Frosty, eh?

Det är så fint på tåget mellan Nybro och Kalmar! Solen skiner och frosten glimmar, känns lite sagolikt :D själv är jag varm i min (om än för stora) vinterjacka och har ett leende som sträcker sig från öra till öra :)


Gäsp

Hej svej i lingonskogen!

Jag är så trött att jag ser i kors. Vilket i princip betyder att jag hällde mjölk på knäckebrödet och smetade smör på müslin. Kulinarisk katastrof.


Jo, men så att!

MItt liv är makalöst!

Som jag hinner med grejor alltså! Idag har jag suttit på biblioteket (som för övrigt är en av mina nya favoritställen på jorden!) i 8 timmar och gjort ett tal till imorgon om rebusar och massa gojs! Det kommer bli kalas och jag är officiellt fantastisk. hehehe.

Fick en jättebra spellista från Amelie som jag lyssnar sönder nu och blir lyrisk av, så många bra låtar! Sen marscherade jag med bestämda steg till tåget 19.00 och cyklade sen med bestämda tramptag hem till Kungshall. Diskade ALL disk (det var en katastrof. minns ni isberget från Titanic? inget jämfört med mitt berg av disk) och nu stek/bränner jag två korvar som fick använda alla min superkvinna-styrka för att lyckas bryta mig in i det frusna paketet. 


Dessa korvar ska nu ätas med stor glädje och sen får vi se om jag kan somna ikväll eller om jag stannar uppe och hoppar runt i lägenheten som en tok för att allt är så bra och för att jag är obeskrivligt, löjligt, nästan skamligt .....lycklig!

Jahoopp

Min vinterjacka är för stor för mig.

Trodde aldrig det skulle hända.


Scratch scratch

Det enda jag vill göra är att klia sönder min tatuering...


Let it snow minsann!

Det har snöat i Kalmar! :D

Så nu lyssnar jag på julmusik och känner mig vinterlycklig.

Jag mötte Matilda och Fia igår och sen lagade vi indisk mat hemma hos Fia. Det var jättegott och jag tror att det var första gången jag ätit indisk mat! Sen såg vi på Nyckeln till Frihet som var precis lika bra som alltid :)

Jag måste hem och tvätta nu men sen ska vi ut och svira ikväll!


Puss

I sällskap av 4 glada människor, somnar jag.


I'm bulletproof now!

Jag är sjuuuukt pepp alltså! :D en liten svirig onsdagkväll kan göra mycket tror jag!

Jag slänger in en bild på min nya tatuering också. Jag tänker aldrig igen tillåta att jag förlorar hoppet om mig själv som jag gjorde den här sommaren. Så när jag tittar på min underbara pilgiftsgroda tänker jag bara känns glädje över att jag faktiskt är jag och om andra inte kan uppskatta det, då är det deras förlust :)

Stor puss på det!


Smiley-face

Tåget är smockfullt av trötta pendlare.

Men jag äro glad för jag ska bara hem och fixa mig sen in till Kalmar igen för galej med Linnea och Jenny från min klass. Jag tror att jag säger hej till studentlivet! :)

För första gången sen jag flyttade har jag tagit ett medvetet beslut att stanna några extra dagar i Nybro trots att jag haft min sista föreläsning för veckan!
Det blir ju som sagt lite studentskoj ikväll, imorgon en tripp till IKEA med Towa och några av hennes klasskompisar, på kvällen möta Matilda tror jag :), på fredag lite svängom i Kalmar med Matilda och Sofia! Magiskt, skulle jag vilja hoppas xD

Tänker åka till Broby en sväng på lördag och rida en tur hos pappa och äta hemlagat hos mamma. It's well good :D


Spänningen är olidlig!

Kära bloggen!

 Visst undrar ni? Eller hur? Visst är det som en gnagande tanke, som inte släpper? Ni undrar vad jag, Stina the Great/Studenten/Bortskämd, ska laga för mat idag. 

Räds icke! Det kommer bilder! Det kommer text! Det kommer..... VARMA MACKOR MED TACOKÖTTFÄRS!
(Förväntar mig här förundrade ansiktsuttryck och en hel massa oh:ande och ah:ande!)

