100629

Idag har jag haft en av mina inte-så-intressanta dagar ;)
jobbade förmiddag, solade och svettades, gick på teorilektion och sen hamnade jag här och jag har inte lyckats lämna datorn.

Är helt upphakad på Fanta Rosé låten av Dj Mangoo. den sitter i mitt huvud!
Imorgon har jag planerat in lite solande och badande på förmiddagen med Frida! Hon var på konsum idag och satte sig och snackade ett tag, superbt trevligt :) så bestämde vi att tydinge imorgon är det som gäller!
Och mot kvällningen drar jag mig in mot stan och till Olivia och mina andra kära vänner.

tillslut måste jag tillägga att jag ska gifta mig med Spike i Buffy the Vampire Slayer. han vet bara inte om det än -

hasta luego


PS. fy fanken vad flitig jag är på att blogga nu under sommaren. :D känner mig duktig, men jag har ju så mycket mer tid nu. HA! precis som jag regerar över ett litet land resten av året och är sååååå upptagen. om man tänker riktigt filosofiskt och intalar sig själv att mitt hus är ett litet land hade jag ändå bara varit prinsessa.. dammit! Mamma ska alltid stjäla all tid in the limelight xD) DS.

100628

I think i wash my hands of you.

100627

Idag har jag haft en hel-chill dag :D
Vaknade brevid kära Erika, efter en vild natt inne i stan ;), och så tittade vi på ett avsnitt av Vänner. Åt frukost tillsammans med mina paranteser, min moster, kusin och min mormor. Tydligen var det släktträff utan att jag visste det xD
Sen körde Ica, som Noah kallade henne, och jag stack till jobbet.
Gassade där i 4 timmar och efter det kom Erika cyklandes och höll mig sällskap de sista två timmarna. Vi hade följe hem och bestämde att vi kanske ska ta ett kvällsdopp imorgon efter vi jobbat.
Åt världens godaste måltid med min familia och alla är typ på jättebra humör :D väldigt kul, känns så bra när vi är glada istället för att vi bråkar :)

och nu pratar jag med olivia, via sms och bestämmar om onsdagens träff.
vi myspysa hemma hos henne för hon har FF xD
(snart fyller jag år, yäy!)

nåväl, hej då ringtå :)

100626

Kom precis hem från en promenad med Erika, hennes hund Svante och glass :)
Efter att jag lagt mig igår vaknade jag till vid 5-tiden för då åkte gästerna hem.. herregud, mina föräldrar festade mer än mig igår, och dom är typ 50 xD sorgligt.

kanske blir det stan ikväll med sagda erika, kanske inte. annars hade jag tänkt se house of wax så tv för det är typ den enda skräckfilmen förutom stay alive som jag gillar :)
jag funderar även på om jag ska köpa Angel säsongerna. Jag har ju alla Buffy säsongerna och det gillar jag verkligen så då borde jag tycka om Angel också .. tål att tänkas på.

so long, luftballong!

100625

Det fick bli en lugn midsommar för mig i år. Så istället för att åka till Towa och festa med Olivia, Miranda och Feffs blev det att käka hemma och sen va hos min halvbror lite.
hade mysigt med min kusin Noah, vi gick till postlådorna och tillbaka, jag lärde honom att man ska lägga skräp i soptunnan och att man aldrig ska vika av från stigen (tror ni han lyssnade? nejfan. gick rätt ut i skogen och jag som var barfota ville inte direkt följa efter. så jag fick skrämma honom med tomtar och troll så han kom tillbaks. x) (han är typ 5 så ni vet xD)

Nu ska jag titta lite på tv och sen faktiskt sova. Jobbade 8 timmar idag och det var galet hektiskt! Alla vill ha jordgubbar på midsommar, visste ni det ..?
Komiskt att man sitter och typ läser och tiden går så sakta alla dagar man jobbar förutom midsommarafton. Jag menar i vanliga fall brukar jag sälja för 3000 kanske. Idag sålde vi över 600 liter och fick in 29 000. snacka om rånrisk.


nu är jag trött. men jag har varit trött så länge att jag är pigg.
ajdö, gå inte och dö!

100623

Jag sitter och lyssnar på John Mayer och då tänker jag på Miranda av nån anledning..
hur som haver, gårdagen var underbar med Olivia och sagda Miranda!
Vi shoppade lite bh och skor till mig, bolivia fixade internet och telefonbank, miranda inhandlade toapapper och så drack vi milkshakes på Max tills vi mådde illa!

Ni vet i början på Coldpalys låt Fix you? med liksom orgeln eller nåt .. då tänker jag på den tecknade Robin Hood filmen för det blir sån musik när allt är hopplöst och det inte finns en penny i den där sparbössan i kyrkan ^^
det är så mycket musik jag associerar med händelser. som när jag hör Israels bidrag i Eurovision, Milim av Harel Skaat, då tänker jag bara på den här serien som jag precis läst som är asbra och sjukt sorglig. Och så fort jag får höra Goddamn you're beautiful av Chester See tänker jag bara på vårterminen 9:an för då lyssnade vi jättemycket på den.

