101031

jag vet, jag vet! jag uppdaterar alldeles för mycket. men jag har ju inget annat att göra. har precis skrivit min essay till engelskan och den tänkte jag lägga upp här, så om det är nån som vill slänga in en kommentar om den så är det så himla okej. om det är nåt jag ska ändra kanske?

för övrigt har jag ätit kalkon idag som planerat. är mätt och belåten men lite uttråkad. jag har dragit hem den tecknade Herkules och alla Polisskolan filmerna så det är inte så att jag inte har grejor att göra. jag skulle även kunna städa mitt rum. eller borsta mitt hår. men inget av det är särskilt lockande.
jag är lite rastlös, vill hitta på nåt. kanske imorgonkväll.. ska kolla om någon är sugen. eller ja, kan ju lika gärna fråga rätt ut eftersom ni som läser min blogg är dom jag vill va med! wanna do something tomorrow night? anybody.. ? yeah ?


It should be mandatory for ugly people to undergo surgery
Should society force ugly people to surgically change their outsides? Is their ugliness something that affects us all and is not to be accepted? To answer these questions we have to decide what “ugly” really is.

What are the qualifications for being a beauty? For women it is long legs, a big bosom, an athletic body and well groomed hair, preferably blond. For men it is abs, washboard stomach, length and the athletic body. But, beauty lies in the eyes of the beholder and everyone has a different opinion about what is truly beautiful. The word ugly is a consequence of the entire beauty industry. Everywhere, everyday, we are surrounded by the images of models, actors and artist. You take one look at these gorgeous people and it takes only a second to realize that you will never look like them. What we do not realize is that they have hordes of assistants and hairdressers, ready with designer clothes and makeup, at their beck and call. They are not that good-looking when they wake up in the morning.

So, should it be mandatory for ugly people to undergo surgery? On one hand it is an absurd thought and incredibly offensive and on the other hand, perhaps they would be happier? You know they say money cannot buy happiness, but that is not entirely true. Lots of people would jump at the possibility of being wonderfully good-looking, simply because we connect beauty with happiness.  And it is true that we are treated differently because of our looks. It happens all the time: the skinny woman in you workplace gets a promotion even though she hardly does anything, the cute girl in you school has an amazing boyfriend in spite of the fact that she is not half as sweet as you are. Can you really blame someone for wanting to be handsome when it seems that they are the ones who get what they want?

But if we really would force people who are what we call “ugly” to do surgery to become what we call “beautiful”, who would make the decision about who would qualify to this mandatory surgery? Since our taste is as different as we are it would probably be impossible.

In a perfect world we would accept each other just the way we are and realize that every rose has its thorn.

nej, nu lovar jag att inte lägg upp något mer förrens imorgonkväll! cross my heart and hope to die!
smell ya, shouldn't have to tell ya!

101031

whopedooo! jag har precis kommit hem från A Tribute to Queen och det var fantastiskt! Grymma sångare, bl a Emil Sigfridsson, Sophie Sjörén (som är från knislinge och jag är ganska säker på att vi sjöng i sibbhult samtidigt) Mikael Rickfors, Nils "Cavaradossi" Olsson; en fenomenal operasångare från malmöoperan och en tjej från New York som hette Sarah Chessler. dom var så galet duktiga och jag trodde inte det var möjligt men jag älskar Queen ännu mer!

så det var en sjuk kväll. åt en mumsig middag med efterätt på Cats. friterad nougat med hallonsås och vaniljglass, jag dog lite inombords men det var de värt. funderar på att åka dit själv och bara beställa det .. XD
tack pappa för allt!

just de, jag tittade ju på Sunes sommar igår, haha! jag hade liksom glömt hur kul den är xD Peter Haber är hysterisk och så tragisk att man vill dö. När Karin skriker att maten är klar och basketlaget springer in i husvagnen fick jag kramp så mycket skrattade jag.
-
"Åh lakris båtar får man ta?
- "NEJ FÖR HELVETE!!"
- "Tack.."
fyra av fem tosters :D
haha, så det var najs. jag orkade inte se The Matador så det får bli en annan gång.

annars har jag inte gjort mycket mer idag. hälsade på farmor och färgade susannas hår.
hej svej i lingonskogen!

