wohooo!

Hej hopp världen!
 
Tentan idag gick som en räkmacka, gled ner bra i magen även om det smakade lite konstigt i början. Jag skrev 17 sidor, mest för att jag inte ville göra det halvhjärtat. hehe
 
Nu sitter jag här i min säng och har duschat efter en promenad med fröken Matilda Soeson. Vi ska dinera på Ernesto om ett par timmar och allmänt njuta av livet. Det får man ju göra efter en tenta! :D
 
 
Sen mot kvällningen ska jag ta en drink med min ex-kollega Elin, former golden woman at Hallbergs Guld :) happytimes!
 

"Tentaplugg". Tillåt mig att småle.

Vi har tenta på lördag och då måste man ju plugga. Lite allafall. 

Så Lisa och jag sitter på bibblan. Dock är vi ju medvetna om vikten av pauser och att inte överanstränga sig. Så nu tar vi en paus från att prata strunt och leker med våra mobiler istället.




Låg latitud.



Jag hänger på golvet. Bor man smått måste man utnyttja allt utrymme. Man kan även ligga på mage och kika på dammråttor under sängen. 

Om man vill förstås. Annars får man titta bort nu.



Finns också möjlighet att ta sig en titt på min hjärna genom min högra näsborre. Suck, ibland tänker jag att det är orättvist att jag är så snygg. Tänk vad alla måste vara avundsjuka.

If you don't save yourself for marriage you're a whore-ibble person.

Ja, här sitter ni och trycker er in på min stackars blogg, men inga inlägg blir det.
 
Så är det är bloggerskan är manodepressiv. Förra veckan var minsann en mörk en. Allt sög och jag förlorade hopp om livet och mig själv. Framför allt förlorade jag hoppet om att någonsin få bo i en egen lägenhet. 
 
Jag ska inte säga att jag har återfunnit det hoppet igen men det känns väl lite bättre allafall. Det underbara är ju att man inser att vid ens lägsta punkt så galopperar folk som bryr sig om en in och hjälper till. I rask takt registrerade mamma sig på Kalmarhem hon också, Lisa tipsade om privat fastighetsägare och dennes telefonnummer, Lisas Torbjörn erbjöd sig att dra i kontakter och Johanna sökte på Linnéstudenternas bostadsförmedling och hittade ett objekt jag kunde maila på! Man vill ju bara krama dem alla, fan, det är så uppskattat! 
 
Så kanske jag kan skriva lite här utan att låta som ett schlager-fan efter att Sverige kommit sist i Eurovision.
 
Så okej, här kommer min lista på positiva saker i mitt liv:
 
  • Läser upp franska-kursen från första året på gymnasiet, så att jag kvalificeras för höstens kurser till att bli franska-lärare själv! 
  • Tränar, det har blivit både Afro, Dance Aerobic, Dance Aerobic Remix och Dansfeber på mindre än en vecka.
  • Den fantastiska kyckling-curry grytan jag gjorde idag. Den var så god att jag ville bli indier.
  • Den nya uppdateringen på min iPhone Philomena. Den är snygg. Precis som jag.
  • Kören jag går på varje onsdag, det är heavenly att få sjunga igen!
  • Att jag äntligen får pengar i morgon. yes.
  • One Tree Hill-boxen jag beställde igår. Säsong 1-9 för 489. Rena rama helgerånet. Vilket nu betyder att jag har dubletter av säsong 1-4. Men dom tänkte jag att min syster ska få, om hon vill ha dom? Vad säger du Susie Q? Vet inte om du sett One Tree Hill, men gratis är ju alltid gott. Yes? :)
 
Nu är listan slut. Ja, det kanske kändes uppenbart, men jag diskriminerar inte utan förklarar hjärna. 
oh. haha, det var nog det roligaste jag skrivit på länge! xD

.

I need someone to hug me and tell me that they're going to fix it all, cause I don't think I have the strength to fix it myself anymore.

Ibland måste man stanna upp och tänka efter.

Så, jag har tänkt till lite nu. Ni vet hur det ibland blir lite för mycket av det goda? Det har hänt mig nu, så jag ska försöka lugna ner mig lite och försöka fokusera på att vara en trevlig människa istället för en mindre trevlig en.
 
