.

herregud. alla mina bilder är borta.
allt.. borta..
10 minuter senare.
disaster averted! jag hittade dom! ni förstår, Sussis pojkvän Jim har varit snäll nog att städa min gamla dator litegrann. och mina bilder låg inte på sin gamla vanliga plats blev jag rädd att han råkat sopa dom under en matta eller nåt. men dom är här, djupt inbäddade i min lokala D disk.
puh! (and again with not middleroom! im gonna have to have a little talk with Jimbo)

somethin' ain't rajt.

något är fel.. jag får inga mellanrum i mina texter. jag anar något.. en förnimmelse.. JIM!
förresten förresten förresten,
är inte den här killen det mumsigaste på länge? absolut delad plats med Lil Wayne..

101231

jösses jösses. jag vet inte hur jag hunnit med det men ikväll har jag sett två fantastiska filmer. och då menar jag helt otroliga, superfina, underbara filmer. och eftersom jag anser mig vara en van filmtittare känns det som om jag vet vad jag snackar om.
först och främst (passande nog): En Tomtesaga.
Filmen handlar om Jultomten. känner ni inte redan hur bra det kommer bli? Den lilla Lapplands-pojken Nikolas förlorar sina föräldrar och sin lillasyster Ada i en olycka. Familjerna i den lilla fiskarbyn bestämmer sig för att alla ta hand om honom. Varje år på julafton byter Nikolas familj och får på så sätt bo hos alla i byn. Som tack, täljer han leksaker och lämnar dom till barnen på julaftons natt. I takt med att han blir äldre blir familjerna fler och fler och även listan på barn som ska ha gåvor längre. Men Jultomten är inte den som ger upp.
jag grät så det skvalade genom nästan hela filmen. nu kan det va så att jag grät som ett litet barn för att jag har sovit dåligt (mammas idé) men jag rekommenderar ändå den så himla mycket, för finare film får man leta efter.
oh, btw. den är på finska, men faktiskt blev den ännu bättre på finska :)

kvällens andra film är en nybeställd i min samling: The Blind Side.
Den sanna historien om hur en hemlös svart pojke blev omhändertagen av en vit överklass familj. ytterligare en film som liksom gör ont i hjärtat så fin är den. ni som har sett Den Gröna Milen, kan förstå hur man känner inför Michael Oher. han är gigantiskt och snäll som ett lamm. jag vet knappt hur jag ska förklara den, men Sandra Bullock, som spelar mamman i familjen, bara plockar upp honom och tar med honom hem. Hon har en superhärlig sydstats dialekt genom hela filmen och är charmigt bestämd av sig, bossig och väldigt älskvärd. om det är ett ord? xD

hur som helst, den var fruktansvärt bra. jag visste väl att jag valde rätt på cdon - allvarligt talat jag är deras bästa kund. jag passade även på att beställa första säsongen av Glee och Angel. Med glee tänkte jag att det kunde vara kul att ha det på dvd och med Angel resonerade jag som så att jag älskar ju Buffy och har alla säsongerna. hur kan jag då inte ha Angel?
Sen köpte jag Zombieland på rekommendation från Robin. han hade rätt, den var löjligt bra.
sen var det ju bara komiskt att jag trodde att huvudpersonen skulle vara Micheal Cera, ni vet han från Juno och Year One. Mest på grund av att han låter EXAKT som honom. men tji fick jag. att jag sen trodde att det var Matthew McConaughey som spelade birollen var också kul. mest på grund av att dom ser EXAKT likadana ut.


jag menar, kolla snubbarna. sjukt lika.
väldigt spännande grejor som händer mitt liv alltså..

men men, imorgon är det Nyårsafton och Erika kommer hit så att vi kan fira det nya året tillsammans. jag står fast vid mitt löfte att aldrig mer sätta min fot utanför huset på nyår. only bad things can come from it.
so long, suckers!

101229

eftersom jag kom hem realtivt tidigt inatt ska jag poppa en stor påse popcorn och glo på Glee!
tre dagar kvar av året, 2011 ska bli ett spektakulärt år har jag bestämt. jag ska bada naken, äta glass och köra bil (förhoppningsvis xD)

adieu!

