100730

Så mycket män så lite tid!
im freaking bored.

peace!

100730

Idag är det officiellt mysdag för Stina!
hm, måste sluta prata om mig själv i tredje person ..
hur som haver, jag har spenderat merparten av dagen framför tv:n :) har sett 16 avsnitt av Sabrina tonårshäxan och nu ska jag kolla på True Blood.

Förresten måste jag berätta om jakten på Sixteen Candles. Det hela började för ex antal veckor sen då jag såg denna fenomenala 80-tals film på Ztv om en tjej vars familj glömmer hennes 16e födelsedag (den svenska titel är Födelsedagen). Den var gudomligt bra så jag tänkte att vafasen jag önskar mig den när jag fyller år!
Men först kollade jag så att den fanns tillgänglig på cdon.com (mitt andra hem) och där var den, shiny and new!
Sagt och gjort, jag knappade in Sixteen Candles på min önskelista och min födelsedag närmade sig med stormsteg och vips var jag arton. Men ingen Sixteen Candles! Lilla mor sa att när hon sökt på cdon så fanns den inte där.
Jaha, tänkte jag, nåja jag beställer den själv senare. så nu i veckan gick jag in på ginza.se istället och där var in all it's glory! jag tryckte på köp och gjorde en beställning. Paketen anlände idag, men ingen Sixteen Candles! Allt annat men INGEN SIXTEEN CANDLES! gick in på ginza igen, då står det där att den är slut även där! i en sista desperat handling gick jag in på cdon igen och där var den! jag börjar tro att jag ser i syne och att någon lurar mig men jag spillde ingen tid utan beställde den + säsong 3 och 4 av Gilmore Girls.
Nu hoppas jag fan att den kommer annars lär det bli obehagligt för cdon.com..

adieu!

100729

Tjingeling!
Jag hade en superb dag, kväll och natt igår :D Åhus på dagen med bOlivia, Mirrsan, Levin, Beccs och Jennypenny! Vi spelade kort (som vanligt, det typ det enda vi gör xD), käkade glass, badade och så käkade vi på class :)
På kvällen drog olivia, miranda, antreski och jag till biljard och drack lite :) träffade massa intressanta människor som vanligt. Vissa var trevligt intressanta, vissa snyggt intressanta och vissa var jobbigt intressanta x /
Så slaggade vi hemma hos mirre och fy vad skönt det är att lägga sig i en säng när man varit ute på galej x)

Och idag har jag varit på kalas hemma hos mormor och morfar eftersom lilla morfar fyller 78 idag, nu är han stora pojken ;D precis kommit hem och nu är jag trött och har lite tråkigt :/
funderar på om man kan hitta på något men det är väl fyskiskt omöjligt xD

ciao!

100727

Goderafton!
NU blir det ett långt inlägg så förbered er!
Gårdagen i ullared gick både bra och dåligt ..
Efter två timmars bilfärd och massa musik anlände vi äntligen till Gekås och gissa vad som händer? Jo, vi bryter bilnyckeln i låset när vi ska låsa. FUCKING BIG OH MY GOD! Ja, så Erika och jag tittade på varandra, tittade på nycklen, tittade på låset och skrattade tills vi fick kramp! xD och så sa vi: "Jaha, ska vi ta en vagn eller?" :D

Sagt och gjort, vi traskade in på Gekås och lämnade bilen (den låst så det var ingen fara gför stunden) och alla våra bekymmer utanför och förlorade oss i det välsignade hav som är ullared! Nedan bifogar jag en lista på dagens inköp.
Men allt gick bra för erikas mamma körde upp (18 mil! snäll mamu!) och lämnade en kopierad nyckel. tråkigt nog funkade inte den! xD så vi fick använda den nycklen hon kopierat kopian från och vi fick göra det väldigt försiktigt så att vi inte bröt den också. Så vi vågade inte stanna en enda gång, förrens vi kom till knislinge och kunde få ytterligare en nyckel gjord. Tur var väl det för besinen höll på att ta slut också.
Så det var ett äventyr!

På kvällen när vi kommit hem tittade vi på en sjuk jävla film som hette Orphan. En äcklig film om en unge som blir koko och vill döda alla i sin adoptivfamilj. föturom pappan då, honom vill hon förföra. Ja just det, glömde jag nämna att hon egentligen är 33 och har en dvärgsjukdom som gör att hon inte växer? Helt fucking sjukt.
så jag hade lite svårt att somna men det gick.
ikväll ska det inte upprepas. efter en helmysig dag med Johanna ska jag bara chilla med Sabrina Tonårshäxan ;D

bon soir!

100725

Idag vaknade jag brevid erikan och det var hur trevligt som helst! Efter lite funderande snoozade jag i en halvtimme och efter det gick jag upp. Fixelerade mig lite och så hämtade Lenny, Kenny and Grandma mig och brush. Vi käkade på gästis i broby eftersom det är farmors 78 födelsedag imorgon :) min lilla faster Lena, aka Lenny aka Leningrad, och farbror Kenny, aka Kenza-apa, mådde bra förutom några små krämpor och det var kul att träffa dom :)

somnade hemma hos pappa efter prinsesstårtan och blev hemskjutsad praktiskt taget sovandes.
avverkade Aladdin och Crossroads + slutet av Marley och jag som började se häromdagen. Grät två floder tårar.

