110131

Efter en hektisk dag på biblioteket har jag nu äntligen lugnat ner mig tillräckligt för att blogga. Ja, det var faktiskt hektiskt. Bistra utländska unga män som ville ha datortid utan bibliotekskort! Böcker som inte stod på rätt ställe! Å hade helt försvunnit från barnavdelningen! Man undrar ju vart världen är på väg^^
Maria lyckades dock guida mig genom broby biblioteks många hörn och vi bestämde även att jag ska nog dit imorgon och på onsdag också :)
me likey, I must say. det känns så gött att äntligen ha ett jobb, och till råga på allt något jag gillar! hur ofta händer det? jag har alltid trott att jag skulle bli en sån bitter tant, fast i ett jobb sen 50 år tillbaka, bistert klagande på hur jag en gång var "någon". my my, how things have changed.

jag åkte faktiskt en sväng in till stan idag, gick på en så-här-gör-du-din-slutdokumentation-på-bästa-sätt grej i aulan med Antreski och Andre. väldigt informativt, trots att jag fick reda på att PA:t ska vara inlämnat och klart nästa vecka. ja, jag vet inte hur det kunnat undgå mig. kanske för att min lärare är flummigare än såna som röker gräs varje dag och inte har några hjärnceller kvar?!!!!!!!!!!!!!
ja, se dagens lärare.


eftersom jag är sjukt viktig och upptagen måste jag sluta nu. ska katalogisera mina kuddar efter storlek och färg.
hej hopp!

110130

så här är det, jag har egentligen inget att skriva om. jag är även en enorm lust att skriva. det är ingen lyckad kombination.
så, jag får väl köra på det gamla vanliga, berätta om min dag. och det har faktiskt varit quite a day I might tell you.

  • först och främst: jag gick på en promenad med katten Elvis. det gick inte så bra, vi skulle gå en bit på vägen innan vi skulle svänga in till skogsstigen. det ville inte Elvis, han fegade ur hela tiden och hamnade på efterkälken och tvingade mig till att gå tillbaka och plocka upp honom och bära honom. till slut gav vi upp och tog den tråkiga vägen direkt in tll skogen från vår trädgård.
    efter cirkus en kvarts promenixande hör jag jamande. då är Molly (Elvis mamma, väldigt ond och gillar inte sina barn alls) på krigstigen! Hon spurtar mot stackars tjocka Elvis och jagar upp honom i ett träd precis vid helge å. efter mycket pockande och lockande lyckas jag få ner Elvis från trädet och måste sen bära honom hela vägen hem eftersom Molly smyger runt oss, redo att attackera. helt sjukt, om någon har issues är det hon.
  • för det andra: jag började läsa Boken med stort B. ni vet boken-jag-inte-vågat-läsa-eftersom-jag-är-rädd-för-vad-som-kommer-hända-men-blivit-tvungen-att-läsa-för-den-ska-lämnas-tillbaks-på-onsdag-boken. ja jösses, jag tror inte jag vet någon som lever ett mer spännande liv än mig.

här kan ni se ett annat tillfälle då Molly gör sig redo för en attack. be afraid, be very afraid.

hejdå!

110130

Den mest underbara låten i hela världen och min absolut favorit bland klassisk musik är Moon River. Jag tittade precis på det SATC avsnittet där Big lämnar New York och han och Carrie lyssnar på den i hans tomma lägenhet. Så sorgligt och romantiskt av någon anledning, det är inte direkt något speciellt som händer i det avsnittet annars (förutom att Miranda får sin baby) men jag älskar det. Moon River ger mig hjärtvärk x)

häromdagen tittade jag på två filmer. först Mystery Alaska med Russell Crowe, hockeyfilm som var förvånansvärt bra! Det är ett litet hockeylag i byn Mystery i Alaska som har spelat hockey på en av de frusna sjöarna i typ 20 år varje lördag, och hela byn är där och tittar varje gång! Genom en slump får dom chans att spela mot the New York Rangers i en match som ska ske i deras by. Jag gillade verkligen den, och jag är inte direkt ett jättestort hockeyfan, vilket bara bevisar att alla kan se den och gilla den. mucho bra :)
sen tittade jag på en av Familjen Addams filmerna. den där farbror Fester gifter sig med den mördande nannyn. MEN det roliga med den filmen, enligt mig, var att en av rollerna som potentiell nanny spelas av ingen mindre än Miranda från Sex and the City! :D skitkul, jag skrattade asmycket jag när såg det. jag har sett filmen innan det vet jag men ändå har jag inget minne av hippe-Cynthia Nixon som nanny åt Wednesday och Pugsley XD