101227

sena nätter med erika, det är mitt liv xD kom precis hem från filmmaraton hos robin. bl a blev det The Last Song med Miley Cyrus, Step Up och American Pie: Book of Love. väldigt mysig även om robins hus tydligen hemsöks av två barn som frös ihjäl utanför huset för hundra år sen. så dom tittade in lite titt som tätt, lite svårt att koncentrera sig på filmen när man hyperventilerar och kämpar febrilt för att inte bli nerputtad från sängen..

jag är fortfarande ganska pigg så jag funderar på vad jag ska hitta på.. kanske lite Sims? eller blir det Taxi 2? möjligtvis en bok kanske? så mycket alternativ, så lite nattimmar kvar..

plingeling!

101225

Hejsan svejsan!
nu mår jag som en prins i en bagarbod. mätt och belåten, har stirrat på kära dumburken hela dagen och även läst en bra bok. julafton gick som en dans med världens snabbaste julklappsutdelning någonsin. jag fick så många fina grejor att det är inte klokt! och eftersom jag önskat mig 1 flanellpyjamas fick jag självklart 3! xD haha, men det är ju chill. bara mysigt med fina pöjamasbrallor. lite annat smått och gott som, deo, Sophie Kinsella bok, den fantasiskt fina sjalen från kappahl som jag var helt övertygad om var slut!, Björn Borg trosor, knästrumpor, nagellack, leggings, berlocker, usb-minne, te, vantar och äntligen en gigantiskt borste! jag tappade bort min gamla för typ 3 månader sen och sen dess har jag borstat håret med typ miniatyrborstar som ser ut som om dom är till för barbie-dockor.
utöver allt detta fick jag även alla säsongerna av Sex and the City i den snygga silverboxen, Skönheten & Odjuret i samlarutgåva, filmen Skottår med Amy Adams, The Ugly Truth med Katherine Heigl och sist men inte minst sjätte säsongen av Gilmore Girls! så nu ska jag bara se den sen får du låna den Johanna :D
bästa julen eevvaah som fjortizarna säger ;)

nu ska jag återgå till mitt uttröttande slappande!
tjo flöjt!

101224

är det bara jag eller är den här snubben snyggast av alla i hela världen?



God Jul förresten, nu när det äntligen är julafton är jag fullkomligt lycklig! jag har spelat monopol med min syster i typ 3 dygn btw. det är The Simpson monopol med kreditkort och kortmaskin istället för lösa cash, och man börjar med 15 mljoner. det har inte gått så bra för lilla mig, jag satt på en skuld på en sisådär 100 miljoner men den har minskat något nu. vi utarbetade en avbetalningsplan så jag är väl nere i 30 miljoner istället. vi ska spela hela jullovet och jag SKA vinna!
jag har även passat på att spela lite The Sims2. för er som inte vet det kan jag bara spela sims på julen, eftersom jag har sims årstider och då snöar det ju och sånt, så då måste det va snö även här för att jag ska vilja spela :D

om 40 minuter är det kalle anka och jag har precis duschat, sitter och lyssnar på We are the World 25 for Haiti. jag är väl knasig men jag tycker den är jättebra! den har fått massa dålig kritik, men jag diggar verkligen den. speciellt delen med Miley Cyrus och sen Celine Dion. jag bryr mig inte om vad andra säger, Celine Dion är crazy på att sjunga. Miley också för den delen. det var även i den här videon jag såg Lil Wayne (se ovan :D), jag försöker nu bestämma mig för om jag ska lägga in en stöt på honom eller Akon.. så många män, så lite tid..
ha det bäst, peace!


101216

jag har spenderat nästan hela dagen med -trumvirvel- med ERIKA! äääntligen är hon hemma. vi körde in till kristianstad och tilbaka, käkade på pizzan, lekte med en liten unge där som verkligen fattade tycke för oss, pluggade teori hos mig och tittade på Vänner. detär så härligt att hon är hemma, hon löser alla problem och allt blir lätt :D

jag är lite nervös inför morgondagen men hoppas innerligt att det går bra. ska nog faktiskt sova nu, eller allafall lägga mig så jag är utvilad imorgon dag.

