Nu så

Sent omsider kommer det nu ett inlägg. Vi har hunnit med MASSVIS.

Nämligen:
1. The Globe i London och en workshop med en Shakespeare-skådis som var extremt karismatisk.
2. Retro shopping på Carnaby street utan dess like.
3. Snabba turer till Stratford upon Avon, Chester, York och nu Durham.

Har blivit lite shopping, massa mat och en oändlig ström katedraler. Tack, Emil Tyberg.

Nu ska jag återgå till min lattjo rumskamrat Lisa och vårt roomiehang.


Moistuuuuuuris

Hej hopp!

Tystnaden har sänkt sig över Georgian House Hotel i rum 40.

I ett anfall av ovanlig energi har jag rakat benen väldigt noggrant, noppat ögonbrynen (eftersom spegeln i badrummet är fenomenal!), rengjort ansiktet, smort in både ben, fötter och ansikte med magisk lotion, applicerat lypsyl och även druckit ett glas vatten.
Känner mig fräsch och redo för sömn, hotellfrukost och London i morgon.

Lisa har underhållit oss med tokiga historier från hennes äventyr i Indien och dylikt. Vi har skrattat så att resten av hotellet antagligen vaknade. xD

Vi käkade fish and chips på en pub och jag drack ett pint cider och blev på örat. Helt okej!

https://cdn1.cdnme.se/410334/6-3/pic_512a9a249606ee67da6d2553.jpg">https://cdn3.cdnme.se/410334/6-3/pic_512a9a249606ee67da6d2553.jpg" class="image">


View-licious

I'M KING OF THE WOOOOOORLD!


Go Norwegian!

Vilket trevligt flygbolag Norwegian är alltså. Personalen är toppen och det finns gratis wifi på planet :)

Jag sovit en stund och sitter nu och tittar på den fina blåa himlen, ovanför alla dessa trista gråa moln som härskar över disiga Norden.


Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe

Vet ni vad jag tänker på?
Kaffe.

Det är min enda drog, förutom lite alkohol emellanåt. Eftersom jag inte har nån kaffekokare i lägenheten och inte haft pengar att köpa kaffe i skolan, har jag inte druckit det på flera veckor.

Igår när jag insåg att jag kommer kunna dricka det i England blev jag så glad att jag gjorde en liten lyckodans ;D


I'm ready!

Top 'o' the mornin' to ya! :D

Jag hade helt underskattat min hastighet vid sådana här tilfällen. Tåget till Kastrup går 07.01 och jag ska möta Lisa vid Skvallertorget ungefär fem i halv sju. Dock gick jag upp tjugo över fem och blev klar 25 minuter senare. Vilket är bra, för då får jag tid att blogga :)

Då tänker jag bara äta min kiwi och min banan, traska ut i vintervädret och sen ta ett flyg till London. Jag har varit i UK så mycket det senaste året att det börjar kännas som ren rutin att flänga med flygplan fram och tillbaka. Det är riktigt härligt faktskt, kommer på mig själv med att se fram emot engelskt te, fish and chips, sticky toffee pudding och Primark. Oh, I do love you Britain!

Plus att jag samtidigt får en chans att träffa lite goda vänner från land of Harry Potter. April har varnat om en fantastisk utekväll i Edinburgh som tydligen väntar och Niall kommer kanske ner från Aberdeen och hälsar på mig. :)
 
för övrigt ska jag äntligen läsa Fifty Shades of Grey på den här resan, vilket självklart betyder att jag kommer vara fullkomligt okontaktbar. Ses om en vecka, puss på er!

kastar ondskefulla blickar åt ditt håll!!

Det är party på mitt rum! :D 

Jag tittade på Vänner för en stund sen och var tvungen att sluta eftersom jag inte hörde för att min granne spelade samma låt om och om och om igen. På VÄLDIGT HÖG LJUDNIVÅ. Inte för att jag klagar. Jag är ju inte den som är den liksom...

eller, JO DET ÄR JAG!! OMG!!!!! SUG PÅ DEN HÄR GRANNEN!!! *spelar Eminem på högsta volym* 

med vänlig hälsning
arg tjej i rummet bredvid.

