100929

ibland måste man bara bestämma sig eller hur? man kan inte klanta runt för alltid och vela fram och tillbaka. jag tänker fatta ett beslut ikväll, sen får det bli som det blir. men det är klurigt. nu, eller senare? det känns som om jag har väntat jättelänge. frågan är om jag vågar ta ett djupt andetag och hoppa i den djupa delen. jag tror nog att jag gör det. det känns som om det är dags, min intuition säger mig att det är så. och jag brukar faktiskt lyssna på min instinkt. den har inte lett mig fel hittintills.
oh boy, jag är nervös. och spänd. det kanske inte blir som jag tänkt mig, men det gör inget. jag är rädd att jag har ändå för höga förväntningar så det kvittar nog hur det går till, jag kommer säkert ändå bli lite besviken. typ
- "Va? inga fyrverkerier? inte ens en liten smällare?" men ärligt talat, hur ofta händer det? zero, noll, niente, nada, nichts, rien. jag måste hoppa ner från piedestal, det är verkligen dags för det.
jag förväntade mig inte detta, men jag är glad för det.

i think i'm ready.

100927

this freaking day started out good, got bad in a hurry and then it went up again.

jag vaknade imorse, lite försenad som vanligt, mamma skjutsade mig till bussen och på resan in till stan reflekterade lite över att det var en bra hår-dag OCH en bra smink-dag. det trodde jag inte att det var möjligt, så de det var med positiv spirit jag anlände i kristanstad.
dock hade jag fel när en gammal månatlig vän tittade in vid lunch. naturlich fick jag superont i min stackars mage and legs. så jag sjukanmälde faktiskt mig för resten av eftermiddagen och tog bussen hem. kändes som om jag skulle slockna i mitt säte. jag låg helt utfläkt med mp3n i örat och en bok i handen, som jag inte riktigt orkade höja till ögonnivå. stapplade hem, tog två ipren och sov 1 timme.

vaknade till vid 5 tiden av att Bo-Ewe kom hem och undrade om jag skulle träna. efter lite Nalle-Puh tänkande kom jag fram till att träning är bra för pms så jag följde med. faktum är att jag blev så hypad att sprang hem också, och nu är jag helt slut i kroppen och har tusen kilo endorfiner i skallen. träning = bra!
jag ser fram emot morgondagen då det blir dans med miranda, liten konsert och engelska C (yay!)

sen i helgen blir det förhoppningsvis lite umgänge med töserna :)
todeloo, a dingo(e) stole my shoe!


100924

jag har en lugn fredagkväll. tränat några timmar (faktiskt, ja!), käkat pizza och nu kollat på idol med familia.
jag sitter på nedanvåningen, lyssnar på Eva Cassidy. Hon är verkligen fantastiskt duktig, så galet. funderar även lite på om jag ska söka till idol nästa år eller ej. känns ju jättehemskt om dom säger att jag sjunger skitdåligt och att jag inte går vidare. det hade onekligen varit kul att försöka allafall. vem vet, kanske har jag tur?

ytterligare en dålig teknisk nyhet:
en av min hörlurar gick sönder, så har jag bara musik i högra örat.
all things technological fails me. och jag har faktiskt inte råd med nya lurar heller, än.

gosh, it's all very bad.
ta ta!

100923

Dom bra nyheterna:
igår vattengympade jag med matilda och det var både kul och jobbigt.
körlektionen idag gick snor-bra, jag är fenomenal på att backa. (HAHAHA)
jag rastade moppen och hälsade på morföräldrarna och min moster Eva.

Dom dåliga nyheterna:
min dataskärm gick sönder! jag vet inte riktigt vad jag ska göra. jag hade tänkt köpa en laptop typ nästa år kanske men jag har inte råd med en nu. och det är ju inte lönt att köpa en skärm (inte för att jag vet vad en sån kostar) om jag bara ska ha den i ett halvår.
så nu sitter jag på mammas dator och uppdaterar. jag får kanske ha en dator-fri period i mitt liv. det kanske visar sig vara bra för mig ^^

för övrigt finns det inte mycket att rapportera. har studiedag imorgon så jag ska träna med plastpappsen och plastbrushan. jo, ett litet meddelande till mina vänner, för jag tror ni läser min blogg, nästa helg är jag ensam hemma. är det någon som känner ett intresse för att komma hit, på lördagen kanske, och käka och typ se en film? please leave a comment =)

so long flaggstång!


100921

det blev liksom ingen läxa. är inte alls på humör.
ibland blir man så ledsen på mankind liksom.
nej, jag är väl ingen partyprinsessa.. så är det bara, det är inte så mycket jag kan eller faktiskt vill göra åt det. men ibland blir man ju ledsen. precis som om det är de viktigaste, att jag inte är normal eller inte ställer upp, bara för att jag inte avgudar att dricka mig stupfull varje helg. kommentarer och struntprat, ack och ve.
det gör mig deprimerad. och sårad.
like i deserve it.

ja, det här var väl whinigt men ibland måste man få ventilera lite.

