Choklad + bok + Stina = evig kärlek och förståelse

Eftersom jag varit extremt flitig idag avslutar jag dagen med en fantastisk bok av Lisa Kleypas, Secrets of a summer night, och chokladtryfflar från Apoteket.

Man har väl det bra på Nygatan i Kalmar city!


Bryan = vår

Snacka om att det varit gössigt hos Lisa igår. Jag vart så trött av allt och lite mat, lite vin och massa godis sen så var jag i princip medvetslös i hennes soffa. 

Ni vet att man kan bli så ibland? Att det liksom är så bekvämt och man är så där lugnt trött och avslappnad att man skulle kunna smälta bort av comfort? Det höll i sig till jag gick också. Jag läste i nån timme och somnade sen och när jag vaknade idag var jag så underbart utvilad att jag nästan inte trodde det själv x)



Pratade lite med Jenny i tefloon precis, hon hade massa goda nyheter som vi diskuterade och skrattade ondskefullt åt xD Nu ska jag äta något litet och sen börja städa hela korridoren. Måste en sväng till biblioteket och hämta ut reserverade böcker också. Plus att jag ska tvätta. Lite av en fixardag eftersom jag är ledig, vilket känns rätt bra!
 
 
För övrigt känns det som om våren har stuckit en förskrämd lilltå i vinterns djupa hav. Jag kan nämligen se lite barmark nedanför mitt fönster. Det firar jag med Bryan Adams!


Smärtdag

Lisa och har onsdagsvägran kan man säga. När alla andra ska ut och svira på lill-lördagen har vi ätit linssoppa och dricker nu vitt vin och käkar chips och godis. Det är fabulous!

Idag har jag pratat med 2 vårdcentraler om mina knän och fått 0% hjälp.
Istället gick jag till Apoteket och köpte tabletter mot inflammation i leder och dylikt.

Hoppas jag kan gå lite bättre imorgon för som det är nu gör det så ont att jag knappt vill stå, gå eller ligga.

Sitta funkar, därför har Lisas soffa ett rumpformat avtryck från mig nu. Niiice!


Crazy lady who talks to her mango

Jag har nu med stor framfrång fått min korridorskamrat Erik att tro att jag är en galen kvinna som anklagar oskyldiga för stöld av toalettpapper och som sen ber om ursäkt genom att erbjuda mango och efter det ha en hel konversation om denna frukt och min kärlek till den.

Det är inte lätt med korridorsboende...

Ja ä inte bitter

Det var precis någon som skrev det här på Facebook:

- "Fantastiskt avundsjuk på alla som får ha sin kärlek hos sig ikväll. Och alla kvällar. Och hela tiden."

Jag känner spontant att jag vill skriva:

- "Fantastiskt avundsjuk på alla som har hittat sin kärlek och faktiskt har någon som längtar efter en alla kvällar. Hela tiden."

Men då hade jag nog framstått som bitter. Vilket jag inte är. Inte ett dugg faktiskt, jag trivs enormt bra med att krama en kudde istället för en muskulös man och jag gilllar skarpt att somna till Asterix & Obelix-filmer istället för att somna av att bli kliad på ryggen av Brad Pitt. 
Så jag är inte alls bitter, faktiskt. (!!!!!!!!!!!!!!!)

Jan. 28, 2013

Jag är såååå nöjd med mitt hår! Jag sa till Nina att hon förseglat sitt öde nu. Hon får ta hand om mitt hår för resten av mitt liv xD


Plus i vardagen

Wehuuuu! Jag gör en väldigt liten, diskret segerdans på bussen för att det ÄNTLIGEN är plusgrader ute!

Jag är på väg hem till Nina för en klipp och slingning, vilket betyder att jag för gosa med Rocco också! :)

Annars vill jag påpeka att ölandsbron är mysig och att jag gillar den :)


"Är du blind eller?" "Nej!" "Men öppna ögonen då!"

