Show me how you Burlesque

Jag är i extas!

Burlesque är den mest fantastiska filmen jag någonsin sett! Suveräna dansare, urläckra kläder, ljuvlig sång, fantastiska skådespelare och galet smink! Jag vill bo i den här filmen, jag vill vara en Burlesque sångerska/dansare!

så, Christina Aguilera spelar lanttjejen Ali från Iowa. Med en enorm talang för dans och speciellt sång beger hon sig till LA för att söka lyckan. Efter en del besvär får hon jobb som servitris på klubben Burlesque men längtar efter att stå på scenen. När klubbens ägare Tess (Cher) ger henne en chans och Ali genom en slump måste sjunga live en kväll är hennes lycka gjord. På klubben träffar hon även den otroligt heta bartendern Jack. Ni vet den taskiga James i Twilight? Han är ännu snyggare i den här filmen, och rolig till råga på allt! Jag lägger till Cam Gigandet på min lista av snygga boys jag vill pussa på ;)



se den för guds skull. jag kan inte smöra mer för filmen utan att bli brun om nosen.
mot sängen gott folk! Har jag tur väntar Cam Gigandet på mig :O
xoxo

110228

Jag har alltid sagt att vägen till mitt hjärta går genom min mage, och nu har jag hittat den ultimata kärleksgåvan.
Mina damer och herrar, jag ger er: -trumvirvel- Köttbullsmackan!
seriöst, ge mig en sån och jag smälter. jag förstår egentligen inte varför det är så gott. det är bara en macka, smör och kalla köttbullar. ingen rödbetssallad, ingen majonnäs, ingen sallad, inget. jag är en lustig tjej..

för övrigt har dagen varit extremt produktiv. jag åkte hem från skolan kvart i elva med stora förhoppningar om att min essä skulle ha skrivit sig själv. besviken kom jag hem och insåg att så var inte fallet. istället fick jag månadens besök av röda draken. däckade på soffan, ojade mig över att ingen tog hand om mig. Elvis glodde förstrött på mig och tyckte antagligen att jag var en pussy.

så jag stack till gymmet och tränade bort min smärta med vixy. kom hem och har som sagt precis avnjutit en köttbullsmacka till filmen Burlesque. ska se färdigt den nu och sen crasha i min goa säng.
toodles!

oh how the mighty have fallen!

jag är så töntig. en äkta boknörd.

jag hittade en bok om författare i en av våra bokhyllor (obviously, den låg inte i diskmaskinen precis). Levande Litteratur av Tore Zetterholm och jag torkar bort dreglet samtidigt som jag bläddrar i den.
yes, that's how far it has gone.

110226

Jag känner mig omåttligt stolt! Eftersom word valde att inte finnas på min stackars computter efter jimbos rensning har jag nu alldeles själv laddat ner OpenOffice! AND I LUUURV IT! jag känner mig jätteduktig och har nu grandiosa fantasier om mig själv som datateknikern som räddar hela världen från ett fil-ätande virus. självklart kommer jag ha hornbågade glasögon och en vit labbrock på mig när detta sker. jag kommer också ackompanjeras av en suveränt snygg man, han också i vit labbrock men utan glasögonen. någon av måste ju kunna se skillnaden på den blåa och den röda kabeln, annars kanske vi inte hjälper världen utan stjälper den istället.

min fantasi är beyond denna värld. top that!

suck. jag måste berätta om mitt missöde på tåget... pinsamt..
eftersom min mobil lever sitt eget liv hade den bestämt sig för att skicka ett dussintal tromma sms till diverse av min vänner. (vi kallar det "att göra en stina". har man en sån, då vet man att man är cool)
hur som helst, jag är en sån person som gärna tar bort beviset om jag gjort något dumt. har jag ätit en påse cheese ballz jag vet att inte borde gjort: eldar jag upp påsen (seriously, en gång gjorde jag just det. inte så lyckat kan jag säga er) har jag målat mina naglar i en ruskig färg drar jag ut dom från fingertopparna. har jag skickat ett dumt sms raderar jag det nästan direkt.