Igår kollade jag på Daybreakers, en vampyrfilm som utspelar sig år 2019. nästan alla i världen är vampyrer och endast ett fåtal människor finns kvar och dom håller sig gömda. eftersom allt blod börjar ta slut måste vampyerna uppfinna ett sustitut, och det är upp till doktor Edward Dalton att göra det. När det börjar gå så långt att vampyrer som inte fått blod på ett tag blir galan mutationer måste drastiska metoder tas till. Väldigt spännande och väldigt annourlunda från hela dark romance genren med alla Twilight och Vampire Diaries böcker/filmer.

(rekommenderad av syster sucshi ;)

Läskig som fan, jag hade lite svårt att sova igår, vilket kanske hade något att göra med att jag drömde att min moped blivit stulen av en kille från glimåkra. som hämd bestämde jag mig i drömmen för att stjäla hans motorcykel, mamma blev arg och sen ville killen kasta ut mig från mitt rum eftersom han skulle bo där. jag sa prompt nej och kastade ut honom istället. då ville han hångla lite.. ack och ve, inte ens i mina drömmar kan jag fly från horden av män som alltid är efter mig. (hahah, tillåt mig att gapskratta!)

nu ska jag faktist lägga mig. jag har en underbar bok att läsa och trevligare än så blir det inte :)
nighty nighty!

110129

uh, jag somnade.. så det blev inget mer bloggande xD ja, jag är en utmattad tonåring, jag behöver min sömn! nu ska mamma och jag in till stan. hon ska ta passfoto och så ska vi försöka spana på en balklänning. till mig alltså.

110128

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag har för många böcker! Jag försöker organisera mitt rum lite, samtidigt som jag städar men det är stört omöjligt! vart jag än tittar så ser jag bara filmer och böcker! Jag har räknat ut att jag har 5 ggr så mycke filmer som kompisar och 4 ggr så mycke böcker som nära släktingar.

Tyvärr fick Miranda och jag boka om vår chill-out kväll, det uppstod en fiol-nödsituation. hihi, det låter som Miranda är läkare på ett sjukhus för stråkinstrument xD jag tror du hade varit azum i en sån situaton mirre! ;D
så nu är min kväll oväntat fri, men jag är trött som en gnu. ska käka, glo på handboll (ja, i vissa fall kan jag engagera mig i organiserad sport. det är ju semi-final för fasen. väl?) och somna gott 21.00 ;)

jag återkommer senare ^^

110127

Dagen till ära sitter jag här och bara väntar på att klockan ska bli 15.15 så jag kan köra in till stan och åka på opera.
Igår hade jag nöjet av att inte göra ett skvatt! glodde på SATC i 7 timmar och åt nudlar till lunch.
Imorgon ska Miranda och jag ha sleepover och möjligtvis lite cruisande med bilen ;)


Jag hjäpte Erika i stallet igår och det var ett tag sen jag hade något att göra med hästar så det var superkul :D vi mockade, packade hö i hundra år och så släppte vi in pållarna :) när jag kom hem gjorde jag mina efterlängtade (allafall av mig) polkagris-milkshakes. dom blev riktigt goda, definitivt något att bjuda på nån gång =)




delisch ey? ;)
ciao!

110125

Jag har nu bloggat i både min egen blogg och klassens gemensamma blogg.
här är en länk för er stackare som inte har läst den än ;)
www.vihadeiallafallturmedklassen.blogspot.com

110125

nu dör jag av hunger! funderar på självkannibalism.. är det en bra idé?
psst, ska jag berätta en hemlighet? jag var lite busig på konsum.. för det första stal jag en godisbit fastän "PROVSMAKNING ÄR OCKSÅ SNATTNING!" what can i say? I play by my own rules ;D
för det andra köpte jag inte bara vaniljglass till min milkshake utan även lyxglass med vit choklad och röda frukter PLUS en påse chips. den har jag gömt på mitt rum för att mamma inte ska morra åt mig för jag äter chips på en vardag. fast tekniskt sett är det ju nästan fredag.. 3 dagar är ju inget, det kunde lika gärna vara fredag.
:)
10 minuter senare
Insåg precis att mamma läser ju min blogg.. det känns som om jag har dinglat ett rött skynke framför en tjur. fast om hon nu ska vara ett nötkreatur så får det ju bli ko. och kor är ju hur snälla som helst! :D hang on! då betyder ju det att jag är en kalv. hm..

