David Bowie *sägs i otroligt brittisk dialekt*

mucho bra version av under pressure. 



Insåg att jag glömt kolla upp om biblioteket har alla dom bäckerna som Ola tipsade mig om. Vi pratade böcker på premiärfesten och han bara namedroppade massa bra böcker som jag inte läst att han tillslut gjorde en lista till mig.

blogg-a-thon

Idag har jag hjälpt mamma laga rodnande höstgryta. Hon coachade genom hela processen, jag tror hon är rädd att jag ska leva på nudlar när jag flyttar hem i från. (när det nu ska ske..)

Jag blev lite sugen på Viktor-sällskap så jag smsade honom men han har inte svarat så jag ska nu stalka honom lite genom att ringa en si så där 17 gånger.


Buh-bye
PS. Vad händer med Glee? Jag känner inte längre igen låtar och det är typ segt att se på. DS.

så mycket vampyrer, så lite tid VOL 2

Hemmafrun Stina sitter och äter pyttipanna och ägg innan hon tänker köra till jobbet, där jag ska sjunga och dansa lite. 

Kollade på sista avsnittet av sista säsongen av Buffy för en stund sen (igen) och grät som en baby (igen) och förbannade världen för att Spike dör (igen). Nu när mitt Buffy-behov har dämpats kan jag äntligen återgå till Angel säsong 4 och kanske till och med se färdigt både den och femte säsongen! (Kryss i taket. Eller är det kors? Kors i taket?)


Kan ju också rapportera att mangon igår var delikat, badet överskattat (jag blir uttråkad så lätt), samtalet till Erika non-existent (voice-mail) och Glee lite segt.
Skepp ohoj!

yippi-ka-yay!

Se så fint dom har skrivit om Grease i Skånskan.se

http://www.skanskan.se/article/20110925/NOJE/709259947/1162/-/tjejerna-ager-i-grabbig-grease



Läs lite extra längre ner så får ni se lite trevligheter om yours truly! ;D

jag har en plan, timad och klar in i minsta detalj.

Jag har stora planer inför kvällen.

  1. Se första avsnittet på tredje säsongen av Glee!
  2. Äta en mango.
  3. Ta ett bad. Mest för att det är söndag och det är lite höst i luften.
  4. Ringa Erika och prata lite strunt.
stand in awe!

110920

Jag är en fashion-slave. Varför? För igår köpte jag en poncho. och en senapsgul tröja. Men ponchon känns mer à la mode. Jag känner mig som en indian när jag har den och det är inte helt fel. 


dagens fråga är: är jag den enda som inte spelar wordfeud?


dressed for success

Ska man blogga när man inte har något att blogga om? Dagens I-landsproblem eller vadå.

Imorgon ska vi köra hela första akten med ljud och ljus med Grease. Jag är nervös för som alla vet kan jag inte hålla en stämma ensam- ens för att rädda mitt liv. Och jag vill inte att regissören ska skälla på mig. Men oroa er inte, mormor och mamma, det kommer gå fint. I värsta fall kör jag en Henning och försvinner från scenen obemärkt.

Känns bra att ha en plan.

it's friday friday, gotta get down on friday!

Goodie song!


oh boy

Jag saknar 90-talet! Fast egentligen kan jag väl inte göra det eftersom jag bara var 8 när det tog slut. Nåväl, när jag sitter och tittar på Spice Girls videos och Buffy säsong 3 kan jag känna hur det suger till i magen och jag vill ha platåskor, utsvängda jeans, hockeyjerseys och spike-hår. 




Mat-Tina koksar. Grease-Henrik tipsade mig om denna och det är ju så klockrent!

oh i wish i wish

Nu vet jag vad jag behöver i mitt liv. En kattunge som aldrig växer upp.

110913

Jag la precis till Kristianstad Teater som arbetsgivare på fajsbok och det känns gööööööööött!

Min tripp till Broby vårdcentral, oj ursäkta Capio City klinik, blev lyckad. Jag gick ut därifrån med pencillin i handen lagom i tid för att ducka bakom en buske för att undvika ögonkontakt med en gammal flamma.

Det är väl ett härligt uttryck? Jag måste skaffa mig fler flammor, sen dumpa dem så att det blir gamla.

so sick of sicksongs

NÄ NU FÅR DET FAN VA NOG!

1 Juni: Tragedin börjar
Efter en svettig resa till Turkiet drar febern igång. Är snart ackompanjerd av tjock hals (invändigt förstås), förkylning och massiv hosta. Jag snyter mig i tre veckor.

27 Augusti: Ett elände tar slut och ett annat börjar
10 minuter in i uppvärmningen med Grease ramlar jag och stukar min vänstra fot. Med en fot och två händer kör jag hem, blir nästan påkörd och sover i 15 timmar. Lite kryckor och en stödstrumpa i två veckor.

9 September: Tragedin: Vol. 2
Vaknar upp med feber (det luktar déja vu, oui?) en näsa fylld med snor och en elefant på mitt bröst. Oh oh, here she comes, watch out boy she'll sneeze you up!

Nu går jag till vårdcentralen på måndag. får jag inte pencillin ska jag hot med en snorbomb.

Metaforer is the shit

Idag har jag lärt mig att jag nog har migrän. Det känns allafall så. Mitt huvud bankar, det gör ont bakom ögonen och jag är inte överförtjust i ljus.

Men jag tänker tillämpa ett bra citat, som jag gärna gör i "svåra" tider, what doesn't kill me will only make me stronger.