okej det med nagellacket var en fet lögn men resten är sant. jag är ivrig anhängare av out-of-sight-out-of-mind--syndromet.
eftersom det då var lite pinsamt med smsen, raderade jag naturligtvis alla inkomna och skickade sms precis när jag stigit på tåget.
jag traskar till en ledig plats (brevid en liten grabb som läste Fantomen serietidningar hela vägen ner. ja, jag erkänner jag försökte spionera och läsa, dock var texten på norska och det ligger inte i mitt specialområde. jag gav upp och läste en löjligt bra bok på engelska istället) och när väl konduktören kommer till vår vagn, då slår det mig. JAG HAR RADERAT MIN SMS-BILJETT! herregud, herregud, herregud.
jag förklarade för den trevlige mannen i blå kostym och han informerade mig om att jag skulle bli avkastad på nästa station.
hehe, nej det gjorde han inte. jag ringde till mamma och morrade åt henne att gå in på min email och skicka mitt bokningsnummer så det löste sig.
men allvarligt talat fattar jag inte hur jag kan vara så dum. jag måste sluta åka tåg. förra gången missade jag mitt X2000 och den här gången raderade jag min biljett minuter innan jag skulle visa upp den.
vojne vojne vojne.. jag är nog en dum blondin när allt kommer omkring. jag är iallafall tillräckligt smart för att inse det själv.



okej, när jag nu skrivit ett inlägg lika långt som tåget tillbaka från göteborg känner jag mig nöjd med dagens insats. eruschak är nu här. vi ska lattja ;)

110224

tjo! jag smyger in ett litet inlägg så här vid eftermiddagen. eftersom det är dumma google chrome blir det kort och intensivt. igår tittade susanna och jag på Paranorml Activity 2. jag ska berätta allt om den när jag kommer hem till mozilla firefox. den, the residential och ännu en till som jag inte kommer ihåg nu och det gör mig galen!!! hur som helst, jag ska berätta om dem. och jag skriver det här för då kommer jag inte undan! :D
puss på er mina små gurkor

110223

kan jag bara få säga.. YYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSS! ETT KILO MINDRE! YESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYES!
im gonna be so friggin' thin you're not goin' to believe it!
förresten, stort grattis till Jimbo som fyller 25 :D

yet again, I ask, why?

helvete. plötslig minnesförlust. jag glömde att det här är google chrome. no fucking mellanrum, it's haunting me. DAMN IT!

110222

Haha, jag trotsade min hälsa och åkte till göteborg ändå! är fortfarande förkyld som fan och har ont i min klena hals, men jag hääärdar ut. föreställ er att jag är en bonde med ett halmstrå i munnen, blå overall och keps på huvudet när jag säger hääärdar ut, då blir det mycket lättare att förstå min smärta.
imorse vaknade jag halv sju på grund av andningssvårigheter. hasade mig till toaletten, snöt mig så högt att hela byggnaden vaknade. nöjd med min morgon borstade jag tänderna, tittade på 20 minuter av Bernard och Bianca och somnade som ett barn vid 7 snåret. en produktiv morgon, if i may say so.
förresten är det galet vad effektiv och förvånansvärt duktig jag är när jag knappt inte har något annat än läxor att göra. igår började jag på min essä och ytterligare en svenska-uppgift. and it's gooood, it's aaall gooood.
i knew it! i knew i was fubulus. hm, är det så man stavar fabulös? detaljer, detaljer.
susanna dansar modern dans och balett bakom mig. nu kallade hon jim kräk. ah, livet i biskopsgården.
vissa har tur helt enkelt. suck..