110125

I think I'll go for a stroll with my favorite troll
Take a ride on the back of my dinosaur, Jack
It's such a fine day to fly, I guess I'll be a jet plane
And if a grown-up person asks me what I'm doing, I'll explain
Just kidding, just being a kid


Hejsan svejsan! I min mening har det varit en ljuvlig tisdag! Modern dans, ensemble, kort engelskalektion och ES-konsert. Vår ensemble blev hijackade och fick framför Many the Miles av Sara Bareilles på konserten, eftersom många dragit sig ur. Ylva fick även mig att sjunga If I ain't got you av Alicia Keyes, jag kunde inte riktigt texten så emellanåt blev det riktigt kul xD men det gled på smoothly och jag lämnade konserhuset med ett stort leende från öra till öra :) åkte bussen hem med Viktor, the twins and Sigrids boyfriend, det blev en tjattrig resa, precis så som jag gillar det :D

förresten säger jag bara: tack och lov att det är studiedag imorgon för nu är jag trött! jag ska sova hur länge som helst och äta en bamsefrukost. på torsdag ska jag köra till glimåkra bank, hämta lite pengar och sen susa vidare in till stan för att åka på opera i malmö med klassen =) det ska bli väldigt spännande, min erfarenhet av opera sträcker sig så långt som spelfilmen Fantomen på Operan med Gerard Butler (som för övrigt är en fantastisk film) hemma hos Åsa på 20 tums teve xD jag ska köpa ett par fräsiga skor att ha på mig, alla säger ju att opera är lite fancy och man ska ju ta seden dit man kommer. kanske jag ska låna farmors rävboa..



nu ska jag köra till innercity och köpa polkagrisar till min polkagris milkshake imorgon. just det, det är ju lönedag idag så Bo-Ewe ska laga nåt spännande att äta. Vi fick inte kolla i matkassen eller ens gå in i köket sa han. Jag berättar det här för att det ska finnas någon sorst vittne till min plötsliga död genom matförgiftning.
tjingeling ^^

110124

Jag sitter och lyssnar på Bryan Adams, vilket jag i princip har gjort hela helgen, men han funkar minst lika bra på en vardag :) det har varit en ovanligt lång måndag. är det bara jag eller är detta väldigt upprepande för mig? mina måndagar verkar alltid bli ovanligt långa xD den här var allfall det, dock med trevliga avbrott som middag på BK med kära Miranda, lite burgare och kortspel behövdes för att muntra upp mig i detta trista väder! jag menar, allvarligt talat, när ska våren komma? det är ju nästan februari! (ja, jag vet precis hur irrationell jag låter och just därför är det okej)

åter till mr. Adams, han är ju så suverän att jag inte vet vart jag ska ta vägen! jag fattar inte varför jag inte lyssnat på honom innan, inte mer än i den utsträckningen att jag nickar till all for love i Tre Musketörer filmen. men det ska botas nu, for ever and ever all i'm gonna do is listen to Bryan Adams and eat cheese crackers, ofc.

förresten, så har jag en känsla som jag vill dela med mig av. det är nämligen så att en av de många serier jag läser har nått sitt slut, jag hämtade sjätte och sista boken på biblioteket i onsdags MEN, jag kan inte förmå mig att läsa den! jag är rädd att den kommer va minst lika sorglig som 4:an var och att jag kommer gråta minst lika mycket som jag gjorde till 5:an.. sen att sista boken heter Last Sacrifice bådar inte heller särskilt gott..
så nu ligger den bara på högen av böcker jag ska läsa. längst upp, blänger på mig som om den vet att jag är en feg råtta. allvarligt talat, jag kan känna hur den stirrar på mig i smyg. jag drömmer mardrömmar om en bok jag inte ens läst.


här är sista boken i serien Vampire Academy, som är så bra att jag knappt kan beskriva dom. hang on, scrath that, I can't describe them! that's how delicious they are ;)

nej, nu ska jag lägga över lite filmer på ett, nej två förresten, usb-minnen till lilla olivia. jag känner mig lite som tandfen fast med filmer. filmfen, if you will. om det får plats ska jag lägga över en överraskningsfilm också :D

ha det fint vänner små!
Au Revoir!