Det är svårare än vad man tror att fota med MacBook. Speciellt när man måste kalkylera vinklar utefter var armarna ser slankast ut...

Jag väntar andlöst på resultatet av min kulinära skapelse, vilket ni säkert också gör. Am I right? ;D 

tusan hakar

7 timmar och en livstid senare....

Jag kan nu allt som finns att kunna om Anglo-Saxerna. Dock kan jag inte göra min inspelning eftersom jag inte vet hur man använder nedrans VoiceThread. Så nu sitter jag här i min säng med datorn på mage, fullt beredd att babbla tills domedagen är här, utan möjlighet till det. suck.


Plus att min tröja kliar...
värre än så här blir det nog inte...

Slupr

Den bistra sanningen är jag nu dricker vitt vin och skriver med smattrande fart om kelter, romare och saxare på Openoffice. Eftersom jag har ett magiskt minne som kommer ihåg det mesta jag läst i några dagar försöker jag nu klämma in så mycket info jag bara kan så att jag kan göra en inspelning av allt jag vet, snabbt och lätt. på 5 min.... herregud.

Därav tänkte jag att ett glas vin kanske kunde hjälpa mig komma loss med inspelningen. Försöker desperat att inte bli full, utan bara lagom pratglad. Vilket absolut inte bör vara nåt problem för mig, eller hur? xD

Så blev det!

Ja gott folk! Eftersom måndag är den bästa dagen på veckan, (här får man läsa in tung sarkasm om man så skulle vilja) tänker jag organisera mitt kreativa arbete med en lista!


 • Blogga fantastiskt inlägg och inspirera världen. typ.
 • Gnälla över min nya tatuering som svider. Yes, det kommer en bild om några dagar när den inte är så råååå.
 • Glädjas över att jag skrivit på kontrakt till mitt korridorsrum, i centrala Kalmar!!! :D
 • Ringa mamma och berätta goda nyheter om min nya boning som jag flyttar in i den 16 december, situerad 2 minuter från universitetet.
 • Läsa allt som finns att läsa om anglo-saxerna, juterna och friserna. Göra fenomenal *3-paragraf* text och en inspelning på det jag lärt mig och skicka till min lärare.
 • Laga ljuvlig student-mat = Spaghetti och köttbullar.
 • Smida planer för helgen.
 • Se färdigt 7:e säsongen av Förhäxad och antagligen gråta en skvätt. (Inte obligatoriskt)
 • Somna fridfullt i mitt kalla rum.
 

Låter kreativiteten och bitterheten flöda!

Man är väl bortskämd och rent av dum som suckar och tycker att han plötsligt blivit stum.
Varför varje konversation är långsam och tråkig, varför man inte trivs med han som inte är bråkig.
Att man längtar och vill ha, nån som kan prata utan att va,
en fumlig pojke utan något vett, en liten gosse rätt och slätt!

Att man ska behöva börja rimma för att förstå det man vill ha, det är väl höjden av dumhet man inte vill va.
Men sanningen står där den är, att snabbtänkta killar finns det inte några här.
Då får man kanske blunda och hoppas om man kan, att det en dag dyker upp en riktig man.

Copyright - Stina the Great


Inte foooore, men biiiiird!

Min morgon började konstigt. Jag vaknade med ett ryck halv tio av att en fågel flög i mitt rum. Och då är det inte ens en metafor!!!


Stackaren irrade runt i nån minut, helt vilse antar jag, tills han hittade fönstret igen och flög ut. Efter ett sånt abrupt uppvaknande kunde jag inte somna om så jag har nu tittat på Förhäxad i 3 timmar. My life is glorious!mums

Det är inte många saker som når upp till nivån av läckerhet som en caramel-latte på Wayne's Coffee. Det är lite som att få dricka en bit av himlen, om man nu vill vara så snofsig. Vilket vi alla vet att jag gärna är.