Funderade lit på livet, blev arg, skrev en låt, grät lite till och nu väntar jag på att erika ska komma hem.
Vi ska åka till fantastiska ullared imorgon! road-trip for EandS!

men puss på´re


100723

Jag är hemma från Ölandish nu. har haft en underbart härlig 4-dagars semsester med bara mina föräldrar och min syster och hennes boyfriend :) det var dunderskönt att bara vara i fyra dagar. Sussachs kompis Anna kom och hälsade på i två av dessa fyra dagar och även det var dunderkul :D vi åkte på loppisar ihop och så badade vi jättemycket i havet.
har nu blivit ganska brun och känner mig hudcancer-läcker som en nougat-bit ;)
har inhandlar diverse saker bl a en portfölj, en handväska och ett jätte fint guldhalsband på en ascool loppis som vi hittade av en slump.
fick bli en svart tröja från Lindex och en blå-vit randig schjal från H&M, och jag är ypperligt nöjd med min outfit.

sitter hemma här i min ensamhet och väntar på att erikan min ska sluta jobba och driva hit och chilla med mig :D
vi får se vart kvällen bär oss ;)

ciao!


it's my birthday, I'm gonna party like it's my birthday!

Goddag!
Idag är det min 18:de födelsedag och äntligen kan jag göra allt jag ville när jag fyllde 17. xD
Gårdagens kväll spenderade jag tillsammans men några av de bästa flicksen i världen och vi gjorde kristianstad osäkert enbart genom vår närvaro. dumt nog hade jag inte mitt leg med mig så jag kunde inte gå in nånstans när klockan blev efter tolv och jag officiellt blev myndig.
men ikväll blir det andra bullar! :D
ska äta middag med Miranda, Olivia, Rebecca, Levin och Jenny på Rose Garden :) och efter det ska vi alla njuta galet mycket av vår myndighet ;)

då blir'e kalas på söndag och jag ser fram emot fina presenter, supergod tårta (som jag har valt, eftersom jag alltid annars får grädd och jordgubbstårta men i år satte jag ner foten och sa: "Nej minsann! den här gången vill jag ha hallon.." Haha nej, det blir något med choklad :))

så, so long suckers. jag tänker inte hänga här (även om det är gräsligt intressant att sitta och skriva och låtsas att jag skriver till läsare när jag vet att det är bara mina närmsta och härligaste vänner som läser min blogg) när det är så fint väder ute och jag är ung, lagom vacker och hysteriskt trevlig.

tack å hej leverpastej!
förresten, Billie the vision and the dancers är mitt nya favoritband! Jag ääääälskar deras musik :D


100714

hallå! dålig stil att glömma sin kompis födelsedag!
shame on you!

100711

tsk tsk, ska göra ett supersnabbt inlägg :)
pratade precis med min ystra syster susanna i telefon i en timme, saknar henne så jag tror jag dör! allt är 100 ggr roligare om man gör det med suscha, faktiskt! tänk dig att du gör något. typ, fiskar! gör man det med sussi så fångar man en haj, ramlar i vattnet, fastnar med kroken i någons fot. helt galet! xD

men nu ska jag åka och bada med Erokaj för det tycker vi är kul ;)
saknar mina estet-vänner och längtar kolossalt till fredag för då är det min födelsedag och vi ska käka middag på RoseGarden :)
och igår fyllde miranda 18! HIPP HIPP HURRA!

tack och hej leverpastej!
(jag lyssnar på håkan hellström och det är najsigt och somrigt!)

100709

God afton kära blogg, respektive blogg-läsare (om jag nu har några, vilket jag tvivlar på)

Idag har jag sålt jordgubbar för 3405 swedish crowns x)
och jag pratade även med Birgitta Sandberg Hultman .. tror jag..
ja, någon pratade jag med, en väldigt trevlig äldre dam som berättade en hel massa coola grejor för mig om astrologi. Hon ringde mig sen och rekomenderade en författare och lite böcker, det var kul för jag älskar att få boktips :D känns så härligt att få sätta klorna i något helt nytt!
när jag kom berättade jag för mamma och bo-ewe vad som hänt och dom blev lite lätt förundrade, för tydligen har hon skrivit många bra böcker och brukar prata i radio och ditt och datt :D så det var skoj, lite komiskt att jag inte visste vem hon verkligen var, hon presenterade sig bara som Birgitta ^^ nåja, en trevligt upplevelse och nu ska jag önska mig en astrologibok i födelsedagspresent nästa vecka. hon sa även att jag, som är kräfta, passar bra med fiskar och skorpioner. så, se upp!