101030

wohooo, kolla! jag står med på bibliotekets hemsida xD
ostragoinge.se/kultur

kalla mig stina, lokal-kändis xD haha, ja det var ju kul. trodde inte det skulle stå så på deras hemsida, tänkte att det var lite mer inside typ, men det här är ju skitkul :D

nu när jag flashat min nya karriär kan jag ju berätta vad jag gjort hitintills idag. absolut ingeting! sov till halv elva, läste i två timmar och har nu ätit frukost :) eftersom pappa hämtar oss vid 6 ska jag inte göra något mer idag heller, hoho. sånt gör mig glad, när jag bara kan slappa hela dagen med gott samvete!
jag ser verkligen fram emot Tribute to Queen ikväll, det ska bli snorkul. även om middagen på Cats väger nästan lika tungt. hm, vad säger det om mig egentligen? haha xD jaja, i live to eat not eat to live.

see ya later alligator

oops i did it again

näe .. shit. jag måste sluta skriva sånna milslånga inlägg. inte ens jag orkar läsa dom.
oh oh, kom precis på att jag ska leta upp sigrids blogg. för den har jag inte läst och det borde jag.
hej svejs igen!

senare: jag hittar ju inte henne! jag har hittat både Mimmis och Martas men inte lilla Sigrid! en djungel av bloggare..

101029

Hej hej hallå bloggen!
äääntligen är det fredag och höstlov! OCH studiebidragsdag! så nu är jag studentrik igen :) har fixat både pengar på mobilen och gratis-sms så nu är jag nåbar :D

igår var det ju gymnasiemässa och miranda och jag var där som informatörer från musik-trean. vi svarade på några frågor men annars var det inte mycket för oss att göra.
vi underhöll oss själva med att äta de frallor och baguetter vi fick, leka lekar (bl a "I spy with my little eye something beginning with an .." som jag var stördålig på. det tog mig hundra år att gissa rätt xD), fika på fenix där vi även spelade kort: dam; miranda vann, stress; miranda vann, chicago; miranda vann, skitgubbe; jag vann! :D otroligt nog ..
vi passade också på att gå runt runt på yllan, och kollade vad de andra skolorna hade på gång. jag måste säga att stenforsa hade roliga grejor! jag drog upp "svärdet ur stenen" och vann en vattenflaska. gick en tipsrunda med löftet om en iPod, dansade zumba och käkade bullar och snittar :)

och ikväll ska jag se The Matador och Sunes sommar. den första för att jag och Henning pratade om den idag i skolan och den andra för att det är ju en klassiker och då är det okej :D
och så ska jag börja på Runaway av Meg Cabot. det är den tredje boken i en skitcool serie som handlar om en tjej som typ dör men får en hjärntransplation och liksom vaknar upp i någon annans kropp. inte vilken som helst, utan Nikki Howard superdupermodell xD den är stencool och askul.


Meg Cabot är en av mina absoluta favoritförfattare för hon skriver om vanliga grejor på ett komiskt och mysigt sätt. hennes böcker är ganska förutsägbara men jag gillar sånt. det är så mycket hemskt i världen och då vill jag åtminstone kunna fly till en bättra plats i mina böcker :) så det ska jag göra ikväll, och så får jag väl hänga med syrran också .. *suck* HAHA, knappast hon är den roligaste jag känner och den enda med exakt sån humor som jag! eller är det jag som har exakt sån humor som hon har?

jag lyssnar på lite partymusik nu och känner att jag är lite sugen på att festa faktiskt. händer inte ofta att jag känner så, i'm an indoorsy kinda girl. men jag har inte tid nu i helgen, får bli nästa då. fredag kanske, bonken kanske. om det är någon vill följa med för ensam blir det nog inte så kul xD nu har jag ju tillochmed pengar! japp, det får bli av!
okej, ta ta for now!