tjingeling






jag vet inte vad som är läskigast.
1. att jag såg ut så för fyra år sen
eller
2. att jag praktiskt taget ser exakt likadan ut igen nu

101215

aj aj aj, jag har satans ont i mina käkar. och min höftböjare. danslärare Sanna sa att man kan få det om man tränat för mycket. det trodde jag aldrig skulle hända mig.

men det här om mina käkar, det är faktiskt otroligt jobbigt. de är precis som om jag spänner mig jättemycket och biter ihop hela tiden fast jag inte alls gör det! de gör så ont och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. mamma säger att jag ska prata mindre, sjunga mindre och äta mindre. härligt, allt som gör mig glad. menmen, lycka är väl överskattat.


idag köpte jag alla julklappar. ALLA! Jenny och jag gled runt i stan och va galet effektiva. vi praktiskt taget bosatte oss inne på Spice Tree. det känns asum att alla klapparna är inhandlade, nu ska jag bara slå in vissa av dom.
förresten gjorde jag ett test teoriprov på Bonniers trafikskoleprogam, fick jag 56 points, alltså godkänt. hallelujah! kanske klarar jag även det, efter det är det ju bara uppkörningen att göra. gulp..

skepp ohoj, ha de fint!



101213

hej!
halkan gick jättebra! :D Hanna Ivan hade så rätt, det var skitkul att sitta ensam i bilen. xD jag körde lite, sjöng lite, trummade på ratten, växlade, kollade speglar och kände mig allmänt genialisk!
vi kom tillbaka ganska tidigt, typ 12 (jag fick köra hela vägen tillbaks också :D) jag pluggade teori i nästan tre timmar, sju pärmar. traskade hem till farmor med nykommen mensvärk. la mig på soffan och blev ompysslad till tusen, vi kollade på top model och åt godis och ris à la malta. min farmor är helmysig och ganska döv, vilket passar mig bra jag är ju så högljudd :D

mamma hämtade mig för en stund sen på väg hem från jobbet och nu är jag så här <-------------------------------> trött. 5 timmars sömn är lite lite även för SuperStina.
förresten tror jag att jag slog mirandas rekord på bouncing balls. det känns lite tomt inombords nu, precis som om mitt liv inte längre har någon mening... jag misstänker dock att jag inte kommer få behålla första plats särskilt länge till. miranda är så badass, i can't keep up with you darlin' ;)

haha, en annan rolig grej som hände idag var att mitt under halk-teorin slog det mig att Erika kommer hem om 2 FUCKING DAGAR! jag tappade helt koncentrationen, jag tror inte jag har saknat någon så mycket förrut. vi satt praktiskt taget ihop hela sommaren och sen 3 hela månader, utan henne? abstinens eller vadå xD haha, så jag ser fram emot hennes hemkomst som tusan :)

sen vill jag bara säga, tack gud. tack för att du skickade min mens tre dagar för tidigt. tack för att jag måste ha den nu när jag ska dansa imorgon och på onsdag. tack.
bite me

natten går tunga fjät runt gård och stuva

Morrn!
Klockan äro fyrtionio minuter i sex och det äro Lucia dag! klockan ringde 5 och jag tassade ner till köket med största försiktighet, värmde lussekatter och kokade kaffe och marscherade in till mamma och bo-ewe med pompa och ståt :D

jag kunde inte hitta lucialinnena (inte för att jag inte försökte, jag gick tillochmed ut på altanen för att kolla i trä soffan vi brukat ha dom i, det enda jag hittade var en älg som gick över baksidan av trädgården, vilket inte är fy skam. men ändå inte riktigt vad jag var ute efter xD) så jag fick nöja mig med en vit tunika och en röd schjal runt midjan.

nu är jag pigg som en lärka och äntligen förstår jag uttrycket morgonstund har guld i mun.
jag är lite ledsen för att jag missar luciatåget på skolan, jag ska ju köra halkan idag. lucia är ju väldigt spektakulärt på C4, ÄVEN om jag aldrig får/fick/kommer få vara lucia. grrrr.
men idag var det bara jag, så äntligen fick jag va lucia. faktum är att jag var tomte också, och stjärngosse. och pepparkaksgumma. jag säger då det, det är tufft i luciabranschen. speciellt när man bara är ett en-mans-tåg.

tjoflöjt! nu ska jag glo på tv, jag har hört att dom har nån sorts osmaklig luciavandring på ettan. pffth, dom troar att dom är nåt, bara för att dom har mer än en person i sitt tåg. nonsens säger jag bara.