Jenny och jag tyckte att den här trötta söndagen behövde livas upp lite. Gärna med en snygg kille och popcorn. Eftersom det är lite dåligt med snygga killar som lurar på gatan med popcorn redo fick vi gå på bio istället.

Det funkade precis lika bra! Vi såg EGO och satt båda två med seriefigursögon med hjärtan i sig. Huvudpersonen  Martin Wallström är liksom bedövande snygg och samtidigt vart han lite av en skitstövel i filmen. En kombination man inte skulle tro hade funkat men det gör det. En riktigt bra film om ytlighet och konsten att vara blind trots att man kan se.



I morgon ska Nina komma hem till mig och som den magiska kvinnan hon är (hon kan allt. eller, väldigt mycket allafall!) ska hon klippa mig och slinga mitt hår för en bråkdel av summan det hade kostat på salong! Det är verkligen på tiden för jag har inte klippt mig sen april, förra året...


Har planerat lite shopping (extrembilligt hoppas jag på) och lite mat med Jenny på eftermiddagen/kvällen också vilket ska bli väldigt trevligt :)

Nu ska jag fortsätta mitt svenska-film-maraton. Har redan sett Hipp Hipp Hora och Fjorton Suger. Nu blir det Festival :D
 

Maxad, på Max hamburgarrestaurang

Saker att göra imorgon:

1. Ta bort nagellack
2. Handla med Lisa
3. Vakna
4. Äta pizza med Jenny
5. Festa med Jenny


Det lär bli en sagolik lördag!


Parday again

Jag befarar att O'Learys är mitt nya hem.

Jag hamnar alltid här xD nu sitter Lisa och jag här och har ätit afterwork på Larm. För mig blir det snarare aftersleep eftersom jag spenderade dagen i min säng med en fantastiskt bok!

Men nu är vi lagom glada och jag är lycklig för att jag bor i Kalmar och har massa fina vänner som inte ljuger och gör massa annat dumt mot mig. Så fint :)


Kalmarhem is salting my game

Av alla tillfällen för Kalmarhem att skicka en snygg kille att fixa mitt fönster, DÅ SER JAG UT SÅ HÄR!!!!!
 
 


"Heeeeeej! Nej, kom in! Ja, mitt fönster är lite sönder tror jag." *försöker desperat sätta upp håret och klia bort sömngruset ur ögonen*

Törnrosa checka in

Hej svej i lingonskogen!

Ni vet hur man ibland har enorma planer och sjuk framförhållning och sen bara måste släppa allt? 
Jag skulle haft en introduktion i gymmet idag halv tio och hade planerat att gå på glödyogan innan och kanske äta frukost på Malkars också. 
Dock fick jag en släng av zombie igår efter det 90 min långa yogapasset Lisa och jag var på. Jag stod i duschen i en halvtimme tror jag. (Stackars Malkars, dom kommer få världens största vattenräkning)

Jag gick hem i en dimma och visste knappt åt vilket håll jag bodde, så trött var jag. (Jag får ju tillägga att eftersom jag knappt sov något natten innan pga min knän var det nog därför jag var så här trött)

Lagade lite mat, pratade med mamma, läste lite och somnade. Vaknade för 10 minuter sen av att Lisa ringde och ville peppa inför vår afterwork ikväll. Jag var lite lealös men vaknade till liv under konversationen! :)

nu ska jag faktiskt bara fortsätta ta det lugnt. äta lite frukost/lunch och dagdrömma om sommaren. minns ni den? jag hoppas att den ligger någonstans under all den här snön för jag har lite svårt att komma ihåg den... x)

Knak och spektakel

Ja, här ligger jag i min säng och kan inte sova. Mina knän värker och jag funderar på livet.

...

kanske skulle läsa en bok istället.


Hej å hå!

Jag har varit enormt duktig och social idag. (Det är okej att berömma sig själv. Speciellt om man heter Stina the Great. Då har man inga problem med det allafall.)