101027

Gäsp, jag är så trött! jag som hade värsta planen inför denna onsdagskväll. skulle äta glass med kolasås som mamma köpte till mig idag när vi storhandlade inför helgen. susanna kommer ju hem så vi måste ladda rejält med massa mat för hon äter som en häst, min kära syster. men eftersom jag nu gäspar ikapp med mig själv ska jag nog gå och lägga mig utan glass.
plus att jag kan berätta att min halsmandlar är suuuperstora och jag har ganska ont i halsen. förkyld blev jag ännu mer idag. det enda jag kan roa mig med nu är att snyta mig så jag låter som en trumpet. (dock gör ingen det lika bra som feffs!) imorgon dag blir det gymnasiemässa med Miranda, vi ska inspirera små barn (9:or. och ja, nu när jag är 18 är det tillåtet att håna yngre pga deras ålder. jag överlevde 3 års jamande, i think they'll live^^) att välja C4 när dom söker gymnasium. gud vet hur vi ska göra det, vi vet inte ett skvatt som vår skola.. eller, miranda?

jag hade även en körlektion idag och det gick ganska bra. fickparkerade och körde lite rondell. jag beställde tre lektioner till och eftersom jag nämner det kan jag lika gärna skryta med mitt hästlovsschema

Fredag: Tacokväll med familjen (då inberäknat suscha, vilket är ovanligt och kul xD)
Lördag: Middag på Cats i Hässleholm och efter det Tribute to Queen med papsen och syskonen.
Söndag: Kalkonmiddag (vi har den en vecka tidigare för att susssi ska kunna äta upp kalkonen åt oss.)
Måndag:Klippning (tror jag) och lite shopping och käk i Hässleholm med Suuzs och mamma :)
Tisdag: Körlektion (Aha!)
Onsdag: Tipsa om böcker på biblioteket eftersom dom har vampyrtema och jag har connections på bibblan. (dom kontaktade mig! jag lovar! xD) det säger nog en del om mig. jag tillbringar så pass mycket tid på biblioteket att jag är on first-name-basis med de flesta bibliotekarierna, jag skickar så mycket inköpsförlsag att det är nog enbart min förtjänst att det är smockfullt med böcker där. speciellt i engelska avdelningen för fantasy.. vampyrer och dylikt.. hhmm.. kanske borde ta mig ut mer?
Torsdag: Körlektion (Aha 2!)
Fredag: oklart..
Lördag: oklart..
Söndag: oklart ..
men det ska definitivt klämmas in en tripp til schillande. jag ska hälsa på miranda och vi ska vandra på stranden i månskenet. läskigt och lebbigt? nejdå.
gud, haha. lebb är ju ett kul ord. vem säger så nuförtiden? lebb.. låter som nån form av knock-out. "Festade stenhårt i helgen. fick en lebba i skallen av en schizofren älg!"
älgar förresten.. sjukt coola djur. inte så stora dock, jag menar Hälge är ju inte mycket större än Edvin? folk som möter älgar måste vara grymt överdramatiska och överdriva..



wow, jag piggnade till rätt bra nu. insåg precis att jag nämt min syster 4 ggr, och inte en gång med samma namn.
way to go stina! ungefär samtidigt insåg jag att jag framställt min syster som en tjockis.. det hon inte. hon tränar bara så mycket att hon måste äta som en häst. inte för att det hälper. hon som ett skelett. ett väldigt vältränat skelett med benmuskler bättre än Cindy Crawford i toppform.
nej, jag tror faktist jag ska gå ner och ta lite glass ;) efter det här milslånga inlägget förtjänar jag det.
so long, a dingo(e) smoked my bong.