101212

ni kan pusta ut, jag överlevde mormors födelsedagskalas, även om det var nära ögat ibland. ett tag var jag rädd att Ted skulle strypa mig för att jag tyckte det var fel att köra i 63 på en 50 väg, bli tagen av polisen och ändå blåneka det tills man hamnar i rätten. ursäkta mig för att jag har nårmala ideär och tankar.

när vi kom hem till mormor och morfars lilla hus trodde jag först att vi missat maten (ACK OCH VE, GUD FÖRBJUDE ATT JAG MISSAR EN MÅLTID!) eftersom alla satt och mumsade kakor och sörplade kaffe (sörpla är mitt nya favoritord). det visade sig dock att mormor hade lurat till det lite detta året, hon resonerade som så att om man proppar i sig massa kakor orkar man inte lika mycket mat. hon räknade inte med att alla fastat hela helgen i väntan på Ylvas berömda köttbullar, så det slog väl lite fel.
jag slog upp läger i ena änden av köket med min körkortsteoribok medans mamma och bojje tog första och enda vakten i köket. många köttbullar indränkta i senap senare (nämligen 6 timmar..) slirade jag oss hem med bilen. akta´re svärges vegar, fö' här komme' ja'!

jag avslutar kvällen med att trampa på Mollys svans, följt av min egen flykt ut ur köket. hade vi haft dörr mellan köket och vardagsrummet hade det varit ett stina-format hål i den. jag har gömt mig på rummet, barrikaderat dörren och väntar på Mollys hämd.

fader vår som är i himmelen, helgat vare ditt na.. ......
nu kommer hon!



101212

Godkväll
Jag har precis spenderat 3 härliga timmar med att se En Värsting till Syster 1 & 2. jag sitter fortfarande och ler som ett fån, haha. filmerna handlar om Deloris Van Cartier som spelas av Whoopi Goldberg. i första filmen blir Las Vegas showgirl Deloris vittne till ett mord och sätts i vittnesskydd-programmet. hon blir placerad i ett kloster i New York i förhoppningen att det är det sista stället hennes mordlystne gangster till ex-pojkvän skulle leta på. väl där har hon lite svårt att anpassa sig till det nya nunnelivet, tills hon får i uppgift att ta hand om den extremt dåliga kören. helt plötsligt strömmar det in folk till mässan enbart pga den fantastiska kören Deloris fixar.
andra filmen utspelar sig på ett high school där nunnorna nu fått jobb tillsammans med några munkar. när dom har problem med eleverna i musik-klassen ber dom Deloris ge upp sitt Las Vegas liv och ta på sig nunnekåpan igen för ett tag. hon hjälper ungarna att förstå att dom är duktiga och värda något.




filmerna är från 92 och 93 så det är all school nineties, för hela slanten; vilket jag ääälskar! kläderna är så fula att dom blir snygga! och eftersom det är komedier med MUSIK, är det som att gå in på Sandelins och inse att det är rea enbart för alla som heter stina; nämligen helt underbart :D ett måste om man är normal ;)
nu ska jag fortsätta med X-men triologin, kanske inte alla ikväll dock.. xD
imorgon (snarare idag) blir det julkalas/födelsedagsfirande hos mormor, önska mig lycka till, det brukar vara smockfullt med folk. om ni inte hör från mig mer har jag antagligen trampats till döds av hungriga pensionärer som sträcker sig efter mormors hemlagade köttbullar.

hejsvej!

