Cold shoulder @ my place

När jag inser att det faktiskt gick att skruva upp värmen på termostaten i min lägenhet som varit svinkall i två dygn; 


#frostbite #vembehöversinatårEGENTLIGEN?

örongodiset

Vet ni vad som är bäst just nu?
 
Nickelback – What Are You Waiting For?
 
Colbie Caillat – Just Like That
 
mest, om ni undrar liksom! 
xxx

Mitt hjärnerum är som biblioteket i Skönheten & Odjuret, större än störst och det finns ALLTID plats för fler böcker.

Vid det här laget är ni antagligen medvetna om min intensiva relation till böcker och film. Med detta i åtanke vill jag bara berätta hur mysigt jag har det i min gosiga soffa i min mysiga lägenhet med en av de tre böcker av Stephanie Laurens som jag beställde förra veckan och som anlände idag :D Jag är redan kär i alla karaktärerna och då är jag bara på sida 167 av 430. Det bådar gott alltså!
 
Annars om ni undrar är mitt huvud fyllt av etrusker, Rom, spartaner, Atens delisk-attiska sjöförbund, Alexander den Store och Babylon. Man skulle ju kunna tro att det innebär att det inte finns plats för mer litteratur, hur frivol den än är. Dock kan jag berätta för er att det är en helt annan del av min hjärna och jag säger faktiskt som så att finns det stjärterum så finns det hjärterum. Eller, hjärnerum kanske.
 
 
 
Utöver detta är allt sådär nästan löjligt bra.
I'm choosing to fly when I can, simply because it is lovely!
 

Ja men tack alltså! :D

Gud vad den här dagen gav mig mycket!
  • Trevligt sällskap i form av mamma, Bo-Ewe och bonusfarmor Märta o bonusfarfar Sivar.
  • Kvällsmat + 2 matlådor.
  • Äppelpaj.
  • En cykel.
  • 11 jackor hemifrån Broby.
  • Inflyttningspresent i form av en vacker blomma!
  • 5 kg fullkornspasta och typ lika mycket fullkornsris. Misstänker att dessa levererats från Diabeteslägret courtesy of Agneta xD tack, nu behöver jag inte köpa nya kolhydrater på ett par år. xD
 
Allt som allt, väldigt trevligt och givande. Speciellt min nya cykel från pappa! Nu ska cykla som en oljad blixt i Kalmar utan att vara rädd för att cykeln ska gå sönder vid ett rejält gupp. Tack pappabjörnen :D
 
And now, I bid you all good night and sweet dreams.
Auf Widersehen!

Resans mål var Tutankhamon, guiden ropa Khamon - Come on Come on!

Idag hade jag min andra historia-föreläsning. Det var som en tidvattenvåg av årtal, knasiga namn och allt utan powerpoint. Det vill säga, helt jäkla fantastiskt!
 
Efteråt lunchade Lisa och jag i solen med våra matlådor à la student. Vi tog även en tur på stan och jag lyckades inhandla en ruskigt fin handväska med matchande plånbok, pälsväst (fejk, naturellement) svarta jeans och en grå kofta jag spanat efter på Gina Tricot. 
 
Utöver det fick jag presentkort till massage av jobbet, 525;- :D jag tror att vi vann någon form av butikstävling, vet dock inte vilken. Fick även reda på att vi kom trea i försäljning av släta förlovningsringar och vi kommer således få gå ut och äta middag för 300 kr per person. Snacka om att jag är såååå glad att jag jobbar på GF :D
 
Utöver denna redan aktiva dag lyckades jag klämma in ett träningspass, samtal med både föräldrar och vänner. Hur trevligt som helst. Trots att mamma råkade tappa bort telefonen under tiden vi pratade i högtalare. Hon letade efter jackor till mig och helt plötsligt låter det så här:
 
Mamma - "Nu hittar jag en jacka här... är den brun? Jag ser inte i det här ljuset. Den KAN vara brun. Är det något mer? Här är en med blommor på insidan? Vill du ha den?"
Jag - "...nää, den kan vara kvar hemma, ta den bruna skinnjackan bara."
Mamma - "Okej. Bra. --- MEN HERREGUD! JAG HAR TAPPAT BORT STINA!"
Jag - "Va? Mamma, jag är här. Hallå?"
Mamma - "MEN ALLTSÅ, VART ÄR HON? BOJJE?! JAG HÖR HENNES RÖST BARA!"
Bo-Ewe - "Vart kan den vara? Här är ju så mycket grejor överallt."
Jag (försöker få in en syl i vädret, förgäves förstås) - "Halllllååå?"
Mamma - "AHAAAA! Där är den! Hej! Luren låg under alla kläder."
Jag - "Okeydokey mamma!" xD
 
Som vanligt en fantastiskt rolig konversation med min moder xD

RSS 2.0