så ä're

Om ni undrar, så har Stina the Great tagit paus från bloggandet.

Jag är för trött och för mätt för att orka trycka ner tangenterna...

Parrrrr

Paaaaaaaarteeeeeeeey!


Smelly-cat, smelly-cat you should have my soap!

Jag har gjort något ganska olikt mig; nämligen köpt fransk tvål.

I en liten hälsoaffär i Göteborg hittade Susanna och jag dessa underbara tvålar som luktade galet gott. I vanliga fall skulle det inte falla mig in att köpa tvål (jag menar, jag är inte direkt en sån person som ränner runt och letar tvål, krämer och sånt. Kläder, japp! Filmer, absolut! Böcker, gärna! Tvål, va?)

Men den här tvålen luktade så god citron att jag säger som Shopholic-Rebecca Bloomwood: "Det är faktiskt en investering som jag alltid kommer uppskatta!"

Så känner ni en doft av citron, kan det mycket väl vara jag som glider förbi!


How you doin'?

Jag har slagit in 11 julklappar och nu sitter jag i soffan och tittar på Vänner. Susanna har två föreställningar och sen avslutningsfest så jag är all alone hela kvällen.

What to do?


Centralen rapporterar

Dagens schema:
Städa rummet.
Ta en catnap.
Äta köttbullar som mamma och bo-ewe ska göra.
Hälsa på mormor och gratulera henne på födelsedagen en dag i förskott.
Pack min väska till Göteborg.


Men först ska jag ta mig hem från stan...


Efterlysning

Jag vill göra en efterlysning. Är det någon som har lånat min Queen of the Damned film? Den är puts väck och jag vill se den.

Så jag behöver veta om jag ska köpa en ny eller vrida om lite tummar...


Awesome!

Gissa vad jag ska göra imorgon?

Jag ska åka till biblioteket! No, no, correction, biblioteken! För att vara mer exakt Hanaskog, Knislinge och Glimåkra. Jag är på jakt efter engleska pocket och jag är rätt säker på att jag missade några när jag jobbade i somras.

Det roligaste är att jag är superexalterad och att jag gjort ett schema för att hinna till alla biblioteken innan de stänger! Yessire!

14.10 - Bil till Hanaskog.
14.30-15.00 - genomsöka engelska avdelningen och dregla lite över lånedisken som jag aldrig kommer få jobba vid igen.
15.00 Bil till Knislinge.
15.05-15.20 - genomsöka engelska avdelningen och inte dregla över lånedisken för jag vill faktiskt inte jobba på Knislinges bibliotek som jag av någon anledning inte direkt gillar :S
15.20 - Bil till Glimåkra
15.40ish-16.00 - genomsöka hela biblioteket och sucka längtansfullt när jag ser lånedisken som jag aldrig mer kommer få jobba vid igen.

Fråga Aslan, han vet allt.

Ibland när jag ska skriva ett ord måste jag stanna och fundera på hur det stavas. Ni kanske inte tycker att det är så konstigt, men med tanke på att jag läst nästan alla böcker i hela världen oroar det mig när jag helt plötsligt inte vet om det är ett m eller två i "dammsuga"...

för övrigt sitter jag i splitter nya trosisar och nytt nattlinne, båda från mysiga Ullared. På mitt nattlinne står det "Sleep tight, don't let the bed bugs bite!"

Återigen, är bedbugs ett ord eller två? Är det möjligt att gå bakåt i utvecklingen? Kan det vara så att eftersom jag inte gått i skolan sen juni, har min hjärna långsamt börjat dö och om ytterligare ett halvår kommer jag kunna skatta mig lycklig om jag kan knäppa knapparna på min kappa och äta utan att bita mig i fingrarna?

Så mycket frågor, så lite svar.

4an, here we come!

Vet ni vad jag har hört? Once you go Iphone, you never go back!


Don't cry for me Prästavångsskolan!

Hej hopp!

Om ni undrar så har jag än så länge sett Space Jam, Matilda, The Flintstones och Jungle 2 Jungle.

Plus att jag har jobbat superdupermycket. Idag fick jag faktiskt vara den som stängde fritids, vilket var lite läskigt men strong som jag är tog jag mig i kragen och låste alla dörrar och kollade i alla rum efter gömda barn. Inga barn hittades och jag kunde lugnt glida genom skogen de 7 minutrarna det tar att gå hem.

Another successful day at the office!

De små ska läras och det är där jag kommer in i bilden!

Tänk, jag hade så goda avsikter. Jag tänkte äta pepparkakor till frukost och se på julkalendern samtidigt. Men istället sov jag gott i min varma säng och så var det inte mer med det. Jag får väl se den ikväll istället xD

Nu ska jag snart gå till skolan och ta hand om 4B och 5A hela dagen. (god help them! nej, skämt åsido, jag är faktiskt en riktigt bra lärare. så pass att jag faktiskt undrar varför jag inte har fått något pris än? Det har ju ändå gått hela 3 veckor...)

RSS 2.0