Kanske blir man en Barista

Kära ni,
 
Jag kan meddela att arbetsintervjun gick bra! Kändes bra allafall, mer än känsla kan jag inte gå på eftersom jag inte får besked förrän nästa vecka. Håll tummarna, please :)

Efter att jag besökt Lisa på jobbet en stund, gick jag hem och lagade världens godaste måltid. Kycklingfilé, ris, bearnaisesås och massa plommontomater, sallad och gurka. Jag svimmade på sängen och mättnad och somnade. Vaknade 3 timmar senare av en mardröm där mamma var arg på mig för att jag var enormt tjock. Kan ju ha något att göra med den tunga måltiden xD 

Nu borde jag egentligen plugga, dock går det lite segt. Facebook är ju så mycket mer intressant.

attack of the vegetables

Hej hopp!


Efter ett jobbpass på studentpuben är jag nu hemma. Mitt kylskåp har fyllt på sig genom magi. Massa tomater, morötter, äpplen, klementiner och soltorkade tomater. Först fattade jag inte ett dugg och började undra om någon försökt råna mig men misslyckats och istället lämnat en massa mat.

Se insåg jag att min goda korridorskamrat Sandra hade lämnat det till mig eftersom hon åkt hem till Gotland idag (herregud, ett tag där visste jag inte om Gotland stavades med ett eller två t...!)

Nu är jag sådär lagom megatrött och ska försöka sova så jag är utvilad inför min arbetsintervju i morgon.
schnatty schnatty!

Curlad som fasen

Man kan lita på mamma! Nu har hon skickat de strumporna jag glömde i Skåne men gärna vill ha med i England. Kan ni säga bortskämd? I can xD


"ooohm... oooohhhm..."

Jag sitter i skräddarställning i min säng med datorn på en kudde i knät. Har lyckats äta en fantastisk lunch, se en film och även börja plugga lite!

Men nu känner jag mig lite ensam, så jag går bort till fina Lisa :)
 

Knock, knock, who's there? Really, who is there?

Det knackade på min dörr, trodde jag...

Men det var bra att jag vaknade, ska nämligen till gymmet med Lisa. Jag måste ha somnat rätt snabbt igår för jag är så där lagom utvilad trots att jag inte sovit till 14.00 xD winning, yes!


Ring, ring, bara du slog en signal

Har precis pratat med kära Jenny i telefon och nu ska jag se på Förhäxad och somna gott!


i'll spread my wings and fly. to England!!!!

Eftersom mitt huvud fortfarande värker så smått tar jag det extremt lugnt i mitt lilla korridorsrum.

Lyssnar på Bryan och lagar en av mina jackor. Det känns väldigt husligt att sitta med nål och tråd, nästan så att jag känner att jag är en liten husmor. Fördelen är att jag kan ha med min snygga second hand-jacka till England på söndag. 

Kan knappt fatta att jag ska dit igen, bara om en vecka. Det ska bli så roligt att åka utomlands med kompisar igen. Resan till Turkiet med Olivia, Johanna och Josefine var ju megakul så jag hoppas det här ska bli minst lika bra!
 


Nu ska jag fortsätta sy och sluta facebooka. A hard task.

dance baby, dance

Det blev en rackarns bra utekväll igår! 

Började lite smått hemma hos Lisa med en drink och lite outfits-planerande för kvällen. Gick vidare till Jenny på förfest där Linnea, Carro och Alicia också var närvarande. Vi spelade spel och hade skitkul! Det blev verkligen ett riktigt bra gäng och jag hoppas vi gör det igen :D

Vi drack kärleksdrinkar på studentpuben och sen dansade vi på O'Leary's till småtimmarna. När jag kom hem ramlade jag raklång på min säng och somnade bums. Vaknade halv nio och trodde att rummet snurrade och att jag skulle dö. väl värt det. xD



Hänvisar till Linneas blogg för ännu fler fina bilder :) 
http://linneaengstrand.devote.se/blogs/24813300/sex-and-love.htm
 

Sad

It kills me, all the time. Feeling everything and there's no chance of ever getting anything back.
It's killing me.

You're killing me and you don't even know it.


Come over here

I've got more than whiskey in mind.


för en gångs skull säger jag det: beach 2013, here I come!

ojojoj! snacka om att det här blev en riktigt bra dag!

Fick mail från Espresso House med besked om att jag får komma på intervju nästa vecka angående jobbet jag sökte där :D :D utöver det har jag läst en enormt bra bok (It Happened one Autumn av Lisa Kleypas), pratat med mamma i telefon och smsat med Lisa som jag nu ska promenera till!