110123

4 saker som irriterar mig:

1. Handdukar som absorberar vatten som en jäkla tvättsvamp så att man bara blir blötare desto mer man torkar sig.
2. Söndagsstek.
3. Personer som loggar in och ut på msn så att deras lilla pop-up ruta dyker upp tusen gången i rad tills hela skärmen är fylld av deras fula nuna.
4. När man blir tvingad till att läsa en bok som inte är av minsta intresse för en.

jag funderar på om jag ska lägga till fler grejor eftersom jag känner mig ovanligt irriterad idag. men det får i såfall bli senare för nu ska jag klä mig och efter det handla till lilla mamma :)
(vore spännande om jag struntade i det första..
spännande, kallt och möjligtvis arresterande..)


110121

Den goda nyheten är: mitt körkort anlände idag, ska hämta det på posten när moder jord kommit hem med bilen. that's right, i'm allowed to drive now, he he he!

Den dåliga nyheten är: på grund av dåliga musikaliskt historiska kunskaper blev jag tvungen att avstå från skolan idag. men det löste sig för det bättre tycker jag nog. jag städade mitt rum, tömde diskmaskinen, började läsa min engelska bok och påbörjade min tre-tusen-mil-supposed-to-be svenska uppsats.

allt som allt, en angenäm dag. nu ska jag ta och slänga iväg ett sms till erika och se om hon har lust att hitta på något senare.
PS. det är verkligen jobbigt att behöva gå in på en helt ny internetsida bara för att blogga. det har liksom dragit ner mig ganska mycket, det är inte lika kul :( jävla google chrome.. DS.

110118

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JAG HAR KÖÖÖÖÖKORT!
se upp broby, skåne, sverige, världen.. here I come!!
PS. nu kan jag äntligen göra andra grejor i mitt liv. t ex blogga, äta, sova, göra läxor och gå i skolan. ska bli kul ;D DS.

110115

Nu har jag irrat runt i stan med mamma i nästan två timmar. det gäller ju att öva öva öva innan uppkörningen. nu ska jag duscha och börja fixa mig inför festen - jag orkade inte gå in på mozilla så nu bloggar jag i google chrome utan mellanrum.
turligt nog är jag en påhittig tjej, jag har överlistat google chrome. lite mellanslag och vips så är det nästan som styckeindelning.
tjingeling ;)
(nej, tydligen gick det inte att överlista google chrome. inga mellanrum överhuvudtaget tillåts.. det är en grym värld vi lever i)

110114

Ikväll förlorade jag min bandy-oskuld. En fenomenal match mellan Göinge (antar jag, eller Broby? nej.. Göinge måste det vara. finns inte tillräckligt med folk i Broby för att få till ett bandylag.. he he he) och Påarp (som är ännu mindre än Broby, tänka sig!) Matilda sa att hon och hennes påg skulle se matchen ikväll och jag är inte den som är den. det är inte precis så att jag överhopas av svettiga, snygga idrottare.
det var ypperligt trevligt och Göinge vann (såklart, med mig och Matilda som hejaklack, kunde dom inte annat). medaljen för snyggaste atleten går till Göinge snubbe #5, inte en susning vad han heter men han var så söt att jag fick tandvärk.

#5, om du mot förmodan lyckas klura dig in här, maila mig på [email protected]

för övrigt har jag haft en knasig dag, den började riktigt dåligt och blev sedan bättre och bättre. för att inte tala om att första lektionen blev inställd och att jag kunde undvikit allt det dåliga genom att ta bussen en timme senare.
efter en lååång svenskalektion slutade det med att jag gick på stan med alla tjejerna, det är ju rea överallt har jag insett. jag förstår inte riktigt varför men jag tror det har något att göra med att våren kommer och då blir man skjuten om man bär vintermode..
vid halv ett kom Mimmi susande i sin bil och plockade upp mig, Matilda, Miranda och Rebecca och så besökte vi ekohallen. alla handlade vi olika grejor, men Miranda vann priset för konstigaste varor, hon köpte nämligen mjöl och tvål. jag vill inte tänka på vad det är för läskiga lekar hon och Oskar ska ha för sig inatt. ;)

Själv köpte jag tio-kronors-trosor och en del av Erikas födelsedagspresent :) plus en cookie, men det fick jag egentligen inte så säg inte det till någon. trosorna var faktiskt otroligt fina och i fint spetstyg!


vilket alltså! HAHAHAHAHAHAHAHA! alltså, ibland förvånar jag mig själv med min humor och höga intelligens.