101210, återkomsten

ahmen hallå världen!

jag har nu helt kommit över faktumet att jag tydligen undermedvetet gillar Hugo Rosas. vissa saker styr man helt enkelt inte över, som att jag ibland måste slå lite på olivia, inte äter sushi och älskar allt som är förutsägbart.
trots denna lustiga start på dagen blev fortsättningen riktigt bra. jag körde in till stan och det gick jättebra. den rutten går liksom automatiskt nu, så det kanske inte räknas. men om jag bara ska köra där på uppkörningen har jag mitt körtkort som i en liten ask :D
Nutida konst var konstigt. Svenskan var mest en enda stor debatt, som vanligt. eftersom det är Nobel-dagen (nej, jag hade inte en susning om det förren johanna sa det) blev det en hel massa snack om det. vi har så skilda åsikter och meningar i klassen att det alltid blir intressant.

lunchen var inte så smarrig, tyckte inte jag allafall, så vi gick till teapot och fikade efter. mysigast evaah, olivia och jag delade på en kanna rabarber och grädd-te. det slutade dock med att olivia sörplade i sig nästan hela för det föll inte mig i smaken, what can i say, it's just not my cup of tea (hehe, såg ni vad jag gjorde där? en ordlek med ord!)
varma scones med sylt på, en liten kaka (liten och liten, den var lika stor som min hand) och även ett glas julmust gick på 81 kr. inte så farligt kände jag, även om det tog emot lite att lämna fram kortet. men jag är ju ett glupskt litet barn, jag var helt enkelt tvungen att ha kakan och musten också..

så allt är frid och fröjd i min mage. och i resten av kroppen också för den delen. förutom höger långfinger där det borde suttit en nagel, men den försvann imorse när jag skrapade rutorna på bilen. den ligger väl i snön nu. men det är lugnt, så fort det töar ska jag ut och leta efter den och sätta fast den igen.

ha de gott, I'm a dingo(e) with a fagott.

101210

inatt drömde jag så konstigt.

i drömmen var det lördag och jag vaknade av att min mobil ringde. i luren sa Hugo Rosas hej. han undrade när jag skulle komma upp till sthlm och hälsa på honom. han tyckte att jag skulle komma samma dag så vi kunde festa.
jag fick ju informera honom om att jag nog inte hann det. han blev lite ledsen för tydligen var vi i ett förhållande, enligt våra facebook profiler! xD
men jag fick bestämt sätt ner foten och säga att jag inte kunde ta tåget upp och tyvärr inte heller komma mitt i veckan eftersom jag går i skolan. (man tycker ju att ens pojkvän borde veta sånt)

efter att vi lagt på ringde det en hel massa människor som undrade över mitt nya förhållande med Hugo. jätteknasigt.

sen bytte jag dröm och då blev det lite pyjamasparty med miranda, som Samuel krashade.. väldigt annorlunda. men det var trevligt, mamma serverade oss ostmackor medans vi spelade monopol.


sweet dreams, :)

101208

okej, allvarligt talat. förra inlägget blev lite för suicidal. nu ska jag rycka upp mig, plugga teori tills lösnaglarna trillar av, köra bil till sthlm, baka lussekatter, bli lite glad och gå ner och be mamma om ursäkt för att jag är en sån blödig, hormonstinn tonåring.

skepp å hoj, kapten kalsong!

101208

Jag är trött och ledsen.
hela dagen har varit liksom medel, förutom dansen som jag för en gångs skull orkade kötta på. okej, lunchen var också najs, jag blev så törstig efter dansandet att jag drack typ 4 glas vatten och ett glas mjölk. vilket resulterade i att jag knappt orkade äta nån onyttig pasta. bra bantningskur.

men sen när jag skulle ta bussen till broby visade det sig att det var en äcklig biogas-buss. och ja, dom är äckliga. dom luktar typ förkylning.. eller nåt liknande, svårt att sätta fingret på. i varje fall så mår jag hur illa som helst varje gång jag åker med en sån nedrans buss.

jag hoppade av vid trafikskolan för att göra pärmar, det gick helt okej. datorprovet? not so much..
mamma stannade där på vägen hem från jobbet och så fick jag köra. det gick så dåligt att jag betvivlar starkt att det blir något körkort detta året. allvarligt talat, jag kan inte köra med någon annan än körlärarna utan att bli jätteirriterad. och det är ju mitt fel! jag är fel! felmonterad, felaktig, oriktig, dysfunktionell, kanske till och med störd.
aj aj aj, vad jag blir ledsen. jag vill så gärna ta mitt körkort men jag är nästan 75 % säker på att jag kommer kugga. allafall första gången. och jag vill inte det!! susanna klarade sitt på första försöket, jag vill också göra det.

så hitintills har inte så mycket gått rätt. jo, erika kommenterade något på fb, det var kul. nu ler jag lite.
men utöver det, vill jag mest stoppa huvudet i snön och inte komma upp. fast en riktigt bra grej är att julgalan gick så otroligt bra igår. jag stupade i sängen direkt när jag kom hem, orkade inte ens kolla facebook.

nej. nu ska jag leta upp en fin driva med snö.
adieu, i will be in the snö.
PS. felisch fyller myndig, grattis snäckan! DS.

