100324

hej hopp snopp.

jag vet, jag vet, jag har inte skrivit på hundra år men jag har mina perioder.
haha, höll på att skriva att jag hade min persikor. x) nåväl, persikor eller ej, livet är rätt hektiskt just nu. massa scmu och massa flygande och flängade. känns som om jag bor på pendeln 545 nu.
anywho, idag har jag klippt och färgat håret, känns bra, blev bra.
igår gjorde jag en ansiktsbehandling och det gjorde ont men blev väl också bra x)

oh oh, idag gjorde jag en busig sak .. jag skolkade från gemun. hoho! mirre och jag sa att vi skulle till ungdomsmottagningen (ingen vågar fråga då. xD)
men istället åkte vi med jojohanna hem och käkade pasta, kassler och kladdkaka. (dock inte tillsammans.)
och sen var vi tvunga att undvika Bertil resten av dagen vilket visade bli ganska spännande för min del.
på väg upp till min sånglektion lufsade lilla bertil (som är väldigt läskig och kan bli väldigt arg och är en väldigt tuff lärare. mirre och jag skakar i skräck varje onsdag inför ett möte med honom xD) in genom dörren på första våningen och jag blev tvungen att bokstavligen talat kasta mig in på en toalett för att undvika konfrontation. it was all very movie-like xD

sen på min sånglektion (efter att jag berättat för min sånglärare, johanna om eskapaderna) fick jag gömma mig bakom pianot medans hon kopierade sångpapper, eftersom hennes rum ligger brevid Bertils.
Haha, allt var väldigt dramatiskt och roligt.

adjöss :)

100311

i can see you slipping away, i feel it.
and that makes me sad,
cause i really wanted to keep you.

100307

Jag har haft en spektakulär/läskig helg.
Läskigheten tittade fram när jag i fredags bestämde mig för att se en film på antons dator när han och sebastian inte var hemma.
så jag traskade in på deras rum och såg fram emot en bra film. bläddrade lite och bestämde mig för en som hette Rec.2 och tro mig, aldrig har jag ångrat nåt så mycket i hela mitt liv. visade sig att Rec.2 var en spansk skräckfilm med blod, galna människor och allmänt äckliga detaljer. jag blev räddare och räddare för varje sekund som gick.
till slut var jag tvungen att stänga av ljudet och lyssna på lars winnerbäck i lurarna istället. dåligt slut var det också.
som grädden på moset var jag tvungen att utföra världens manöver för att ta mig ut ur rummet utan att bli uppäten. släckte en lampa i taget, öppnade alla dörrar och tände alla lampor mellan mitt och sebbes rum och sprang som en antilop från ena sidan av huset till den andra. best friday evah!


men min lördag var bra.
mamma, bo-ewe och jag körde upp till göteborg för att se min systers teaterföreställning. hon var grymt duktig som alltid och jag tyckte det var speciellt roligt när alla började hångla på scen, mest för att nästan alla killar i hennes klass är gay och var tvunga att kyssa tjejer ^^
på vägen hem åt vi på mcdonki och såg en älg (inte på mcdonki utan på vägen); vilket osökt får mig att tänka på Brönnestad, älgstaden. George Bush och Hälges tillflyktsort, ett paradis för turister! (engelska-uppgift, promota en stad. johanna och jag la ihop våra orter Broby och Önnestad. :D)

ha de flottigt.

RSS 2.0