101024

Haha, jag har precis underhållt mig själv med att läsa alla mina gamla inlägg :D jag måste säga att jag är ju helt okej på att skriva! jag har trott att min enda talang inom det svenska språket ligger i min bokslukar-förmåga. men tydligen inte!
förmågan att läsa: check!
förmågan att skriva: check!


nu ska jag bara bena ut problemet med tal ... det är ju alldeles för krångligt att göra sig förstådd genom neandertalsgrymtningar, speciellt när man ska köpa bussbiljett till kristianstad. försök ni säga konsonanter genom att grymta.

den här söndagen planerar jag att göra aboslut nada. har ont i mitt vänstra öra och det är en helt ursäktlig anledning till soffliggande tycker jag. dock var jag tvungen att pausa i soff-potatis-maratonet i syftet att förtära lite nudlar. biffsmak, det var ovanligt gott. så gott att jag funderar på att äta ett paket till XD
fast vad jag egentligen borde göra är ju min engelska-uppsats. det är dock svårt att känna sig kreativ när det är så grått ute.
jag får väl göra ett tappert försök ändå.
ajdö^^

Kärlek är som schack - ett feldrag och du är matt. / Okänd

101023

Vi bröt upp ganska tidigt, lilla olivia kände sig dålig så vi gick hem och stoppade om henne. nu ligger hon och johanna och tittar på Avatar :) jag sitter och funderar.. har en uppsats till engelskan att skriva och den ska lämnas in på tisdag. och jag har inte börjat än, inte okej! får skärpa mig, men det är så jobbigt med läxor. allt är jobbigt, känner att jag är väldigt skoltrött just nu. ska bli så jäkla skönt när gymnasiet är över. jag ska definitivt inte börja på universitet direkt efter 3:an.

gosh, nu blev jag supertrött. tror jag ska läsa lite, för Avatar har jag sett så många gånger nu att om jag ser den igen blir jag blå. xD
förresten är det här min nya favorit låt

ha de gott!

101023

Hallå där köp blåbär!
Alltså, jag är grymt besviken på I Hate Valentine's Day! jag fastnade inte alls i filmen och den var bara knasig. förresten hade jag fel, holländska subtitles är irriterande. man kan ju inte låta bli att blicken irrar dit fast man vet att man inte fattar ett piss av det. ändå tittar man. så det var en besvikelse! jag tittade på Sabrina Tonårshäxan istället vilket blev snorbra, en riktigt bra fredag enligt mina mått.

idag ska jag nog träffa Kevin, det lär bli intressant. sen kommer Olivia och Levin! och så ska vi festa hos Marta och Sigrid! :D
nu ska jag nog kolla på Blood and Chocolate, får hoppas att den är bättre än dumma valentine filmen.
i'll be back later with updates..
arrividerci!

101022

yippikayäy! jag hittade den, fast bara med holländsk text. men inte gör det mig nåt, jag har insett att om man har svensk text, på en vanlig komedi med engelskt tal, så har allafall jag en tendens att bara stirra på texten och inte på vad som händer i filmen. vilket är löjligt med tanke på att jag faktiskt kan engelska så bra att jag egentligen inte behöver texten. slutsatsen är att det gör inget om det är holländska subtitles på filmen! man vet aldrig, kanske lyckas jag lära mig lite holländska av bara farten ;D

hittade även en filmsom jag såg för jättelänge sen hemma hos min kära vän Sara. Blood and Chocolate heter den och på torrenten stod det att det var Horror-Fantasy-Romance. hello, bättre än så blir det inte för mig xD så nu har jag fullt upp ikväll. jag kanske inte ens hinner se idol .. uuuhh *alla idol-fans håller andan och får utstående ögon när jag väljer en film framför "det bästa progammet någonsin"* XD

101022

tjolahejsan!
precis hemkommen från ett svettigt pass på gymet, spinning med Viktor! :D skitkul och lika jobbigt xD nåväl, med några gram lättare ser jag fram emot en chillad fredag. ska glo på idol, om jag orkar. annars tänkte jag ladda ner en film, funderar på I Hate Valentines's Day; mest för att det är samma charmiga skådisar i den som i Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop. Nia Vardalos och John Corbett.