PLUS! min diet går skitbra! :D jag prövade ett par monki jeans-shorts jag köpte för ett tag sen. De var rätt tajta då och nu var dom helt plötsligt rätt luftiga!! :D så jag har kanske gått ner något halvt kilo, vilket är så härligt! Jag är nyfiken på hur jag kommer se ut med minus 6 kilo. Kanske visar det sig att jag är snyggare som jag är nu, men då får jag väl äta upp mig igen xD eller lägga på det i muskler istället xD

nåväl, så här ser man ut när livet går så där oförskämt bra!
(notera en muskulöst, smal arm där till vänster. Go GO!)

 

Angel in Kalmar

Nu har jag faktiskt det riktigt bra! Dricker te, ljuslyktan är tänd, har hämtat en bok från bibblan som jag ska läsa sen och jag har både tränat lite och bara druckit ca 500 kalorier idag! :)

Angel surrar i tv:n och det är varmt och mysigt i mitt rum. Helt okej, you know!



Call me maybe!

Det verkar vara ett mönster här... xD


ska shaka väck mitt fett

Idag har jag:
  • druckit två nutrilett-shakes
  • kissat inte mindre än 5 ggr på 4 timmar.
  • gjort 40 bäckenlyft och 100 knälyft. enligt det programmet jag fick från sjukgymnasten som meddelade att jag antagligen hade PFSS (Patellofemoral smärtsyndrom) i knäna och då skulle förhoppningsvis dessa sexiga rörelser hjälpa.
  • gått till Netto och handlat. antagligen den sorgligaste shoppinglistan någonsin: turkisk yoghurt (hoppas jag gillar det. är ju hemskt nyttigt), blåbär, banan, ägg och fullkornsbröd med solrosfrön och allt möjligt nyttigt.
 
Eftersom jag självklart hade svårt att somna igår efter mitt sena uppsatsskrivande är jag både trött, lite lagom hungrig och uttömd på energi. Tänker därför dricka vatten och se på Angel, kanske somnar jag och behöver således inte tänka på att jag är hungrig.

seriously, why?

Varför, varför gör jag aldrig uppgifter i tid?

Och varför ställer jag mig alltid den frågan utan att göra nåt åt det?

Och varför bloggar jag alltid när jag borde göra mina skoluppgifter?!

You weren't supposed to hurt!

I just want to hug you and tell you over and over, I'm so, so sorry that you got hurt! 
I wish I could take away any pain and help as much as I can.
I think I know how you feel and I'm so sorry.

Got it

Jag har äntligen räknat ut vad jag vill ha:

En akademiker i en snickares kropp.


Tågar hemåt

Nu sitter jag på tåget till Skåneland! Ska ta semester där till tisdag, vilket ska bli jättekul! :)

Jag tittade på Pip-Larsson och Kastrullresan i veckan och när jag såg mamman i serien fick jag ett sånt hugg i magen efter min egna mamma att jag prompt bestämde att jag behövde åka hem i helgen. Egentligen har jag inte råd, men ibland får man offra väsentligheter som typ mat och dryck för lite familj-umgänge.

Om två dagar är det 2 veckor till resan till England and let me tell you ladies and gentlemen, it's gonna be AWESOME!


Didactically awesome

Jag måste säga att jag gillar verkligen min klass!


girls, party some for me will ya?

Denna exotiska onsdag fanns två alternativ att välja mellan:
  1. Äta på studentpuben, dra vidare till Harry's och dansa hela natten.
  2. Äta en sorglig hamburgare hemma och läsa Across the Barricades som vi ska redovisa på fredag.
Alternativ 2 var mer ekonomiskt och eftersom jag balanserar på ruinens brant, fick det bli nr. 2.

Ska gå bort till Lisa en sväng senare, ska dricka lite kaffe och beundra hennes nya gardiner. Det lär bli jäkligt mysigt det med, så det är lungan :)

Harry's will still be there in March. Which is when I will have money again...

damn you period

Nu är det illa kan jag säga er.
 
Månades röda hund kom och hälsade på, vilket jag borde förstått när jag handlade innan och i princip slogs över den sista påsen cheeseballz med en annan kund. Som vinnare seglade jag till kassan med ett förnöjsamt seger-leende på läpparna och cheeseballzen i handen. 

Kom ut och blev attackerad av snö. Riktade färgglada svordomar, som en sjöman hade varit stolt över, upp mot Gud och traskade trumpet hem till mitt lilla korridorskyffe med folk som inte diskar, går in med skorna och inte låser ytterdörren.

