Värk-ligen trött.

När jag bytte om på gymmet innan ikväll och såg att min midja var plufsigare än jag mindes tror jag att fick en liten panikattack. Så jag gick 8 km på löpbandet och sen sprang jag 2 km. Efter det styrketränade jag och stretchade ut mig som ett gummiband. Nu betalar jag priset och har lite ont i benen...
 
Annars kan jag säga att mellan blogginläggen idag hann jag träffa min nya granne Jacob! Han är från Californien och är supertrevlig.
 
Men ni vet väl vad som är det bästa med utbytesstudenter?
- De kommer med flyg och kan inte ha med gigantiska högtalarsystem och är därför relativt tysta :D (herregud, jag är som en grinig tant, gud nåde den som ger de minsta ljud ifrån sig här.)
 
 

Coffee and the life I live, everyday.

Min dag har varit... avig, för att försöka ge den ett adjektiv (något Lisa är väldigt förtjust i förresten, darling woman!) På vilket sätt undrar ni kanske? Jo, det ska jag berätta.
 
  • Det tog mig flera minuter att faktiskt förstå vem jag var, var jag var och varför jag var där jag var när min nya alarmklocka ringde imorse.
  • Trots att jag gjort en del så är klockan inte ens 17, vilket tydligen inte alls är en respektabel tid för läggdags med mörk choklad och Gilmore Girls.
  • För att aktivera mig själv gick jag en promenad på 4 km och hälsade på Lisa på jobbet. Detta var inte alls avigt utan bara trevligt, så egentligen borde det inte stå med på listan, men jag vill inte att ni ska tro att jag inte har några vänner och inte alls stirrar längtansfullt ut genom mitt fönster på terassen nedanför där två tjejer sitter och äter tillsammans och verkar ha det supertrevligt. Nejdå, jag har det bra med mina två tystlåtna killar i korridoren, varav en inte pratar svenska och den andra är från gud-vet-var (han påstår Helsinborg, men de där ljuden han gör does not qualify for the speech-category of humans)
  • Efter det gick jag till Espresso House för att köpa en kaffe. Där kunde jag välja mellan liten och stor storlek på min kopp. Den lilla hade kunnat användas som shotglas på studentpuben och den stora hade kunnat ersätta Titanic och enkelt få plats med alla livbåtar som saknades på orginalet. Jag fick ta den stora och nu sitter jag och försöker desperat surpla i mig den medan den fortfarande är något så när varm.
 
Hade jag velat hade jag kunnat bada i denna kaffekopp. Eftersom korridoren bara har dusch kanske jag faktiskt borde överväga idéen.
 
 
Fast jag har också varit på biblioteket idag och det var trevligt. Hämtade en Nora Roberts bok och jag ska nu göra korvstroganoff eftersom jag blev avundsjuk på Lisas som hon lagade igår. Måste ju också jobba av den sedan, så kvällen tänker jag spendera på Malkars och deras löpband. Kanske jag ska spana på snygga killar också, det är ju trevligt. 
 
Oh well, do enjoy your evenings, ladies and gentlemen. 
Au revoir.

USA invaderar.

Natten är rätt lugn ändå, speciellt eftersom det är nollning och jag bor i en studentkorridor.
 
Men jag gick på bio med Lisa och kom hem till tystnad. Det höll i ungefär 20 minuter; sen brakade det in 5 högljudda karlar i lägenheten och ville prata med mig. Trevliga gossar, bara lite berusade och trevliga minsannn.
 
Nu ska jag se på Gilmore Girls och fundera på hur tråkig min blogg egentligen kan bli.
 
PS. tydligen har det flyttat in en amerikan i rummet bredvid, får kanske en glimt av honom imorgon! DS.

27 Augusti 2013

Idag tänker jag lite extra på min farbror Kenny, som skulle fyllt 69 idag. Kenza-apa, jag hoppas du firar din födelsedag med pompa och ståt, vart du än är. <3

Nattligt rim, läs gärna och känn min vrede.