Jag dansade sumba på gymmet och gick/sprang på löpbandet i 20 minuter. Nåväl, det är en bra början allafall. Sen tittade jag på filmen Cockpit hemma hos Jenny, skitrolig film!

Ligger nu under täcket (hade jag legat ovanpå det hade jag avlidit av frostskador) och myser. Tittar på Moulin Rouge och är trots all kyla rätt nöjd med tillvaron!


Ska åka på solsemester till Nordpolen

Mitt rum ser ut som en IKEA-katalog. Helt okej.

Jag vill påpeka att så här ser det ut när jag tittar på film i mitt rum. 



Det är helt enkelt skitkallt. Jag har två tröjor på mig, raggsockor, strumpbyxor och en lurvig filt. Tack Kalmarhem för att mitt fönster inte är tätat och för att golvvärmen inte fungerar. Tack.




"Värme? Nejtack, sånt sysslar vi inte med här."
 

uppenbarelse

Jag insåg att jag är rätt trött och ska sova snart, därför gör det inte så mycket att jag har lite tråkigt. xD

livet enligt stina, i sängen förstås.

Min säng är min borg. Känns det som...

Det är lite trist med bara ett litet korridorsrum för man spenderar så mycket tid i sängen. Det är min enda stora möbel så jag läser i sängen, ser på film, bloggar, pluggar, äter, lyssnar på musik och sover. Det blir mycket tid kan jag säga er.

Idag har jag haft första seminariet för vårterminen. Blev riktigt peppad och känns kul att komma igång med nya saker. Blev medlem på gym också och lyckades klämma in ett spinning-pass med Lisa. Käkade lite mumsig pasta och tittade på Vänner.


Och nu har jag tråkigt. suck.

tystnaden som uppstod

Förresten kan jag säga att det står lika mellan Phelicity och Phelicia i "låt oss döpa min iPhone"-tävling. Jag är kluven. Dock känner jag en dragning till Phelicia, det känns mer rejält. Phelicity känns som ett namn en taskig cheerleader skulle ha i en Amerikansk High School film. 

Phelicia är lite mer down to earth. Om inte någon misstycker väljer jag nog det. Jag skulle kunna ha en ett dop med värsta cermonin och allt men det är nog inte någon bra idé att doppa min telefon i vatten i faderns, sonens och den helige andes namn. Inte ens Gud har kraften att få en iPhone 4S att bli helt vattentålig.

jag är liksom mer än godkänd

Jag fick VG på min litteraturtenta, vilket betyder att jag klarat hela första terminen på Linnéuniversitetet utan ett enda IG. Jag är enormt nöjd och hoppas att restan av dessa 5 (suck) år kommer gå minst lika bra.

Innan bevisen kallnar

Hon återvänder till brottsplatsen. Bokstavligen talat.

Det har gått en vecka och jag är tillbaka på O'Learys i Kalmar dock med en ny telefon. Som lovat har jag den i ett snöre runt halsen så om någon vill stjäla den för dom mig på köpet!


Snap!

Jag är på plats i Kalmar city! Sitter hemma hos Jenny och väntar på att färgen i hennes hår ska verka.

Vi ska ut på lite galej ikväll och jag ska ha min telefon runt halsen och den som försöker ta den lär förlora en arm. Mest som en varning till tjuvaktiga Kalmarbor!

Jenny pratar i telefon just nu och samtidigt tar hon bort hår på benen med en pincett. Har man mycket tid är det ju nästan effektivare än att raka. XD


Game on

Det är filmkväll hos Med Viktor och Daniel at casa de Viktor.

Gamer heter filmen och det är massa explosioner. Än så länge fattar jag väldigt lite. Tydligen handlar den om att en man har skapat ett spel där det är riktiga människor som spelar. De är dödsdömda och får välja mellan sin dom och 30 fighter och chansen att gå fri. Det är dock en spelare som styr dom och det är bara att hoppas på att den spelaren är duktig nog för att hjälpa en överleva.

