i've got my love :)

"It's good. It's gooooooood." xD

lyssnar på kul musik från Dirty Dancing 2 och dansar rumpan av mig mitt i rummet :D

igår hade jag det trevligt med Pärla :) vi "prov-vaxade" mina ben lite och allvarligt talat gjorde det knappt alls ont! :D sen klippte hon till mig lugg så den blev rak. (proffsigapärla gillar att fixa till folk) + att den duktiga kvinnan lagade dögod mat till mig xD

idag har jag varit ledig, :) vi hade värsta studiedagen. jag studerade Sagan om Konungens Återkomst och Gilmore Girls. ^^ mycket nöje <)

ska plugga lite till So-provet imorron nu.

adios.


,

jag är verkligen ledsen, bara så att du vet det. verkligen ledsen.

00.23

hejhopp igen. är hemma nu igen, hade sjukt kul. precis vad jag behövde :) tack, *utan att vara tofflig och löjlig*

är galet trött men pallar inte släpa mig ner och borsta bissingarna och göra mig i ordning. "i ordning" jobbigt att skriva, tar lång tid och är krångligt. 

det är gräsligt att tycka om just den typen. ni vet den där typen, helt underbart snygg, galet charmig och lite sådär, badboy liksom. och så kan han vara en jävla skitstövel ibland. rätt elak mot vissa människor. det är därför det känns så speciellt när han är snäll mot just mig. sjukt att det kan vara så, liksom att nån kan vara så jävla elak och ändå vill man bara att han ska tycka om en. han kan liksom vara skitdum ibland och jag skriker inte ens tillbaks, bara sitter och blir ledsen. vill bara att han ska förlåta mig. att HAN ska förlåta MIG! jag vill skrika högt när jag tänker på såna hära störiga tonårs situationer.

och jag har nästan ingen bra musik att lyssna på. allvarligt talat, just nu lyssnar jag på En helt ny värld från Aladdin.

till hösten ska jag starta mitt nya liv. antingen blir det ett bra liv där jag kommer över alla min löjliga problems, typ, inser att den jättesnälla killen är den bästa. att man ska leka med dom som är töntar för let's face it, det är dom som kommer bli snor-rika när de växer upp. att det är helt okej att inte vara spiksmal. (fast det är jag rätt okej med redan nu, tänker lite som så att man vill väl inte krama ett skelett. oh. hahahha! ser det verkligen framför mig nu, att man försöker krama ett riktigt skelett. en döing alltså. benig och dan. haha xD)

eller blir det så, att jag helt löjligt nog inte lyckas komma över mig högstadie kärlek och går och drömmer om honom tills jag fyller 30 och sen "vaknar upp" och inser hur gammal jag är (ursäkta alla vid 30+) och att jag aldrig kmr få några barn eller någon kille.

*suck*

Det är nu som livet är mitt, jag har fått en stund här på jorden.

Att inte välja är också att välja ~

jag ska äta upp dig. helt och hållet. och vet du varför? jo, för att du är elak. du är det helt enkelt. men det är nog inget du kan rå för antar jag. strunt samma, jag äter ändå upp dig. x)

ikväll ska jag äta bakad potatis, sen ska jag hem till nea. :) värsta flickkvällen. har också bestämt mig för att åka till björket den andre. yeah yeah, i know. men jag är barnslig och jag vill dansa rumpan av mig. btw, har jag valt till gymnasiet idag :D

såhär blev det; 

1. C4 musik, Kristianstad.
2. C4 dans, Kristianstad.
3. HTS musik, Hässleholm.
4. Lunds dans - och musikalgymnasium, dans.
5. Lunds dans - och musikalgymnasium, musikal.
 
känner mig ypperligt nöjd :D roligt om jag får åka på audition någonstans x) det var typ 10 möjliga val men jag tyckte att det räckte med 5. jag menar, kommer jag inte in på något av de ovanstående struntar jag i gymnasiet. xD


För man kan tvinga sig till lycka,
man kan lura kroppen glad.
Man kan skrika, gråta, gorma.
Man kan välja sina krig.

Så tag ert ansvar mina vänner,
skrik er lycka hes.


/ Liv Andersson

admit it, you're a drugdealer. am I right or am I right?

hm okey, so; my life sucks. inte nog med det, jag lyssnar på basshunter vilket ger mig värk på alla möjliga ställen i min arma kropp. nu har jag varit sjuk sedan ca; lördags. min hals går sönder. ska masa mig till skolan imorron, och försöka vara lite aktiv. de senaste dagarna har jag sammanlagt kollat på; Sömnlös i Seattle, Ace Ventura, Sagan om Ringen 1, Ett öga rött, Keeping Mum och läst Om jag kunde drömma kanske 3 ggr. boy am i a bored girl. kollat på Oc, Creepschool och Gilmore Girls måndag, tisdag och onsdag också. nämde jag att jag lever framför tvn?


it can only get better.

usch, jag har precis städat hela mitt rum. jag gör så ungefär varje söndag, städar upp, fixar och snyggar till. för egentligen är jag rätt så pedantisk och en gigantiskt perfektionist men min lathet tar typ över så jag pallar inte göra något åt min oreda.
 

anyways, nämnvärda saker; spenderade lördkväll+natt och söndag morgon+middag med sandra, julia, my, johanna, tilda, sanna och moa :D vi hade lite tjejparty, kollade på film, snackade, åt massa saker (x]), promenerade ute och skrämde upp varandra. hade sjuuukt kul xD