100921

Hallå mina underbara läsare!
Jag har haft en fenomenal början på denna vecka ska jag få be att tala om! tillbringade gårdagen och natten hos Miranda. det var världens mysigaste måndag då vi cyklade hem i blåsigt och regnigt väder, dansade i lägenheten, delade en pizza från Österängs pizzeria, bakade sockerkaka och tv-tittade.
vid halv nio gick vi över en sväng till Jenny och Twixie och hälsade på. det blev några omgångar nervpirrande finns-i-sjön innan vi begav oss.
som sagt, en riktigt mysig måndag! och idag tog vi vårt skolkort med temat superhjältar. Miranda och jag var Svarta Faran 1 & 2 med svarta masker och hattar. annars var det lite batman-liknande figurer, några katt-kvinnor, stålmän och diverse granna hjältar :D jag är stolt över att vara en ES3A:are! hade en engelskalektion som varade i hundra härliga år också. jag märker verkligen hur mycket jag älskar engelska för den lektionen känns inte för lång :D


hur som helst, nu ska jag väl försöka göra arbetsmiljö och -säkerhet läxan.
hej svejs!

100919

Jag har satt mitt politiskt fotspår i sveriges trottoar!
dvs, jag har röstat :D känns bra att jag utnyttjat mina demokratiska rättigheter! Annars har det varit en långsam söndag, bråkat lite med mamma, spelat piano, läst en bok.
plus att jag har varit ovanligt produktiv och gjort mina läxor i god tid. framförhållning here i come :)
har skrivit min projektplan, idéskiss och tidsplan. bokade tågbiljetter till gbg och betalade dom med internetbanken (första gången där! men det funkade fint xD) ringde pappa om papper till ett stipendium jag ska söka. funderat ut en trudelutt som miranda, rebecca och jag kan spela till en gustav fröding dikt vi ska redovisa imorgon. vi får se vad dom tycker, annars kanske vi kan göra det accapella xD

senaste timmen har jag spenderat med att packa en lite övernattningsväska till imorgon då jag ska sova hos miranda! :D vi ska laga mat ihop och låtsas att vi är vuxna. sånt är väldigt spännande för mig eftersom jag annars är en väldigt omhändertagen tös. min kära mamma lagar min mat, tvättar mina kläder, skjutsar mig till skolan och tar hand om mig på alla sätt och vis.

förresten igår skrev jag ett inlägg som bara försvann! fy skäms blogg.se! det handlade om att jag bakade en cheesecake igår och den blev oh so good! seriously, jag dog lite inombords pga dess mumsighet. :) så det får jag göra igen. jag lägger till cheesecake på min lista av specialiteter precis under pannacotta :D

au revoir, mes
chéries!

100917

nu har jag precis laddat min mp3 med lita nya godbitar och om en timme kommer bobo och anton hem och ska vi träna :)
partaj hos beccan ikväll och efter det lär jag få spendera min helg med läxor.
nej, jag har faktiskt inte något intressant att skriva. ska boka mig en körlektion nu ^^

aìdios

100914

Puh vad jag har stressat nu känns det som! fast egentligen har jag bara pratat med min syster i telefon och duschat. och försökt planera hur jag ska göra imorgon för att det ska gå så smidigt som möjligt.
har äntligen gjort en plan: tar med mig johannas present, mitt och olivias vin och mina danskläder imorgon. lämnar presenterna och vinet i någons förvar eftersom skolan stänger 5 och jag då inte kan lämna det i skåpet.
åker sen hem med bussen 14.35 och är i broby 15.00, cyklar snabbt som vinden hem och fixar mig, packar övernattningsväska och tar bussen tillbaka till stan 17.35 och är inne 18.15, tar bussen till johanna 18.20. då behöver jag inte bära så mycket grejor hela kvällen vilket jag insåg att jag måste göra för jag ska sova i olivias pappas hus.
ska fundera lite till, kanske kunde jag hänga med ut och ändå åka med bussen hem? tål att tänkas på. det vore onekligen att både ha kakan och äta den.

hur som haver, då återstår det bara att säga Grattis på 18-årsdagen Levin!
buh-bye!