"Mången natt när jag borde slumra
kan jag ej låta bli att undra
när man inget besök får av john blund
för att natten fylls av ljud från en hund
dessa nattliga skall är utan dess like
får mig att vilja begrava hunden i ett dike
tyvärr är det inte tillåtet enligt lag
att gräva gravar till hundar varken natt eller dag
så jag fortsätter stirra i taket mitt
och tänker på både datt och ditt
hur liten en fängelsecell egentligen är
eller om det faktiskt kan vara såhär:
straffad av lagen långs arm
men jag slipper allafall den jäkla hundens larm."
 
Rimmet är skrivet av Stina Holm, mitt i natten då grannens hund inte ville vara tyst. Jag tycker mer synd om hunden egentligen, så min mordiska text borde fokusera på ägaren som inte tar hand om sina djur och som borde fråntas rätten att äga något med fyra ben och kapaciteten att skälla i 6 timmar om de blir lämnade ensamma. Helt förståeligt. Jag håller med Johan Glans om att vissa människor borde inte få äga djur.

Damn you fine man!

Jag är nöjd med min nya bakgrund på telefonen.


"A lyrical night it is!", said the lady in the hat

Kära bloggen, återigen är det natt och jag är vaken.
 
Jag har konsulterat med mor min om att hon ska väcka mig imorgon vid en sådan tidig timma som 11 (min vanliga väck-tid är 14.00) i ett desperat försök till att återställa min dygnsrytm.
 
För övrigt har jag haft en extremt trevlig och mumsig dag. Mumsig för att mamma och jag rånade Konsum på allt onyttigt. Vi kom hem med strålande gott humör och fortsatte vår goa fredag med löne-pizza tillsammans med Bo-Ewe. 
 
Jag tog en sväng upp till pappa och Agneta för att snacka lite, mysa med hundar och hästar, förvånas över att pappa köpt en smartphone och imponeras av nybygge på tomten. 
 
Mamma och jag såg ett avsnitt av Downton Abbey, Bo-Ewe sov. I hans försvar ska det sägas att han gick upp halv 5, jobbade, kom hem och fortsatte bygga vår carport, så Lord Grantham förlåter nog honom. Carson för den delen är nog inte lika förlåtande, han är ju trots att king of butlers.
 
Just nu har jag tittat på Gilmore Girls och även lyckats klämma ur mig en låt. Den dök upp i huvudet och vid det här laget har jag lärt mig att då är det bäst att både skriva och spela in, annars försvinner det snabbt. Jag har döpt denna lilla musikaliska smakbit till "Potential love-song to my best friend" och jag är väldigt nöjd med den än så länge.
 
Nu ska jag fortsätta läsa artiklar om höstmode på Thought Catalog. 
 http://thoughtcatalog.com/2013/13-fall-fashion-staples-that-every-girl-needs/
 
puss o kram, vem tycker egentligen om skumbanan?

Walking again

Moster Eva var snäll och lånade ut sin bil när jag behövde köra till Kalmar och ikväll har jag lämnat tillbaka den.

Är nu på väg hem :)


Drama och skryt

Hälsosammare än såhär blir det nog inte; ska gå till glimåkra och hämta mormors cykel och sen cykla tillbaka till Broby via Njura. Samtidigt passar jag på att njuta av ett grönt saftigt äpple.

Det ska ju även noteras att jag är en riktig babe med dålig hy, halvflottlig lugg och ett rött linne som inte alls framhäver något bra hos mig. Men det är lugnt, Stina the Great klarar sig alltid, hon vet att om insidan är fin blir utsidan också det. Förutom onda snyggingar som missbrukar sin makt. Konstigt nog är dom fula på insidan men snygga på utsidan. Typ som R-Patz som totally sa att han skulle ringa mig och gjorde det aldrig, douchebag.


Dear diary...

... denna kväll har jag spenderat med mina goda väder Matilda och Johanna. Vi har hängt i Johannas lägenhet i Kristanstad och druckit vin, ätit onyttigt och nyttigt godis, tittat på film och pratat strunt!

