100829

Kusinträffen igår gick fenomenalt bra and it was a blast :) spotta gelegrodor är dock inte min starka sida..
vaknade 9 idag och kunde inte somna om, så störigt.  gick upp, åt frukost och tittade på Bring it on istället. jag önskar att jag hade bott i USA och gått på High School.. det hade säkert varit skitkul att va en cheerleader x) dom har så många extraaktiviteter också. Sverige har inget. Jo vi har knäckebröd, ABBA, Björn Borg och falukorv. yay!

usch, hur kan jag redan vara trött på skolan? eller inte trött men jag känner defenitivt inte för att gå dit imorgon.. jag tror det är naturkunskapen som tar emot för det har jag 3 timmar imorgon.

fyfan, jag vill inte va här längre. olivia har smittat mig, jag vill bara åka någon annanstans. är så trött på sverige, kristianstad, broby, allt.

100827

Nu sitter jag här. Klockan är elva minuter över sex och jag är så trött att det finns en stor risk att jag somnar samtidigt som min lilla kusin Noah på 5 år som hälsar på hos oss i helgen. Ska försöka hålla mig vaken allafall till 10 och sen kan jag somna med gott samvete.
Hade min första sånglektion med nya läraren Ylva idag och det gick bra. och tackålov ordnade det sig så jag fick en ny lektionstid. egentligen slutade jag 10.50 idag och självklart fanns det inte tid förrens 14.40! Men det fixade vi :)
Mysiga Miranda, Snälla Sandra, Otroliga Olivia och Rara Rebecca höll mig sällskap i skift xD

Imorgon kommer susananas och jim hem och så bär det av till vittsjö för kusinträff! Grymt kul för pappas kusiner är knasroliga :D
PLUS! Gästlistan till min fest nästa vecka börjar arta sig. är uppe i 21 pers och hoppas på mer! Det enda jag behöver nu är en bärbar dator så vi kan spela lite musik. Någon som känner sig manad?

oh well, nu ska jag väl gå och leka lite med Noah. Han har kommit in hit 6 gånger nu. Såhär har konversation varit alla 6 gångerna:
Noah: Vad gör du?
Stina: Sitter vid datorn/Bloggar/Åker tåg/Idisslar/Inget
Noah: Malin!

och så går han ut.
jag säger då det den ungen är fanimej nästa Einsten! han är min lilla smartis :) ♥
so long flaggstång!

100823

Hey ho blog!
Idag var det första riktiga skoldagen i trean :) gick gaalet bra och det är underbart att vara tillbaka på C4 med mina härliga kompisar! har verkligen inte mycket lektioner detta året, typ 3 varje dag ungefär.
Idag hade vi svenska, musikhistoria och naturkunskap b som är ett av mina tillval. det gick bra om än lite långtråkigt ibland för vi kom inte igång med var ändå tvunga att va där.
Vi fick dock gå en halvtimme tidigare och då begav jag mig till österäng i sällskap med Miranda och Jenny. Först hälsade vi på Jennys kattunge Twixie som är adorkable! Och efter det traskade vi till Mirandas apartment och åt mackisar. Mamsen min hämtade mig på vägen hem från jobbet och nu är jag in my home sweet home.

Köpte även en störthärlig väska idag, som är typ oxblods-brun med axelband, precis lagom stor så jag får plats med ett block och lite böcker vilket är precis vad jag behöver.
wow, lyckades ju skrapa ihop till dagens blogg ändå! Jag lär väl inte orka blogga riktigt lika mycket nu som på sommarenför jag har knappt nån tid, so i guess i'll see ya next summer! ;D
men jag ska försöka. det är nog bra att skriva av sig lite ibland för även om ingen direkt läser det så har man ju ändå fått det ur sig?

well, as Tigger would say:
TTFN, ta ta for now!




100817

Ooooh! Jag är superhypad! Har precis beställt min första körlektion :D + att jag gick på en teorilektion som jag redan hade varit på och blev därför stjärneleven som kunde allt xD
Lektionen är på torsdag 07.20: mindre kul.
nu tänker ni: "Va?! Ska Stina Holm gå upp tjugo över sju på en ledig dag?!! Knappast!"
och då har ni rätt. jag ska gå upp HALV 7. kill me now x) men det är värt det. ingen vettig människa är uppe så tidigt och då är det antagligen inte lika många som är ute på vägarna heller vilket betyder: FÄRRE DÖDSOFFER!
yay for that :D