110219

Nedan följer en lista på vad som sker i mitt liv just nu

  • jag luktar illa.
  • jag ser ut som jag blivit påkörd av en thygessons buss, dumpad i ett dike och blivit tuggad på av gamar.
  • jag består till 80 % av snor
  • jag har inte längre något huvud utan en bongotrumma på axlarna.

ja, kära läsare. jag är sjuk.
jag är ganska säker på att det började igår och konstigt nog blev det inte bättre av att jag dansade på depå med Erika hela natten. knasigt..


så jag spenderar lördagen ensam vid tv:n, har slötittat på bl a teen mom, how i met your mother, melodifestivalen och discovery. den sista var inte riktigt lika intressant som de andra så jag passa på att sova lite då.
nu ska jag stirra på Pirates of the Caribbean och snyta mig sanslös.

ciao
(förresten, igår firade jag en månad med mitt körkort. vi är så lyckliga tillsammans, håll tummarna för vår framtid)

110217

efter ett galet svettigt spining-pass med the one and only V sitter jag här med ett förnöjsamt leende på mina läppar. det är nästan löjligt, jag visste inte att jag kunde va så här lycklig! och att träning skulle ta fram det i mig! xD
allvarligt talat, det börjar liksom bli creepy. jag går hem från bussen med ett löjligt leende, äter frukt med ett stort smil, tränar och ler från öra till öra.
det är kanske så här det känns att vara kär och älskad tillbaka! wow, tänk effekten av kärlek+träning!! insane! xD
jag hoppas det håller i sig, så att det inte plötsligt blir tråkigt.. det är ju kul att va glad.

jag ser verkligen fram emot helgen. har inga planer på varken fredag eller lördag, men jag känner mig ganska sugen på att fixa några.
och på söndag bär det av mot göteborg och rehab. jag ska fräscha till mig hos systern min. förväntar mig grönsaker och benhård disciplin av henne och jimbo :D ska försöka göra lite skolarbeten på lovet också, så dom inte hänger mig över huvudet längre.

nej, sängen och en hel hög bra böcker väntar på mig!
graowrr på dig du!

110217

Jag har inte tänkt på det, men jag hoppade ju över alla hjärtans dag! xD min största anledning att gå runt med ett glatt leende i måndags var faktumet att bästa Sara fyllde 19! :D  men annars är inte valentines day så stort i min värld. det hade kanske varit större om jag haft en pojkvän. någon stackars sate som vill förbarma sig över mig och ta hand om mig nästa 14 februari?
wow, jag är så trött på skolan. enda anledningen till att jag åker idag är för att Viktor hämtar mig så jag slipper cykla i motvind till bussen. plus att han har lockat hela veckan med att han ska göra något som kommer synas ytligt men vägrat säga vad det är. jag har chansat mig gul och blå och hoppas nu får min belöning.
PuSsHaaaJ!

p-p-p-pretty in p-p-p-pink

Busschauffören på skåneexpressen ser precis ut som en vilda västern skurk. han har världens största mustasch, det enda som saknas är den svarta cowboy-hatten för väst har han redan.

vernissagen på kulturhuset var otroligt fin, jag är grymt imponerad av dessa små japanskor som är så duktiga. själv kan jag bara rita grodor och inte ens det gör jag bra..

jag tittade precis på ännu en 80-tals film. Pretty in Pink med Molly Ringwald. Hon spelar Andie, en ganska fattig tjej som plötsligt blir uppmärksammad av en av skolans populäraste och rikaste killar. Frågan återstår ju om deras världar är för olika eller om Andie passar bäst med sin barndomskompis Duckie?
inte riktigt lika bra som vissa av åttiotalets pärlor men verkligen helt okej, en tumme upp av två möjliga ;)
förresten, kul att Duckie spelas av Alan i 2 and a half men! xD



nu ska jag se senaste avsnittet av Glee, wich makes me darn happy!

110216

Jag undrar hur många världskrig jag kommer erfara. det sorgliga är väl att man faktiskt är van nu.

jag tog bussen in som vanligt idag, lyssnade på Bryan Adams i lurarna, fantiserade om vårt framtida förhållande (inte alltför framtida, han är trots allt 52, kan ju kola när som helst xD) hade onödiga lektioner och tog bussen hem med Bryan igen. välidgt mysigt, gick hem i blåsten men för en gångs skull frös jag inte galet mycket. jag utrustade nämligen mig själv med min gamla vinterjacka, som är tio gången varmare än den nya..

här en ytterligare en låt från filmen Spirit som the Man with capital M har gjort musiken till :D lyssna och njut, ladies and gentlemen!



jag återkommer senare, ska handla till min farmor nu och sen gå på vernissage på kulturhuset!
Good bye, a dingo(e) ate my pie!