Scream 2 gick ännu bättre än Scream 1. Vi kunde titta nästan hela tiden, utan att väcka hela Broby med våra skrik. Viktor kom fram till att manuset var mycket bättre i uppföljaren och jag höll med, ett ypperligt tillfälle för oss att få känna oss smarta och film-utbildade. 

Imorgon ska jag åka in till stora stygga staden och umgås med Miranda och Jenny! Ska bli jättekul att träffa dem båda, speciellt lilla Jenny som jag inte sett sen vi tog studenten. :)

Foxylicious!

Har jag berättat hur mycket jag tycker om Viktor?

Han är min bästa kompis och förstår mig till 100 %. Med Viktor kan jag vara barnslig och oansvarig för han tar alltid hand om mig. Vi är spinning-buddies, buss-vänner och vi är båda lika rädda för skräckfilmer. Våra underbara mammor är likasinnade och är inte bekymrade över öppna toalett-dörrar, till min och Viktors stora förtret. En finare vän får man leta efter och jag funderar allvarligt på att fria till honom, på ett riktigt musikal sätt. Typ, en duva ska ge honom ringen samtidigt som I Feel Pretty spelas i bakgrunden. 

Ja, det ska jag nog göra. Men inte nu, för nu ska vi titta på Scream 2!

suck

Varför är det alltid så att killar man inte på något sätt vill ha är efter en som bin efter honung? Är det någon sorts signal jag sänder ut?

"Snälla, förfölj mig och kalla mig älsking fast vi bara har känt varandra i en månad och du är 9 år äldre än mig!"

INTE OKEJ.

dum-de-dum-de-dumme

Jag ordsparrar med Henrik på facebook-chatten. På mer än ett språk.

Är ni imponerade av mitt intellekt?

"Ska du ha rispudding i bh:n?" - "JAG tar den!!!"

Jag är aldrig för trött för att göra något olagligt.

Sitter och väntar på att senaste avsnittet av True Blood ska ramla in i min dator. Har käkat lite makaroner och nu sitter jag på min pinnastol (jag tror inte på det här med datastolar.) och rullar tummarna.

Hela den här dagen har varit svinrolig, allafall vad angår repetitionerna. Först träffades vi i Pink Ladies och övade vår pyjamasscen. Roligt nog hade Sanna varit på teatern sen 10 imorse så hon var övertrött som fan, efter några omgångar av "Marty, nya glasögon?" kunde vi inte fortsätta längre. Det hela kulminerade med att vi gjorde om scenen till snusk-Grease. Frasen "Marty, nya tuttar?" kommer för alltid finnas i mitt hjärta.

När vi repade scenen efter Summerloving där Sandy och Danny träffas igen fick vi stoppa hela tiden och börja om för alla skrattade hela tiden. Till slut fick vi alla åka hem, det blev ändå inte så mycket gjort xD

I've got the moves like Jagger

My new favorite song!



Jag funderar på att lägga in en stöt på sångaren, men jag har inte bestämt mig än. Jag cruisade runt på yåtobub och insåg att jag inte sett videon till Misery. Efter att jag återgärdat det vet jag inte om jag vill ha ihop det med killen eller tjejen... xD


where sleeping dogs lie

Jag är på vacay i Glimminge hos min pappa. Det är toppen, enda nackdelen är att dom plockar svamp som om det gäller livet och det luktar kantareller i hela bygget xD


Så jag ska väl kolla på DaVinci koden och sen falla i medvetslös sömn i soffan, omringad av hundar. nedan följer en introduktion.

Tuva = vakteln som gick från galen hoppetossa till moderlig ... mor.
Zorro = pensionären på 13 år, stendöv och charmig som en hel hög med Antonio Banderases
Alystra = hopptossan med ADHD som tog över efter Tuva och har stampat på min stukade fot inte mindre än 11 gånger på mindre än 4 timmar

110901 (yes box, jag har trollat fram september)

Vet ni vad jag tycker är roligt?
Före och efter-bilder. 

Säg att du ska färga håret. Ditt platta bruna hår ska bli rött. Före-bilden består alltså av dig, med ditt platta bruna hår, utan smink what-so-ever, en och annan finne och ett ansiktsuttryck som dvärgen Butter hade varit stolt över.

Efter-bilden visar dig med världens största leende, vi snackar alltså från öra till öra jag-har-i-hemlighet-fått-speed-av-frisören och vill hoppa jämfota genom resten av mitt liv. Håret är skinande rött och helt plötsligt har du inga finnar (eller ens riktigt hud) och en helt fantastisk make-up. 

Då undrar man ju spontant, var kom sminket ifrån?

Dock kan jag ju förstå metoden och relatera till det för jag gör exakt samma sak, bara varje dag. Jag har räknat ut att om man är osminkad och lite lagom ugly varje dag blir folk så chockade när man väl snyggar till sig att dom inte kan låta bli att kommentera det. 

Nu tycker ni kanske att jag har lite för mycket ledig tid. Då kan jag ju tycka att ni kanske har rätt. Men antingen är jag på Teatern och greasar eller så är jag hemma och det enda jag har i huvudet då är:

"Till en honky-tonk baby står man inte still. Har man bara börjat är det allt man vill. Min baby gillar rock, min baby gillar roll. Min baby dansar jitterbugg med full kontroll. Så bara shejka, shejk,shejk,shejk. Ja, shejka!"

Tydligen inte en uppskattad låt att sjunga under arbetsintervjuer.



RSS 2.0