Jag har haft min sista föreläsning för veckan och ska sätta mig på tåget till Skaune och Osby 14.00. Det blev lite tid över så jag har parkerat min rundnätta bakdel på Wayne´s bekväma stolar och smuttar på min oförtjänta latte som jag inte har ekonomiskt eller moraliskt råd med. Men efter en halv vecka där jag spenderat exakt 39 kr på mat orkar jag inte längre räkna mynt.


"love, is nice." / Seth, The OC

Sitter jag vid huvudänden av min säng har jag ingen täckning med mitt bredband. Flyttar jag mig en halvmeter, då har jag det. Life works in mysterious ways.


När klockan nu är efter 10 drar jag slutsatsen att jag klarat tentan, eftersom jag inte fått något mail av Chris. Känns helbra! Det låter ju väldigt ego, men det är nog första gången jag oroat mig för ett prov i mitt liv. Så det är skönt att kunna andas ut!

Och nu sitter jag här med datorn i knät. Igen. Mitt liv här har börjat få ett rätt behagligt mönster. Jag går på föreläsningar med Malin och Nina, dricker kaffe och pratar engelska. Tar tåget till Nybro, cyklar hem. Lagar precis vad för sorts mat jag vill, sitter i min säng och knappar på min Macbook. Tittar på nån serie och somnar. 

Känns inte helt fel! Lite julmusik att döva min huvudvärk och salta jordnötter, så är jag lyckligare än någonsin. Eller ja, vi kanske inte ska överdriva. ;) Men bra är det äntligen. På något sätt väntar jag på hur the other shoe is gonna drop. Det var bra i söndagskväll, hela måndag och nu idag. Väntar med hopknipna ögon och tillskrynklat ansiktsuttryck på att det ska bli jobbigt igen. Men vem vet, kanske det inte blir det. Kanske är det en stadig uppförsbacke som jag äntligen börjat bestiga på rätt sätt.


Oh boy. Jag är så filiosofisk. Sokrates, släng dig i väggen, Stina the Great has landed!

Pass!

Jag misstänker och hoppas att det vankas rätt goda nyheter!

Det var sista anmälningsdagen för omtentan på linguistics som vi gjorde för en vecka sen och Chris sa att han skulle maila dom som inte klarat det idag så att man kunde anmäla sig för omtenta då.

Och jag pratade precis med en tjej från klassen som sa att hon ute klarat det och ska göra om tentan. Och om jag då inte fått något mail än, DÅ MÅSTE DET BETYDA ATT JAG KLARADE MIG!

Hoppas, hoppas, hoppas! En arbetsdag slutar ju 17.00 så jag måste ju ha mitt på det torra om jag inte fått något besked än! :D


Turn of the tide

Wow, från att dagen började rätt mediokert har det nu gått upp rätt högt, akademiskt sätt!

Efter en upplysande Grammatikföreläsning hade vi vår första Language History Lesson.

Det kändes som en utomkroppslig upplevelse! Min lärare David, som ser ut att ha konspirerat med Kejsar Konstantin och Alexander den Store, ställer jag längst fram i klassrummet och slänger fraser på gammel-engelska och walesiska omkring sig och refererar till Sagan om Ringen och Tolkiens arbete med anglo-saxiska och keltiska språk!

Helt nedrans otroligt! Jag satt med en glasartad blick efter 5 min och förblev hypnotiserad tills slutet. Ett annat stort plus är att han strukturerat ALLT! Fullkomligt schema på vad vi skulle göra varje vecka, läsa, skriva, spela in etc.

Maggical!


Uteslutningsmetoden

Teflonen ringde för 20 min sen och meddelade att vi skulle gå upp. Jag kikade ut genom mitt persiennklädda fönster och såg att det var mörkt ute.

Kontemplerade ett tag mina alternativ:
1. Sätta eld på Kungshall.
2. Sätta eld på Linnéuniversitetet.
3. Sätta eld på mig själv.

Inget av alternativen känns prioriterbara eftersom jag precis köpt Bregott med havssalt och det får jag nog inte ha med mig i fängelset eller himlen.

Såå, jag återgår väl till en vanlig måndag!


wehuu, blir filosofisk!

Åh vad den här är bra! Jag lovar att jag svävar 1 cm ovan marken när jag lyssnar på texten, så himla bra.

