It's christmas time again

Imorgon är det 1 december och även om jag inte börjar jobba förrän 09.45 ska jag gå upp 07.00 och göra frukost och sen se på julkalendern. Det är crazy vad julen gör mig glad. Det här är vad jag ser fram emot:
 • Julfilmer - Så många jag ska se, Susanna och jag har gjort en lista. (Nu blev ni förvånade va? Listor tillhör verkligen inte min vardag...)
 • Julgodis - Både att göra det och äta det xD
 • Snön - Som jag verkligen hoppas kommer.
 • Dricka glögg varje advent.
 • Slå in julklappar.
 • Klä julgranen med mina syskon.
 • Den mysiga tiden mellan jul och nyår när alla är lediga och vi alla glider omkring i pyjamas och bara spelar spel, tittar på film och äter julmatsrester.
 • Jul på Lisberg med min syster.
 • Spela The Sims och sen snön falla både på spelet och utanför för mitt egna fönster.
 • Julklappsspelet hemma hos mormor och morfar som jag alltid är lika dålig på. För nån jul sen satt jag på att platt paket nästan hela rundan men gav upp det för ett lite tjockare paket precis i slutet. Dåligt beslut visade det sig. Det var nämligen en hundralapp i den jag gav upp och en torr brödskiva i den jag fick...

Movies, magic and more!

Jag cruisar IMDB och har hittat en hel hög med 90-tals filmer som jag ska se!
 • Hocus Pocus 1993
 • Hook 1991
 • Familjen Addams 1991
 • Matilda 1996
 • Space Jam 1996
 • The Secret Garden 1993
 • Jungle 2 Jungle 1997
 • 3 Ninjas 1997
 • Mouse Hunt 1997
 • Jack Frost 1998
 • Stuart Little 1998
 • Fairytale: A true Story 1997
 • Ghostdad 1990
 • Look who's talking 1989
 • The Flintstones 1994
 • The Parent trap 1998
Vissa av dem har jag redan sett och minns väl, vissa har jag sett men minns inte alls och vissa har jag inte alls sett. Men jag kan nog säga med säkerhet att nästan alla är fantastiska, för så var det in the 90s! ;)

Eftersom jag är den jag är tänker jag dra en kort summering om varje film.


Hocus Pocus
3 häxor från Salem blir återuppståndna på Halloween och det är upp till en trio barn att stoppa dem från terrorn som väntar.

Hook
När den nu uppväxne Peter Pans barn blir kidnappade av Captain Hook måste han minnas sin pojkaktighet och bege sig till Neverland för att rädda dem.

Familjen Addams
En lurendrejare försöker lura den eccentriska familjen att ge upp sina pengar med hjälp av en man dom påstår ska vara deras long lost farbror Fester.

Matilda
Baserad på Roal Dahls bok om en liten, genialisk flicka med världens otäckaste föräldrar, en underbar lärarinna och en förskräcklig rektor. Sagolik!

Space Jam
Michael Jordan ska hjälpa Loony Toons att vinna en basketmatch mot aliens där deras frihet står på spel.

The Secret Garden
En liten flicka som uppfostrats i Indien förlorar sina föräldrar i en jordbävning och måste bo hos sin morbror i Yorkshire. I hans enorma hus lämnas hon för det mesta ensam. Hon hittar en hemlig trädgård tillsammans med en pojke från byn och finner den förtjusande, men undrar varför ingen använt den...

Jungle 2 Jungle
En man upptäcker att han har en tonårig son som uppfostrats i djungeln. När sonen hänger med tillbaka till civilisationen upptäcker dom båda att det inte är så lätt att leva, varken i djungeln eller i storstadsdjungeln. (katchigt huh? :D)

3 Ninjas
Tre unga pojkar spenderar sommaren hos sin morfar som är mästare i kampsport. Han lär dem allt han kan och det blir ett riktigt äventyr.

Mouse Hunt
När ägarna till ett antikt hus inser att de har en gäst i form av en mus skyr de inga medel för att bli av med den lilla krabaten. Dock har musen andra planer. Kampen mellan man och mus blir lång ochhysteriskt rolig, dvs musterisk!

Jack Frost
Pappan som aldrig kan hålla vad han lovar dör i en bilolycka och kommer tillbaka ett år senare i form av en snögubbe; Jack Frost, för att spendera tid med sin son och försöka reparera skadan han gjort sin familj.

Stuart Little
En mus som blir adopterad av en familj. Allt är frid och fröjd, nästan. Familjens katt är inte lika glad över tillskottet...

