Alla är vi prinsessor inombords

Viktor, Megan och jag har movienight. Vi började med Jurassic Park 1, som ska bli bår nya 90-tals triologi. Nu tittar vi på En liten Prinsessa, dubbad... sad-face :/


Det är knasigt med dubbning. När jag var liten såg jag många filmer som var dubbade till svenska och nu när jag sett dom har jag jättesvårt att se dom på engelska för det låter så onaturligt. Typ som Djungel George, den kan jag knappt se på engelska utan måste se den dubbade versionen. Odd eller vadå.


You gotta walk the walk to talk the talk

Det är kul att jag har gått upp 10.00 och ska sminka mig (fast min hud känns som pergament) och sen gå till Göingeskolan. Hade det varit 3 timmar tidigare och 3 år tidigare hade det varit 9:an... XD Jag ska nämligen skriva upp mig som vikarie på alla skolor i världen. Helst dom i Broby men jag är inte kräsen. Önska mig lycka till för nu GÅR jag. gud va jobbigt...

Screeeeeeeeeeam as much as you can

Jag älskar min Iphone. Den är så fabulous att jag aldrig vill lämna den xD


It´s four a clock in the morning. or you know, almost.

Jag har precis insett 2 saker:
  • Styckeindelning är viktigt.
  • Jag saknar Buffy. Min syster har lånat alla säsongerna och det känns ... tomt.

satan i gatan säger jag bara!

Hej hopp!

Om 7 minuter kommer Viktor och hämtar mig. Vi ska köra till stan och fika med the C4-gang och efter det ska vi (Viktor och jag, inte resten av C4-ganget) spinna på Träningsbruket!

Egentligen ville jag mest berätta att jag inte har några pengar på min mobil och jag inte heller har någon avsikt att fylla på den. bara så ni vet.

Så det så!

När vet man att det är dags att flytta hemifrån?
  • När kläderna är för många för min enorna Narnia-garderob.
  • När filmerna är för många för mina enorma Hemmakväll-hyllor.
  • När böckerna är för många för mina biblioteks-bokhyllor.
Så nu ska jag flytta. Och när jag flyttat ska jag göra precis som jag själv vill. Nämligen städa mitt i natten.


PS. Jag diggar verkligen att jag hade 30 unika träffar i fredags. Vad hände? Letade ni efter Blondinbellas blogg och råkade snubbla in på en annan inte riktigt lika känd blondins fenomenala blogg? Antingen det eller så har jag äntligen blivit så känd som jag är i min fantasi. Pfft, det var då sannerligen på tiden... DS.

det fick bli som det blev när det inte blev som det skulle

Nej, jag har faktisk inget att tillägga.

Buffylicious

Kom hem till en suverän överraskning:
Buffy spelet jag budade på och vann på Tradera hade trillat ner i postlåda, vilket betyder att jag kommer vara okontaktbar imorgon.


Är det okej om jag slutar prata svenska och helt förlitar mig på det engelska språket?

Räds icke! Jag har återvänt!

Jag säger då det, Skottland är najsbajs på mer än ett sätt! Read as follows:
Skottland är/har:
  • typ, ett enda stort naturreservat. så fint och oförstört är det!
  • så många trevliga människor som säger "thank you, love", "please" och "sorry, dear" att man bara vill krama om alla!
  • affärer där en tröja kan kosta 4£ dvs 40 kr ungefär, hur underbart är inte det? Snacka om att jag inte har några pengar längre.
  • En jättegod potatisscone som serveras till frukost (plus toast med marmelad, te, äggröra, korv, blodkorv (ick!) vita bönor, bacon och svamp (ick igen!)ytterligare en anledning att flytta till Skottland.)
  • Ca 10 miljoner hjortar. Dessa sjukt läskiga djur är över allt och är alltid redo att anfalla. Här hemma är jag rädd för älgar men där borta fick jag faktiskt medge att dom var otäckare. men samtidigt så sjukt fina, vilket är en härlig grej med Skottland. Även det läskiga har så mycket naturlig charm och grace att man inte kan låta bli att bli fascinerad.
Skottland har inte:
  • alls någon form av kommunal trafik mellan Achnasheen och Torriodon. Vilket betyder att man måste ta en taxi, det kostar ungefär 80 pund. 800 svenska kronor, en glad taxichaufför och en lång bildfärd senare är man framme i Torridon xD
Så ja, det är ungefär allt jag orkar med just nu. Ska sova och en imorgon kanske jag berättar lite mer detaljerat vad Erushka och jag hittade på :)
Cheers!

Vi ska gifta oss, han vet bara inte om det!

Behöver jag säga något? yummy!

Så mycket böcker/filmer, så lite tid!

Herregud, det verkar som om varende bok jag läst i mitt liv ska bli film!

  • Wicked Lovely 2012
  • Shiver 2012
  • Fallen 2012
  • Vampire Academy 2013 (den här ser jag verkligen fram emot!)
  • A great and terrible beauty 2013
awesome, säger jag bara!
och låt mig bara säga att, jag hoppas verkligen inte att jorden går under 2012 för då hinner jag ju inte se de två sista.

One for the Money

Som jag har väntat!! Filmen som baseras på en av mina favoritserier kommer i januari! :D:D Dock tycker jag nog att Morelli beskrivs som snyggare i boken. Ranger är ganska mitt i prick, and I like! :D


inte ska väl jag?

Eftersom jag inte riktigt känner för att sova tänkte jag måla naglarna. När det inte var kul tänkte jag bygga en rymdraket, men så insåg jag att det inte får plats en rymdraket i mitt rum och jag kan ju inte vara i tv-rummet för då kanske mamma och Bo-Ewe vaknar.