Väldigt spännande :)


Tur att det inte snöade för då kanske snöflingorna hade täckt Fling! :O

Jag är helt klart i mitt esse nu eftersom jag spottar ur mig inlägg som en lama spottar ut.. ja, spott.

Jag måste också dela med mig av mig vuxna dag. Jag körde hem till Viktor och vi gick en gigantiskt runda på nästan 1 mil med en hund och en väldigt liten hund som nästan är så liten att den kanske inte räknas som hund utan snarare faller under kategorin övervuxen hamster. Damen heter Fling och är så söt att man får tandvärk av att glo på henne.


Flingan! Jag vågade inte hålla henne under promenaden för jag var rädd att om jag gick för snabbt och råkade dra i henne då skulle hon flyga all världens väg. Viktor som vid det här laget är van vid mini-hunden fick ta hand om henne och jag gick med kära vakteln Ellie med 25 kg stadiga muskler. Vi var ju nästan jämnlika när det gäller muskelmassa så det kändes bra. Nåväl, jag kanske överdrev lite. Jag har väl inte riktigt så mycket muskler som hon...



Det här är ju då min man-vän Viktor, vi är ju så vuxna nu att han inte är min pojke-vän längre. Vi är man och kvinno-vänner, helt enkelt. Till höger ser ni ett utmärkt exempel på att jag inte bör tillåtas på den sidan om en kamera. Inte på andra sidan heller för den delen. Jag är till min fördel i mörka kläder, mörkt rum och riktigt dålig upplösning. Harry Potters skrubb under trappan på Private Drive 4 Little Whinging, Surrey dvs.

"Redo, nej? Jo, nu kör vi! Är du inte redo?! Jodå, det är jättebra, jag lovar. Åh... där.., kör vi!" = Skolfotografering

Eftersom allt går med ljusets hastighet i bloggvärlden kommer det redan upp "bakom scenerna" till Namngalan. Tänk att det ska vara så komplicerat att ta en bild på en liten, trög maskin och en iPhone.









 Så här i efterhand kan jag bara lägga märke till mina otroligt läckra naglar. Cruella de Ville, you've got nothing on me!

Hjälpa där man hjälpa kan!!!!

Så här är det, eftersom min älskade iPhone (nej, det är faktiskt inte bara en telefon. det är en IPHONE. helt annan sak.) Phiona blev brutalt kidnappad för 5 dagar sen och inte har synts till sen dess har jag blivit tvungen att inhandla en ny iPhone.



Därför vill jag nu presentera min nya iPhone 4S som ännu inte har fått ett namn. Anledningen är att jag kan tusan inte välja. Därför ber jag om hjälp, vad ska min nya bästis (suck) heta? 

För att det inte ska gå helt ur styr med alla fansen lämnar jag 3 alternativ som det går att rösta på:

A) Phelicia
B) Phrida
C) Phelicity

Hon behöver helt klart ett namn. Och innan ni börjar påpeka att det är sexistiskt av mig att välja en kvinnlig telefon kan jag bara säga att min MacBook heter Olle. Olle och Phiona var gifta men har ju tyvärr fått gå skilda vägar. Därför har Olle tagit ut skilsmässa och hoppas nu på en ny partner i Phelicia/Phrida/Phelicity. 

 PS. Alla intäckter från kvällens namnröstning går till Rädda Stina, en organisation som kämpar för att hålla Stina borta från Kalmars prostitutionsring och hårda gatuliv. Tack på förhand! DS.

Den bistra sanningen

Klockan är 13.00 på eftermiddagen och jag ligger utslagen i min säng tillsammans med Molly som spinner så högt att jag knappt hör vad jag tänker.

Jag har drömt om zombies i natt. Det var rena rama TV-spelet där jag sprängde grejer, satte eld på zombies och klättrade på väggar för att undkomma dem. Till och med i mina drömmar är jag dramatisk!