Eftersom jag är helt abnormal är jag självklart fortfarande vaken och tittar på Gilmore Girls. Vi kom fram till att G Girls är en extremt höstlig serie och därför har jag bestämt att jag ska se om hela från början, just denna höst.

För övrigt ser jag fram emot min egna skolstart och då jag äntligen får pengar från CSN, vilket i sin tur betyder att jag kan köpa en gul höstkjol, nytt anteckningsblock, mysiga vantar och mössa och andra superhärliga grejor som hör de kallare årstiderna till :)

xxx


Nitely terrors. Hate it when people spell night like that.

Alla i klassen ska ha tenta imorgon utom jag, men ändå är jag sömnlös. Bullshit. 
 

Min lata söndag, aktiva lördag och berusade fredag.

Damn baby girls and boys, jag ligger i min säng och känner mig som en klubbad säl.
 
Igår var det Ironman i Kalmar och jag jobbade ganska länge, mellan 14-23. Det var dock roligt och skönt att vara igång! 
 
Hade en kanoners fredag annars med Lisa och Nina. Vi lattjade hemma hos Lisa med lite gott att dricka och tugga på, sen gled Lisa och jag in till Krögers och sen O'Leary's. Vi stirrade på folk och hade väldigt trevligt.
 
Men som sagt, idag är jag inte direkt den piggaste tjejen i Kalmar. Det har varit rätt mycket ett tag nu, men jobb och dylikt. Både stadsfesten och Ironman innebar mycket aktivitet på Athena och därav spring för servitriserna. Därför känns det rätt okej att jag nu jobbade min sista schemalagda dag igår och går nu in i "vid-behov" istället. Min chef ska bort hela september så då kommer jag nog få jobba en hel del ändå, så det blir inte helt jobbfritt.
 
Som det ser ut nu funderar jag på att åka hem till Skåne ett tag. Jag saknar min familj och måste även lämna tillbaka mammas bil som hon var snäll nog att låna mig (plus att Bo-Ewe tankade den åt mig och det älskar jag honom för, den mannen är som en klippa i mitt liv och den bästa bonuspappa en tjej kan ha!). Så jag kanske kör hem redan i början av nästa vecka och stannar till efter helgen på Broby-semester. Då kan jag passa på att cykla, promenera, träffa mina släktingar och vänner och sånt :) Vi får se hur jag gör.
 
Men nu, ska jag tvätta och ta en promenad. Ska traska in till centrum och Konsum för att köpa häftmassa. Jag köpte nämligen en plansch på IKEA som jag gärna vill sätta upp. Jag är ju dock omringad av betongväggar, så jag kan inte använda den söta lilla hammaren och spiken jag fick av Bo-Ewe när jag flyttade. Så häftmassa får det minsann bli!
 
 

Trött face

I natt tittade jag på Amityville Horror, vilket i sin ut ledde till att jag var tvungen att se SpyKids efter för att inte få mardrömmar, därav somnade jag halv sex...
 
Min dag har därför varit en aningens bedövad och jag blev supertrött av att gå på IKEA och Maxi med Lisa. Så nu ska jag ska se på film och kanske somna lite tidigare ikväll. 
 
PS. Erik flyttar idag, tråkigt eftersom han är trevlig att prata med och se på, trevligt eftersom han hade rummet bredvid mitt och spelade dunka-dunka musik till 4 på morgonen och det vibrerade genom betongväggen. Hur han nu lyckades med det... (Nu slipper jag köpa öronproppar till hösten. Såvida det inte flyttar in en ny döv tok. DS.

Stirrade avundsjukt på folk som stod i kö till Harrys...

Meinen damen unt herren, tilltåt mig att presentera mitt SAD-FACE!
 