Fairytale: A True Story
Baserat på en verklig händelse tros det första vetenskapliga beviset för feernas existens vara ett fotografi från 1917 taget av två barn.

Ghostdad
En spökande änkling ska försöka se till så att hans barn tas hand om efter hans bortgång.

Look who's talking
En kvinna som haft ett förhållande med en gift man inser att hon är gravid. När barnet är fött och pappan fortfarande inte vill ha med någon av dem att göra får hon oväntat hjälp av taxi chauffören som kör dem hem från sjukhuset. Hela historien berättas av barnet som roas omåttligt av sin mamma och chaffisen som sakta men säkert faller för varandra.

The Flintstones
Fred Flinta får äntligen det jobb han strävat efter, men det verkar som om det kommer med ett dolt pris. 

The Parent Trap
Annie och Hallie är tvillingar; men vet inte om det. När de möts på ett sommarläger och inser detta kokar dem ihop en plan för att få träffa respektive förälder och sen få ihop dem igen.

Herregud

Monopolet är över och jag är skyldig Erika 84 miljoner och banken 62 miljoner. Safe to say, I'm never gonna play this game again!


(vilket jag även sa förra julen när jag spelade mot min syster och var skyldig henne ca 60 miljoner...)


Hoopla!Jaha, här ligger jag med Elvis på magen och med Erika bredvid mig. Eftersom det var så stormigt igår hyrde vi en film som handlar om storm och strömavbrott: "Vanishing on 7th street" som när det blev som absolut läskigast, då passade strömmen på att gå här hemma...


Då blev det en smula för mycket och vi spelade lite monopol istället xD


Nu ska jag nog titta lite på tv och vänta på att Erika ska vakna :)


I kissed a boy and I liked it

You ask me if I love you
And I choke on my reply


1:a advent and I'm very, very happy.
om ni undrade :)

Inte direkt "Bra"

Jag hade en mycket produktiv dag igår.

Jobbade mellan 07.00 - 16.30 och slaktade en Bh. Vilket betyder att jag numera har en Bh passar och inte har avbrutna byglar eller mysko utseende. Skönt, det började bli lite crowded i Bh-lådan. not.

I'm only one voice in a million

Jag skäms lite för att säga det men.. jag deltar nu i världsfenomenet Wordfeud. Jag måste ju sätta mamma på plats.

Stinagoeswordfeud - för att jag är påhittig och för att StinatheGreat var upptaget. Allvar, jag trodde jag var den enda Stina the Great. Känner mig... inte lika speciell längre.


Utöver detta, så youtubar jag som bara den. Om jag säger the Pussycat Dolls goes Asian, vad säger ni då?Ganska kul. Själva låten är inte så bra men dom dansar snyggt och jag kan typ inte se skillnad på dom xD

Den här Natasha Bedingfield låten är suverän, plus att hon har crazy snygga clothes!


Awesome!

IT'S  QUOTATIONSDAY!


- Please, she's eighteen and you have the emotional maturity of a blueberry scone.
Giles, Buffy


- You want to kiss me, don't you?
- I always want to kiss you.
House MD

- There is nothing like a spot of competition to bring out the worst in a man -- or the best in a woman.
Julia Quinn

Varför är jag inte med i Glee?

Idag har jag jobbat. Inte för att jag trodde det. Jag var fullt övertygad om att jag skulle jobba på onsdag och torsdag, ack vad fel jag hade.

Jag var inne i stan med mormor igår och besökte sjukhuset. Vi hittade även 4 polotröjor till morfar och en superblå vinterjacka till mig. Fabulous helt enkelt; så nu längtar jag desperat efter vargavintern. (Heter det så?)

Mitt i allt började vi prata om att jag skulle jobba på onsdag och torsdag, den 22e och 23e. Då upplyste mormor mig vänligt att det var den 21e idag (igår alltså) och att jag nog skulle ställa klockan imorgon eftersom det var då jag skulle jobba. Tack mormor, seriously, annars hade jag nog sovit mig igenom min arbetsdag och då hade 3B blivit helt bedrövade ju -

Trots detta uppvaknande vad gäller datum höll jag ändå på att försova mig. Varför?
Jo, för att min Iphone är ytterst opålitlig. Den ringer liksom inte. Sjukt oväntat att teknik jag köpt inte funkar.

Whatevs!

OTH drama

Jag ska fortsätta mitt One Tree Hill-maraton och passar samtidigt på att känna mig nöjd med att jag inte har en ond pappa, en basket-dribblande halvbror som gift sig med min bästa vän som råkade bli rockstjärna och en depressiv cheerleader till före-detta flickvän.