Men nån reda får det väl va i livet, så nu ska jag gå upp.


Upp(s)kattat sällskap

Min dag har varit strålande oproduktiv!

Jag har legat i soffan med en katt på magen och en bok i handen och kännt mig lycklig och tillfredställd. Första perioden av dagen hade jag sällskap av Molly och hennes efterträdare blev dottern Smulan. Jag lyckades dock baka knäckebröd med mamma i mellan kattbesöken och läsandet. Lite extra poäng där va?


Molly och boken The Golden Lily, skriven av författaren till The Vampire Academy. Hon skriver en ny serie som utspelar sig i samma värld som The Vampire Academy som heter Bloodlines och är jättebra. Andra boken nu och det är kul att få träffa lite av de gamla karaktärerna igen samtidigt som man får lära känna nya :)



Här har vi som sagt bytt position i soffan och även kattsällskap. Smulan är inte lika läskig som Mamma Molly så henne kan man ha lite närmare sig utan att riskera stundande död. Ja, se drama drama drama. Det är så med katterna i vårt hus.


Ordning och reda, pengar på fredag

Med en näst intill militärisk precision har mamma, B och jag planerat en filmkväll.

19.00 - Middagen avslutad
19.00 -- 19.50 - Fri tid för egna aktiviteter.
19.50 - poppning av popcorn
20.00 - filmen börjar.
20.40 - Mamma och jag slutar titta och leker med våra telefoner istället.
20.45 - B somnar.

Spontanitet är för pussys.


F*ck you

Jag har sagt det på Facebook och jag säger det här:

Hoppas du som stal min telefon bryter båda händerna så att du inte kan använda den.



Jag har blivit utan iPhone och någon har sannerligen blivit med iPhone

Nu ligger jag i min Skåne-säng och känner att det är lite lagom ruggigt i hela huset förutom under mitt täcke. Vilket betyder att jag inte kommer lämna sängen på ett bra tag x)
 
Jag sörjer frortfarande min telefon. Håller hela tiden på att leta efter den med blicken och typ sträcka mig efter den i vissa situationer. Känns väldigt konstigt att inte ha en telefon helt enkelt.

Jag ska antagligen in till Kristianstad idag och se om jag kan få tag på en ny där jag inte behöver betala en enorm summa cash direkt. Lycka till till mig.

.,..

Min telefon blev stulen igår. Jag har anmält det till polisen, spärrat sim-kortet och även bytt lösenord på allt jag hade på den; Facebook, blogg, mail etc.

Jag är så fruktansvärt ledsen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Jag hade den i väskan och någon har öppnat den utan att jag märkt det och tagit den. Jag är både skitarg på den som tog den (jag hoppas att du hamnar i en koma och aldrig vaknar igen. allvarligt talat.) och på mig själv för att jag inte var tillräckligt smart och medveten om mig själv för att förstå att jag inte borde haft telefonen i väskan.

Det suger verkligen. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra. Jag har inte råd att köpa en ny telefon. Jag har knappt råd att köpa mjölk. Sen måste jag ju fortsätta betala på abbonnemanget, det är också trevligt. 


Det har varit dåligt med att tappa bort saker det senaste halvåret. Plånbok, nycklar och nu min fina iPhone, som jag verkligen älskar. Correction, älskade. Det är någon äcklig person som sitter med den nu. Mina bilder, mina anteckning där jag skrivit låttexter, min musik, mina wordfeudspel med mamma, Susanna och Eva, mitt inspelningar av Viktor och mig. Fy fan. Man blir så himla ledsen.

Jag borde väl vetat bättre än att ha telefonen i väskan. Det är lätt att vara efterklok. Lätt och dyrt. 350 kr i månaden i 12 månader till utan att kunna använda den. Dyrt.