Nu, eftersom jag är trött som en kaskelotval på vift, ska jag se Jane Austens Övertalning, som jag fick låna av Beccs i utbyte mot min Jane Eyre. imorgon är det partääy för erika och jag har vääärldens snyggaste outfit som jag köpte idag på Karins i lilla Broby.

TTFN! Ta Ta For Now!
as Tigger would say it.

110113

Jag har funderat lite, mest på två saker.


1. Första gången jag hörde Hey Soul Sister med Train, och älskade den, trodde jag inte att sångaren skulle se ut som han gör. han låter .. yngre.





2. Vad händer med True Blood? Jag väntar och väntar men det verkar inte vilja komma en säsong 4 till la Suede..



Hello, True Blood? come to sweden, we have polar bears in the streets!

PS. nåt konstigt är på gång, jag kan inte lägga upp videos.. DS.

110112

Gud! Det här är ju otroligt! Min kompis Maria, host-kulturchefen i Östra Göinge-host och bibliotekarie på brobys bibliotek erbjöd precis mig att börja vikariera på olika filialer och sen jobba ännu mer i sommar! Det är helt otroligt!!! Jag har ingen utbildning över huvud taget, hon "anställer" ju mig enbart för att jag läst så jäkla massa böcker!!!! :D:D:D:D jag visste väl att mitt läshuvud skulle ta mig till toppen! XD
och jag som trodde att jag inte skulle få nåt jobb i sommar alls! THIS IS GREAT AND I'M SO FRIGGIN' HAPPY!!!!!!!

110112

Haha, jag läste precis på Wikipedia om Easy A. det var en av kritikerna som verkligen var kritisk.

- Ben Gardner gave the movie 0 stars and moved out of the United States after viewing it.

wow. tänk att tvingas fly landet efter att ha sett en bra film. Ben Gardner måste ha ett dussintals visum och uppehållstillstånd.

110112

Mamma kallar mig Råttan. Jag undrar om det har något samband med att hon själv kallades Katten (Catharina) när hon gick i skolan..

Hur som helst kan jag berätta att jag sett världens mest fantastiska film!
Easy A, rekommenderar av Olivia (thank god for her, annars hade det varit många filmer jag inte sett)
Olive Penderghast är en osynlig (bildligt talat) tjej på sin skola enda tills hon genom en liten vit lögn råkar sprida ryktet på skolan att hon förlorat sin oskuld tillsammans med en college-kille. när sen hennes homosexuelle killkompis ber henne att låtsas ha sex med honom för att folk ska sluta tro att han är bög och hon accepterar blir det början på en helgalen historia. den här filmen är så bra att jag tror jag ska se den ikväll igen! bara 4 dagar senare! det har inte hänt mig sen jag fick Mysteriet på Greveholm på VHS. Och Emma Stone, som spelar Olive, hon är sjukt bra! Snygg som attan och komisk på ett nytt sätt. Hon är med i Zombieland också insåg jag när jag började titta på den. Även där är hon crazy good.

Sen vill jag berätta om en annan film jag sett, som inte alls är ny, men precis lika bra som Easy A. Nämligen The Beautician and the Beast. Ni vet hon som är med i den gamla serien The Nanny? Hon låter lite som Janice i Vänner. Hon heter Fran Descher och spelar mot Timothy Dalton i den här filmen. Joy Miller är en amerikansk kosmetolog som blir inbjuden att undervisa barnen i en kungafamilj i deras europeiska hemland. Slovetzia styrs av president Boris Pochenko och är i princip en diktatur. Pochenko är oroväckande lik Stalin till utseendet men det löser Joy så småningom. Hon mjukar upp hans hjärta med sin nasala Queens dialekt.
Jag älskar den här filmen, den är gammal och alla kläderna är fantastiskt nittio-talsaktiga! Jag tror inte den fick så bra kritik när den kom ut men vafan bryr jag mig om det? it's great, end of discussion!





nu ska jag skriva lite mer på min au-pair ansökan, fila mina naglar och se filmen Say Anything och förhoppningsvis lägga till den i min lista på tonårsfilmer från åttiotalet som jag vill leva i.