110215

Vet ni vad jag hatar? kyla. jag är så förbaskat trött på att det ska vara så föbenat kallt hela tiden!
idag när jag gick från bussen ville jag lägga mig ner och dö för att vinden ven genom ben, märg och min röda jacka.

allvarligt talat, häromveckan var det ju sol och plusgrader. vart tog det fina vädret vägen? nå, gud?!
eftersom C4 har allvarliga kommunikations problem med sina elever visste jag inte att ensemblen var inställd idag. när jag då stod i skolan efter dansen alldeles ensam och engelskalektionen var hundra år iväg beslöt jag faktiskt att i valet mellan 3 ½ timme i stan och sen 150 minters engelska och bussresan hem och egengjord lunch + film, var det ingen tävling.

jag somnade i slutet av en av mina favorit filmer: What women want, men det gör inget, jag har sett den hundra gånger typ.
om det nu finns någon där ute som mot förmodan inte spenderar all sin lediga tid med att glo på tv-rutan, vill jag ändå uppmana er att se den. Den är väldigt rolig och så där härligt 90-talsaktig. (är det bara jag eller verkar jag ha en förkärlek för alla årtionden som inte början på 20?) Mel Gibson spelar en obotlig ungkarl och kvinnotjusare med en imponerande position på en reklambyrå. När han blir förbisedd vid en befordran och hans chef ger jobbet till hans kvinnliga motsvarighet och konkurrent, spelad av den härliga Helen Hunt, ger han sig i kast med uppgiften att få henne att sluta. han får oväntat hjälp från de högra makterna när han efter ett litet kvinnligt experiment inser att han fått gåvan att läsa kvinnors tankar.
hela filmen är hysteriskt rolig och på samma gång en helt vanlig och fin romantisk film :) två tummar upp av två möjliga xD




susanna är hemma för nån/några dagar, hon ska på audition i Malmö imorgon till Grease. själv ska jag på amatör audtition i Kristanstad den 7 mars :D tänk va knasigt om vi både skulle få vara med. då kan vi samåka till repetitionerna xD
nu ska jag byta om och snart köra till träningen och hålla tummarna för att Viktor hunnit tillbaka så vi kan spinna!
ciao!

110212

Jag hade inte planerat något annat än film ikväll, but i was fortunate enough to get some erika-time. vi ska busa lite, trots den sena timman. jag är fortfarande ganska trött efter gårdagens äventyr så vi får väl se om jag somnar mitt i busen eller ej xD
annars tänkte jag mest berätta att jag beställt tatueringstid. 10 mars ska jag göra en glad och en ledsen teatermask på skuldran och skriva "Art is never finished only abandoned" under. jag har tänkt på det ganska länge och när jag körde från bussen i torsdags svängde jag inom hos Dennis och bokade en tid. känns awesome, jag kommer ha den snyggaste skuldran i broby.
tjing!
(ett säkert tecken på att jag är lat och inte orkat gå in i Mozilla för att blogga på riktigt= inga mellanrum)

movie-oh-rama-has-begun

Okej, det blev Another Cinderella Story.
Det här är en typisk Disney-high-school film. Väldigt söt, bitvis väldigt rolig och charmerande. Handlar om den dansanta Mary, hon bor tillsammans med sångerskan Dominique Blatt och hennes två döttrar. Mary är lite av ett hembiträde men lyckas ändå bibehålla sin värdighet. När hon träffar pojkbands-stjärnan Joey, efter att han tagit ett sabbatsår från karriären för att gå färdigt high school, början deras gemensamma askunge saga.
Det absolut bästa i den här filmen är Dominique som spelas av Jane Lynch (Sue Sylvester från Glee ya know? :D). Hon är så galet rolig och självupptgen att man bara vill smälla till henne XD