Jag är hemma igen efter mitt hus, häst och hundvaktande. Det gick väldigt bra, även om det var jobbigt att gå upp 8 varje morgon och ge alla djur mat och gå ut med dom. Skönt att vara ensam dock, lite försmak på hur det blir när jag flyttar hemifrån kanske. Minus alla hästar, hundar och själva huset... xD




Jag gillar verkligen Bruno Mars delen i den här låten, resten är inte så där jättebra. Det händer ofta tycker jag, rapdelen i raplåten är inte bra. Och nu känner jag mig tveksam angående hur många p det är i rap. svenska rapp eller engelska rap? ja, klockan är ju trots allt typ.. AAASmYckEt.. ^^^^^^ 

ciao!

kanell-bulens dag

Eftersom det är kanelbullens dag har jag bakat kanelbullar under mormors vakande öga (hon är mästarinnan) för första gången i mitt liv. dom blev så goda att jag nu funderar på att bli kanelbullsbagarinna på heltid. det skulle ju dock kollidera med min karriär som eldslukerska...

nu ska jag gå ut med hundarna. första Alystra (Gud, giv mig styrka!) och efter det Tuva och Zorro.
Puss på er :)

Dagens tips, dagens tips shalalalala dagens tips

Dagens fulaste ord: Lökigt

Dagens jobbigaste: Att gå ut och gå med Alystra som i detta nu tävlar i dragkamp och vinner. varje. jäkla. gång.

Dagens mysigaste: Cissas dotter Lexie som satt i mitt knä i en timme typ. Åtta veckor i livet och redan ett geni.

Dagens smakrikaste: Pizzan jag åt tillsammans med Erika.

Dagens dyraste: Hotellet vi bokade till nästa veckas tripp till Skottland. Erika and Stine goes abroad!

Gårdagens sämsta: Ghosts of Girlfriends Past



En Scrooge-historia med Matthew McConaughey och Jennifer Garner i huvudrollerna. Man tycker ju att storyn verkar rätt bra och att det ska vara en trevlig romantisk komedi men det var ganska ljummet genom hela filmen. Connor Mead som är en typisk kvinnokarl och skitstövel får på natten till hans brors bröllop besök av 3 spöken som representerar hans flickvänner.

Hans barndomskärlek, Jenny, som han brutalt sårade finns med i bröllopsföljet och innan natten och filmen är slut har han insett att han behandlat henne illa och att han självklart är kär i henne.

Det hade kunnat vara bra, men det var det inte. Synd för Matthew McConaughey är ju inte helt fel att titta på. Dock en besvikelse ändå, ingen tumme upp alls :/

Tankar kring pee

Ni vet den känslan man får när man vet att man inte borde tycka om något och ändå kan man inte låta bli?

Så känner jag inför Kissies blogg. Det är liksom en magisk kraft som får mig att trycka på länken och läsa hennes mumbo-jumbo med fascination och skräck i en salig blandning. Jag blir helt fängslad av hennes knasiga utseende och makabra sätt. Det är typ som när man bevittnar en olycka, man vill egentligen inte se men kan på något sätt inte vända bort blicken utan man fortsätter stirra som förhäxad på den väntande katastrofen.

Så känner jag inför Kissies blogg. Jag gillar inte alls det jag läser och ändå fortsätter jag läsa det. Man ju inte annat än beundra henne för det. Även om det är en lustig tjej som säger det.
Av oss två är det ju dock hon som har en av Sveriges största bloggar. Hmm, något att tänka på..

Ja, nu har jag tänkt färdigt. Kan man inte stava till ballong är det nåt koko.

Hipp Hipp Hurra!

Idag äro det en storslagen dag, för idag äro det moder jords födelsedag! Lilla mamma fyller år, typ 27 eller nåt, minns inte riktigt. Grattis mamu, du är utan tvekan den bästa mamman jag någonsin haft! ;)


Efter en otroligt dimmig hemfärd från Kristianstad teater och den bästa ensemblen någonsin sitter jag nu i köket omringad av alla hundarna. Har matat dem och hästarna plus promenerat. Queen är i skivspelaren (skivan, inte själva gruppen. fast det är ju iofs inte särskilt realistiskt, Freddy Mercury är ju död.) och lasagnen står framför mig, redo att ätas.

Imorgon är jag ledig och ska därför laga mat på riktigt istället för att värma något i mikrovågsugnen, jag väljer mellan gourmet-favoriten makaroner och köttbullar och den femstjärniga pyttipannan med ägg. Får väl se vad jag prövar mig på, en utmaning blir det ju allafall.

later alligator!

anything you can do I can do better

Stina Holm känner sig väldigt nöjd med allt just nu. Men hur kul det än är att prata om sig själv i tredje person så tänker jag inte göra det, klockan är ju trots allt bara tjugo i tio.

Pappa och Agneta är på väg till Skottland (Fast än så länge har dom nog inte kommit längre än Hässleholm, vilket iofs också är en mysig stad men inte lika mysig som hela Skottland)

Så nu är jag villaägare, hundägare och hästägare i 5 dagar.


Jag har det väldigt mysigt här i köket; jag dricker varmt te (onödigt att säga att det är varmt, varför i all världen skulle jag dricka kallt te?), äter en smörgås (har ni tänkt på hur smörgås låter mycket mumsigare än macka?) och tittar ut genom fönstret på ett dimmigt och ruggigt Sverige, just the way I like it.


Ska ta på mig min poncho sen och åka till teatern för lite greasande dagen lång. Återvänder cirkus 22.30 och då ska jag:

  • Ge hundarna mat
  • Gå en runda med dom
  • Ge hästarna mat och kolla så att de har vatten
  • Utfodra mig själv, hur jag nu ska orka det..
it's a hard knock life!

RSS 2.0