Verkligen, det bästa med må riktigt dåligt är hur allt annat blir enklare. Allvarligt; är du kär? berätta det för den du är kär i, vill du flytta? gör det, är du trött på ditt jobb? byt. Det värsta som kan hända är du faller ner och dör på fläcken. Och ärligt talat, är det inte så stor risk att det skulle ske, såvida du inte har hjärtproblem eller något liknande. I sånna fall ska du ignorera mina råd.

Det värsta som kan hända mig är att mitt hjärta blir tillknycklat som en bit lek-lera, kastat på golvet och stampat på till oigenkännlighet. Och vet ni vad? Been there, done that. och jag lever ju fortfarande. Så det kan ju inte vara särskilt farligt med risker eller hur? :)
 

that should be me! hang on, it is me?!

Wow, efter en megarolig helg i Broby med så mycket händelser och aktiviteter ska det bli realtivt skönt med lugnet i Nybro. I alla fall för några dagar, innan jag åker hem igen xD

Jag har inte så mycket mer att tillägga, faktiskt. Vem kunde tro det? 

Jag tackar Johanna, Erika och Emma för en fantastisk fredagskväll med dans, sång och annat skojjigt ;) Nästa hel blir det en permanent märkning tror jag och sen räknar jag ner dagarna till jul, UK, Österrike och andra terminen på Linnéuniversitetet. 

Ta ta for now! Vi hörs ikväll, när jag är så uttråkad att jag kommer blogga ett inlägg lika långt som kön till Bånken i fredags dvs: låååååååååååååååååååångt.

God GAAAWD

Jag är så lycklig nu!


Läskigt!

Jag har funderat på retuschering! Hur svårt är det och hur mycket används det på bilder i tidningar och sånt? Tydligen är Mac:en så fantastiskt att det finns retuschering i fotoprogrammet så jag testade att fixa en bild lite. Check it out!Här har vi all the glory: inklusive rynkor, finnar och födelsemärken.Smooth as a baby's bum! xD

1,2,3, everybody loves counting!

Jag har haft en fenomenal dag och hoppas på en lika fenomenal kväll!


Åt frukost med en förkyld mor och mötte sen Matilda i Osby för fika, second hand och vidare till Boalt för en höstpromenad. Gjorde hastiga planer med Johanna att följa med henne, Erika och Emma ut ikväll. Så nu får jag äntligen dansa lite :D Ska bli megakul!

Fick precis ett jättebra tips om en låt av min bror. Han är så snäll nuförtiden! Det är jättelänge sen jag behövde säga "Jävla skitröv" till honom. :D

 

Håppp

Wow, jag har äntligen nått punkten då Facebook inte ger mer. Surfar bara och känner att jag inte får ut samma saftiga skvallersug längre. Poof. Kanske jag börjar jag bli vuxen på redigt? Fast nej, det kan inte va så för mamma är totalberoende av FB och hon är den mest vuxna jag känner. Förneka inte det mor! Du är inloggad nu va? Visst är det så? Jag vet allt.

.,

Det är konstigt hur så mycket är detsamma fastän allt har förändrats. Ytan kan vara sig lik, men i botten är det en liten skiftning.

ledsen i ögat.

OH MY GOD! - please, call me Stina.

Jag snackar med en killkompis på Facebook-messenger. Han ska söka ett jobb på ett cruise-fartyg, så här går konversationen:


Han: Det är hög ribba alltså, jag vet inte om jag klarar intervjun!
Jag: Det kommer gå hur bra som helst. Du är duktig på vad du gör och dessutom är du dösnygg!
Han: Är jag?
Jag: Haha, ja! ... öh, visste du inte det?
Han: nej...
Jag: jaha, men nu vet du! :D

Härligt när man kan sprida lite solsken på någons dag! :)

Nedrans moodle

Fabulous.

Jag sitter på bussen in till Kalmar och får en mail att dagens lektion är inställd och att läraren hoppas att vi kan ha den imorgon istället. Det här är som C4 all over again.

