Epilog.

"O, så voro de som så, att eder välborne bloggerska övergav sitt öde, ja sitt kall, sitt skötebarn, sin blogg."
- Old Chinese Proverb. or Not.

Mitt sporadiska bloggande har inte ens en rejäl ursäkt; jag har inte medverkat i haj-brottning och förlorat mina händer, jag har inte heller flyttat till Afrika för volontärarbete utan wifi, min dator är inte stulen och såld som kändis-paraphanelia på eBay. Det finns ingen riktig ursäkt. 
 
Jag har bara insett att trots att jag är en makalös multitasker kan jag bara hantera 3 saker åt gången; skola, jobb och min pojkvän. Innan pojkvännen fick den tredje kategorin snällt delas mellan träning och sociala medier, inklusive min blogg. Jag som trodde jag var superwoman, har fått inse mina begränsningar. Tyvärr kan jag nog inte heller lova några drastiska förändringar. Måste ju utbilda mig, måste jobba och iofs måste jag väl inte ha pojkvän, men jag diggar't liksom, vill inte släppa det här att någon äntligen kliar mig på ryggen när jag vill. hehe...
 
Utöver detta berättade mamma för mig att mormor sagt till henne att hon inte sett mig sedan nyårsafton; 2014!
Herregud. Helt galet ju, det är ju för tusan september nu. Så nu har jag bestämt mig att åka hem till Skåne en helg innan julen och nästa nyårsafton. 
 
 
Annars kan jag berätta att jag fick VG på min B-uppsats, och ska skriva C-uppsats i höst. Det blir även praktik på gymnasienivå inom historia, väldigt läskigt men spännande! Engelska känns som en naturlig del av mig, och även om jag älskar historia så är det helt enkelt mycket mer fakta än engelskan och mycket mer jag inte bara kunde från början. Kort sagt, jag har kunnat glida lite under engelskan, vilket jag säkert kan göra under historian också, dock med lite mer förberedelse. Anywhooo, ska bli spännande helt klart!
 
Och nästan måndag åker Kim och jag till Turkiet för att hälsa på Susanna och Knut, det ska bli jättekul! :D
 
Har jag sagt att vi firade 1 år i augusti? Time does fly indeed <3

RSS 2.0