Så ja, skulle det vara något konstigt som dyker upp och verkar vara från mig så kan det vara den idioten som tog den som lyckats komma åt det på något vis.

Sen kväll med Stina

Jag har insett att jag har lite tokiga ögon bilder när det är efter 00.00

Jag ser liksom ut som om jag håller på att få ett anfall av epilepsi och sen precis lyckas hindra det. Väldigt charmigt. Konstigt att alla männen inte jagar mig xD

Utöver det måste jag säga som Viktor gör. iPhone autokorrekt gör att man skriver otroligt slarvigt eftersom man förväntar sig att telefonen fixar det. Höjden av lathet och av fullhet. Hehe...




Brrrruuundligt.

Jenny och jag har ju en spontan utekväll och nu köar jag för att få gå på toaletten på O'learys.

Allt är sådär lagom roligt och man skrattar åt allt. Känns bra xD

Jenny har hittat en enormt lång karl att dansa med och som till och med bjuder på drink. Jag hade varit grön av avund om inte den bruna färgen av fjortisarnas fejksolbränna hade smittat vilket nu gör att jag ser ut som en leopard utan fläckarna.


Lagom läcker lördag liksom.

Idag har jag en riktigt bra lördag! 

Jag gjorde tentan; skönt! Gick hem och käkade lite, såg ett avsnitt av Glee, fortfarande så himla bra att jag ler bara jag hör ordet xD

Sen gick jag till Malkars Gym och ville bli medlem. Dock kunde man inte komma in genom dörren utan medlemskort. Kände att det var lite av ett dödläge där, ett catch 22! Gick hem till Lisa och drack kaffe och pratade, så trevligt! Jag är himla glad att jag bor så centralt nu, nära till mycke trevliga saker ;) Lisa sa att hon skulle följa med mig till gymmet på måndag så skulle vi se till att jag blir meeedlem.

Efter det gick jag in till centrum (visst är det otroligt intressant att läsa om vart jag gått hela dagen? Jag förutsätter att ni alla nickar frenetiskt här.) och köpte duschdraperi, toaborste och en toalettpappershållare. 


Lyssnade på Disney-musik och skuttade hem till Jenny och pausade där i 20 minuter och planerade kvällen. Hon ska komma hit till mig och så ska vi äta lite och sen gå ut och ta en drink för att fira att vi är unga, sexiga och fria som fåglar i vackra Kalmar. Wow, nu blev jag nästan så där glad som folk är ibland på Facebook bara för att bevisa för andra att "dom har visst det perfekta livet, allt är underbart!" *ansträngt leende här*
 
Tillbaka till den hederliga cynismen ;)

Jag ska fortsätta tvätta (rim för er som inte visst det) och klappa min mage som kurrar av hunger.
Puss och kram skumbanan från en riktigt glad tjej.



PS. här är min syster. hot stuff eh? ;);) DS.


PPS. Tur att det går i familjen! Annars hade det ju varit orättvist! DS.

I'm sick of this

Idag var det en kille som frågade om jag var sjuk.
Klart omtänksamt och så, dock är jag ju inte sjuk utan jag ser ju ut så här...



"Sjuk? Haha nej, varför undrar du det? Ser jag.. ser det ut som om jag är sjuk???!!!"


kladdar till det med tentan

Jag är en dååååålig student. Idag fick jag godkänt på min muntliga litteraturtenta och imorgon ska jag göra den skriftliga. Men istället för att plugga gick jag hem till Lisa och åt kladdkaka och tittade på Pistvakt.
Det var maaagiskt. Tyvärr måste jag plugga nu istället och det är lite sent. Men jag känner att jag är som Lillan i Mysteriet på Greveholm; ett oupptäckt geni.

"det löser sig nog." 
sa hon och kuggade tentan... 


"Asssaa, funkar de om jag goglar? Liksom, med sladden baraa? ahaaa."