101205

tjolahopp. idag är det andra advent och jag har inte gjort något värt att nämna.
jo, jag promenerade i snön när det började mörkna, det var jättemysigt :D
mamma och bojje gjorde köttbullar till jul, därför blev det hemmagjorda biffar till söndagsmiddag. det här känns bekant, åt jag inte det förra söndagen också?
hursomhelst, jag har en hektisk vecka framför mig och jag gillar det inte.
lista på saker att göra/ +oroa sig för denna veckan:

1. terminsuppspel, piano.
2. riskettan
3. repa till julgalan
4. terminsuppspel, sång.
5. Julgalan
6. mitt eget projektarbete (som jag nästan glömt bort!)
7. baka lussekatter
8. plugga teori
9. middag hos plast farmor och farfar.
8. middag hos mormor som fyller år. (HERREGUD! MORMOR FYLLER ÅR! DET HADE JAG HELT GLÖMT BORT! shit shit shit, present?)

sen nästa vecka är det nya grejor att oroa sig för. underbart-
ja, det här blev väl kanske inte ett särskilt intressant inlägg men ibland får även jag vara tråkig. he he he...
okej, nu ska jag sluta. man ska ju göra det när man är på topp. hm, om man inte når toppen när vet man då när man ska sluta? ah, the life question of a failure.
tjingeling :)




101204

jag sitter och kollar lite på Erikas bilder från skottland och känner att jag saknar henne som jag skulle sakna min högra hand! längtar galet mycket tills hon kommer, hoppas hon har saknat mig också :)

annars ska jag nog inte göra särkskilt mycket idag. ärligt talat pallar jag inte, ska öva på låtarna till julgalan. stämmorna är lite luriga. kanske uppdaterar jag lite mer senare.

bye :)

101203

gäsp, klockan än tio på en fredag och jag håller på att somna på min skrangliga pinnastol.
det har varit en lång dag med massa rep inför julgalan. både rosor och ris. lite rosor på att jag gick med Viktor och Matilda och samlade in sponsorprodukter till lotteriet, rosor på att dom var ena riktiga raringar och köpte julmust och gifflar till oss hårt (skojja min dojja, det är ENBART KUL! inte mycket slit och släp direkt) arbetande körmedlemmar, rosor på bussfärd hem med vikysmikypiky. ris på att inte alla har vett att stanna på repetitionerna och taskig attityd!
ajabaja, 11 budordet lyder: Du skola icke förräda din nästa när denna nästa ber dig va med i sitt projektarbete och även ser till att fixa obrytbart kontrakt. (rosa koftan, vi vet var du bor..)

dom är så duktiga och detta är ju verkligen ett gigantiskt projektarbete med en bra utgång liksom, pengar till barnen på CSK. så satan i gatan, KÖP BILJETTER. dom finns på Domus, för endast 50 riksdaler får du en fantastisk gala på tisdag 19.00. kom igen nu, en liten biljett kan du nog ha råd med ;)

nu har jag dock lite saker att säga!

för det första,
Miranda är dagens sötnos för hon har tusen bilder på mig på sin blogg och eftersom jag är en egocentrisk, narcissistisk och allmänt självgod tjej känns det väldigt bra. jag uppmuntrar att besöka hennes blogg och lämna saftiga kommentarer om min skönhet, goda fysik och snygga klädsmak.
Miranda är min myskompis, min danskompis och en av mina absolut bästa kompisar någonsin :D (vem vet, med alla dom bilder är det mycket möjligt att du klättrade upp till toppen! xD)

för det andra, Matilda kände sig utanför eftersom jag skrev om Viktor i så fina ord i mitt förra inlägg.
därför tänkte jag nu spendera cirka en mening med att beskriva henne.
Matilda Williams är oftast snäll som en nallebjörn, ibland bestämd som en domare, alltid rättvis som en .. annan .. domare.. xD söt som en baby-and, bra mycket roligare än många Göinge-bor, klok som en uggla, listig som en räv, god som en marspangris och den enda jag känner som kommer från Brösarp. eftersom jag inte alls vet särskilt mycket om Brösarp förutom backarna ser jag fram för mig att Matilda bor på Brösarps backar. vem vet, en dag kanske jag får veta!

