2(7) dresses

oh boy att jag är trött. rusade runt i skolan och hade massa för mig. vi gjorde bland annat teater i hembygdsparken på franskan. Jeanne D'Arc! xD jag var ängeln och en fransk soldat. men eftersom jag hade värsta vita klänningen under min lilla tid som ängel gjorde jag en skylt med skriften "soldat" och häftade fast det på mig så alla skulle fatta att jag var en soldat som råkade ha på sig vit sommarklänning. x) man tager vad man haver i guess.

idag följde åsa och frida med mig hem ^^ först kollade vi lite på tv och snickesnackade lite. efter det skulle åsa och jag träna lite. jag gapade halsen av mig och satt och glodde på that 70's show :)

förresten har jag nu köpt allt till min avslutning :)
jag tycker det är väldigt fint xD





den svarta ska jag ha på middagen och den vita i kyrkan och så ^^ (mycket glad och nöjd :])

you are the perfect thing to say.

hejhopp :D
nu har jag avslutat en franskt uppsats i futurum om vad jag gör om 10 år.
måste faktiskt säga att jag är rätt bra. om 10 år är jag nattklubbsångerska i USA. sjunger på klubbar i Memphis, New York, San Francisco, Chicago och i Los Angeles. bor i ett gigantiskt hus med en snygg snubbe och två döttrar =) jag har köpt ett hus åt min moder så hon ska må bra och vara lycklig. allting är allmänt bra. oh btw, jag har ett band och vi har turnerat världen runt! xD
(fantasi har jag fanimej)

hoho, ni ska se min kvällsritual nu:
p-pillret (oh yes, stolt xD)
borsta tänderna (i typ en kvart medans jag springer i hela huset och fixar alla mina sista grejor innan natten. men tandläkaren sa att jag var superduktig på att borsta tissingarna för jag inga hål så jag antar att detta kommer fortsätta xD)
pencillin pillret (ENORMA!)
hostmedicinen (riktigt jävla äcklig, så äcklig att jag smygdricker vatten efteråt fastän jag inte ska.)
NCIS och Scrubs i pauserna.
Soooooooova.


whopisssh. (piska)

don't doubt your heart ¨¨

allå.
nedan finner ni en lista på ställen jag har ont på

¤ halsen
¤ däsan (förkyld)
¤ öronen
¤ huvudet (för att jag hostar så förskräckligt)
¤ skulderbladen (för att jag hostar så förskräckligt)
¤ ljumskarna (för att jag tog en liten ridtur med bella och agneta.
fast det har ju inte riktigt med nån sjukdom att göra.)

jag mår så fruktansvärt dåligt att det är inte klokt.
jag kan inte förklara hur mycket jag hostar, men jag är säker på att jag kommer hosta hål på lungorna. såndär hemsk hjärtskärande hosta som gör att huvudet dunkar som en jävla bongtrumma.
mamma bullade upp mig igårkväll med vatten, näsduk, noskapintabletter (för att lindra hostan på natten så jag kan sova), zon (till mina skulderblad så den otroliga painen skulle gå bort. det funkade dock inte), bomull på bröstet (? tydligen skulle det hjälpa), masssssa kuddar å jag skulle sotta högt och ha bröstet öppet så att säga.
jag somnade som ett barn 21.55 -


men okej, cliff notes version om min helg. i fredags var vi hos lena och kenny vilket jag itne vill prata om. på lördagen köpte pappa en klänning, en tröja och ett par solglasögon till mig :) lena betalade en bikiniöverdel till mig :)
vi åkte hem och käkade rabarberpaj till kvällsmat, (som jag gjorde! ärligt talat, jag kan inte laga mat men paj, det kan jag fanimej göra!) kollade på Guldkompassen och somnade sen. + att agneta vaxade mina ben ^^ :D
jag började läsa Sagan om Ringen i förrgår för första gången. konstigt egentligen att jag som läser så jädrans mycket inte har läst den triologin. speciellt med tanke på att det är typ min favorit genre xD
men nu har jag alltså börjat, très bien ^^ =)

Åsa var här idag och lärde mig ännu mer på pianot xD vi hade massa trevligt och nu ska jag kolla på House och sen NCIS. tvn är mitt liv. typ.  

hejhopp.


quelle surprise.

tjenixen =)
gud va bra jag mår av sommaren alltså! jag har inte mått så här bra på flera månader! :D
en downer är dock att  min hosta håller sig kvar som en morsgris på väg att flytta hemifrån. helt sjukt störigt, ibladn hostar jag så jag måste kräkas lite :S ischisch.
så jag gjorde mitt nationella prov i matte (delprov C) och det praktiska provet i hemkunskap i tisdags och sen drog jag mig hemåt. har legat ner sedan dess :P fast jag ska pallra mig till skolan imorron.
måste ändå vara ledig från slöjden för pappa ska hämta mig vid 3 och så ska vi åka till min faster och farbror :D
agneta har klipptid vid 5 (hon klipper sig hos nån speciell snubbe där uppe där dom bor så ^^)

OCH HUNDARNA SKA MED! :D :D :D :D :D stor lycka för mig :D

och lite uppdatering, jag var på väla med mamma och sussi. min moder var otroligt snäll och betalade ett par snygga, korta jeansshorts :) en bh (yahoo! det klämmer inte och det är inte för stort heller! :D;D) en jätte fin svart tubklänning till middagen och en vit tunika till kyrkan. vi ska dra oss ut igen och hitta ett par uppvikta jeans till tunikan och sen ett par klackskor också :) i'm mighty happy!

fast det är dåligt med bra music just nu. har absolut inget nytt att lyssna på!
så nu ber jag er, snääääällla. ge mig tips på bra music för annars funkar jag inte :(

sayonara ^^

I am everything without you!

Hej, jag hade en bra valborg igår :) käkade hemma och åkte sen en sväng till knislinge med sara och kollade på sanna, my och filip när dom uppträdde :D

vi släntrade runt i knislinge lite och hade stenkul xD sen pratade jag och sara lite med andré och efter det tog vi bussen hem ^^ jag marscherade från bussen och sprang sista biten för det var så förbannat mörkt xD
kom hem, sprang in till sussis rum och så pratade vi om allt som hänt sen sist vi sågs =) käkade lite rabarberpaj, försökte kolla på en film men somnade xD

och idag har jag promenerat med mamma och susanna ^^ vi bestämde att vi ska till väla på lördag. ska se om jag hittar en avslutningsklänning. ska också köpa låga converse, ballerinadojjor, en bikini och nån tröja <)

adios.

RSS 2.0