idag vaknade jag till ljudet av min gitarr som avlivade en sträng. PIONG sa det, men det går säkert att spela med 5 strängar .. right? right. efter detta abrupta uppvaknande traskade jag ut till postlådan och kors (kryss?) i taket där låg 5:e säsongen av Gilmore Girls och väntade. Så då tänkte jag se ett avsnitt medans jag åt frukost. Det gick inte så bra dock eftersom mamma "oavsiktligt" (yeash!) hade tagit med sig lådan med köttbullar som jag längtat till och planerat att ha på mina mackor denna fantastiskt ljuvliga morgon! ni förstår, i mitt liv och min värld är köttbullar på mackan något ovanligt och spännande. och den här morgonen var det inte annorlunda.
men det löste sig, jag åt mammas orginallunch istället. hehe.

hur som haver, drive safe and don't eat yellow snow.
ciao!


100816

GAAAH!  jag har så tråkigt! måste .. ringa .. någon!
vem?

100815

en erfarenhet rikare men jag vet inte om det var värt det. en sak är jag dock säker på: ingen mer tequila.
nu ska jag träna lite, duscha och sen äta tillbaka det jag tränade väck med en pizza :)

au revoir

100813

hur konstig är man inte om man smsar och frågor någon vad dom gör och svarar sen inte när personen ifråga berättar vad den gör och ställer en egen fråga? väldigt konstig! jag är trött på kryptiska meddelanden och att behöva fundera i hundra år på vad en grimas eller en nickning betyder! varför kan inte alla vara ärliga med sina avsikter?
pooey, förresten är det ju fredagen den 13 idag men inget konstigt har hänt mig.. dock har jag ju drygt 2 timmar till på mig så man vet ju aldrig.. XD

ta ta for now!

100812

Så, jag blev sugen på något gott och att cykla upp till byn var inte så tilltalande så mamma sa att vi kunde övningsköra upp till bilisten. tyvärr hade dom stängt så då körde vi till knislinge istället, och jag har ingen aning om varför jag berättar det här .. xD verkligen, det finns inget annorlunda eller roligt med denna anekdoten. jo, möjligtvis att vi insåg en bit utanför broby att jag inte är redo att köra till knislinge i mörker så vi var tvunga att byta förare .. men ändå.
kom igen stina, något bättre måste du ha! hm, nej. herregud, mitt liv har aldrig varit tråkigare.. om inte skolan börjar snart lär jag växa fast i soffan och folk kommer sätta sig på mig i tron att jag är en konstig fläck på soffan. god that's sad. men jag är en geek! jag behöver stabila rutiner! läxa, uppsatser att skriva, tidiga morgnar att klaga på, äcklig skolmat att klaga på, jobbiga lärare att klaga på. sommarlov sucks, finns inget att klaga på .. xD

oh well, good night and remember: don't drive into trees, don't break your car-key in the lock, always walk in two:s and eat your veggies.
peace out

100811

idag har jag inget att göra. nada, nichts, niets, rien, niente.
gud vad jag längtar till skolan börjar.. jag vill bara träffa alla igen och komma in i vanliga rutinen.
på tal om mina härliga vänner spenderade jag gårdagen med Miranda :) vi hade det jättemysigt och födrev tiden i kristianstad med att shoppa och äta på house of bagels. det var rätt mycket rea så jag gjorde några fynd bl a två cheap monday jeans för 400 kr. blev en tröja, ett linne, ett par gryymt snygga, höga shorts och ett par solbrillor också :) vi avslutade med iste (moi) och coca-cola (mirre) på trendie och lite hallon från torget.

nu har jag kollat på första narnia filmen och tänkte se tvåan. så intressant att jag svimmar.
adieu

100811

Restless hearts
Sleep alone tonight
Sendin' all my love
Along the wire

They say that the road ain't no place to start a family
Right down the line it's been you and me
Oh boy, you stand by me
I'm forever yours
Faithfully.


jag förstår inte varför det är omöjligt för oss att vara sams.
du gör mig bara så frustrerad att jag inte vet vart jag
ska ta vägen. jag är så trött på att bråka, känns
som vi gjort det i hundra år. men då överdriver jag,
i själva verket är det bara 18 år. jag vill bara att du ska
uppskatta det jag gör och inse att jag klarar mig själv.
för bara då kan jag uppskatta dig fullt ut.
jag vet att jag är omöjlig men om du bara låter
mig vara så lugnar jag ner mig. och jag vet att jag sårar dig
men du sårar mig också.
det känns inte som om jag räcker till och för det
mesta vill jag bara att du ska krama mig och säga att allt blir bra.
det gör mig ledsen att vi inte kan vara vänner.