för det tredje
, för att ingen annan ska lämnas utanför ska jag nu visa min uppskattning mot lite andra vänner. men bara dom med bloggar, annars är det inte kul.

Olivia är min goda vän och trogna kamrat genom vått och torrt. hon är ondskefull, så vi passar bra ihop. vi ska följas åt ändå till universitetet har vi bestämt och tur är väl det. vi är trogna filmtittare och brukar tipsa varanda om bra movies, känns skönt med nån annan som glor lika mycket på film som jag.
hur sjutton jag ska klara mig utan henne efter C4, det vet jag inte. vem ska då skrämma bort min hicka tillsammans med Levin?

Johanna har ingen blogg MEN, innan ni dömer! så måste ni förstå att johannas dator är lite till åldern stigen och hur som helst är Levin på tok för cool för att blogga. hon har helt enkelt ett intressant liv, hon behöver inte skriva om strunt varje dag som jag gör. hm, kanske borde umgås lite mer med henne.. vore inte alltför tokigt med ett liv. Johanna och jag delar en kärlek för disneyfilmer och sånt som det egentligen inte är okej att tycka om för det är ju bara sååå töntigt. typ High School Musical, Camp Rock och Miley Cyrus.

Jenny, är gängets hoppetossa och så självständig att jag blir grön av avund. hon har en alldeles egen lägenhet, en alldeles egen katt och en alldeles egen pojkvän. jag vet inte riktigt vilket av dom som gör mig mest avunsjuk dock. Jenny är glad som en lärka och lika snäll som min katt Elvis är dum. dvs väldigt, väldigt väldigt snäll! xD
Hon är generös och lånar alltid ut sin dusch om man behöver den utifall att lite action möjligvist kommer ske. ;)

Beccs är skönheten personifierad och en lurig tös. hon mycke busiga saker för sig, bla a knipande av rumpor och puttande av vänner. utöver dessa charmerande attribut är hon även glad och snäll mot alla, vilket inte är särskilt vanligt nuförtiden. hon är en snapphane-tös precis som jag och den enda jag kan prata göingska med.


PUST, nu är jag trött i fingertopparna. ha det bra , nu ska jag sova för det är nämligen 43 minuter sen jag började skriva det här inlägget xD
adieu!

101201

late night blogging with schten, svinstina, stinis, even råttan if you will.
eller inte så late kanske, och inte direkt night men resten är sant.

har haft en låååång dag. jag tänker inte ens berätta om arbetsmiljö och-säkerhetslektionen där vi skulle diskutera högerns och vänsterns åsikt om den offentliga sektorn eftersom det blev lite personligt. dansen var så sjukt jävla jobbig att jag ville kasta en afrikansk trumma på mats. men han vill ju väl så det är okej, det är bara jag som är lat.
på det följde en oförståelig sånglektion (som vanligt) med Ylva. jag fattade noll och jag är ganska säker på att frågetecken poppade ut ur mina öron vid ett tillfälle.
så det gick väl inte så bra. men efter det var det körrep och det gick minsann kanon. olivia och jag beltade sönder på this little light of mine och den satt som en snöboll i skrevet. övade stämmor efteråt med mina underbara vänner och kör .. människor.. backup ...? det gick snorbra och vi kommer rocka fett på avslutningen.

åkte buss hem med Viktor och jag säger då det, åka buss utan honom vill jag inte längre göra. hädanefter ska jag klistra mig fast vid dig Viktor för du är så härlig!

nu ska jag natta mig, jag behöver min skönhetssömn. oh boy att jag behöver den, mitt fejs har levt sitt egna liv idag.
g'day mate!
(yäääy, det är december!)

RSS 2.0