some bread with my wine?

Dagens inlägg har två syften.

1. Att berätta att jag faktiskt inte har blivit uppäten av en forntida drake eller något annat like otroligt. Jag har helt enkelt jobbat för mycket för att ha haft tid att blogga. Vilket i sig är en tragisk sak. Men jag är för trött, när jag inte jobbar så sover jag och när det väl kommer en ledig dag (japp, en dag i veckan. men jag visste att det inte skulle bli lätt att jobba här. ) då måste man tvätta, städa och prata med alla som man saknar där hemma. Och så vips är det en nya arbets vecka på 8 dagar.

2. Mitt andra syfte var att gnälla lite men det känns som jag redan gjort det. Det är lite sorgligt på Innet just nu för Mitch och Ericka har gjort slut och han slutade förra veckan och åkte hem. Men tydligen har dom blivit ihop igen, men Mitch fick inte komma tillbaka till sitt jobb eftersom en ny person redan anställts så Ericka åker till honom i Essex om två veckor. 

Vilket betyder att det kommer två nya personer till Innet igen, vilket betyder två personer som vi måste träna upp och lära allt. liten suck på det. Hoppas dom är trevlig allafall. Vore en trevlig förändring från den nya killen Tommy som gärna berättar för allt och alla hur han har varit manager för två barer, vet allt om kaffe och hur man gör alla kaffedrinkarna, hur ölen ska vara och att det här jobbet som servitör är "back to basics" vilket han tycker är lite för lätt för honom. Allt det här medans han förstör för alla, lyckas reta upp både personal och gäster samtidigt som han tror att han fortfarande är störst, bäst och vackrast.Jösses, jag behövde verkligen få ut det där. Nu känns det bättre. :)

Pusshej!

La di da!

I get to go home for an hour, cause it's reeaally slow and dead here. And since I'm writing this in the office at the Inn it has to be in english cause the keybord here doesn't have our funny swedish letters.


So, I'm probably gonna watch an episode of Smallville and eat some candy. Might ask the kitchen if I can have som ice cream... ;)

Schummy

Since my fan base has expanded to english speaking people this post will be entirely in english. or scottish. which isb the same thing.

I've had a fabulous night, Ross, the new bartender actually made me some good drinks. Usually when I ask for a fun drink the barman gives me a shot of sambucca and that makes me sad. But not Ross, he made me some awesome drinks that were delicious and yummy. So here I am at 2 in the morning, sitting in my bed, updating my blog; drunk as a skunk. Yes mom, it happens, sometimes I drink. I am after all almost 20 years old and I live in another country. 

Funny enough I think I'm a litte more unsteady than I thought I was. When I tried to post a comment on my blog this thing came up and I really couldn't decipher it.

For you who don't understand swedish, it says : "Trouble understanding the sentence?" Yes, there was some trouble.


Lots of kisses and hugs, seeee ya.

For you Niall!

Stina the Great framkallar ett förvånansvärt stort intresse här på the Torridon. Cameron säger att han försöker läsa den fast det är på svenska och att han kollar på bilderna. Idag när jag sa att jag skulle blogga lite, då undrade plötsligt alla vilka som har nämnts här och Niall blev upprörd eftersom han tyckte att han borde ha fått minst en appearance eftersom han var mitt "love-interest"i nästan 4 veckor. 

Självklart Niall, jag tänker lägga upp en bild på dig från personalrummet när du somnade på¨min axel efter en hård arbetsdag och jag heroiskt hindrade alla från att rita med svart penna i ditt ansikte.
Annars har jag inte gjort mycket idag. Åt lunch på puben med Natalia och Niall. Natalia och jag planerade våra resor i januari. Jag ska hälsa på henne några dagar i Polen, sen ska vi se Wien och Prag, en vecka i Barcelona hos hennes kompisar och sen ska jag förhoppningsvis åka till ett jobb i Italien, helst på en nattklubb eller något sånt. 6 månader där och sen till Australien med Bonkers/Cam i juli :)

It's gonna be LEGEND... wait for it..... DARY!

Wiiiiiiieee! :D

Finaste presenten kom idag!

Påskägg från Broby med så mycket fint att jag nästan blev lite tårögd! Hallon body butter, sura och söta godisbjörnar (utmärkt val förresten!), Riesen, två jordgubbsstänger, tofsar och Egoboost; Blondinbellas bok :D

Så himla roligt! Ska spara paketet för det är mammas handstil och det är mysigt xD tack så jättemycket alla ni i Broby som bidrog till mitt underbara påskägg/påskpaket :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/410334/images/2012/pic_196636113.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/410334/images/2012/pic_196636113.jpg" class="image">


RSS 2.0