Passive aggressive, R YA?


Jag har inte så mycket mer än det här att tillägga. 



Rambling

Jag är trött. 

Mycket jobb, både på Guldfynd och Apoteket, mycket skola. Jag satt precis och försökte komma ihåg vad det är för dag och när jag faktiskt lagade mat sist. Lördag, åt ute med Lisa. Fredag, chili con carne matlåda hos Rickard och Emilia. Torsdag, vet inte. onsdag, vet inte, jobbade nog. jo just det. tisdag? skola, javisst. och kaffe. måndag, jobb, åt jag? va gjorde jag efter jobbet? mer kaffe? himmel.

Mitt liv är lite tokigt just nu. Fast jag får väl lägga mig nu, ska ju jobba imorgon. 


jag tror faktiskt inte det här kan klassas som gnäll, det är för osammanhängande. kanske snarare gn-ää-l. +l.

Peekaboooooooo :D:D



"Where am I?!"




"There I am...!"

 


"Can't fool you!"
 

Conversations with myself. Onesided, yet brilliant.

Jag är hemma hos mig och väntar på Lisa. 
 
Jag dricker vin och lyssnar på..... one direction. Ja, men SORRY! Jag kan inte hjälpa det! Det är för tusan 5 ursöta grabbar och dom sjunger om kärlek, dans och glädje. THAT'S TOTALLY WHAT I AM!!!


Hm. Nåväl.

Jag har målat på värsta katt-eyelinern, typ mycket mer än vanligt. ni ska få se.



"Titta!! Så fint! Och jobbigt..."


"Men vadå 'ser inte'? Här är närmare. Ser jag konstig ut? Ja men, det är så jag ser ut om man står 10 cm framför mig. Det gör pojkväns-jakten något svårare..."


"Är det här min näsa? Hm..."
 
 

Wedmesday wine. Yes please

Jag hänger i Lisas kök med ett glas vin! 
Lyssnar på en låt som får mig att vilja dansa till fötterna värker, sjunga tills halsen blir hes och krama min bästis tills hon blir blå! Typ xD

Meant to be heter låten, det är Parachute som gjort den och det går på repeat på spotify!

Denna onsdag är det nog så att det blir lite dans för damerna här, Lisa och jag behöver skaka lite på rumpan och det kommer vi nog göra på O'Learys :)

Jag tänker inte säga: "vi ses i dimman" eftersom jag har stora planer på att dansa mig blind och skita i alla utom Lisa. 

Vänster: vinglaset är fullt.
Höger: vinglaset är nästan tomt. Sad-face.

PS. Såg Jenny genom fönstret på Hanssons krog där hon uppträder, vinkade glatt till henne och hon vinkade tillbaks. Vi har en fin relation, Jenny och jag. Det räcker med en slå liten grej för att man ska känna att vi vet vart vi har varandra you know :) DS.


Mååååååååååååååååååå-(dagen som faktiskt aldrig tog slut)-ååååååååååååååååååååååååååååååndag.

Det är tur att mitt lösenord till bloggens sparas så jag inte behöver skriva in det längre. Jag har nämligen glömt det. ops.
 
Den här dagen har kännts lång.

Jag tog tåget till Kalmar vid nio imorse och anlände elva. Pinnade hem och bytte om, mötte Lisa i stan för shopping och lunch. Gick till Guldfynd och jobbade från 14 till 19.30 vilket inkluderade stängning. Sen cyklade jag som en dåre till Giraffen och Kronans Droghandel för inventering till 21.30. 

Susade in på Coop med Lisa för att handla i speedad fart. Tog mig hem och har nu organiserat mitt rum och känner mig trött. 

Imorgon är det seminarie, inventering igen och träning om jag hinner. Onsdag är jobb på Guldfynd och möte om utlandsstudier. Torsdag är det seminarie igen och även på fredag. Vet inte än om jag ska jobba på lördag, men det bli defintivt på söndag för då ska jag öppna och stänga själv. Läskigt, men jag är ju superwoman och jag klarar vad som helst. Så länge det inte dyker upp några ormar.

xxx

Ceeeeelebrate good times COME ON!

tjosan!

självklart kunde jag inte somna igårkväll, det enda jag tänkte på var silent hill. slutsatsen är att jag är lite av en zombie idag, trött och slö som Sid från Ice Age.
 
Men, bröllopet igår gick så bra och det var väldigt fint! Nu är min moster Fru Zaar och det tycker jag är jätteroligt! 
Här har ni en bild på brudparet. Det var vigsel ute på Wanås och sen snittar, champagne och tårta inne på cafét med trevlig musik. Grattis Eva och Ted! :)
 

Scaredshitless

Lite lustig kväll; jag tittade först på Silent Hill och sen på Unbreakable, en lustig film med Bruce Willis. Eftersom jag nu är så smått livrädd tittar jag nu på Home Alone för att skrämma bort spökena.