Det känns lite läskigt att alkohol och fest helt plötsligt blivit en del av vardagen. Jag tycker ju om att gå ut med mina vänner och dansa, det är skitskoj. Men när det blir för mycket, då är det inte kul, jag är inte kul då. Så nu får det bli en vit vecka, det behövs verkligen, allafall för mig. Det kanske verkar överdrivet, men jag känner liksom det i ryggraden och har gjort det hela dagen. När jag måste ringa till mina fina vänner på söndagen för att be om ursäkt för att jag inte var mitt bästa jag på lördagen, då har det gått för långt. 
 
Så den här veckan ska jag ta det lugnt och ha roligt utan alkohol. Det blir skola i morgon, lunch med Lisa och träning. Bra.
 
Förresten, min bonusfarmor Märta fyller år idag, grattis till henne! :D

poop day

I'm having a shitty shitty day.
 
 

London, baby!

Jag tänkte nu bombadera bloggen med bilder från London. Hoppas det är okej. HAHA, VEM FÖRSÖKER JAG LURA? KLART DET ÄR OKEJ, NI ÄLSKAR MIG. (hrm, host...) (va?) hehe
 
 
Jag säger som på mello-pello, bilderna visas utan innebördes ordning.
Mest för att vi är så snygga.
 
Picadilly Circus. Den låten fastnade i min skalle och då tyckte min mun att det var passande för mig att spotta ur mig den lilla frasen lite då och då i Britternas huvudstad.
Ja, åt gjorde vi. Hela. tiden. Så värt det xD Notera att min Fish & Chips är lika stor som en val. Ska börja träna denna veckan...
 
 
Vintage, how I adore you! Den röda klänningen köpte jag inte, men det andra blev mitt. Då bland annat vintage Levis shorts, *GASP*
Ja, Lisa "tappade bort" sina solglasögon sista dagen. Vid det laget visste vi precis vart Beyond Retro låg (det tog oss över en timme att hitta affären som Agneta tipsade om förra året när vi var i London. Letade på fel gata. *HOST* Agnetas fel xD) så vi köpte ett nytt par till fröken Nilsson. Sen hittade hon de andra. Nåväl.
 
Den här drösen bilder är från Warner Bros. Studio Tour, The Making of Harry Potter. Det var, håll i hatten nu, MAGISKT! :D xD Så många coola grejor från filmerna och det gick att stirra sig blind!
 
Som sagt, mat och efterrätter och kaffe. Så gott, vi lyxade med starbucks hela veckan :D Notera även berget av äggröra vi åt varje morgon (ja, det där är till en person) som gjorde så att vi inte kunde äta lunch innan 15.00 pga enorm mättnad. 
Den lilla globen där, den var inte så liten i verkligheten. Den fanns på ett av muséerna vi besökte. Minns inte vilket dock xD British Museum, British Natural Science Museum och Science Museum. Tror jag. Stina the Great reserveras sig för ändringar och felstavning.
 
Ja, vi hade det otroligt bra. London gillade oss och vi gillade London.
 
Vi hade lite planer på att försöka festa till det någon kväll men eftersom vi var som två pensionärer blev vi snabbt varse om att det inte skulle gå. Nej, vi klev upp tidigt (för oss allafall. eller mig allafall. xD) och traskade hela dagen och mot kvällningen var det bara att ramla i våra sängar på hotellrummet, fullkomligt utmattade. Vi delade en flaska vin på fredagen, blev lite lulliga och gick hem till hotelllet för att försöka packa alla våra nyinköpta kläder xD
 
Det var en riktigt jädra bra resa! Lisa and Stina conquers London!
 

Apple sees all. Literally.

Vet ni vad? Apple tar över världen. En telefon i taget. Det blev väldigt tydligt på förfesten i lördags. 






Notera att alla bilderna även togs av en iPhone....


What's going on? Ja, förresten har jag världens största doughnut i mitt hår. Den kan jag säkert inte använda nu när jag klippt mig xD

Kafferast i hundra år i väntan på afterwork

Jag hänger på jobbet, efter att mitt pass tagit slut. Jag ska nämligen möta Lisa för afterwork om en timme typ och ärligt talat pallar jag inte cykla hem, bli svettig och sen sitta hemma och stirra i 20 minuter och sen cykla ner till centrum igen xD

Så jag tar en kopp kaffe istället och chillar. Har förresten varit hos Therese på Hairtouch idag, hon skapade magi med mitt slitna hår, helt underbart! 




Jag är så nöjd! Vi bestämde att ta färg om några månader, innan sommaren :)

Förresten kan jag också meddela att jag skrev ett extremt långt och snitsigt (självklart, allt jag gör blir snitsigt) inlägg om London-resan, men det valde blogg.se att radera. Så nu strejkar jag. Fast det skiter väl blogg.se i. Dom enda som lider är ni. Och jag älskar ju er, så, jag får väl sätta mig vid datorn och komponera ett helt nytt inlägg. Suck...