  • Sixten Candles
  • Clueless
  • Can't buy me love
  • Girls just want to have fun
Imorgon är jag ledig och kanske blir det en klippning hos Malin i osby :)
Ciao!

110109

guuud, jag är trööööttt. det här med att dra ut på vokaler är kul. iiiiidaaaaaaaaaaaaaag skaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaag pluuuuuuuuggaaaaaaaa teeeeeeeeeoooooriiiiiiiiiiiiiii. hm, det förlorade sin charm.

jag är lite irriterad på google chrome för att jag inte kan ha stycke indelningar om jag bloggar där. så nu måste jag behålla mozilla endast för att jag ska kunna blogga. BAH!
Sagan om Ringen-racet blev en spelkväll istället men det var minst lika roligt om inte roligare :D
allvarligt talat har jag inte tid att skriva mer, mamma hojtar från nedanvåningen.

110105

Hejsan Svejsan i Lingonskogen!
En exceptionellt bra dag alltså! Mitt humör är på topp och om nån timme kommer Erika hit så att vi kan göra Broby osäkert :D en av anledningarna till att jag är så glad är för att jag fick ett stipendie som jag sökte i höstas, Berta och Ludivgs stiftelse tror jag det var. hela 3500 kr faktiskt :D så jäkla najs, dom pengarna går direkt ner i kassan till Grekland i sommar med tjejerna :D
imorgon åker susanna och jim hem och det är lite ledsamt tycker jag. men iofs om sussi hade varit hemma alltid hade jag kanske inte haft några vänner.. eller utbildning.. eller personlig hygien.. eller nån blogg för den delen. så det kanske är for the best ändå ;)
så det jag har att se fram emot är att töserna kommer hit på fredag. Rebecca, Johanna, Olivia, Miranda och jag ska ha Sagan om Ringen maraton. Alla filmerna, god mat, pannacotta till efterrätt och massa godis = 9 timmar of fun fun fun ;D det ska bli jäkla kul att se dom, har inte träffat någon från stan på hela lovet. it's gonna be legen.. wait for it.. dary!
nu blir det duschen, cause i'm a dirty girl ;)
ciaaao!

110103 <------ iiiih, 2011!

Goder afton :)

har spenderat kvällen hemma hos Matilda och Johanna. tillsammans med en hel hög andra, väldigt trevliga, flickor käkade vi middag och lekte julklappsspelet. jag återvände hem med världens snyggaste burk och muffinsformar :D verkligen en mysig kväll, det var kul att träffa tvillingarna, erika och emma å ida igen. för att inte tala om att jag träffade massa nya härliga vänner :D

kom hem och kände ett sug efter The Sims, satte mig vid datorn och insåg att installationen av orginalspelet hade suddats bort i samma veva som datorn fick en makeover. lite tråkigt måste jag säga..
eller... LITE?!!!!!!!!!!! LITE*?!!!!!!!!!!!!!!!\@€[{£$£}[@]{€}£$£@[]µ[$]}\}\@$€]}££@@@}\\[{{[]{€$€@@
JAG ÄR MEGA BESVIKEN. den enda gången jag kan spela sims är på julen och nu funkar det inte längre?!!! whata fuck?
så nu vill jag efterlysa: är det någon som har The Sims2 skivorna så man kan installera grundspelet? som känner att dom skulle vilja låna ut dom till mig?



nej, nu blev jag så ledsen att jag ska titta lite på Angel. har sett tre avsnitt, än så länge är det inte lika bra som Buffy. eller ens så bra.. hm.. hoppas det blir bättre snart annars måste jag se om Buffy igen och det tror jag inte jag pallar.

tjingeling!
PS. det är ju 2011! hade helt glömt att det är januari och ett nytt år. Gott Nytt År ev'rybody ;) tjugohundraelva ska bli ett bra år. jag ska ta studenten, åka utomlands med mina kompisar och äntligen fly till USA som Au-pair :D DS.

RSS 2.0