Så här har min eftermiddag sett ut:

  • Köpte nätverkskabel.
  • Försökte installera internet.
  • Misslyckades med att installera internet.
  • Träffade på Sandra i köket. Hon är en av dem jag delar med och till vår förfäran insåg vi att det finns små insekter i vårt skafferi. SJUKT ÄCKLIGT, JAG SPYYYYYR! Vi städade som galningar och hoppas nu ha utrotat dom små djävlarna.
  • Ringde bredbansbolaget och pratade med Elin. Hon kunde inte hjälpa mig med mitt internetproblem eftersom jag har en MacBook och det är ju krångligt. Hon bad mig dröja ett tag, lämnade luren i en kvart och sen bröts det. Inte imponerad.
  • Ringde bredbandsbolaget igen. Pratade med Sanna. Hon kunde hjälpa men då hade jag oavsiktligt låst datorn och kom inte in. Hon bad mig ringa igen.
  • Ringde en gång till och pratade med Erik denna gången. Efter att jag googlat för att hitta IP-address för MacBook insåg jag att internet funkade. Jag tackade honom och han tackade mig, sen la blondinen på.


Man är väl smart...

jag är hemma på Kalmarhem.

Fullt ös, medvetslös! Allafall den sista biten.


Äntligen sitter jag i Kalmar igen! Det har varit en underbart jullov hemma men nu är det skönt att komma tillbaka till mitt lilla rum :) Mamma och B körde som sagt upp mig, vilka snällisar! Nu är jag dock snortrött och orkar knappt lyfta en arm. Har lite ont i halsen och ska äta en liten panpizza och se på Glee för att sen insomna lugnt.

När jag har energi igen ska jag lägga upp bilder på mitt nu nystylade rum som har uppgraderats med gardiner, nattduksbord och lampa.

Tack och hej, leverpastej.

Jag kan sova, jag är inte uppe

Hej
 
Jag hatar insomnia. Igår somnade jag 22.23 och sov 12 timmar. Nu är klockan över halv 3 och jag stirrar på min dator som om den har lösningen till alla mina problem. Det känns inte så.

Idag har jag haft en exceptionellt bra dag tillsammans med Viktor. Vi åkte till Osby och ville äta. Gick bra, dock inte på Hotellet eftersom dom bara serverar fisk och jag äter inget från havet. Konstigt jag vet! Hur kan en restaurang bara servera fisk?

Vi fick luncha på Vingården istället där jag åt Black & White utan rödvinsås; så White & more white istället antar jag. Viktor valde en delikat burgare med ost och tillhörande pommes. Jag tänker inte berätta att jag först fick både breanäs-sås (jag kan inte stava till det på riktigt) och rödvinsås och att jag då inte vågade gå fram och säga till utan gnydde ynkligt till Viktor istället så att han fixade det. Men det är lite pinsamt så jag tänker inte berätta om det.

I morgon ska mamma och B skjutsa mig till Kalmar. Det är så snällt av dem att jag är rädd att det bara är lurendrejeri. Jag kommer stå med väskorna packade till dom kommer från jobben och då kommer dem säkert säga : "Nej, vi orkar inte skjutsa dig." Och då missar jag mina tentor och blir utkastad från universitetet med huvudet först. Nej, det skulle dem aldrig göra Eller? Nej. nej? Note to self: var snällare mot mamma och B för att motverka möjliga framtida lurendrejerier.

Oh my man I love him sooooooooooo

Mannen och jag lunchar. Viktor är tågens kung och kan känna igen vilket tåg som kör förbi enbart genom att lyssna på det.

Jag är in aweee.


ZZZzzz

Jag kan tyvärr inte  längre säga till mitt försvar att jag är tonåring och det är därför jag sover så mycket. Som alla andra "lov" har jag vänt dygnet och sover hela dagen och tittar på film hela natten. Det funkar ju inte så jättebra när lovets slut börjar närma sig.