för övrigt har det varit en strävsam fredag. det var jobbigt att gå upp, jobbigt att gå till skolan, jobbigt att vara i skolan. men sen blev det bit för bit bättre! lunchade på McDonalds, eller ja, lunch och lunch: pommes och milkshake, med Olivia, Jonas, Emil, Viktor, Sigrid och Marta. slog följe med de tre sista hem på bussen och Viktor var godheten personifierad och gav mig skjuts hem :D

och vet ni vad? nästa torsdag ska jag och miranda till gymnasiemässan på yllan och svara på frågor! :O Tore och Mats tyckte att vi var rätt töser för det uppdraget, så det ska bli kul. även om jag egentligen är helt ledig på torsdagar och måste nu vara i stan hela dagen från typ åtta till åtta, så känns det ändå kul xD

förresten hände det nåt irriterande igår. jag hade precis gått och lagt mig, när jag plötsligt överfölls av ett enormt pms-sug efter choklad! så jag kravlade mig ur min varma säng och tassade ner till köket. efter att ha genomfört en grundlig genomsökning av köket, vårt speciella godisskåp, kylen och skafferiet slutade det med att jag återvände till mitt rum med en youghurt. hur sorgligt är inte det?
jag var så sugen på nåt gott och får smaska på en jordgubbs-yoghurt! iofs var det jordgubbe med smak av cheesecake, men ändå! för en van gottegris är det det ju småpotatis.

nåväl, jag ska väl hoppa in i duschen för jag luktar inte hallon. (jag gillar det uttrycket, Linnéas mamma har lärt mig det tror jag ^^ x)
so long flaggstång!

återkomsten

dagens sötnos: Mamma!
för att hon gav mig 50 kronor eftersom mina pengar tagit slut och studiebidraget inte kommer förrens nästa vecka.
puss på dig mamsen!

frågan är nu; the sims2 eller age of empires? en tankenöt där. det beror ju helt på vilket humör jag är på. bygga hem, leva livet eller bygga en civilsation och döda alla andra? svårt.

101019

hejsan hoppsan!
jag sitter här och har nästan precis kommit hem. läser lite i min bok och lyssnar på fin instrumental musik från The Holiday. känner mig typ, fridfull. väldigt mysig känsla! känns som om vad som helst skulle kunna hända utan att det rörde mig ryggen.
efter ännu en härlig måndagskväll och natt i mirandas lägenhet cyklade vi till skolan tillsammans med jenny imorse. hade dans, bara Sanna hela lektionen vilket var naaajs. ensemble med whatya want from me, som jag fick sjunga eftersom dumhenning inte var närvarande. det var asjobbigt. hade engelska c med olivia och johanna, spelade bånka och negerpresident.
jag promenerade till biblioteket och mötte mamma där och så fick jag köra hem. det gick som på räls, klarade till och med bilköerna vid röda led. parkerade utanför konsum med bravur och så va dagen fullständig :)

imorgon är det studiedag och det tackar jag för, behöver lite sovmorgon. ska inte in till stan förrens vid 3 då jag beger mig hem till miranda för att öva med henne och jenny inför vårt gig på kvällen i lilla salen.
men innan dess ska jag äta en fenomenal frulle, som jag inhandlade ingredienser till idag. mackor med salami och skinka+mimosasallad, lite yoghurt och juice. planen var också att cykla till bibblan i broby och hämta de böcker jag reserverat.
kolla kolla:


dom är typ jättegammla, men jag läste dom när jag var mindre och det enda jag kommer ihåg är att jag gillade dom enormt mycket. så vafasen tänkte jag, lika bra att låna dom igen och se om jag fortfarande hade en weak spot for them.

nu har jag skrivit här så länge och haft så långa pauser i skrivandet att klockan har hunnit bli halv åtta. men ni fattar jag inte "precis" kommit hem.. längre x) och när man nämner halv åtta sådär tydligt, kunde man ju tro att jag skulle titta programmet, inte minst för att olivia uppmanat mig till det hela dagen eftersom någon tydligen skulle servera bitterballar. trots detta ska jag ändå fortsätta läsa i min bok och lyssna på musik från the holiday.

ha det fint!
buh-bye, a dingo(e) pooped on my pie.