 
De tragiska nyheterna att Lisa var krasslig nådde mig idag runt niotiden. Detta satte demonstrativt käppar i hjulet för vår lilla onsdagsutgång. Jag känner nästan att jag blev lite sympatisjuk för att min fina vän var det, 
hoppas verkligen hon känner sig bättre imorgon! Vi ska göra ett nytt försök på fredag istället tror jag, håller tummarna för att magar, huvuden och allehanda kroppsdelar är friska och glada om två dagar på både Lisen och mig själv.
 
Så när jag hade tänkt dricka mig lagom halvlullig och dansa glatt på stan med min bästa vän får jag istället göra en ansiktsmask, glutta på videos på youtube, städa mitt rum och sen se en skräckfilm. 
 
Imorgon är jag ledig och jag tror jag ska köra en liten runda med bilen, den har stått helt stilla nu i en och en halv vecka så det kanske är bra att den får röra på sig nån kilometer. Kan ju passa på att köpa pålägg på Giraffen eller nåt. 
 
goodbye, a dingo(e) stole my pie.
 

Bortgift till en Iranier, opsie daisie.

Tjosan hejsan!
 
Jag har haft en riktigt bra dag och kväll. Träffade Rickard, Linnea och Axel på UB för litteratur-briefing, vilket gick jättebra, var kul att sitta på bibblan och plugga med klasskompisarna igen!
 
Jobbade mellan 18-21.30 men stannade kvar på Athena till nästan 22 och höll Shino sällskap. Det var riktigt trevligt och Shino skojade att hon skulle fixa ihop mig med en kille hon kände från Iran. Jag skojade tillbaka och sa att så länge han var lång, lät mig prata och hade bra humor gick det bra. Nu i efterhand så börjar jag misstänka att Shino faktiskt var allvarlig och kommer banka på min dörr nån gång i höst med en hårig karl i släptåg som hon tycker jag ska gifta mig med. OPS!
 
Jag tog en liten kvällspromenad på 30 minuter för att stressa av mig och nu sitter jag bekvämt i min säng med datorn i knät. Ska spela candy crush (och tänka på min mamma då obviously, eftersom candy crush är som det fjärde barnet hon aldrig fick) och farm heroes saga, surfa bloggar och facebook, titta lite på Awkward säsong 3. Dvs, livet på en pinne. Fast i en säng. Så livet i en säng. Fast det låter ju inte alls lika bra och snitsigt, utan nästan lite snuskigt. hehe...

Polished embarrassment. How do you spell that?

What? Do I organize my nailpolish by colourcode? No I don't. Why do ask? What did you hear? 

 

Mayer and his new sound

Åh, jag får en jättebra känsla i magen av att lyssna på en låt från John Mayers nya album Paradise Valley. Tycker verkligen om hur hans musik har blivit lite country, det tillsammans med hans gamla sound är superbra. Sån musik som får mig att vilja ta mig ett par cowboyboots och vandra lite i Colorado Mountains eller nåt. 
 
 
John Mayer själv är väl lite av en douche, men jag behöver ju inte umgås med honom utan njuter bara av hans härliga röst och fina musik. Life is kind, in that way and so many other ways.
 

A hairy revelation

Mitt hår har haft tragiska likheter med ett fågelbo i snart 1 månad och idag tog jag itu med det. Inte för att det var så mycket för mig personligen att ta itu med. Jag gick till en frisörsalong och fick en drop-in tid hos en nyutexaminerad tjej som gav mig 20 % rabatt. Min ekonomiska sida (läs: snålhet) jublade och tackade glatt ja.
 
 
Hon fixade till mina slitna toppar, snyggade till luggen och vips såg jag helt normal ut igen! Väldigt nöjd!
 
Nu har jag faktiskt precis ätit en liten pizza från Athena (kalorierna räknas inte eftersom jag inte behövde betala för den, erkännt fakta!) och ska se senaste avsnittet av True Blood och antagligen somna fridfullt.
 