by the by, mina betyg kom idag.
et voìla!
Datorkunskap: VG
Engelska A: MVG
Engelska B: MVG
Estetisk orientering: MVG
Estetisk verksamhet: MVG
Historia A: G
Idrott och hälsa A: MVG
Kultur- och idéhistoria: VG
Matematik A: G
Matematik B: G (!)
Ensemble A: MVG
Gehörs- och musiklära A: MVG
Körsång A: VG
Rytmik med dans: VG
Sceniskt musikprojekt: MVG
Musiklyssning: VG
Naturkunskap A: VG
Samhällskunskap A: G
Instrument/sång nivå 1: MVG
Svenska A: VG

jag är fullkomligt nöjd med mina betyg och en smula förvånad att jag fick mvg i idrott, men superduperglad! :D

well, well. nu när jag skrutit om mina plugg-förmåga känns det bättre.
och förresten, älskar jag min mamma massor. hon gav precis mig typ 400 kr. sa att jag inte behövde låna det utan kunde få det för att jag fick så fina betyg! :D så det var kul x)
hon är så snäll, jag förtjänar inte en sån mamma.

hejsvej, korvpastej!

wopedoooo

jag hittade precis tre ostbågar och ett lypsyl i min bh. klockan 'r 01.53 och jag är nyss hemkommen från johannas artonårsfest. en mycket lyckad kväll i min mening. jag anlände till festen med noll dricka och åkte därifrån ganska mycket på örat, vilket jag fortfarande är. det här är det första inlägget jag skriver full. hoppas du inte läser detta mamma.
har precis talat med min bror anton och hans flickvän matilda, verkar vara en reko tjej. gud, skrev jag precis "reko" ? skjut mig -

ska sova nu, måste jobba imorgon kl 08.00 -  inte skoj.

sayonara otrohetsvara!

100618

jag är tacksam för mitt sommarjobb men idag orkar jag inte. och det är oroväckande eftersom detta bara är andra dagen..

woow, det är geting på mitt rum. ett ögonblick, ska bara döda den.
mission accomplished, kalla mig stina: geting-assasin!
på tal om död, igår när jag besökte min kära Linnéa hände nåt fenomenalt kul. Vi satt i godan ro och glodde på Knocked Up på tv och så hörs ett surrande. Nea flyger ur sängen som en kanonkula och kastar sig ut genom dörren (tack och lov var den öppen, annars hade det nog varit ett Linnéa-format hål där) Mia kommer upp med flugsmäcka och tillslut lyckas jag avliva jäkeln. Då visar det sig att det är en fluga! HAHA! Visst en hästfluga men ändå. Skräcken lyste i neas ögon, för en fluga .. men men, i'll protect you nea! skitsamma om det är en bålgeting eller en mygga.

tack å hej, hårspray!

smashintoyou

Idag har det glassats på stranden i Åhus med Miranda, Feffs, Olivia och HUGGAN! alltså, Hugo: Olivias boyfriend.
Det var döskönt och det blev faktiskt några timmar. Lite glass, pommes, kortspel och snicksnack. Efter stranden drog vi in till stan och spelade kort i tivoliparken istället (förändring är viktig!)
tog bussen hem, pratade med nea -v- och cyklade som en buse hem. trodde att tacosen skulle vänta på mig men icke! Både Anton och Sebastian låg å slöade.
Inför sådan inspiration var jag helt enkelt tvungen att ta tag i mitt liv. Jag dammade, dammsög, putsade speglar och organiserade mitt stökiga rum. Haha, "putsade speglar". plural.. låter som jag bor i spegelhuset på Liseberg. Hm.. hade inte varit helt fel..
(faktiskt har jag bara en spegel. dock stor, beacuse im big, blond and beautiful! -> Haha, kollade på Hairspray i söndags ^^)

Det var allafall jätteskönt att göra rent. Till sist blev det lite käk ändå och nu har jag duschat.
Jag är ren, mitt rum är rent; dvs min själ är ren. mkt bra harmoni :)

Fick besked idag om att vi ska börja jobba imorgon. Jordgubbarna är äntligen färdiga och jag börjar 10.00 utanför konsum imörrn. Tråkigt nog får jag säkert jobba hela dagen istället för bara det vanliga halva passet. Jordgubbs-Solveig fick inte tag i Jordgubbs-Madde.. allvarligt talat, alla dessa jordgubbarna gör mig galen.

so long, flaggstång.

whope-do-do

korsning bloggen!

idag var det utomhuskonsert inomhus. jag bluesade rumpan av mig och det gick bra.
och vet ni vad?!!!!
JAG FICK G I MATTE B!!! helt otroligt alltså, vet fortfarande inte hur det gick till! jag kompletterade idag och det gick bra så Carl sa att jag fick godkänt! Ett lyft på hatten till min systers pojkvän Jim som hjälpte mig plugga igår, över skype. funka helfint ;)

nu ska jag fixa min mp3 med lite fräsch musik och kanske cykla lite? gillar att cykla .. det är mysigt =)
och imorgon är det karneval och jag ska spela samba. och sen slutar vi på fredag och då ska jag och felisch rocka på avslutningen! olivia och beccs ska också rocka!:D alltså, det är svårt att inte använda utropstecken när man är glad! haha xD

tudeloo tina!

100601

vet ni vad jag har insett?
jag är trött på att va singel. det suger.

men idag fyller min sis 24! GRATTIS! nu hon är stora damen ^^
för övrigt sitter jag och väntar på senaste glee avsnittet på channel 131. det står att det ska komma ikväll men inte när ikväll. underbart med diffus, kryptisk info.

den här tisdagen har inte varit den bästa, ensemblen började ca hundra år försent, naturkunksapen var boooring och vi var inte så många på idrotten villket var synd eftersom jojohanna och sandra hade lektionen och det var kuliga lekar och dodgeboll som gällde.

by the by, nästa år ska jag åka till Siesta, om det så är det sista jag gör! verkar ju va askul. måste sluta fega och ta mig i kragen och VÅGA VARA SMUTSIG I 4 DAGAR!

har lite ont i mitt högra bröst .. mystiskt men inte särskilt mysigt.
hejdå lilltå.

RSS 2.0