Det är ju inte alla som gilla såna här filmer, men jag är inte en av dom. Jag avgudar alla High School Musical filmerna, Starstruck, Camp Rock etc. det enda som stör mig är att eftersom det är Disney, och det ska ju vara lite mer för barn än för ungdomar, har på något sätt allt som har med kyssar försvunnit. jag menar herregud, cliffhangern i hela High School Musical 2 är ju om "Troy äntligen ska pussa Gabriella". suck.

men om man nu struntar i det ett tag är det ändå väldigt söta filmer! jag tror att man mår bra av att se lite lättsamma, förutsägbara filmer ibland. det finns så jäkla mycket skit i världen, jag fattar inte varför det då är ytligt och inte alls kulturellt att vilja fly till en värld som inte är sån. Jag är allafall övertygad om att min smak när det gäller filmer och böcker gör mig till en gladare och mer positiv människa.
och allvarligt talat, inte vill ni väl ha en PMS-Stina som alltid skriver med STORA, ARGA BOKSTÄVER och massa utropstecken?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nej, tänkte väl det.




jag undrar lite.. miranda föreslog att jag skulle göra en kategori på bloggen där jag har alla inlägg som involverar film recensioner. jag gillar't!
det ska ske!

s-s-s-s-saturday.

Eftersom min lördag är lång och händelsefattig ska jag göra det jag gör bäst: nämligen se på film!
jag återkommer med review :)

110212

Godmorgon bloggen! (igen)

efter många timmars sömn och äggröra till frukost tycker man ju att världen borde sluta gunga.
jag har avbokat den japanska middagen för min del, har massa ont i halsen. lite ledsamt, jag såg fram emot att få mingla med Japans kulturelit (oh, en Mimmi flashback från igår! vi var kristianstad kulturelit igår nämligen, eller hur Mimmi?:D).

annars idag ska jag inte göra mycket. äta tacopaj och se melodifestivalen för även om jag tillhör elitkulturen gillar jag även populärkulturens massmedia-things. om du inte fattar detta kan det bero på att du inte har Åsa i nutida konst på C4.
nu ska jag åter-inviga duschen på ovanvåningen som precis har blivit fixad. hålla tummarna för att vi inte kommer behöva bygga en ark.

todeloo ;)

110212

Morrn!

Här sitter jag och vad är egentligen klockan? 03.41! helt crazy.
jag har spenderar hela dagen och natten i k-stad. mös, käkade våfflor och fixade mig hemma hos Jenny med henne och Miranda. Gled vidare till Fehhhfffs och förfesten. vidare till biljard, hessle och till sist depå. dansade i tusen år med massa människor. kysste en före detta klasskompis (! xD) och tog nattbussen hem.
den var överfull av trevliga och trött people, ganska mysigt, mest för att erika smetade in mig med rosa teater smink. hon är så älskvärd min kära vän.
hoppade av vid bron (ja, mamma. den gick faktiskt dit) och haltade hem. trött, frusen och stenar till fötter. varför, varför är jag inte 175 cm och måste därför använda klackskor? dåligt av mina genar tycker jag. speciellt av pappa, han kunde ju gett lite av sin längd till mig istället för att sebbe skulle bli stor som ett hus. jag hade ju nöjt mig med att vara stor som en koja.

så nu har jag sminkat av mig, borstat mina små bissingar och satt på mig min skönaste pyjamas. jag vågar dock inte riktigt gå och lägga mig. det blev en hel del drycker ikväll och jag är fortfarande lite yr..
men jag får väl ta risken. måste sova, ska på middag med 9 japaner imorgon. (faktiskt allvar den här gången xD)
ciao!