101018

fan va less man blir.

101017

gud vad jag är oansvarig.. istället för att plugga inför musikhistoria-provet imorgon poppade jag en påse pocorn och läste en deckare. jag försökte faktiskt läsa lite i boken men den är ju så förbenat tråkig! jag slår vad om att jag hade kunnat skriva en musikhistoriabok på ett mycket roligare sätt.. typ med rörliga bilder och studiehjälp: godis.

för övrigt har jag haft en oproduktiv söndag. jag tittade på en japansk film som heter Battle Royale; den handlar om en japansk skolklass som blir skickade till en ö av regeringen och får där i uppgift att ta kål på varandra. den som är sist kvar vinner och får överleva. grymt bra och en smula blodig ;) just the way i like it!
det har varit en filmproppad helg, i fredags tittade jag på Never been kissed och Sorority Boys och igår såg jag den där Percy Jackson filmen och en Leonardo DiCaprio film: Mannen i järnmasken.
jag hade inte så superhöga förväntningar på Percy Jackson etc, men den var faktiskt suverän! plus att snubben var ju läcker som en annan bakelse. never been kissed hade jag inte sett förut heller men den var också bra. en söt film, om man nu kan säga så. den handlar om en journalist som går undercover i ett high school och hon har typ aldrig blivit kysst på riktigt. så då ska hon bli populär och hitta ett scoop. funkar inte så bra till en början men det artar sig allt eftersom filmen går.

wow, kalla mig stina film-recensent ^^ xD
nåväl, jag får väl ta mig i kragen och studera lite. eller så läser jag lite mer i min bok ..
Ta ta!

101016

idag är jag inte riktigt lika känslosam som i mitt förra inlägg. hormonerna har lugnat ner sig!
det blev lite födelsedagsfirande för min bror (21) och mamma (48) igår med minestronesoppa, chokladpudding och prinsesstårta. mamma och bo-ewe hade gjort soppa till alla gästerna + svenska armén ^^
precis som alltid efter våra kalas var det städat och fixat nån timme efter att de sista gästerna gått. no sign of there ever being a party!

ikväll har jag föräldrafritt och syskonfritt vilket är lite ovanligt. funderar på vad jag ska hitta på.. rejv? droger? tända ljus? tror jag slår på stort och ser en film ;)

ciao!

101014

jag fattar inte hur det kan blir så här! vad jag än tar på mig ser jag ut som en fet ko. och eftersom jag inte har några festkläder ser jag precis ut som jag gör i skolan. jeans, converse och en tröja.
och egentligen passar jag bara i det ju. den "sportiga" looken. herregud.. det är så sorgligt att jag vill dö.

men det kvittar vad jag tar på mig, jag kommer aldrig bli så smal eller snygg som mina kompisar. 
och aldrig gör man något rätt. allt är fel och störigt och dumt.

101011

SHOUT IT OUT FROM THE ROOFTOPS, I SURVIVED MONDAY!
min körlektion gick superbra, jag körde inte på någon alls! :D vi spenderade musikhistorian med att spela kort, det är härligt att vara trea ;) efter det fortsatte vi spela kort i matsalen, olivia är för tillfället helt galen på "bånka", hon s smällar och bankar å har sig men det funkar för hon vinner hela tiden. själv blir jag bara sämre och sämre på allt som har med kort att göra, förutom poker. och miranda, jag har fortfarande kvar äppelbiten mellan mnia tänder, den vill helt enkelt inte bort.

efter tusen års naturkunskap, som jag fattar noll av, kunde jag äntligen ta bussen hem. tränade i nån timme och sprang hem. det var kallt kan jag säga, nästa gång måste jag ha mer på mig annars kommer jag frysa rumpan av mig.
och nu sitter jag här och har tråkigt. hjälpte hanna med hennes tal med längre än så har inte min skolistiska kämpanda nått. inte för att jag har några läxor, sånt har vi inte på C4 xD

oh well,
buh-bye!