Hoppas det funkar...

lunchin' ladies, me and Molly!

Morrn morrn!

Fast ja, jag vet ju att det inte är morgon. Men jag har sovit till nu. Hehe...

Nu sitter jag i köket med Molly och kokar ägg. Egentligen är det väl mest jag som kokar ägg men hon håller mig sällskap.

See?
 
MEN HERREGUD! MIN HAND ÄR ENORM!!!
 

It floats my boat!

Jag har en riktigt bra dag!

Seminariet gick som på räls och flera frågor angående VFU:n blev besvarade (tack o lov för det, jag har inte råd med fler rynkor) och som vanligt gick vårt lilla gäng till Ekelunds för kaffe och kaka. Så nu är jag officiellt inne på min tredje dag med kaffe och kaka. Kaffet är ju okej, men jag vet inte varför jag plötsligt måste äta kakor. Nåväl, de är ju som små bitar av himmeln som smälter i munnen men någon måtta får det väl vara. 

Ikväll ska Lisa och jag till apoteket och inventera, spännande! Speciellt med tanke på att jag till största delen fick mitt G i matte B för att jag smilade mot läraren. Så det ska väl gå bra... 

För övrigt har jag börjat hacka av avsnitt på Downton Abbey säsong 4. Ska inte skvallra om något som händer eftersom jag vet att mamma och Bo-Ewe följer det också, men gud så bra det är! :D

 

Fröken Soeson bjuder på mysigt lyx!

Förresten vill jag berätta att jag var hos Matilda i Växjö i söndags. Det var en så otroligt mysig kväll och även dag!

Jag kom till stationen 18.00 och Matilda mötte upp mig så jag inte skulle gå vilse xD Sen handlade vi mat, gick hem till henne och hennes mysiga lilla lägenhet (ja, jag är klart grön av avund) för att fixa pizza.
Den smakade magiskt och efter mycket snack, lite Bron på tv:n och ännu lite snack somnade vi både fridfullt lite efter 11. Jag misstänker att pump:en hade lite med det att göra för min del. Inte nog med att jag gick upp tidigt fick jag även massa motion som nog chockade min stackars sömndruckna kropp att den gled in i koma på kvällen.

Måndagen spenderade vi i Växjö centrum. Det blev lite shopping (för min del, Matilda har köpstopp eftersom hon ska iväg till Stockholm och vill shoppa loss där istället. Helt förståeligt. Dock hittade vi en fantastisk Madmen-klänning som passade henne som en smäck men sånt e livet.) och sen lunchade vi vegetariskt på ett mysigt ställe. Drack ett par koppar kaffe och det blev även en liten banan-kladdkake-efterrätt. Wow, två bindestreck i ett ord. I am good!

 


Det var ett väldigt trevligt sätt att spendera söndagen och måndagen på. Både Matilda och jag kände oss nöjda med att vi tog det lugnt. Det får definitivt upprepas! :D
 

Museum. förkylning och The Lisa.

Goderafton!


Jag befinner mig i en konstig förkylning tror jag. Den vill inte riktigt blomma ut och göra mig supersjuk utan jag känner mig mest som en svag bebis. Det kändes bättre innan idag, ungefär vid 16-tiden då jag låg upp och ner i min säng och läste en historisk roman av Stephanie Laurens. Då kände jag mig rätt okej, så när Lisa ringde och meddelade att hon var rastlös föreslog jag att vi skulle gå till Kalmar Länsmuseum. 
 
Det gick bra, men det tog inte lång tid innan jag kände att bebis-svagheten kom gnällande. Jag drog runt på den ett tag och vi kikade på piratgrejor, kanoner och blev skraja för plötsliga ljud från vaxdockorna på utställningen. 

För att återfå lite styrka gick vi längst upp till Kafé Ångkvarnen och åt en varsin bit tomat och fetaostpaj. Okej då, det ska väl erkännas att vi även mumsade i oss lite kaka också. En kopp te på det så var vi himla nöjda. 



Här har vi henne. Som jag babblar på om denna bruttan alltså. Hon är ju störtskön och vi kommer så bra överrens att man inte kan annat än låta bli att skryta om att man har en så go vän!

Det var som sagt en fin liten eftermiddag/tidig kväll på Kalmar Länsmuseum. Perfekt för en ledig onsdag och en förkyld men uttråkad skåning.

PS. Jag skulle tvättat i måndags men jag blev så trött att jag inte orkade (I know, I know...) och därför tänkte jag göra det nu ikväll. De officiella tvättiderna tar slut 20.00 så jag tänkte köra på nattvättning typ. Dock blev jag lite ivrig och slänge in första omgången redan 18.50... Känner mig som en hemsk människa när jag insåg att jag nu seglar på någon annans tvättid. Men vad kan man göra? I'm horrible, I have accepted this. DS.


