Man gör väl vad man vill, det är ju min blobb eller jag menar blogg.

Jag ligger i soffan och lyssnar på musik, lurarna är i öronen. Jag är inlindad som en mumie i en filt och Kim sitter på mina fötter; han spelar på Xbox:en.

Imorgon har jag planerat min dag efter plugg. Ska sitta på biblioteket och skriva en uppsats om Kuba-krisen. Trevligt värre...

Annars tänkte jag bildbomba bloggen.
Kim köpte rosor och gjorde mumsig mat förra fredagen, för att fira vår halvårsdag (jo, jag vet att det låter pluttigt men första halvåret kan man få fira. Dock inte 1,5 år etc. Totalt förbjudet för Team Stim)Kolla va fina dom är! :D


Det var minsann en stilig man som hoppade in i bilen här!Resultaten av en framgångsrikt tillagad Mustig Soppa, ett orginalrecept från Katten Strandberg aka Mamma. Med stort M, yes.


En rolig bild på Lisas kaffedrickande xD

Love smohve

Det är fredagen den 13:e och Kim och jag firar 6 månader. Det är både läskigt och så underbart att jag har mutant-fjärilar i magen xD


"Love isn't something you find. Love is something that finds you."


Typ

Ibland vill man bara stänga öronen. Och ögonen. Och kanske skrika. 

Men, åååååh.

Tjenare.
Det är en trött tjej som checkar in idag, jobbet sög musten ur mig. Jag är inte på mitt bästa humör, så det är bara bra att Kim är iväg och byter en bil, så att jag inte tar ut min frustration på stackars honom.
 
Det är en situation på jobbet som gör mig irriterad. Min åsikt är att det är klokt att lyssna på kollegor som jobbat längre än en själv, om man precis börjat och inte har full koll, vilket är helt förståeligt! Klart man inte kan allt precis när man startat en anställning. Men då är det ju så bra att man kan lära sig massvis av de man jobbar med, om man nu lyssnar. Jag menar inte att man ska lyssna för att den som arbetat längre nödvändigtvis är "bättre", utan snarare utav respekt för att desto längre man jobbat desto mer vet man. Därför blir jag superfrustrerad när jag försöker hjälpa till och det då känns som personen inte lyssnar på mig. Men nåväl, det är ju trots allt inte min uppgift att utbilda personal. Minns bara själv hur det var att vara ny, det kändes väldigt tryggt att kunna få hjälp från mina kollegor som jobbat väldigt länge och kunde massvis.
 
Nu ska jag försöka strunta i det här och njuta av ett avsnitt av Glee istället.
xx

Nancy WIlson says anything, but mostly she means it's all for love.

 Åh vad jag älskar den här låten! Filmen Say Anything är på min top 80s-list, tillsammans med gobitar som Breakfast Club, Sixteen Candles, Can't buy me love, Pretty in Pink, Girls just wanna have fun och Ferris Bueller's day off. Åh, det ljuva 80-talet i mitt hjärta. När man inte själv fick uppleva det får man hålla tillgodo med filmerna, musiken och kläderna. Förutom benvärmarna, jag kan bara inte rocka den locken.


Ibland blir en tisdag riktigt bra!

Det här är vad jag skulle kalla en cupcake-selfie! 

Annars har jag haft en sån där supergo dag! En trevlig föreläsning, myst i soffan och läst en himmelsk bok av Julie Garwood. Nu har jag varit huslig med de charmiga tonerna av Glee i bakgrunden!

Glee har ju för övrigt totalt tagit tillbaka sin wow-känsla! Säsong 6 blir bara bättre och bättre :D 

Nu väntar jag bara på mister krim som ska komma hem från jobbet och sen ska vi åka och handla. Om han är snäll får han en muffins ;) 

RSS 2.0