101010

(hoho, kolla datumet: kul! xD)

idag har jag städat mitt rum och framförallt min garderob! gud, jag visste inte att jag hade riktigt så mycket kläder.
my room is the world, everything else has perished and all that has survived is clothes. lots and lots of clothes.
så nu har jag en rejäl påse med paltor till min syster som hon kan gräva i när hon hälsar på.
det roliga med mig är att jag köper och köper men jag använder knappt något alls. jag har typ 15 tröjor som jag kanske fått, köpt eller bytt mig till som jag inte har användt mer än 2 ggr. dom är liksom i asbra skick men jag är typ inte "helt säker på om det är jag"
men men, nu är allafall de flesta oklarheter borta.
NU ska jag duscha, spela lite piano och se en film. jag har körlektion halv 7 imorgonbitti så jag msåte somna tidigt^^ (not gonna happen)

hej då ringtå!

damn you SJ

shit alltså, jag har sån otur med tåg! idag när jag skulle åka hem från gbg hade dom bytt ut mitt X2000 mot nåt annat tågelände. så min plats i vagn 4, numero 20: den fanns inte mer! gick längs hela tåget och letade efter den nedrans platsen och varje gång jag försökte fråga en konduktör-person fick jag nada assistans! tillslut var det en trevlig man som hjälpte mig. störigt nog berättade han att min plats inte existerade och att jag kunde sätta mig där det var ledigt.. jahaja, här har man travat fram och tillbaka som en annan pappskalle och hela tiden hade jag kunnat sätta mig var jag än ville. thankyou SJ ^^

jag kom hem helskinnad i varjefall. slängde mig i sängen direkt när jag kom hem och läste ut boken jag köpt innan. sen beställde vi äcklig thai-mat tråkigt nog. riktigt tjåligt när man ser fram emot maten och så visar den sig vara sjukt o-god och typ massa som inte ens var med (mina grönsaker exempelvis. où est mes grönsaks? HUH? hur ska jag kunna växa upp till en stor och stark flicka utan mitt dagliga intag av grönsaker?! hoho, nästan så jag lurar mig själv.)

sista heldagen med min syster spenderade vi i lägenheten. vi drog fram lite spa-grejor och skämde bort oss med ansiktsmask, fotbad, smoothies, vaxning och målning av diverse naglar! allt detta gjorde vi medans vi tittade på "The Shining". andra gången jag ser den och jag blev lika rädd som förra gången xD "here's johnny!"


nu tänkte jag se en av de 10 filmer jag lånade av min syster.
ciao!

jag missade tåget..

Gud nu har jag grejor att berätta alltså!
jag är ju i göteborg nu och när jag skulle ta tåget igår halv 3, då missar jag det!! helt otroligt, jag har aldrig varit dummare! kom i god tid till stationen i hässleholm och missar det nedrans tåget för att jag inte är tillräckligt uppmärksam.
jag satt där inne (för att slippa frysa. nedrans vanity som alltid är mig till nackdel!) med ryggen mot spåret. vände mig om, fick syn på tåget, gick till rulltrappan och åkte ner. ungefär halvvägs ner ser jag hur dörrarna stängs. "nåväl, tänker jag, jag trycker väl bara på den där knappen så dörren öppnas igen. kommer ut och fram till tåget, trycker på knappen som en annan idiot. inget händer. tåget börjar rulla.
det är då jag inser vad som händer..

får panik, ringr mamma, ringer, susanna, springer till resebutiken, fixar en ny biljett; sista minuten för 180 spänn, hoppar på ett nytt tåg vid 3 istället, ringer mamma igen för att meddela att hon inte behövr ringa och skälla på mig eftersom jag ändå sitter på ett nytt tåg, anländer i göteborg 2 och en halv timme försent. en fantastisk upplevelse! 4 timmar istället för 2. men det var helt okej, jag lyssnade på musik och sov lite. kollade på andra passagerare. det var en liten man som steg på i falköping. han var nog av utländskt rsprung (är det politiskt korrekt att säga så?) och det första han gjorde efter att satt sig mittemot mig till höger var att ta av sig skorna och lägga upp fötterna på sätet brevid mig! han var ganska kort i rocken också så han hade lite problem med att nå andra sätet xD mucho kul.