Näe, screw this. Jag åker hem. Om det inte är 100 % att vi ska ha lektionen imorgon då tänker jag inte slösa bort en hel dag i Nybro.

Puss på den!


brrrr, it's cold in here

Det är kallt i min lägenhet. Alltid.

Jag sitter och youtubar. Tittar på en video som min vän April lagt upp där parlamenten har någon debatt i Australien och jag fattar knappt vad dom pratar om men jag skulle kunna lyssna hur länge som helst bara för att dialekten är så härlig! :D

lazy-face vs. active-face

Vad gör jag idag?

Jag är ledig så jag sov som en zombie till middag. Stekte två ägg till lunch, gick tillbaka till sängen. That's right, you heard me. Så får jag göra, för jag bor själv och det finns ingen som kan säga till mig att jag inte borde spendera dagen i sängen. hehe, rätt nöjd med det.

Så jag har kollat på en film, läst lite och slöat. Jag läser en fantastisk bok nu av Nora Roberts som heter The Next Always, den är ljuvlig! Utspelar sig i en liten stad där ett gammalt Inn ska renoveras och kärleken blommar mellan sågspån och playwood :)

Tyvärr blev jag rastlös och tog en promenad i Nybros skogar istället. Det var lite konstigt, jag var ute och gick som jag alltid är och tyckte på något vis att det inte räckte med bara stigar. Så jag gick rätt ut i skogen utan någon tanke på vart jag skulle eller hur jag skulle hitta hem igen. Som ni kan förstå gick jag vilse. 

Med tydligen räcker det med en stark vilja och icke-vattentäta skor för att hjärnan ska vända en i rätt riktning!

 

Ovan ser en ni ett praktexemplar på en... röd pinne. Jag visste inte att pinnar kunde vara röda. Tänk vad mycket nytt man lär sig.

Nu sitter jag i köket och äter spenatsoppa och kokta ägg, en riktig natur och hälso-olle jag blivit, oui?

 
 

Daaymn

58 besökare igår. Vad hände? Var det måhända kyssen som lockade många? Jag får kanske börja lägga upp fler smaskiga puss-bilder. Frågan är bara vart jag ska få tag på random people som pussar på varann... Siesta?

Vad blir det, fjärde gången idag?

Nejtack! 
 • Långa Facebooknamn. Du måste inte ha först ditt dopnamn, sen ditt mellannamn, sen ditt andra mellannamn, sen ditt smeknamn (som säkert är jättelöjligt) och sen ditt efternamn. För om du har det finns det en risk att jag blir psycho och utför lite vodoo och så kanske du inte har några fingrar att skriva alla dina jobbiga namn med. Mvh Galningen på Kungshall
 
 
Jatack!
 • Secondhand, studentens bästa vän!
 • Buffy the Vampire Slayer. Lika bra sjunde gången.
 • Min blogg. Annars hade jag terroriserat Facebook tusen gången mer än vad jag gör nu.
 
 


Här är dagens inköp. Skålarna från Ica och resten från Kupan, Röda Korset. (Förutom sjalen och vantarna som jag köpte i Prag och Skottland)

Anhängarna hurrar för kollektivtrafiken!

Att åka kollektivt är bra för min blogg! Det är så lätt att blogga på Phiona (min iPhones dopnamn) att jag nästan missbrukar blogg.se appen.

Efter en upplysande föreläsning där jag lärde mig en hel del om grammatik, blev oförklarligt fnittrig tillsammans med mina kamrater Nina och Malin och drack wiener melange kaffe, gick jag till Indiska i jakt på en skål till den chili con carne jag ska tillaga ikväll. Bonusmamma Agneta gav mig ett presentkort hon fått på 300 kr så det räknas inte om jag handlar för det!

Tyvärr hittade jag ingen så jag får väl äta på platt tallrik xD


Isch

Nu måste jag bara få tillägga något som faktiskt är jobbigt, för mig allafall. Eftersom jag nu inte är så förtjust i intensivt, det är inte hälsosamt, tror jag inte. På grund av det får jag ont i magen när någon använder många utropstecken, smileys och upprepar sig om samma sak i typ en Facebook-uppdatering. Utan någon som helst ironi, det kan ju inte vara bra?

