Change is good, as long as it's sheep.

Vet ni vad jag gjort idag?
 
Jo, det ska jag berätta. Jag rullade ur sängen vid 7-snåret och trampade försiktigt på min cykel till GF för frukost och tillhörande sälj/julkickoff med Ulrika och Elisabeth. Hängde kvar till 12 och ordnade med saker och sen fräste jag mot Giraffen. Seglade från Chilli, TGR, Kronans Apotek och Coop.
 
Nu har jag nämligen handlat både en adventljusstake och en julstjärna samt trevligt julpynt i form av ljus etc :D
(Mamma, jag vet vad du tänker, men jag är faktiskt 22 nu och kan ha tända ljus i min lägenhet utan att nödvändigtvis elda upp Kalmar stad. Och jag vet att lämnade det där ljuset när jag var typ 11 men som sagt, nu har jag växt upp. Hoppas jag.)
 
Annars har jag ringt samtal, viktiga minsann. Ringde till inkasso och sa att jag inte ville betala en fordran som var adresserad till en Yasmine Holm. Det är ju inte jag. Men det gick bra att riva sönder den sa den hjälpsamme herren.
 
Sen slog jag en signal till Tele2 och bytte bredband till dem. Telia höjer mitt bredband från 389 (som jag är villig att betala) till 409 i månaden för 8/mbits. Nej tack säger jag.
Men killen på Tele2 var superschysst och massivt hjälpsam och sa att han skulle fixa allt åt mig och ringa upp på måndag. Då blir min månadskostnad 348 i månaden för samma hastighet. Skäms på er Telia för era hutlösa priser! Där förlorade ni en kund och i samma veva började jag i princip fundera på om jag skulle byta telefonabonnemang när det går ut om ett år. Min månadskostnad till Telia i nuläget ligger ju på 1850. Ja precis. Dom kan vi ju spendera bättre. Typ på kläder. Ajaj, inte bra för Telia, men bra för mig och kanske även Tele2.
 
Så jag säger hej till Frank!
 

when it's... you know.

Öööaah. Betala räkningar...blää.
 
Men however, efter världens längsta tisdag (ja, efter en tur till GF för jobb mellan 11-13, skola mellan 13-15, sen tillbaka till GF för jobb mellan 15-19.20) är jag lagom mör. Sitter i min soffa och slötittar på Sex and the City. Carrie har precis hittat ringen som Aidan ska fria med och jag tycker fortfarande (som jag göra varje gång) att hon är koko som tror att hon passar med Aidan. Nåväl, nog om min fascination med fiktiva karaktärer i serier. 
 
Jag försökte hänga upp en julstjärna innan, men misslyckades fullständigt. Allt är krångligt. Speciellt julstjärnor. 
Oh well, vad är väl en julstjärna i Stinas fönster? Alldeles tråkig, och dötrist, och tråkig och, och alldeles, alldeles underbar.  
 

Hejdå, lilltå. 
 

Don't be wastin' my time you hear?!

Ibland sitter man på en föreläsning med en välmenande föreläsare som pratar och pratar och det enda man tänker är: "Världens onödigaste lektion och ett fullständigt slöseri av dyrbar tid jag kunde spenderat på jobbet istället." Men tack ändå, LNU.

Lisa håller nog också med, eftersom Asos lockar mer... xD 
Lööööööördag. Ursäkta det utdragna ö:et, det var en gäspning som tog över.

Något säger mig att Lisa är på gymmet och tränar...

Själv ska jag glida till jobbet. Så här känns det xD"Läppar röda som rosor"

Ibland behövs det lite färg i den gråa vardagen!
Man får vara tacksam för det lilla, även om det ibland är ett kombigevär lagom till jakten.

 
Varför? Varför? Varför händer detta aldrig mig?
 
 
Nåväl, nu ska vi fortsätta lyssna på sagan om Amerika. #tidigmodernhistoria #föreläsning
Trevligt nog lyckades föreläsaren klämma in en personlig anekdot om hans favoritvapen: nämligen i kombigevär som är både hagelgevär och studsare. typ? Det tog 12 minuter. Denne herre är strålande, hans föreläsningar är som två-timmars sagor komplett med målande adjektiv och sagolik östgöta-dialekt!

Trött men har landat, i sängen förstås. vart annars...

Det har varit en något utmattande dag. Sa hon medans hon låg pyjamas på sängen med datorn på magen.
 
Men faktiskt, jag somnade ruskigt sent och höll på att försova mig. Enda anledningen till att jag lyckades släpa mig till föreläsningen i morse var för att Lisa ringde och väckte mig 40 minuter innan vi började. Slarvigt Stina! Resultatet av min dåliga sömn blev att jag stirrade på föreläsaren med glasartad blick och lätt öppen mun i mellan varven av frenetiskt antecknande.
 
Nu när jag ligger här och försöker skriva måste jag pause emellanåt för att den massiva träningsvärken jag har inte egentligen tillåter mig att hålla upp armarna från sängen någon längre period. Det 
var den galna Cross Cagen jag gick på i måndags med Lisa och Maria. Det var första gången för både Maria och mig, Lisa är veteran. Cross Cage är alltså någon sorts stenhård cirkelträning där man snurrar runt på olika stationer runt en klätterplats för vuxna som Malkars smällt upp mitt i gymmet. 
 
Jag tänker faktiskt försöka dra mig bort åt Malkars lite senare ikväll, måste bara vila lite först som sagt. Misstänker att enda botemedlet mot träningsvärken är att träna. Sad-face. 
 
För övrigt bjuder jag er att beundra mitt nya mobilskal, den sötaste gåvan ever!
 
 

Hard work work out xD

Untz untz fu**ing UNTZ!

Har gjort Cross Cage på gymmet. Antagligen det jobbigaste jag någonsin gjort i träningsväg. Ville spy lite ungefär i mitten av passet xD
Men nu känns det dock som om jag skulle kunna erövra världen! :DMan, my manfriend Lisa xD

Lisa och jag shoppar på Hansa City efter medeltidstenta. Dock har Facebook svårt för det här med kön och har döpt Lisa till en HAN. xD
Historiskt korrekt och sociologiskt defekt

Trivsamt med sällskap när man tentapluggar! 

Annars är det mest mongoler hit och mongoler dit. Tröttsamt. Men fan, det hade suttit fint med ytterligare ett VG i historian, som kompensation för den lilla armé av G från UVK-kurserna. Ja, förutom den underkända då förstås. Bläh, värdelösa kurs. Den lär jag nog göra sista terminen på utbildningen, mest i förhoppningen att de kommit på ett bättre system för den då.

Men, den dagen den sorgen! Nu forsätter jag med turkarna tror jag, trevliga prickar!

RSS 2.0