie-olist? Obsessive compulsive tv-watching disorder (commonly referred to as OCTWD)
 
Jag har nog det.

Bifogar lista de på serier jag följer/tittar på:
 • That 70s show
 • Game of Thrones
 • The OC
 • Förhäxad
 • Sex and the City
 • House
 • Gilmore Girls
 • Buffy the Vampire Slayer
 • Angel
 • Glee
 • New Girl
 • The Vampire Diaries
 • True Blood
 • How I met your mother
 • The Originals
 • American Horror Story
 • Downton Abbey
 • Teen Wolf
 • Awkward
 
 
omg.

Ibland har nöden ingen lag

Annons för Stina the Great:

Söker en douchebag med ett hjärta av guld, med ögon bara för mig och arrogant swagger. Gärna otrevlig emellanåt för att ge utrymme åt min egna otrevliga sida. Ska tycka om att diskutera och argumentera allt från Napelons krigsmetoder till Justin Biebers nya frisyr. 
Får gärna ha bra jobb och en vilja att skämma bort mig både emotionellt och materialistiskt. Inga mama's boys, veklingar eller fiskare. 

Svara till storhetsvansinne@gmail.com


Oh yeah, sweet saturday come to me!

"Aaaaaaaah!" Ni vet det där ljudet som alla pappor gör när dom sätter sig ner efter hoppat rundor länge. Kanske mammorna gör det också, men det vet jag inget om. Min kära mamma gör inte det och hon är min referens. 
 
Hur som helst känner jag att det ljudet passar mig just nu. Jag har jobbat färdigt för veckan och är pigg och glad på kvällen. Lisa, Amelie och jag ska ut på galej och jag är så sjukt sugen att jag knappt kan hålla mig.

Innan dess ska jag äta lite, blir nog kycklingfilé, ris och bearnaisesås. Det är liksom det jag har hemma och eftersom jag inte har några pengar alls får det bli onyttigt. Tänk, jag ser fram emot löning, minns knappt hur banksaldot ser ut utan alla dom där nollorna...

Annars har jag fått present från min chef, hon är så rar! Alla (jaja, alla och alla, vi är ju fyra sammanlagt på Guldfynd) fick blommor och choklad eftersom vi ställt upp lite extra och jobbat när vår chef inte kunnat för hon har varit skadad. 

 
Jackpott, ringdingding som Lisa skulle sagt :D:D
 

Brows over hows?


"Man, look at those eyebrows!"


"Were they always that huge?!"


"Omg, they're like giant caterpillars trying to eat each other!!!"

Burn baby burn, cause I'm on fire!

Första veckan på min alldeles första, riktiga VFU är -trumvirvel- KLAR!

Det känns riktigt bra ska jag säga er! Jag var hemskt tveksam i måndags när jag kom hem. "Nej lärare kan jag inte bli!" sa jag till Lisa under vårt dagliga telefonsamtal på 1,5 timme. (Jag sa till henne att vi skulle verkligen kunna spara en förmögenhet om vi flyttade ihop. Speciellt då i telekostnader! xD)

Ikväll blir det afterwork med resten av klassen så vi kan jämföra våra upplevelser, finns utrymme för både upprörda tårar över jävliga ungar och stolta berättelser om fantastiska elever. Det behövs kanske båda ;)

Annars tänker jag utrycka min personliga stolthet och skräck över att jag jobbat 35 timmar i skolan, ska jobba imorgon på guldfynd, ska ut på kvällen med Lisa och Amelie som hälsar på (yäy! :D) och sen på söndag ska jag rätta 60 glosförhör (!) ---> jag hoppas inte jag tar mig vatten över huvudet. (HAHA! Blotta tanken är ju skrattretande. Stina the Great can. do. ANYTHING!)

(Except use public toilets. I ain't doing any of that stuff, nu uh, hell to the no!)
Du din onda mupp. Dra dit pepparn växer!

Spontant känner jag så här:
 
Du som använt mitt personnummer för att köpa spel på internet för över 2000 kr kan gå och slänga dig i en sjö. Hoppas du blir uppäten av en haj.
 
 

Indeed

Sådär! Nu har jag städat hela korridoren eftersom det var min tur. 
Innan jag började ropade jag ut de andra tre sprättarna att plocka upp efter sig i köket. Kände mig som en general som samlade de motvilliga trupperna till attack. Men det funkade ju. Stekpannor diskades, mat lades i lådor och sopor bars ut. 
 
Nu gnistrar allt. Jag är fenomenal.

Som belöning läser jag nu BlondinBellas blogg (- http://blondinbella.se/ -), den är så mysig att läsa nu när hon är gravid. Jag har verkligen fastnat för den och är nästan mer intresserad av Isabella än Egoina nu. 
 