Jag tror tillochmed att jag blir sur för att personen kanske är väldigt lycklig och upprepar det konstant: "Du är bäst!!! :) jag är så lycklig!!! vi har köpt en liten äckligt söt valp som vi ska ta hand tillsammans och älska tills den kvävs av alla våra underbara älskande känslor!!! Såååååå lycklig:) alla är underbara och allt är fantastiskt!!!!!!!!!!!!"

Okej. Eftersom jag är en rationell kvinna kan jag inte utesluta möjligheten att jag är yppe-pytte-lite-mini-nästan noll avundsjuk. Kanske.


Mörrrn!

Måndag: grammar-seminarie. Härligt.
Fast imorgon är jag ledig så det är okej :)

Jag har funderat på en liten I-landsproblem-lista.

1. När bussen är full och du måste sitta bredvid någon. Som du inte känner. Alldeles bredvid, typ så att låren och axlarna snuddar och det finns inget du kan göra, för bussen är full.

2. När du ska skölja munnen efter tandborstning och kranen står på halvvarmt. Tandkräm+ljummet vatten=gåshud och spya.

3. När du har en sjal eller en över-axeln väska och ska böja dig fram för att knyta skorna bara för att få väskan i huvudet eller sjalen hänger framför ögonen så du inte ser.

Livet är jobbigt, eller hur? ;D


Vuxen Stina -1p -- Barn Stina -0p

Idag har jag stora vuxenpoäng att samla in. Om 1 minut har jag tvätt-tid och det ska ICKE GÅ SNETT! inte som i Skottland där jag tvättade lakan och allt blev lila.Ett oväntat mms!

Efter mitt surmulna inlägg igår åkte jag hem och la mig med min förkylning, nässpray och Charmed som sällskap. Efter nån timme somnade jag och vaknade 22.00. Hela lördagen var borta! Så jag vände mig om och somnade på nytt och vaknade 08.20 idag av ett mms.Jag är förvirrad. 
Vad är syftet? En svagare själ skulle kunna bli lite ledsen för att man inte själv har någon att hångla med och fota samtidigt (vilket måste vara rätt knepigt! Vinklar, saliv etc) Turligt nog är jag big, blonde and beautiful och bryr mig inte särskilt mycket om vad andra håller på med.

Om förövaren nu skulle se det här och bli upprörd och hojta om copyright och annat, då vill jag bara säga: skickar man bilder till en bloggare, då får man skylla sig själv. Tur för er att jag inte är Kenza som har 170 000 besökare om dagen. Som det är nu kommer bara 100 000 se bilden ;)


And if I'm ugly then so are you

Idag har jag vad man kan kalla en ful-dag!

Jag har inget smink, cirka en miljon finnar, lite smutsigt hår, gårdagens kläder och en förkylning som kom komplett med snorig näsa och huvudvärk. Och ovanpå allt så överpluggade jag på tentan och blev förvirrad och befarar nu att det är IG som gäller.

Man skulle kunna säga att det är lite av en dålig dag.


Himmel och pannkaka

Okej.

Imorgon är det tenta i Introduction to English Linguistics. Nina och jag hade stora planer på att sitta på biblioteket till 8 men tyvärr stängde dom ju 5...

Så vi fick packa in oss i Ninas bil och köra till Borgholm och plugga istället. Nu tar jag och knoppar här och åker med henne in imorgon istället. Mitt huvud är fullt av morphemes, phonyms, hyponyms, hemispheres, innatness hypothesis, allophones, recursion, syntax, pragmatics, semantics. Gud va glad jag är att jag går i skola xD


Godnatt.

Hrmmph

Idag misstänker jag att jag har vaknat på fel sida. Allt känns lagom dumt och störigt, trots att jag precis kommit hem från en fantastisk Pragresa.

För tillfället sitter jag i Storken och väntar på ett dumt möte om dum info om dum vfu. Jag ser väl allmänt otrevlig ut och kastar ondskefulla blickar på allt som närmar sig.

Jag är i princip en kaktus.