idag har suscha och jag varit i nordstan och handlat lite. köpte bl a en söt t-shirt från gina tricot. brandorange med texten "Scary but cute". och nu på kvällen tittade vi på Claes Eriksson föreställning.
nu blir det bounty hunter, som vi laddade ner så otroligt snabbt att det tydligen var rekord i susannas och jims värld. jag vet inte vad det säger om deras liv men jag kan ju tillägga att sussi jobbar med gubbarna i galenskaperna just nu. så att ni förstår hur cool syrra jag har. och för att jag gillar att skryta om det :)

jag tänker inte be om ursäkt för det långa inlägget; det är min blogg, jag gör vad jag vill här. jag skulle kunna skriva om likaväl använt tuggummi som sabeltandade tigrar med tanvärk. men det gör jag inte.
scha scha bloggen!

101005

puh, nu har jag kommit hem från teatern! Antigone var annorlunda och lite läskig. tyvärr slumrade jag till två gången i första akten men i andra akten lyckades jag tackålov somna på riktigt. HAHA, nej, skämt åsido; det var lite för tungt för min smak. men imponerande med maskerna.

har nu duschat av mig, ska käka lite kvällsmat och sen packa inför göteborg imorgon :)
(och tänka sig, han hörde av sig!)
ciao!

101003

det är världens längsta söndag. precis som det varit världens längsta lördag, fredag, torsdag och onsdag.
så nu ska jag bara skriva ett världens längsta tal till engelskan på tisdag. wish me luck.
johanna et olivia, tack för att ni höll mig sällskap igår, det var superduper härligt :D



den här videon är helrolig.

101002

Hoho, jag är världens sämsta party-prinsessa! xD Halvvägs in till stan kom Fanny på att hon glömt sitt leg. så hon och Hanna vände tillbaka mot Österäng medans Miranda och jag vandrade till hessle. Vi kom, vi såg, vi segrade.
När vi talades vid på telflon insåg vi att ingen av oss hade kvar gnistan. så Miranda tog bussen tillbaka till österäng och jag klev på pendeln till broby.
det är ofattbart mörkt ute, jag gick med hjärtat i halsgropen hela tiden. men för en gångs skull var jag lite lurig; jag tog skogsstigen hem istället för stora vägen med förhoppningen om att potentiella mördare och våldtäktsmän hellre lurar på små flickor vid riktiga vägar. en mycket bra plan visade det sig, eftersom jag kom hem med huvudet på axlarna och jungfrudomen i behåll, hehe!
kallt var det också, men det är väl normalt för oktober. fattar inte att pappa och agneta är på Malta nu. fick ett mms tidigare ikväll med en bild på en suuuperfin strand.

jaha ja, en weird början på helgen. (dock inte så weird som det var planerat från början^^) imorgon kommer några av flickorna hit och chillar, som dom coola kidzen säger.
får slå en signal till mamma på öland också eftersom det är hennes 48:e födelsedag. lilla mamma vad tiden går fort ;)

oh well, jag vet inte riktigt om jag ska sova nu eller spela age of empires eller möjligtvis se en film.
(eftersom det är den 2 oktober redan, grattis lilla mor!)
buh-bye, a dingo(e) ate my pie.

101001

efter att mina tidigare planer omintetgjordes, bestämde jag mig för att partaja med Miranda och hennes buddys Hanna och Fanny! vi förfestar för ögonblicket och ska ta bussen in till stan om 20 minuter. drinkar på hessle och sen bånken. får se vart kvällen leder men förhoppningsvis går det sjujäkla bra =)

men nu vill jag dance with somebody!

101001

scratch that. inget händer. och inget kommer någonsin hända.

101001

oh boy oh boy, nu smäller det snart xD
spännande!
uppdaterar sen ;)

RSS 2.0