100808 (många inlägg denna dag)

Än så länge har min dag varit ganska ointressant.
Sett några avsnitt av Gilmore Girls, duschat och nu hamnade jag här.
jag har även insett att jag är en besserwisser. Hermione Granger och jag hade defenitivt kommit överens, but thatäs another story.
ska umgås med erika ikväll och det ska bli kul för henne har jag inte träffat några dagar :)

ta ta for now!

100808, återkomsten!

Den här låten är fast i mitt huvud! Den är så bra och jag har precis nu sett videon och den är ju galet cool!
Väldigt sexigt och läskigt -thumbs-up- :) plus att snubben är snygg som fan, tyvärr är inte Dominic lika sexig Sagan om Ringen men det gör inget. tror inte att jag hade diggat SoR om det hade varit en sån film..
nu ska jag se den igen och njuuuuuta!

100808

Onsdag: Sleepover at Mirandas in chillange och det var chill! haha, chill i chillange?! do you fatt? gud, det har nu gått så långt att jag skrattar åt mina egna skämt .. could someone please hang out with me? please? anyone ..? no? not even you in the back..? no? hell, never mind xD

Torsdag: Vaknade i chilliga chillange (hoho) och efter film, frukost och fräsigt sällskap tog jag bussen hem tillsammans med Rebeccss och Jenny. Bussfärden var intressant eftersom beccs vann i neger och president mer än en gång. Jag är fortfarande i shock, grattis vännen :D spenderade natten ihop men de tre musketörerna: Henke, Ali och Sebbe. Jag vann i poker, sebbe blev sur och för andra gången i mitt liv fick jag uppleva brytandet av en bilnyckel! Japp, ni läste rätt! Ytterligare än gång bevittnade jag hur en nyckel kan brytas av i ett billås. Börjar bli lite orolig att jag är otursförföljd..

Fredag: Övningskörde med mamma i ca hundra år vilket var galet kul! :D vi körde till denningarum och köpte kryddor och jag fick backa! bråkade lite med 4:ans växel men det ordnade sig tillslut, jag bad om ursäkt och 4:an tog emot den och så var allt frid och fröjd i växellådan. en mycket tillfredställande dag: ingen grät, ingen skrek och ingen dog. jag tycker dock fortfarande att om man får välja mellan att köra in i en annan bil och att köra ner i diket, så väljer jag diket alla gånger..

Lördag: GILMORE GIRLS. all day. funderar på om jag inte skulle beställa säsong 5,6 och 7 också när jag ändå är på G. Det är iofs 600 kr men om jag ger mamma 200 åt gången så verkar det inte så mycket. tål att tänkas på..

ha det fint och kom ihåg, välj diket!
ciao!

100803

Well it's been a long day.
Har ansat rabatter, tittat på nästan hela första säsongen av Gilmore Girls, ätit middag med gäster, ätit massa onödiga grejor jag kommer ångra imorgon OCH jag tappade en nagel när jag skulle öppna fönstret.. man kan ju tycka att det inte är någon big deal men jag bor på andra våningen och har en otroligt frodig rabatt precis under mina fönster. men vafan, tänkte jag, de här naglarna har kostat både ekonomiskt och moraliskt så jag tog en ficklampa och letade i en kvart efter den jäkla fejknageln. som den envisa blodhund jag är hittade jag självklart den. xD

allt är bra mycket mer komplicerat när man har fejknaglar.. shampoonering av håret är stört omöjligt och för att inte tala om knäppa knappar. men vill man vara fin får man lida pin.


so long flaggstång!

100801 (jösses, det är augusti)

Nu har jag precis sett färdigt sista avsnittet på sista säsongen av That 70's Show.
Gråter ögonen ur mig och önskar att jag inte levde. Jag blir alltid såhär! Jag höll på att gå under efter sista avsnittet av Buffy the Vampire Slayer, grät en hink med tårar till Vänner och jag kommer aldrig bli densamma efter sista avsnittet av Förhäxad. And don't get me started on Lord of the Rings..

På måndag kommer säsong 1,2,3 och 4 av Gilmore Girls, precis som om jag inte har tillräckligt att gråta till!
Gech, who'm I kiddin'? i like the crying.

annars har det varit en äckligt intressant dag som alltid. åt jord, lekte med mina knivar och lemlästade en förbigående tant. such a happy day!
(usch, jag är gräsligt sarkastisk. please ignore my crankyness.)

ciao!

RSS 2.0