Imorgon ska jag till UB vid lunch och assistera i pluggandet för litteraturtentan som mina klasskompisar ska göra den 19. Får se om jag minns något och kan hjälpa dem x)
 
xxx
 
 

Sunday, unconscious Sunday

Det känns i kroppen att det är söndag. Jag är ledig hela dagen och uttnyttjade det till fullo genom att sova till halv ett och äta gigantisk frukost. Nu har spelat candy crush frenetiskt i 40 minuter och ska försöka se över min boende-situation lite, får surfa på hemsidor och uppdater intresseanmälningar och dylikt.
 
Lisa och jag ska käka lite ihopkok på kycklingfiléer, potatis, wokgrönsaker och bea ikväll. Efter det ska vi äntligen se de tre sista avsnitten på tredje säsongen av Game of Thrones, yäy! 
 
För övrigt tänkte jag gå en lugn promenad och även måla min naglar prickiga. You know, typical sunday-things.
 
puss o hej leverpastej!

sad-face working is killing me.

Tröttast i världen. 
 
 
Sista dagen på Kalmar stadsfest. Jag jobbade på apoteket mellan 09.45-16.00 och på Athena mellan 17.00-22.45
 
Har jag sett något av stadsfesten? Nej.
Lyssnat på några artister? Nej.
Träffat några kompisar? Nej.
Druckit en cider? Nej
Ätit något gott? Nej.
Är jag bitter? Verkar det så? Ska fundera på det...

Fan o hans moster!

"OMG, det sitter i spindel på väggen."

:O


dessertmagen sees, dessertmagen wants

Det här med att läsa Harry Potter till 5 på morgonen är något jag borde sluta upp med. Min dygnsrytm blir helt tokig.
 
Hur som haver, idag vaknade jag upp till en trevlig överraskning; roomie Sandra är på besök i sitt rum i vår korridor. Hon gav besked att hon har fått egen lägenhet och ska flytta i helgen, sad for me, fun for her! :D
Hoppas verkligen att den nya personen som flyttar in är lika trevlig och lätt att bo med som fröken Palmqvist!
 
Nåväl, medan min tvätt tumlar runt i källaren ska jag gå till Athena och äta glass. Jag fick nämligen syn på en av desserterna igår när jag jobbade och när den då såg så aptitretande ut att jag fick gå in till baren och diskret torka bort lite dregel i mungipan beslutade min efterrättsmage att vi var tvungna att njuta av denna solklara delikatess vid första bästa tillfälle.
 
ciao!

Kvällslig belåtenhet

Jag känner att jag har det nästan oförskämt bra. Sitter i min säng och läser Harry Potter. Har jobbat ikväll, snackat med Lisa en kort stund, sprungit en runda på 3,5 km och till sist duschat.

Åt precis en macka och är liksom mätt, lagom trött och belåten med min tillvaro.

Det är ju bra för jag vet att livet kunde verkligen varit värre. Så jag är bara tacksam över att det inte är det.


The little nose that could, produce nothing but snot

Godmorgon, sa den extremt nöjda 21-åringen som vaknade för ungefär en halvtimme sen och har sedan dess spelat candycrush och lyssnat på fågeln i min högra näsborre.
 
"My social life has gone to hell, 
but at least candycrush is going real well!"
 
Jag är så gräsligt täppt i näsan att jag knappt vet om jag använder nosen till att andas eller om dess enda användbar funktion är att producera snor. Charmigt eller hur?
 
 
Tack o lov att det är mulet väder och jag kan därför äta långsam frukost/lunch, gå till biblioteket och även hälsa på Lisa på Apoteket (passande eftersom jag även behöver köpa nässpray till snorfabriken). Hon skrev ett blogginlägg om hur dagen var hemsk så jag ska försöka muntra upp henne lite :)
 
Jag måste verkligen gå till biblioteket, jag har kännt mig lite tom sen jag kom tillbaka till Kalmar. Eftersom jag bara läst Harry Potter i ett tag nu tror jag att jag behöver litterär förändring. Så det ska det bli, bums! En sagolik historisk roman tror jag, eller kanske facklitteratur. Så svårt att välja...
 
