Min fredag, så värdig!

Vad gör jag denna afton?

Jo, nyduschad i badrummet (vart annars liksom? Diskhon?) står jag med ett glas vin och handtvättar en bh.


Glamour, glamour, oh my life has thou in its palm, splendidly.

Efter krångel på jobbet lyckades jag ta mig därifrån 8.20, cirka en timme efter att jag egentligen slutat. Nåväl, jag är inte den som gråter över tillagda OB-timmar...

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin, se på The Shining med Kim, Adam den äldre och Adam den yngre. Resten av helgen består av jobb, men dock lite kort besök av mamma och Bo-Ewe imorgon, samt bio med ett helt gäng goa typer; nämligen domedagsrullen San Andreas. Ser fram emot The Rock's stora muskler. 

Puss och hej!

Litteraturen flödar i studentens närhet, alla sveps liksom med.

Jag bjuder på en bild på Kims katt Kit. Kim och Kit, låter även det väldigt klatschigt. 
 
Hon är en litterär katt minsann. 

Tack alltså

Hejsan svejsan!
 
Jag sitter i soffan med fötterna på bordet (det är mitt bord så jag får nog göra det) och men min trogna, om än lite långsamma, MacBook i knät. 
 
Igår var det deadline för inlämning av B-uppsatsen. Jag hade skrivit ett nästan färdigt hopkok och skickat till min lärare förra tisdagen. Han ringde mig igår på dagen med respons, vilket löd som följande: Omstrukturera, lägg till och förtydliga. Det kändes inte så toppen att höra det med cirka 8 timmar till deadline.
 
Efter 4 timmar av stirrande på min uppsats och tafatta försök att strukturera det som min lärare ville, ringde jag Lisa. Pratade med henne, höll på att bli hysterisk. La på, grät lite. Kim kom hem (låter som en klatschig schlager-låt btw) och kramade mig, då kändes det bättre.
 
Sen satt jag i soffan och skrev på den nedrans uppsatsen till 01.00. Kim var typ en hjälte och städade, plockade upp kläder ur flyttkartonger, åkte och handlade (bland annat kakor till mig) och bara fixade allt! Vilken gobit han är!
 
Komiskt nog blev jag på bättre humör allt eftersom jag skrev. Jag hade ett samtal till med min lärare, vilket hjälpte också. Det blev mycket bättre, det ska jag inte sticka under stol med. Det var dock jobbigt att utföra förändringar och lägga till typ två nya källor på en kväll. 
 
Men nu är det baskemaj över! Ska bara opponera på måndag nästa vecka sen är jag KLAR! KLAR MED TREDJE ÅRET! bara två år kvar. hahahaha.
oh well.
 
Nu ska jag se på en repris av Eurovision och äta smörgåsar. Undrar om Måns vinner. 'host'
 
puss på er allehopa!

En flytt och en flytt till

Kära bloggen! Mina mest ödmjuka ursäktar framföra här och med, som jag har negligerat dig!

Mycket energi och tid har tagits upp av att Kim och jag flyttade från huset vi bott i, tillbaka till lägenheten (lilla Tegelterrassen och city-life, here we go, yay!) i stan! Eftersom vi faktiskt var kloka nog att hyra ut den enbart i andra hand och inte säga upp kontraktet gick det rätt smidigt! 

Huset i sig var fint och mysigt, dock var vår hyresvärd något av en ragata, vilket uppdagas då vi helt plötsligt skulle betala mycket mer än vad som sagts från början. Tråkigheter minsann, men Stina satte ner foten och sa blankt nej till sådana dumheter och efter ungefär 2 månader packade vi ihop våra grejor och flydde.

Det känns väldigt skönt att kunna cykla till allt igen (hela mitt liv är ju verkligen i centrala Kalmar; skolan, jobbet, gymmet, bibliotek och diverse, samt även alla mina vänner xD) och genom upplevelsen har det faktiskt blivit ännu bättre i lägenheten. I samband med flytt passade jag på att slänga mycket så nu har vi lite mer compact living! (Trots allt är ju lägenheten nog egentligen lite för liten för två personer, speciellt när en av oss har mycket kläder, skor och filmer *host! Kim!* xD) men med lite klokare lösningar och ny möblering har vi fått till det riktigt optimalt!

Väldigt tur (eller skicklighet) att vi var inställda på en prövoperiod om huset inte skulle fungera av någon anledning. En smidig flytt in till stan igen och vips, känns det som om de där 2 månaderna egentligen inte hände xD

Hur som haver, idag är jag ledig och tänker således slöa på soffan nu, efter en tur på Hansa med den stackars handikappade Lisa :/ 

Puss på er, små godbitar!

Natten

Jag har blivit planterad i en taxi, efter en utekväll med damer från jobbet. Skulle lika gärna kunna hamna i Gävle, ungefär så lite koll har jag. I så fall hoppas jag Kim hämtar mig, det var ju trots allt han som satte mig i taxin.

Oh well, vad är Gävle en fin maj-kväll?

RSS 2.0