gårdagen var minst lika intressant! jag kom hem från min övernattning hos olivia efter bion och slaggade lite framför tvn tills min moster ringde och undrade om jag ville komma upp till dom och hälsa på lite. jag tackade ja och kastade mig på cyklen för en tripp till kilinge :) dock gjorde jag ett misstag, istället för att svänga av från grusvägen ut på stora vägen hem till min moster, fortsatte jag på sagda grusväg för jag hade så bra glid! xD jo, men det var så bra underlag och jag hade sån bra fart att det hade varit en skam att ge sådan spektakulär fart och ett sånt glid xD

så jag fortsatte .. och fortsatte .. och fortsatte .. tills jag kom ut i njura och var tvungen att cykla värsta cirkeln runt för att nå mina kusiners hus xD
så istället för att cykla 3 km på en 20 minuter cyklade jag närmare en mil på en timme xD men som sagt, det flöt på hur fint som helst på grusvägen och det var världens finaste hus och ängar på sidorna :D
hur som haver, väl hemma hos min moster fick jag lunch (hemmagjorda köttbullar, potatis, sås och lingon. made by grandma, yum!) och så busade jag med Noah. Vi tog en tur upp till Gummarp (hm, två m eller ett m?) och doppade oss lite och jag fick köra bilen ;D fett spännade, speciellt med tanke på att Eva inte är min handledare ;) men det gick hur fint som helst och jag körde bara på grusvägen. (vad är det med mig och grusvägar? vi kan inte hålla oss ifrån varandra xD)

lekte med erika på kvällen och det var chill-i-dill som vanligt :D planen var egentligen att vi skulle in till k-dagarna ikväll men jag är lite trött så det fick bli en annan gång.

PUH! inte ens jag orkar läsa detta igen. ett under om någon annan gör det XD kanske någon som är besatt av mig, men ärligt talat, hur troligt verkar det?

TTFN, ta ta for now!
PS. Imorgon är det Mirandas födelsedag! HURRA! DS.

100707

idag sov jag till halv 1 och det var så jävla gött!
ledig idag så det blir bio med töserna och imorgon planerar jag att sova ÄNNU längre! :D:D

saknar erika, har inte träffat henne på nästan 14 timmar.. x)
nej, jag har inte så mycket att berätta - har mest hängt med Erojka och pyst rundor :)
så, ha det fint.


adiós!


(visste ni att man får önska sig något om man sitter mellan två killar?
inte jag heller.)

100703

Jenny, efter att läst din blogg inser jag att du antagligen trodde att jag menade dig när jag skrev "gå gärna och dö" men det kan jag berätta för dig att jag inte gjorde. jag är ledsen för att du inte har sagt något tidigare och för att du verkar ha så lite tilltro till oss och Arken men jag skulle aldrig vilja att du dog och jag skulle aldrig skriva så om dig.

Jag är arg och besviken men inte mordlysten.

100702

Jag blev så deppad av det här med Arken att jag traskade (inte så kul som det låter) upp till byn och hyrde de här filmerna. Inte för att det hjälpte. Visst dom var bra, men det hjälpte bara för stunden. Känner mig sjukt ledsen, ville verkligen göra vår musikal igen.




Förresten är killen i All about Steve obehagligt snygg! Jag gillade honom redan i Baksmällan och blev positivt överraskad av att finna honom i denna filmen tillsammans med en av min favoritskådisar; Sandra Bullock! Hon är så galet rolig! Fast jag nästan dog flera gånger under filmen för att hon var så pinsam, hon brukar inte spela sånna karaktärer så det var spännande.

Starstruck var helt enkelt Disney x) Mysig och bra men jag förstår inte vad Disney har emot kyssar? Jag undrade genom hela filmen (precis som jag gjorde med High School Musical 1) när fan lite läppaction skulle ske. Men den var ändå en kul film: Sterling Knight, som spelar huvudrollssnubben, var sådär kul på ett diskret sätt som man direkt gillar.

Hm, det här blev ju nästan en filmrecension. kanske något att fundera på .. så mycket filmer som jag ser (och ÄGER! jag är uppe 110 dvd:er och ex antal serier) borde jag ju dela med mig om vad jag tyckte. och ge tips! och bli känd för det! Jag kan blir som Kenza eller Blondinbella, fast med filmer istället för mode!!! Som ett jobb! WOHO, money, fame and power here i come!

hrm .. it got a little out of hand..
äsch, jag lär ändå inte göra det - jag är latheten personifierad.

adieu.
(orkar inte rimma så här sent)

100702

Nej fy farao.
Nu är jag arg och ledsen. Arken är nu officiellt avslutad.
Dåligt. Dåliga attityder måste jag säga. Inget kommer gratis och det som man kämpar och jobbar för det är det som ger mest tillfredställelse.

men så är det, folk ger upp.
är allmänt besviken.

hej då, gå gärna och dö.

100701

Gårdagen hemma hos Olivia var så kul att jag kan inte komma ihåg när senast haft så skoj! xD
Vi käkade god mat, dansade, drack lite och nudistbadade!
Riktigt fedeskoj med de bästa, precis vad jag ville med den här sommaren! förhoppningsvis blir det mer av det på lördag ;)

tog bussen hem halv 11 och la mig i soffan vid tvn och har legat där tills nu (16.38)
tittade på massa life of ryan avsnitt, han är verkligen adorable!

so long suckers, nu ska jag gå ut i det fina vädret!

PS. 15 dagar till min födelsedag och 9 till mirandas! DS.

RSS 2.0