Annars är jag nervös inför morgondagen och faktumet att mina pengar är slut. Ni vet, ingen nytt.

Papa-bears, it's your day!

Det är Fars dag och främst vill jag gratta pappa Lasse och bonuspappa Bo-Ewe, alla andra pappor i närmsta släkten får sig också ett grattis: morfar Ingvar, bonusfarfar Sivar, nyligen ingifta bonusmorbrorn Ted och även farbror Kenny och farfar Gösta i himlen, kram på er alla!
 
 
 

Fish-tacular!

Vad jag inte vill se på Facebook:
 1. Uppdateringar om fiskar. Why?
 2. Uppdateringar om att fiska. Why?
 3. Uppdateringar om bristen på fiskar. Why?
 4. Uppdateringar om hur dåligt fisket gick. Why?
 
I hate fish. With a fiery passion that makes lava from Mount Doom look weak.
 
 

My wingwoman has left me. She better come back or I'll start talking to my weird roommate in pure desperation.

Daaaamn! Jag vet hur man håller fredag!


Jag tvättar, dammar, dammsuger, lyssnar på musiken från Rock of Ages (dvs Tom Cruise, yuuuuuum!) och tar det allmänt lugnt.

Lisa har lämnat Kalmar för det äventyrliga Stockholm och jag är solo for the weekend, lite tragiskt men jag ska försöka överleva. Imorgon ska jag jobba lite och på måndag är det dags för VFU. Jag ska domdera på högstadiet i Lindsdal, those poor kids won't know what hit them until it's too late.


 
 
 
 

Dear brother!

Det här kortet fick jag av min bror när jag fyllde år i somras. Snacka om att vi har kommit långt sen tiderna när jag smetade nagellack på hans dörrhandtag  och han jagade mig runt i huset, rytandes av ilska xD


Jag är lyckligare nu. Eftersom jag inte måste sätta något alarm.

Jag är ledig imorgon. Det gör mig ungefär så här nöjd:
 
Tummen upp! 
 
Jag uppdaterar sporadiskt med jämna mellanrum. Paradoxalt, eller hur?

Well, yummy yummy in my tummy!

Denna lördagen har bjudit på kalkonmiddag i stugan med mamma och Bo-Ewe och generellt myspys. Jag har också läst ut den sista Simona Ahrnstedt-boken, den var så bra att jag flera gånger skrattade högt av lycka. Hur underbart är inte det? Nästan lika underbrt som mammas brunsås, yummylicious!
 
Imorgon ska jag jobba och sen ska Lisa och jag gå på hunk-bio. Thor 2 och det ska bli magiskt! Sen är det självklart dags för ett avsnitt av Bron med Sofia Helin, lär nog ockås bli magiskt. Jag är helt ledig på måndag så jag ska somna gott imorgonkväll och låta mig själv sova så länge jag vill. Så, vi ses väl på tisdag.
 
puss!

Thank God it's friday. Or really just, thank God it's a day where I don't have to work the next day.

God afton kära bloggen!

Mitt liv består av jobb, jobb, skola och sen mer jobb. Och eftersom jag i grund och botten är en bortskämd liten tös som är van vid att spendera kopiösa mängder tid framför min tv med serier och popcorn blir detta påfrestande efter ett tag. Jag hinner liksom inte göra mer än att jobba och gå i skolan.

När jag slutat vara lat och äntligen lärt mig att balansera mitt yrkes och utbildningsliv så kanske jag hinner blogga, dammsuga upp dammråttorna istället för att skopa upp dom och slänga dom i papperskorgen, laga riktigt mat och inte äta matlådor (skräcken ligger ju i när matlådorna tar slut och jag faktiskt måste ta mig tid att stå i köket mer än 7,5 minut) och tvätta håret mer än en gång i veckan. Yes, I am disgusting, so sue me.
 
MEN, nu ligger jag slängd i soffan i stugan på Öland. Mamma och Bo-Ewe är på besök och vi ska chilla här denna helgen. Mamma och jag firar detta genom att spela candy crush och farm heroes saga tillsammans, väldigt fint!

Stina the Great, is back. She may leave again, alas, that is the truth. However, I am with you in spirit, if not in blog.
 
PS. Agneta, nu börjar jag läsa den tredje Simona Ahrnstedt-boken: De Skandalösa! Spännande! :D DS.

English lesson

Hurricane Charley hit the west coast of Florida on August 13, 2004. It reached category 4 on the Saffir-Simpson hurricane wind scale at landfall and wreaked havoc on the usually paradise-like Florida.

According to U.S. records, this western hurricane is the second costliest in the States with damage costs counting 11.2 billion! However, the true loss lies in the number of lives lost during the rampage of Charley. 24 humans lost their lives and 792 experienced serious injury.

Mother Nature is a powerful force and we are reminded of the frailty of human life when these things happen. 


RSS 2.0