Problem solved

Kiruna ringde. Det var inte goda nyheter. 
Dumburken utan tv-kanaler måste betala radiotjänst. 

Tack o hej leverpastej sa jag till damen, la på och grät stillsamt i 10 minuter. 

Annars spenderade jag 5 timmar på jobbet då jag sorterade priskuber under 4 av dessa timmar. Så det har varit en stimulerande och produktiv söndag. 

MEN! Äntligen är det juli och det betyder att jag ska äta födelsedagsmiddag men mina fina vänner i fina Kalmar. Jag ska även bo på Öland med min familj och ha det allmänt toppen hela vecka 29 då min faktiska födelsedag är :D vilket då självklart betyder att jag fyller 22!
Jag ska åka till DB-lägret med Agneta och det är det roligaste jag gör varje år så jag längtar mig blå till vecka 30 :D:D:D:D

Så jag skymtar ljus i slutet på tunneln. So what om jag inte kommer kunna betala min hyra eller mina räkningar i juli! Jag får väl sälja en njure. Jag menar, vem behöver egentligen två njurar?

 


Mina kulinariska äventyr på GF.

Igår gjorde jag potatis och -purjolökssoppa och planerade att ta med en låda att ha till lunch idag. Den glömde jag självklart.

Men det är okej. Jag äter prinsesstårta istället. Det är ju ungefär lika nyttigt.

And thus it was, that God made the mama.

Mammor är magiska varelser som får allt att bli bra. Gud uppfann djuren, jorden och Adam och Eva. Sen insåg han att någon med pondus behövde styra upp kaoset och uppfann mamman. 

Best. Thing. Ever.


Älskar min mammabjörn!

RSS 2.0