110210

sängen är ombäddad (jag måste göra det varje kväll, kan ju inte sova när madrassen är en decimeter utanför sängen), väskan är packad, jag är duschad och tandborstad. jag är redo för fredag och parrrty med tjejerna.
we put the grrrr in girl, ya know ;)

prövade något nytt på gymmet idag. funktionell styrka. det lät som en bra idé tills rummet fylldes till brädden med bl a snygga, muskulösa fotbollskillar. kul..
så jag stånkade och pustade och hade mig. det gick inte som tåget direkt, mer som en dressin. pinsamt, jag är en typisk klen tjej. det är svårt att träna och vara snygg samtidigt. eller tja, inte för dom snygga, muskulösa fotbollskillarna, men för mig..

efter en bortslösad timme (enligt mig) gick jag på löpbandet i 20 minuter och fräste sen hem. kollade på ett glee-avsnitt och skrattade gumpen av mig.

nej, min ombäddade säng väntar. synd att inte Orlando Bloom väntar i den.
tack å hej, leverpastej!

110209

hehe, kolla coola videon från min religionslärare.




förresten ska jag åka till göteborg på sportlovet, ska bli jätteskönt. hälso semester hos syrran är precis vad jag behöver :D

110209

Den här dagen är ju knasigast hitintills!
Jag försov mig och missade bussen, fick ta en senare och kom därför försent och ändå log jag som en annan galning hela bussresan in till stan. Det var det fina vädret som gjorde mig glad. massa sol och blå himmel, hade det funnits en gilla-knapp på himlen idag hadae jag tryckt på den :D
hade onödig arbetsmiljö och säkert och sen dans som faktiskt var rätt kul, moderna har annars varit lite av en besvikelse efter jazz och showen. en sånglektion med Ylva, och hör och häpna: jag fattade vad hon sa till mig! good stuff i'm tellin' ya. händer inte ofta :D

MEN! det är här vi glider in på ostadig mark. jag susade ner till rockrummet för min PA-tid. tänkte lägga sången på min låt. jag hade redan hört med Tore att han skulle finnas tillgänglig för att hjälpa mig, men den mannan fanns inte någonstans. tills jag fick reda på att han (och resten av alla lärarna i min charmiga, fantastiska och hopplöst oinformerande skola) var på konferens. jaha..
som den beslutsamma och ambitiösa tös jag är tyckte jag ändå att jag kunde göra lite själv. kunde jag hitta micken? nej. spelade jag in nåt? nej. vad gjorde jag? jo, jag gick till biblioteket och lånade fyra gigantiska böcker. ja, så hanterar jag jobbiga situationer. jag lånar böcker, i mängder. sen läser jag dom och låtsas inte om omvärlden. det har funkat hitintills och jag har inga planer på att sluta. iofs har jag ju inte gjort min slutdokumentation som skulle vara färdig idag men den dagen den sorgen.

hm, det är ju redan den dagen den sorgen. wow, så här <---> mycket bryr jag mig.

pratar med Miranda på fejjan nu, hon har tröstat mig och sagt att jag inte ska få ig i PA:t. hoppas hon har rätt, jag har aldrig haft IG i något förrut (förutom i åttan när jag fick ett streck i syslöjd för att jag inte gav min stickade mössa personligen till läraren utan la den på hennes skrivbord. kärring.) och jag vill inte börja.

nu har jag in princip skrivit en hel roman, mest för att jag inte bloggat på, tjaa vad är det? två dagar? jösses- då är det illa, när man får prestationsångest när det gäller bloggen.
hejdå!

110207

kan man ge sig själv fler sidvisningar? jag menar, om man söker på google efter ens blogg, då borde det komma upp som både sidvisning och läsare? om detta är fallet måste jag ursäkta mig en stund. ska höja mina sidvisningar och läsare med cirka 3000 %. för att dagen inte ska vara helt intranätig ska jag även träna om 45 minuter with my man Viktor! the best bud (and stud!) from broby :D
bros over hoes!