100913

Thank God this friggin' monday is over!
Ja, kära bloggen! förutom min ilska mot måndgar har det inte hänt mycket. har frisknat till någorlunda och tur var väl det. fast jag snorar lite än och det är fräscht ^^
hade tråkig svenskalektion, ännu tråkigare musikhistoria (så vi spelade kort), oaptitlig lunch (så vi spelade kort) och lååååång naturkunskapslektion (så vi spelade kort)
dock berömde ola mig och sa att jag kunde mycket om kemi. det är väl bara att tacka Lars Birgersson, min NO-lärare i högstadiet. Den enda läraren alla i klassen hade respekt för så det var bara då det var tyst. och när jag säger alla då menar jag självklart dom störiga killarna som inte hade vett nog att vara tysta och låta andra få arbetsro. men tack Larsan ;)
jag traskade till syncentralen för att åka med mamma hem. det är så lugnt och skönt där att jag funderade på att sova där. planen gick om intet när jag insåg att jag skulle bli tvungen att sova på soffan i väntrummet och den luktade lite konstigt..
fick köra nästan hela vägen hem och det var helskoj :D
nu har jag spelat lite piano och ska ringa min syster. har gjort en fin piano version av eurovision vinnnar låten, får jag nog framföra på nästa ES-konsert om jag vågar x)

oh well, have a nice night
la-ti-dah!

100908

jag är -dramatisk trumvirvel, tack- sjuk!
ack och ve! hur har detta skett? vad i all världen har jag gjort för att förtjäna sådan olycka i mitt liv?
hoho, fick lite feber i måndags efter skolan och har därför vilat mig hemma igår och idag. börjar nu känna mig lite bättre och tyckte att det var dags för mig att joina den riktiga världen, dvs internätet.
det är faktiskt konstigt hur man glömmer hur jobbigt det är att vara sjuk. jag är ju inte döende men det är till exempel en riktig utmaning att gå i trappor och gå överhuvudtaget när man varit horisontell i mer än ett dygn.
annars saknar jag min klasskompisar och är trött på min säng.
plus att jag har fått en trasslig dreadlock i nacken pga allt sängliggande och ingen hårborstning. inte okej!
adieu!

100904

Jag sitter i efterskakningarna av mitt partaj. Det gick nog ganska bra även om vi var typ 40 pers i mitt lilla hus xD Men jag tror att de flesta hade roligt och det var kul med VIP gästerna ;) har städat det mesta nu tillsammans med min bror. olivia och emelie har däckat i mina soffor, johanna och johanna sover i min säng och sandra sover i min bäddsoffa. så jag antar att jag sover i mammas och bo-ewes dubbelsäng själv xD och jag som oroade mig för att det inte skulle finnas tillräckligt med sovplatser xD
nåväl, tack till alla er som förgyllde min kväll! jag hade galet kul och hoppas att ni hade precis lika skojjigt ;)

buh-bye!

100902

WHOPEDOOO! fan va jag peppar inför imorgon! Årets fest, here we come!

annars har min dag varit lugn :) sov till 10 vilket var dööö-skönt och sen kom erika och tillsammans bänkade vi oss framför tvn och one tree hill säsong 6. åkte en sväng till sibbhult och stenforsa för en guidad tour och för att hämta henke and sebbe.
har fixat och donat inför morgondagen. sopat lite på altanen, satt upp plast så vi inte ska frysa, dragit lite elektricitet så vi kan se och plockat fram stolar så vi kan sitta. my life is now complete :D

ta ta for now!

100901

jag .. orkar .. inte .. blogga.
har precis kollat på fångarna på fortet och tyvärr vann dom dumma handbolls-snubbarna. jag menar, världens starkaste man 1998, Gladiator-Elektra och Gunde Svans fru! kan det bli bättre? Den där Caspertypen har inte någon koll på men han hade ju hel-fräsig frilla :D -thumbs-up-
så det var ju synd att dom inte vann men utöver det så har dagen varit bra. hade sovmorgon, lite arbetsmiljö och säkerhet (jag upprepar: världens onödigaste ämne!) och jazz och show dans som gick bra.
lite sånglektion, utdelning av handledare till projektarbetet och körlektion på det så gled dagen förbi som bara den.

på bussen hem, med oskar linnros i öronen, fick jag en plötslig pepp inför fredagen! det ska bli så jäkla kul och jag ska dansa med mina tjejer hela natten lång ;)

nu funderar jag på vad jag ska se för film innan jag somnar. det lutar åt Mumien men Sex and the City 1 är också ett alternativ. Igårkväll såg jag på Spirited Away, som jag lånade av Benjamin, och jag hade nästan glömt hur bra den är! Det är så fint att det är en liksom diskret kärlek mellan Chihiro och Haku. annars är jag inte så förtjust i barnkärlek, för jag menar hello, no juicy stuff! xD men det funkar väldigt bra i den för det är så subtilt. och självklart blev också jag sugen på Howl's Moving Castle! Så den måste jag se snart, och kanske nån mer Hayao Miyazaki film.

ha det fint,
puss! (förresten välkomnar jag september)

RSS 2.0