Jag skulle kunna bli rätt våldsam för en egen lägenhet alltså. 

Men ja, nu ligger jag här i min säng med uppsvullen mage, knän som fortfarande värker (trots 5-dagars anti-inflammations-kuren) och en butter uppsyn. Ska ringa styvmamma och sjuksköterska Agneta om råd för mina knän. 

Allt blev snabbt för djävligt. Ska äta massa choklad och cheeseballz för att råda bot på detta. Kanske till och med skippar kvällsmaten och äter bara snask resten av kvällen. hehe

Lat

Idag gör jag inget. 
 
Eftersom jag tjänade 800 igår när jag serverade på en kompis fest tillsammans med Jenny, bestämde jag att det var okej att ha en oproduktiv dag.

Så jag har ätit lite, sett 2 filmer (en rörande och sorglig och en rörande och läskig) och sen inte mycket mer.
vilket betyder en trevlig dag för mig och en ett tråkigt blogginlägg för er.

Post-dejt-jobbsökande

Whooop whoop! Sökte precis jobb på Espresso House i Kalmar, de hade en ledig tjänst så jag hoppas verkligen jag får det. Kaffe är ju awesome och vi är ju så goda vänner vid det här laget att det vore synd att inte utnyttja varandra x)
 
Förresten tror jag att jag fått tennisarmbåge. Utöver inflammationen i mina knän då. Ska aldrig mer träna...

Dejt, my ass....

Låt mig berätta om min dejt. För att de ljuvliga detaljerna ska skina i genom på bästa möjliga sätt tänker jag göra det i punktform. Minsann. För att värna om hans privatliv tänker jag refera till dejten som Mr. X.
 
18.00 - I min röda jacka och mitt nytvättade hår står jag på stationen där jag har blivit ombedd att vänta på Mr. X, som vid 26 års ålder tyvärr varken har körkort eller bil. Hans vän har däremot varit snäll nog att köra honom från Nybro till Kalmar.

18.20 - Efter 20 minuters väntan i kylan får jag ett sms från Mr. X att han står vid pressbyrån, 15 m bort från mig. Eftersom han inte verkar vilja röra sig i min riktning får jag traska över till honom. Jag säger att det är kul att se honom. Han säger att det är kallt.

18.25 - Vi har bestämt sen innan att äta på Thai Silk, på Mr. X förslag. Tyvärr stöter vi på problem redan här, eftersom han inte hittar till Thai Silk... Han har varit där med sina föräldrar säger han, men har tydligen glömt ögonen varje gång för han har ingen aning om vart det ligger. 
 
18.30 - Jag ringer Lisa och ber henne guida oss dit.

18.40 - Framme vid resturangen öppnar jag dörren för oss, får prata med hovmästarinnan och betala min måltid själv.
 
18.50 - Han har ätit upp sin mat, snytit sig i servetten tre gånger och sagt två saker: "Vad du klagar.", som svar på mitt skämt om att stolarna var låga och "Sovmorgon i morgon?". 
 
18.55 - Jag står på toaletten och ringer desperat till Jenny för rescue. Hon och Linnea lovar anlända om 5 minuter med en SOS-plan.
 
19.10 - Två meningar ("Har du ätit upp?" och "Vart finns kaffet tror du?") och 15 minuter senare blir jag glatt "överraskad" av mina två vänner som dykt upp på Thai Silk utan någon som helst "förvarning". Vad är oddsen? (Ganska enorma faktiskt.)
 
19.15 - Efter ett tack och adjö lämnar jag Thai Silk och Mr. X i rasande fart och marscherar bestämt till Jenny och Linnea och spenderar resten av kvällen med dem på KM och två drinkar.

 
Allt som allt blev det riktigt bra. Mr. X undrade om vi skulle ses mer på kvällen, jag svarade att vi nog tyvärr inte passade ihop på det sättet. Någon måtta får det ju vara. En dejt där jag betalar själv, inte får någon komplimang, inte blir tilltalad och inte får någon som helst glädje från, den kan jag vara utan.
Det blev ju en jättetrevlig på KM och Jenny, Linnea och jag tjattrade som höns hela kvällen och hade jättekul :)

Nu tittar jag på Polishögskolan och i morgon har jag inte tenta och ska äte lunch med Lisa och Amelie! :D

it's date night

Okej, då går jag väl på dejt då. Puss på er små gurkor!


RSS 2.0