110206

jag upplever just nu en mycket spännande känsla. jag vet att jag har väldigt mycket grejor att göra och ändå är jag lugn som en filbunke. jag tror det har att göra med att det är söndag. det känns lite som de djupa andetaget man innan man dyker ner i en pool. allt blir liksom tyst och det enda man hör är sina egna hjärtslag. väldigt poetiskt eh? ;) nej, jag vet inte hur jag ska beskriva det på annat sätt. men det är ganska skönt, lite zen.
patience small grasshopper.

för övrigt har det varit en lång söndag. gick upp tidigt (9, skittidigt om man somnade halv 4) och körde in till stan vid halv 11 för au-pair informationsmöte. jag har nästan bestämt att jag ska åka nu, men jag tror inte det blir förrens efter jul. jag ska tänka lite på det, men det känns bäst så. ska jobba lite i höst och tjäna ihop min barntimmar jag behöver.
när jag kom hem åt jag fin söndagsmiddag med familjen och grandmére et granpére. sen spelade vi geni och självklart vann mormor och morfar, vilket bara bekräftar mina misstankar om att med ålder kommer visdom. tänk va kul det ska bli att åldras (med värdighet) och blir smart på köpet!

ha de fint, hej hej!

den här rubriken har miranda skrivit

Precis hemkommen från en galen blueskväll! Miranda och jag diggade på T-baren till hennes boyfriend Oskar och hans band. En överraskning var att Calle Kristiansson gjorde några nummer. Spännande, det var första gången jag sett honom live. Han var väldigt .. jeansig.
Jag såg nästan tre snygga killar, och för att vara k-stad, är det bra! good stuff!

Vi fick skjuts hem till lägenheten av the boyfriend och nu har vi tagit massa roliga bilder. precis vad mirandas dator behövde: mer bilder av mig! :D :D

bilderna ville inte dyka upp igår, så vi testar idag.
se där, allt mirandas dator behövde var en moderlig stina hand som skötte det hela :D






this is stina, signing out!


110204

hoho, jag skulle precis logga in på min internetbank och föra över lite pengar när jag insåg att jag är vuxen.
internetbank nu, köra till stan med mitt körkort, gå på bar med Miranda och beställa drinkar sen.
tiden går fort när man har roligt!


110204

I'm starving.

Jag kom hem för 3 timmar sen, jag var utsvulten då och jag är utsvulten nu. inte för att inte har försökt äta något, men jag känner mig som en giraff som blir erbjuden en blodig biff. och eftersom mitt liv i vanliga fall kretsar kring min mage och vad jag äter kan ni kanske förstå min oro. mamma informerade mig även i morse att vi skulle äta chili con carne ikväll, jättegott ju! Absolut inget som jag ogillar det minsta, och ändå: ingen reaktion. wow, kanske jag äntligen har uppnått det stadiet då jag ätit allt jag kan. jag kanske är .. ve och fasa .. mätt?

men nog om min mage. Miranda och jag ska ju lyssna på blues idag, vilket ska bli fruktansvärt trevligt! jag har inte riktigt koll på vad jag ska ha på mig än men jag känner att om jag bara öppnar min garderob så kommer inspirationen. eller kanske malar.

gawd, jag svimmar av hunger. fortsätter det så här kommer jag vara full som ett ägg efter en 2,25a och däckad redan innan musikerna rört sina instrument.
sorry, gotta go faint now. farewell!

110203

Alltså .. spellistor.. på spotify? jag har alltid väldigt goda avsikter när det gäller spellistor. liksom, "nu ska jag ha en hel spellista med bara Bryan Adams" men det när det väl kommer till kritan kan jag inte hålla mig till det. nu har jag väl 5 Bryan Adams låtar och 9 låtar av helt andra artister. det är ju lite synd om Mr. Adams, han förtjänar en egen spellista.

min vecka har varit så bra, i allafall sett ur ett jobbar-perspektiv. typ 12 timmar på bibblan = cash i kassan. inget skolarbete gjort men jag är bara jädrans effektiv när jag verkligen måste. ska vänta till sista minuten, det är då jag presterar som bäst. ta den här kvällen till exempel. prov i musikhistoria imorgon och en teaterföreställning att gå på mellan 7 och 9, vad gör jag då?
Jo, jag sätter mig med det när jag kommit hem vid halv 10. skrivit ut ett pluggpapper som jag ska läsa innan jag somnar och imorrn i bilen in. en väl utarbetad plan säger jag bara.