Tänk, tv är bra.

Vill du ligga med mig då?

En konstig men rolig variant av orginalet. Snacka om att jag youtubar som bara den. UTUBE 4 Lajf!

Shake-shake-ira

Nu blev jag sugen på att dansa! 
Den här är ju smått äldre men precis lika bra.. Spanska var, och förblir, sexigt som fasen :Drama-lama-lama-a-stinge-dy-ding-de-dong

Jahaja, de var det håret! 

Haha, nä jag skojar bara! har klippt mina slitna toppar och köpt ett balsam för superslitet hår. Även en liten flaska med små droppar som måste vara guld i en flaska för den kostade mer än vad en 10ml:s flaska bör få kosta! xD
Men jag resonerade som så att om man nu ska låta håret växa ut och bli långt är det ju inte kul om det är torrt, slitet och fnöskigt.

Ni inser vad jag gjort va? Jag investerat i mitt eget hår. (Får nästan lite prestationsångest xD)

Nu väntar jag på att Erika ska komma hit och så ska vi busa lite. Jag känner mig väldigt busig just idag, tror att det kanske är den nya frillan. Känner mig även puss-sugen. Vilket är en knasig känsla xD och lite jobbig, för hur gärna man än vill det kan man helt enkelt inte pussa på folk hur som helst. Tydligen är det offensive... Ja se, människor.

Den Svenska Björnstammen fortsätter att rocka mitt liv, känns som sommar när dom spränger min redan sprängda högtalare.

Jag ser att du ler, men jag tror att du tvivlar!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter någon som kan rädda mig!

Det enda jag hört med Den Svenska Björnstammen, men jag gillar't!


Det har varit en lång helg, och den är inte ens över. Jag blev lite sjuk i tisdags (så i praktiken har det faktiskt varit en lång vecka) men jag var bokad som vikarie hela veckan ut så för en gångs skull bet jag ihop och uttnyttjade inte min låga hälsa till att bosätta mig i soffan med en serie och nässpray. 

I torsdags hade jag femmor hela dagen, först i Broby och sen i Glimåkra. Direkt därifrån till stan och föreställning, kom hem kvart över 11. Igår gick jag upp 7 och hade en 2:a hela dagen tills 13.10, vi pratade om kor. hela. dagen. Fritids på eftermiddagen och direkt till Grease. Två föreställningar idag och pubunderhållning. Det är jobbigt men egentligen vill jag bara skryta om hur upptagen jag är! :D:D


Min röst är lite gone, hade den inte varit det hade jag hojtat hoppfaderallanla!

PS. Händer det er att ni gör en superkonstig mening bara för att ni vill använda ett speciellt ord och även om meningen är så knasig som den bara kan bli finns det inget annat sätt att använda det coola ordet på och ni kan inte låta bli? Nej? Då är det väl bara jag... DS.

F you.

Ibland blir jag bara så jävla förbannad. Förbaskad på allt som inte är som det ska vara.
Exempelvis: Varför har jag inga pengar och kan inte flytta hemifrån? Varför funkar inte min Iphone? Varför är jag så nedrans ensam? Varför måste man alltid tänka negativt? Piss säger jag bara.


Så nu kollar jag på Vampire Diaries i rena ilskan.

små grisar är vi allehopa

Aren't you adorkable?

När jag inne i systemet. Vikariat i hela Östra Göinge så jag tänkte köpa svindyra julklappar i år för alla dom miljoner som kommer rulla in! Släktingar och familj kan lämna listor på önskningar till min sekreterare, och kom ihåg: Ingen önskan är för stor!!!!

Känn på den ironin va. 


Tvärtom är jag jätteglad för lite jobb då och då. Skönt att ha något att göra på dagarna och lite extra guldpengar i min skattkista är inte fel. Yippi-ka-yay!

to act and damn the consequence.

Att vara vuxen innebär att man inte behöver be om ursäkt för dåligt beteende.

Att vara tonåring innebär att man kan gråta hjärtat ur sig utan att någon märker det. 


songs in my pocket

One day I'll fly away 
Leave all this to yesterday


Har haft en underbar dag i Malmö med Viktor. Köpte en sagolik gul jacka på rea och en grönrutig skjorta på H&M:s herravdelning. Traskade även in på Lagerhaus och köpte IQ-piller och fjäskchoklad till mamma och Bo-Ewe så att dom skulle ha något att snaska på (Plus att det aldrig är fel med lite fjäsk så här på hösten ;)

Yaaaaoza!

Hohoho! Vilken kille och vilken video! xD


RSS 2.0