Igår när jag blev oförklarligt trött vid 22.30 gick jag direkt upp till sängen och tittade 40 minuter på en film och somnade. Jag vet inte hur det hände, speciellt med tanke på att jag sov till 15.00 på dagen...

Självklart vaknade jag kvart i sex och kunde inte somna om. Pratade lite med mamma innan hon åkte till jobbet sen vid 8 gick jag ut på en promenad i morgondiset. Valsade upp till byn och köpte frallor på Konsum och gick hem igen. Har nu tittat på 3 filmer och lyckats hålla mig vaken förutom en tre kvart när jag somnade till, men det tänker jag inte låtsas om.

Jag håller ut nu, väntar på det magiska klockslaget 21.00 då jag kan somna med gott samvete. Om det nu fungerar. Känns troligt att jag kommer vara vaken trots sömnbrist, bara av ren dumhet.

Tom C i mitt hjärta

Jag börjar undra om Tom Cruise är en spion på riktigt. Hans filmroller verkade hålla sig rätt exklusivt till spionage och dylikt. Men suck, han är ju så bra och otroligt läcker som spion att han gärna får vara det för mig.

Mission Impossible 1,2,3 och Ghost Protocol, Knight and Day och Jack Reacher ligger mig just nu varmt om hjärtat!

Han må vara en freaky satanist eller kabbhala-snubbe på 50 bast, men daaaaamn, mama wants a piece of that!


Tusan

Nej! Det har inte varit en skitig dag. En slitig dag däremot. Där får jag för att jag inte korrekturläser innan jag publicerar. Och inte kan man gå tillbaka och ändra på telefonen. Och inlägget finns inte i arkivet på datorn om man testar där.
Tänk, det känns nästan som om blogg.se-appen uppmuntrar till stavfel och pinsamma, för snabbt uppladdade inlägg.

Eller så tänker jag för mycket.


*Sviiiisch-plask* = ljudet av mig som faller ihop i duschen

Det har varit en skitig dag. Först satt jag upp och fikade när Eva och Noah kom på besök. Helt utmattande. Jag har varit horisontell i 4 dagar och det tar tydligen tid för hjärnan att ställa om sig till vertikalt läge igen.

Utöver det bestämde jag att en dusch behövdes. Halvvägs genom schamponeringen höll jag på att svimma. Det lite mycket med vatten, armarna över huvudet och att stå upp.

Det är inte lätt att vara sjuk.

Dock fick jag massa fina kläder från Eva som hon rensat ut från sin garderob! Det blev jag jätteglad för, Eva har nämligen riktigt bra klädsmak.
Tack vare min MacBook har jag ju levt på en stram budget som inte tillåtit nya kläder på några månader så det var extremt trevligt med påökning i garderoben.


Suck. VOL 2

Jag är så ofräsch just nu att inte ens en loppa hade velat bosätta sig i min kalufs.

Jag hade gräsliga feberdrömmar i natt om att jag skulle bygga något jättestort i mitt rum som självklart inte skulle få plats. Det gjorde mig helt förtvivlad eftersom jag verkligen var tvungen att bygga den enorma saken. Precis så där logiskt som feberdrömmar alltid är.

Nu har jag inte så mycket feber längre. Mest för att jag knaprat Alvedon som snacks hela dagen. Annars är det snor överallt, huvudvärk, nersvettad tröja, smutsigt hår, tjock hals och en ömmande nacke.

Trevlig start på 2013. Men som Amy Diamond (fråga mig inte...) säger: "It can only get better."

Jag ser fram emot det, Amy.


Suck

Jag vaknade för två timmar sen av att mina feberdrömmar försökte strypa mig.

Efter några sekunder insåg jag att jag bara snurrat en bit av täcket runt halsen i sängen. Livsfarligt.

Är extremt onöjd med min feber. Inte nog med att den nästan tar kål på mig i sömnen så ser jag ut som något katten släpat in och slängt bort för att även en katt har en viss standard.


RSS 2.0