förresten hittade jag en grym film som jag ska se imorgon också. I.Q. med Meg Ryan. Handlar om Albert Einstein och hans matchmaking-skills, jag såg den för nåt år sen och kom bara å tänka på den idag. letade som en galning på internet, eftersom jag inte kom ihåg namnet på filmen. visste ni att om man söker på Albert Einstein och film på google kommer det bara upp dokumentärer? det vet jag nu.

bye bye my babies!

110203

Hejsvej!

Jag kom precis hem från Mimmi. Hon, jag, Matilda och Viktor har spenderat eftermiddagen och kvällen tillsammans. Väldigt mysigt! Vi handlade, lagade värsta kungliga måltiden med tacos och choklad och plopp mousse :D azum, massa snack precis som det ska va! det var kul med lite nytt blod och vi hade mycket att prata om ;)
Körde hem med Matilda i regnet och mörkret, inte kul men jag klarade det, bara två tantar påkörda och en liten älg.

imorgon är det teater kl 19 och på fredag ska nog Miranda och jag på bluesgig, mucho spännande. vi ska vara sofistikerade damer, sippandes på martinis medans vi lyssnar på blues ^^

nu ska jag klistra ögonen vid tvn och en av mina böcker.
So long, flaggstång!

110202

aj aj aj, säger jag bara. röda hunden kom några dagar tidigare denna månaden. jag var inte beredd kan jag säga. nu måste jag snart åka till bibblan igen och av nån anledning tror jag att det kommer va lite jobbigare idag. ska ta med mig en liten korg med ipren och tillsammans ska vi ta oss i genom denna dagen.
=)

110201

Tjena mittbena!

Jag trodde inte det var möjligt men den här dagen var mer hektisk än gårdagen. mellan 12 och 17 gled jag runt på biblioteket. hitintills har det varit mest kul att sätta ut "vuxen" faktaböckerna. det är så många olika kategorier och underkategorier att man verkligen måste tänka, jag tror att jag använt kanske 11 procent av hjärnan idag och det är inte dåligt! :D
susade som ett skott från bibblan prick 5, halkade in på konsum, köpte veckans glass: hallonsorbet, svischade hem, skröt om timlönslappen från bibblis för mamma och bytte till träningskläder, for till träningsbruket och körde ett spinningpass med Viktor (helt underbart och snorjobbigt, skitbra musik förresten viky) och susade hem igen. proppade i mig två hamburgare samtidigt som jag berättade om min knasiga dröm för mamma. duschade, ringde erika och var allmänt hyper och nu sitter jag här.
shit..
jag är ju hög typ. finns det droger som man inte vet om man använder och är det möjligt att jag lyckats fått tag i det och i mig? teet kanske är spicat på bibliteket.

det tar nog slut snart så jag ska uttnyttja det till sista droppen och hyper-städa mitt rum!
tjing!

110201 (februari here we come!)

Om jag hade kunnat hade jag sovit mig igenom det mesta. sova är så skönt och så väldigt underskattat, jag tror att om forskarna verkligen lägger manken till kan dom nog hitta på något som gör att man kan sova i skolan och ändå lära sig saker.

men idag vill jag inte sova, eller inte nu allafall. jag ska köra till bibblan om en kvart och vara där till halv 4. eftermiddagspasset med Ingrid som är så trevlig att det är ett nöje att spatsera runt i broby kulturhus! oj, jag låter som en rövslickare.. men hon är ju trevlig. jag skulle ju kunna ljuga och säga att alla är bitchiga och att det är urtråkigt att leka på ett bibliotek i några timmar, men jag vill gärna behålla längden på min näsa.

wow, konstigt inlägg.
måste rusa, karriären och tandborsten kallar.

RSS 2.0