 

Min löjligt lata onsdag.

God middag!

Jag vaknade för ungefär två timmar sen men har ändå inte stigit upp ur sängen. Som jag sa till Lisa igår: "Vi lever ett lugnt liv som lärarstudenter." Ja, i allafall för det mesta. Ibland händer det ju att vi går på ett seminarie och fnissar lite, köper en kopp kaffe på Ekelunds och pratar om Facebook, men annars är det easy livin'.

Nu ska jag nog ta och steka bacon och göra äggröra. Eftersom jag är smart vet jag att då kan jag räkna det som både frukost och lunch, vilket är både tidssparande och ekonomiskt. Resten av dagen ska jag slå in presenter till storebroren och mamma som fyllt år och även fotbada.

Tjo!

Sällskap är fint!

Lisa är här! Eftersom jag är i princip sjuk med feber kom hon hit med mat och pannacotta till efterrätt. 

Nu ligger vi i min säng och pratar om livet. Heavy stuff xD




Varför, undrar jag.

Men herregud, vad är meningen med en halvtimmes uppehåll i Emmaboda?

Vad ska jag göra, shoppa? Stirra på Emmaboda-bor? Waaaaste of time...

Meanwhile, on the train

Min granne på tåget sitter också och läser samtidigt som han har lurar i öronen med musik. 

Han läser Game of Thrones och jag läser Nora Roberts, känns väldigt stereotypiskt av oss. Dock gillar jag ju också GoT men idag läser jag The Last Boyfriend av fantastiska Nora Roberts. 




Dormparties

Det var fest i bygget igår. Tydligen. 




Sunday workout!

Ja, jag har precis kört ett pump-pass på gymmet och nu traskar jag på löpbandet. För en gång skull känner jag att jag är väldigt olat och pigg.

Säger som Fröken Nilsson: "Ni som festade igår, ligger ni och spyr ny? MOHAHAHA!!!" Ja, antingen gör ni det eller skriver ni hatbrev till mig pga min egotistiska skrytblogg. 

Ikväll ska jag till Matilda, funbags! :D Puss o kram!






Jul och Prinsessor!

Det är konstigt hur saker vänder fort. 

Idag vaknade jag och kände nog inte att livet var så lattjo. Jag hade sovit dåligt, kände inte för att jobba och jag hade tankar i huvudet om att jag måste jobba den 23 december. Om du läser det här utgår jag ifrån att du känner mig, allafall lite, och då vet du att julen är min favorithögtid och att inget gör mig så lycklig som just denna högtid.

Det är väl mest de små grejorna; dricka glögg vid advent, hur vi alltid har en gigantisk pepparkaksdeg som vi sliter som djur för att få till pepparkakor (det varierar år från år vem som kämpar längst), se på när mamma gör knäck, julpynta, äta gröt, kika på Bo-Ewe när han går med snö-slungan (alltid lika roligt xD). 

Det gör mig lite ledsen att jag inte direkt kommer vara hemma för det där denna julen. Praktiken suger upp det mesta av december, jobbet på helgerna. Sen när praktiken väl är slut den 16 december då ska jag jobba varje dag på Guldfynd tills julafton. 


MEN! Efter att ha pratat med först mamma och sen Lisa i telefon, känns det bättre. Lisa och jag ska köra lite julstoj med bakning, glöggning och julfilmer. Jag ska även julpynta min korridor så det känns bra här med. 

Så ja, det gick från sämre till bättre ganska så snabbt. Jag är nog lite manodepressiv. Ops.
 

Bilden har ingen relation till texten. Jag fastnade på Pinterst och glömde publicera inlägget. Nu när jag kom ihåg det var jag tvungen att ha med en Pocket Princesses bild, för dom är så söta!
 

Tears and Glee

Jag gråter en skvätt till Glee, säsong 5.

Har även lagat spaghetti och köttfärssås, pratat med mamma i telefon och jobbat några timmar på Guldfynd. Dock grät jag även när jag hackade lök innnan och därför har jag nu lite huvudvärk. Men det är värt det, så bra är Glee.
 
 
All you need is love.
 

Livet i Linsdal

Åh nu har jag det riktigt bra!

Ligger i Lisas pappas tempursäng i Linsdal med Lisa och fnittrar åt livet. Hon är så go alltså! Det går inte att komma över hur denna kvinna är extremt lik mig och passar mig som handen i handsken! Livet e lattjo! :D




She has returned!

Jag har landat! Både bokstavligen och bildligt talat.
 
Kom hem från en lyxig vecka på Teneriffa igår. Nu sitter jag i korridoren och är tillbaka på trygg mark i Kalmar.
Allt är som vanligt här. Det vill säga, det ligger två tomater i frysen.

Två tomater. I frysen. Frysta. 

Livet i denna korriodoren bjuder på så många oväntade stunder.

laters bitches.

RSS 2.0