 
Klurigt att ta bilder när man vaknat, känner mig som ett olydigt barn som liksom inte vill vara still helt enkelt x)
 
 

Ett hårresande äventyr för mig

Ni vet hur vissa saker som händer blir värre i ens huvud än vad de egentligen är i verkligheten?
 
Typ som på lägret när jag mötte Agneta i en korridor då hon precis tvättat håret och var i full färd med att lirka ut tovor i hennes långa hår. Jag frågade henne om hon inte skulle testa med borste, om det kanske skulle bli lättare då. Eftersom jag själv alltid använt borste kändes det inte som en big deal. 
 
Det var det.
Ungefär så här big deal.
 
 
För mig kändes det som om Agneta fick en dånande Guds-röst och tillsammans med rök, spotlight och specialeffekter sa hon med förfärad röst "MEN EN BORSTE DRAR JU UT HÅRSTRÅNA FRÅN ROTEN." (jag har ju en viss tendens till drama men i princip så gick det till.)
 
herregud. jag har misshandlat mitt hår i 21 år. inte konstigt det börjar se lite sorgset ut...
 
ni kan kanske förstå att jag rusade till KICKS och köpte mig en liten kam för finfina 25 kr. Absolut värt det, trots den något ansträngda ekonomin. Värt det både själsligt och hårsligt.
 
 
 
 

argt inlägg från arg servitris

Vet ni vad, vanligtvis är jag en riktigt trevlig människa, vilket i sin tur betyder att jag är den absolut trevligaste servitrisen på planeten men den här kvällen förändrades allt.
 
Jag serverade ett bord på 8 personer med 4 barn. Två av barnen såg ut att vara i 6-8 års åldern och de andra två bedömde jag vara ungefär 12.
 
Så här gick konversationen när de beställde:
 
Jag - "Vad får det lov att vara?"
Kvinna 1 - "Pepsi max och mixtallrik, sen kan vi ta barnsouvlaki -gubben, går det bra med det, korv och sånt? Nej, släpp den där! Går det bra gubben? Ja? Bra! - till de här båda." (pekar på de två yngsta barnen)
Man 1: "Jag kan ta mixtallrik men utan klyftpotatis. Istället vill jag ha pommes."
Jag - "Okej. Det kan jag fixa, inga problem."
Man 1 - "Sen vill jag inte ha bearnaisesås heller. Eller rödvinssås. Jag vill ha bearnaisesås." (I detta läget skriver jag så pennan glöder och har klottrat ner både block och mig själv med alla ändringar.)
Kvinna 2 - "Jag vill ha chirino souvlaki och dessa två vill ha gyrostallrik utan sås." (pekar på de äldre barnen)
Jag - "Finemang, då ordnar jag det."
 
Maten kommer ut och dramat börjar.
 
Kvinna 2 - "Ursäkta vi skulle inte ha sås till barnsouvlakin!"
Jag - "Hrm, jag är ledsen men det sa ni inte, det är ingen sås på gyrostallrikarna dock, eftersom ni bad om det."
Kvinna 2 - "Amen, jaha, jag trodde inte det var sås på barnsouvlakin."
Jag - (känner att jag vill dänga till henne med en 8-kilos rå nyfångad gädda) "Jo, lite sås är det ju, går det bra ändå?"
Barnet stirrar skräckslaget på sin mor (det hade jag helt förståelse för) och nickar.
Kvinna 2 - "Ja, det gör det väl. MEN! Är det här barnportion på gyrostallrik?!"
Jag (håller tappert mitt service-leende på plats och knyter nävarna för att inte knipa henne i näsan) - "Nej, det där är vanlig portion, eftersom det var det ni bad om."
Kvinna 2 - "Fast... jag pekade ju på barnen... så då är det ju barnportion som det borde vara."
Jag - "Ursäkta, då har jag uppfattat fel, går det bra ändå kanske?"
Kvinna 2 - "......... hm, alltså, vad kostar dom då? Barnportion är ju 59. Jag pekade ju på barnen då är det ju barnportion det borde vara. Det borde ju vara tydligt. Eftersom jag pekade på barnen."
Jag - "Jag är ledsen, men eftersom ni inte sa barnportion så blev det vanlig portion." (Känns som jag stångar huvudet blodigt mot en betongvägg.)
Kvinna 2 - "Men... Jag menar, dem är ju barn! Vi beställde ju från barnmenyn."
Jag - "Fast ni sa bara gyrostallrik. Men jag ber om ursäkt, de kanske går bra ändå?"
Kvinna 2 - "Amen... Dem är ju barn!!"
Jag - "Ursäkta, jag har tyvärr inga barn själv och är därför inte så bra på att se ålder. Det är inte upp till mig att avgöra vad gäster orkar eller inte orkar äta. Eftersom ni bad om gyrostallrik bedömde jag att de här två barnen var tillräckligt stora att äta den ordinare portionen, eftersom ni sa det. Tyvärr är det inte mer jag kan göra, jag är ledsen."
 