BOJA. again.

Idag har jag promenerat, passade på att gå inom Lisa på apoteket och säga hej. Trots förkylning lyckades hon vara vacker och även om jag spenderat de senaste 7 dagarna konstant i hennes sällskap är jag inte alls trött på vårt vänskap, tvärtom, det blir bara ännu roligare med allt xD
 
Efter det gick jag hem till Johanna och skrämde livet ur henne genom att ringa på dörren. Pyret är lite rädd av sig, hon tror att det är smubbar med keps som ska sticka in huvudet. Men det var bara jag, vi pratade en stund och sen följde jag henne till träningen. Jag bjöd hem henne till mig ikväll för att beundra mina inköp i London :D
 
Men först ska jag äta och titta på Teen Wolf. Man vet att avsnittet kommer bli bra när det här dyker upp innan introt:
 
 
Ja, ni behöver inte säga det, jag vet att jag är ett rent jävla utseendemässigt mirakel. 

"Så, vi möts igen!"

Tjosan hoppsan! Jag är tillbaka!
 
Ni kanske inte märkte att jag var borta men jag utgår från att universum stannade när blogginläggen slutade komma, då mår jag bra liksom, känner mig så där trevligt bekräftad och älskad av alla.
 
Hur som haver, skorna skaver. Jag har varit i London med Lisa under förra veckan och kom hem i lördags. Det var helt magnifikt och jag ska berätta mer i ett annat inlägg. Men innan jag for till Britannias gröna marker tog jag mig till Kristianstads metropol för en återträff med de fina damerna och herrarna från C4. Vi dinerade hos Olivia på goda pajer (Luriga Oliven har gått och blivit kulinarisk gudinna) och sen strosade vi ut i nattens dimma för lite välförtjänt galej på Grand. 
 
Som den bloggare och selfie-fantast jag är fotade jag konstant, vilket ni nu måste stå ut med. Men det är väl okej, ni älskar väl mig eller hur? Och så står det minsann skrivet i bibeln, budord 11 #Du skola älska din vän Stina och lyssna tålmodigt när hon babblar om både väsentliga och oväsentliga ting.
 

Fina Johanna som jag är lycklig över att ha i Kalmar! Det var en lyxig bonus minsann, att få ha med en go gymnasievän med sig in i universitetsdimman!
 

Daniel var också på plats, mucho trevligt minsann, jag passade på att få en selfie+1 med denna stiliga man!
 

Oliven är makalöst snygg och jag får för mig att om jag står bredvid snygga peoples då ramlar lite snygghet över på mig. BAM! Beauty all around!

Rebecca, med sin rädsla för sengångare och sin nya strålande hårfärg är en pingla man gärna posar med! 
 

Min älskling, min man, jag längtar efter vår herrgård med ljuvlig inredning och våra extremt musikaliska barn! (hehe)
 
Miranda! Jag tror nog allt att vi glittrar lite här! Så är det när man är fabulous!
 

Sen går det lätt åt andra håll också xD
 

Som det lätt gör när fröken Åkerberg och jag tar kort xD
 
Den här bilden ska jag skriva ut och rama in, så härlig!
 

Eller möjligtvis denna, eftersom alla är så underbart glada och spontana! :D
 
Vi ses kanske inte så ofta längre men när vi väl gör det, då är vi på G! 
 
Sen slutar det oftast så här. 03.00 på Burger King... xD
 

Rebecca tar sig en funderande pose och kontemplerar vilken burgare hon ska ha kanske? I denna bild bifogas även Daniels haka och mun, mest som en konstnärlig touch, han är ju ståtlig!
 

Dagen efter är Miranda fortfarande snygg och passar på att ta en selfie med min telefon. Det här är lite av omvända roller eftersom jag jämt stal hennes systemkamera i gymnasiet och proppade den full med bilder av mig där jag posade vitt och brett xD
 
Ja, vi avslutar här tror jag. Det var en riktigt rolig kväll och jag ville faktiskt bara samla ihop alla mina goa vänner och dra med dom till Kalmar. Dom kunde bott i min garderob så jag kunde träffa dom precis när jag vill. Det hade kanske blivit lite trångt men jag hade bjudit på kaffe och muffins då och då, så de överlevt.

RSS 2.0