åkte hem till pappa idag efter det, och chillade lite där. kollade på one tree hill och
keeping mum (en av mina nya filmer). har förresten räligt ont i halsen, är kanske hemma i morgon. 
bråkade med nea igår till råga på allt också. ajja, kanske reder vi ut allt eller inte. what's meant to be is
meant to be, för att vara alldeles filosofisk.

ciao.


what a feeling, huh?

hej, godmorgon och ät inte giftiga svampar, cause people, NI KAN DÖ!

jag har precis spenderat 450 kr på cdon.com. känns ypperligt bra.

uhm, filmerna; Keeping Mum, The greatest game ever played, Billy Elliot och Flashdance blev det.
sen böckerna; Om jag kunde drömma och När jag hör din röst, båda av Stephenie Meyer. ^^

imorgon ska jag klippa mig, kanske hel lugg och kortare där bak, får se. möjligvis så att jag laddar upp en bild på resultatet. x)

anyways, ska borsta bissingarna nu. ah bye bye!  ♣


-

jag är väldigt trött på det mesta. önskar jag kunde gå i ide tills gymnasiet. jag pallar inte gå upp på mornarna, gå i skola, ha huvudvärk hela tiden, vara trevlig mot folk jag inte gillar, försöka att inte äta onyttiga grejor, lyssna på alla som tjatar på mig hela tiden, höra allt klag, få dåligt samvete när jag inte ska ha det, åka fram och tillbaka från mamma till pappa, höra dom snacka skit om varandra till mig, känna att jag verkligen inte vill bo hos någon av dom! pallar inte vara snygg, pallar inte sminka mig och klä mig rätt. pallar inte må dåligt bara för att jag råkade bli kär, pallar inte gå på matten när jag inte fattar ett smack. pallar inte känna att jag glider från alla speciellt mina bästa vänner någonsin. hur orkar ni egentligen? hur orkar ni bara vara?

that everyone I knew was waiting for a cue.

idag ska jag umgås med min braiga vän nea. :D vi ska ha kul. jamen typ, adios.

oh, den här låten är superbra; Jessy - Dancing in the Dark. 

so close, and still so far.

mmh . *mysigt ljud* x) har haft en trevlig dag i "staden". nea, sara, jag och marre
köpte födelsedagspresenter till Erika och Josefin :D fast fan vad det blåste kallt. < /
nu ska jag snart åka till pappa, ska bara dricka upp min multivitaminjuice. : )
köpte mig en superfin jamas ^^ gröna brallor och grön/vit randig tshirt, en röd bh (gorgeous)
och en typ, grå tunika/tröja/grejjemoj. fyrkantig urringning och utsvängd. just the way I want it. =)


You're in my arms
And all the world is calm
The music playing on for only two
So close together
And when I'm with you
So close to feeling alive


A life goes by
Romantic dreams will stop
So I bid mine goodbye and never knew
So close was waiting, waiting here with you
And now forever I know
All that I wanted to hold you
So close


So close to reaching that famous happy end
Almost believing this was not pretend
And now you're beside me and look how far we've come
So far we are so close


How could I face the faceless days
If I should lose you now?
We're so close
To reaching that famous happy end
And almost believing this was not pretend
Let's go on dreaming for we know we are
So close
So close
And still so far


.

everything sort of sucks. I really don't want to be alone tonight.


vi har skojskoj x)

vi har skojskoj x)


i will eat you all up.

happy happy

stan stan stan idag. först handla kläder, sen bio och sist käka <)
johanna och matilda kommer snart och så ska vi träffa erika sen.

mer sen ^^

yo again, um, idag köpte jag ett par gaalet snygga baggy jeans på H&M och på carlings en tjocktröja och en t-shirt :) mkt nöjd. x) nu ska vi ( jag, johanna och matilda) kolla på störtkär. yeah btw, mina filmer jag beställde på cdon.com har kommit; one tree hill säsong 2, peter pan (otecknad x) ) och störtkär :D böckerna skulle komma senare separat : )

bye ^^

wehuw ^^

    ♥

haha, jag vet inte alls hur man gör här. x) tänkte att jag skulle ha en blogg efts jag skriver rätt mycket. gud, matilda skrev precis att det snöade, var tvungen att rusa ut och kolla. icke.
 
well, oh, man kanske ska berätta om sig själv typ? eller? what a heck. um, jag heter Stina, är 15 år och går i 9:an. Bor i nordöstra Skåne :) jag är en estetisk person; sjunger och dansar överallt. och jag förbannar min mami för att hon inte anmälde mig till sångtävlingar när jag var mindre. nu är det försent för jag är för gammal. :@
just det, moi. eh, jag samlar på filmer (ett dyrt och lathetsframkallande beroende. min ekonomi är söndertrampad)
och min Mp3 är i princip min bästa vän xD nej, I have A LOTS of friends. fast aldrig i livet att jag tänker nämna mina "bästisar", alltid någon som kommer sen då och skriker för att jag utelämnat dom. aggressioner..^^
jag är ingen skolkis, inte alkoholist, inte överdrivet snäll och trevlig (och är jag det är det något jag vill ha från dig) 
på något knasigt vis har jag hamnat i den farligare delen av tonåringars liv. fast jag gör inte så mycket, jag hänger mest på och dömer dom andra. ni vet den där personen som står i bakrunden med ett cyniskt ansiktsuttryck och dömer alla andra? yeah, that's me. x) haha, som tur är har jag underbara vänner som förlåter mig för att jag är så mellanaktig. (inte tönt, inte rebell= mellanting)

nu gör jag nästan inget, pratar med jack på msn. och lyssnar på music såklart^^ imogen heap - speeding cars tror jag.. jomenvisst. :)

well gott nytt år i guess, =)

RSS 2.0