Jag var tvungen att gå från bordet för den här jävla kvinnan var så omständig att jag vill spetsa henne på grillspettet jag serverade henne. 
 
Jag kan för fan inte se hur gammalt ett barn är och då bedömma hur mycket de ska äta. Det får väl fanken föräldrarna göra. AAAAAAH!
 
 

Pönt!

Ibland är det riktigt skönt med ett delat pass.

Jag har precis ätit lite mat från restaurangen och nu tar jag min en lugn stund på balkongen i solskenet. Jag börjar jobba igen vid 18 så jag har en bra ursäkt till att inte göra ett skvatt fram tills dess :)


Longest line eeeeeeever

Pust och stånk!

Nu sitter jag på balkongen och svalkar av mig efter en lång powerwalk med Lisa. Det var så skönt att få sträcka på benen ordentligt!

Annars känner jag mig bara väldigt nöjd med tillvaron. Jag hade lite ekonomiska problem men mina fina föräldrar har hjälpt mig så nu känner jag mig trygg och glad.

Fick besked att Daniel letar sig upp till Kalmar i höst som student och det är ju strilande! Mer folk till Kalmar! Kul! :D

Ser fram emot en tur till Helsinborg för att hälsa på Miranda, en sväng till Liseberg med Sonja and the gang, en tripp till Susanna på Teneriffa (då jag äntligen får träffa the love of her life, känns orättvist eftersom alla andra i familjen fick träffa honom för flera månader sen! Så det ska bli roligt!) och även kanske besök av Viktor och gärna Olivia, Becca och Feffs också, tycker att vi kunde slå på stort och festa till det i Kalmar nu när även Johanna ska bo här :D

Hur som haver, skorna skaver. Jag ska duscha, dricka en kopp te och äta en macka till en Disneyfilm och sen sova.

xxx


Mer!!!

Sitter i Lisas soffa med blåbärspaj i magen och det senaste GoT-avsnittet färskt i minnet.

Vi har beslutat att vi behöver mer go film med trevliga snubbar. Så nu blir det Batman, The Dark Knight Rises.


sommar, sol och snyggingar

strålande väder i Kalmar = långviken för bad och sol med Lisa och Alexander.
 
Nu är jag hemma en kort stund för att ladda ner Game of Thrones. Ska traska hem till Lisa om en liten stund för mat och sen ska Alexander åka hem till Norrköping, Lisa och jag ska handla, ta ut pengar och sen bänka oss framför tv:n och dregla över GoT.
 
c ya later, alligator.
 
 

Stina, återkomsten

Hejsan svejsan!
 
Jag tänkte bara meddela att jag är tillbaka i Kalmar. Hade så mycket grejor med mig att jag fick låna mammas bil och köra upp, så jag är lite mör nu. Ska se en film och sova.
 
Imorgon är det Lisas födelsedag och det ska firas på Öland, me likey! 
 
puss på er så hörs vi imorgon när jag inte gäspar så stort att mindre fåglar kan försvinna i min mun.
 
 

RSS 2.0