Aouch!

Blev nyss masserad av en ruskigt stark thailändsk liten kvinna. Henne hade jag inte velat armbrottas med, hade blivit pinsamt när jag förlorat mot någon som är hälften så stor som jag.

Hon knådade och tryckte tills jag nästan dreglade så avslappnad var jag. Speciellt huvudet och nacken var otroligt skönt, vid den punkten registrerade jag inget mer än mina egna rosslande andetag.

Hon kan få följa med mig tillbaka till Sverige och bli min personliga slav, hon lär säkert tjäna mer där än här i Prag så det kanske inte är helt uteslutet!


Himmel och Pragkaka

Jag ligger helt utslagen i min säng.
Så mycket mat. Jag kommer inte behöva äta igen på ett bra tag.

Garden rump steak, pommes, BBQ sås och rostade grönsaker, vaniljglass med varma hallon och grädde, varm choklad, baileys kaffe och en cider.

Jag satt med huvudet så lågt under efterrätten att jag nästan fick grädde på näsan. Jag skelar nästan, så trött är jag.
Kan se rubrikerna framför mig...

"Medvetslös svensk tjej hittad i resterna av efterrätt. Restaurangen Crazy Cow hävdar; 'Vi serverar inte white trash!'
Tjeckisk polis utreder fallet men vägrar lämna ut fler uppgifter om vare sig grädde eller hallon."

Som sagt, det är ett under om det här är logiskt för nån annan än mig. Äsch, imorgon ska jag få massage.


You are fifty going fifteen

Grattis Mamma på 50-årsdagen!


Törnrosa hade inte sådana här problem

Jag hade svårt att sova inatt. Först och främst satt jag i hotellbaren med Sebastian och Anton och drack bubbly och blev lite på örat (bara lite). Sen efter min kvällsritual (gnugga, smörja, skölja, applicera, smörja igen, borsta) ville jag läsa lite.

Läste ut Smokin' Seventeen av Janet Evanovich och fortsatte på Explosive Eighteen. Efter en timme satte mitt förnuft och samvete ner foten och beordrade mig att släcka och sova.

Efter 2 minuters stirrande pluggade jag in min iPhone och lyssnade på Hairspray musiken. Telefonen behövde laddas, kontakten satt på andra sidan sängen, den pluggades i. Insåg att laddaren gav ett surrande ljud i hörlurarna. Tog upp telefonen för att undersöka saken, surrandet försvann. La ner telefonen, surrandet kom tillbaka.

Det slutade med att jag låg diagonalt över sängen med en arm utsträckt och höll i telefonen tills jag somnade.

Jag vet knappt någon annan som har sådana här problem. Mitt liv är helt enkelt en cirkus och jag är clownen som ramlar över mina egna skor.


Härligt med hotell!

Jag förutsätter att ni vill se bilder av hotellrummet, och jag är inte den som är den. Däremot är jag den som är den som inte orkar stiga upp ur sängen för ta bilderna.

Därav är bilderna från en viss horisontell vinkel, för att förenkla för min frukost-knubbiga kropp så mycket som möjligt.


Uppdaterar, lite lullig!

Nu ligger jag här på hotellrummet och är lite snurrig! Jag har druckit ett glas mousserande vin och mår domen prins i en bagarbod!

Funderar på hur berest jag är och kommer bli! Sen studenten har det varit ett himla rännande: en kort vända till Skottland i höstas, en lång vända till Skottland i våras, ytterligare en kort vända till Skottland i somras, mitt-i-veckan weekend i Prag nu, en vecka till diverse ställen i UK i februari med skolan och Österrike i mars med Diabeteslägret.

Lucky-face! :D


Lyx vol. 2

Hejsan, jag ville bara meddela att jag har det gudomligt bra på mitt hotellrum. Ska snart gå ut en sväng med familjen och leta upp Pragborgen!

PS. Om jag inte kommer till föreläsningen på torsdag är det för att jag har rymt med en ljuvlig tjeckisk man och är antagligen i full färd att matas med vindruvor av sagda tjeckiska man. DS.

Puss på er!


RSS 2.0