100428

Gårdagens tisdag var bra.  efter mitt latande i måndags släpade jag mig till skolan för lite ensemble, naturkunskap och idrott.
ensemblen var som vanligt high life och vi bestämde att vi ska göra en MIKA-låt :)
naturiskunskapis var lärorikt och sömnigt. tittade på tre kortfilmer med världens mest irriterande jingel-musik.
och på idrotten hade Jenny(penny:) och bOlivia lektion och det blev ... *trummvirvel* brännboll!
asskoj! (har ont i hela kroppen nu)

och efter skolisch följde jag med jenny hem till miranda (hon bor där medans hennes lägenhet renoveras) och vi åt kakor och glodde på tv tills rwanda aka miranda anlände hem. sen käkade spagetthi och bränd falukorv, tränade lite inför vår spelning, kollade på skojjiga saker på mirres dator ;), dsuchade (inte tillsammans) och tränade lite till och gjorde lite matte och VIPS! så var klockan 12 och då gick vi å la oss.

jag drömde att miranda blev kidnappad och dödad och jag blev så himla arg att jag knäckte mördarnas nackar med bara mina händer som Ronald Niederman i Millenium filmerna/böckerna. sen blev jag så fruktansvärt ledsen för att miranda var död att jag liksom skrek ut min sorg. väldigt ledsamt och höll nästan på att börja gråta när jag vaknade :(


idag försov vi oss men upptäckte det inte förrens vi gått upp och varit vakna ett tag. cyklade/gick/hasade oss till skolan och dagen svischade förbi. gehör på gemun, förberedelse inför nationella imorron på engelskan, föreläsning om högskolan, dansarna vann dans-tävlingen i kårkampen YES!, spelning, buss hem och nu är jag här.


fy fan vad jag skrivit.
hejdå

100425

I'm playing hooky from all my responsibilities.
such as:
kultur- och idéhistorian, isch.
naturkunskapen, dubbel-isch.
sångläxa
pianoläxa.

funderar på att inte gå till skolan imorgon, men vafan skulle jag göra hela dagen ensam hemma? då kan jag lika gärna spendera onödig tid i skolan. känner mig ovanligt irriterad. det är alla jädrans läxor, är så trött på det.
de värsta är när man inser att det är inte så mycket annat att göra än att göra dom nedrans läxorna.
usch. inte ens glee-musiken gör mig glad.
det här ger inget.
ajöss.

100416

det är fredag.
tänk det visst du inte va?
jag saknar min hallandskompis jack, har inte pratat med honom på evigheter känns det som. jag började nämligen tänka på Age of Empires och då tänker jag på honom för vi har spelat det ihop :)

har lite ont i huvudet.
har kollat på så ska det låta, norge vann; vilken överrasking xD
ska kolla på sagan om ringen extramaterial vilket jag hållt på med nu i en vecka.
jag är verkligen en filmnörd och speciellt en sagan om ringen-nörd. helt okej för mig.

visst är det galet hur man kan va så arg på nån ena stunden och sen älska dom över allt annat och sen bli så himla trött på dom igen? jag tror att jag kan vara manodepressiv. nej, antagligen inte men ibland känns det så.

au revoir


100414

fan vad arg jag blir. varför kan du inte fatta att jag måste ta mina egna beslut? acceptera att jag är en egen person och ibland, ibland är det faktiskt jag som vet vad som är bäst för mig själv.
jag är rädd att du kommer tjata bort mig från dig. jag vill inte att det ska hända och ändå händer det. det är så jävla orättvist. jag måste alltid ta hänsyn till alla men ingen vill ta hänsyn till mig. och det kvittar vad som händer, jag är alltid i underläge. du har alltid nån på din sida och jag har ingen. ingen tillgänglig syster och ingen bror som bryr sig.
fan det är så orättvist, precis som om du är världens ömtåligaste. om det nu är så jobbigt med barn varför skaffar man då det? jag hade gärna bott hos min pappa men han vill ju för fan inte ha mig där. varför kan du inte ge mig en minuts frid? är det så mycket begärt att bara bli lämnad ifred? och du säger att jag är så himla bortskämd. jaha, och då är det mitt fel eller? har jag skämt bort mig själv?  med alla mina pengar och allt jag kan ge mig själv? ja, så är det nog. jag blir så frustrerad. jag försöker att va duktig och ta hand om mig själv och inte vara till besvär och ändå måste du tjata på mig, gnälla, övertala mig till grejor jag inte vill göra, pika mig.
"hade du varit smalare hade du kanske haft en pojkvän"
"usch, vad är det ? men stina, är det din andedräkt?"
jag blir bara så trött. trött på att böla. ibland drömmer jag att jag är en fågel och kan flyga iväg från allt. sen när jag vaknar blir jag ledsen för att det bara var en dröm.

100403

Idag är det påskafton och jag har fått påskägg. :D
är ytterst förtjust i påsken eftersom den förenar två av mina favoritsaker; godis och färgen gul.

scmu-föreställningarna gick så bra så det är inte klokt! såg du inte nån har du verkligen missat nåt.
vi partajade hos jacob efter sista och det var mucho skojj x)
födelsedagsfirande för olivia med töserna hemma hos ollis pappa.
och nu tror jag att jag har summerat allt som hänt. not..
ärligt talat orkar jag inte, det har varit så mycket med all scmu och allt annat. fast det är ingen ursäkt, både olivia, miranda och jenny har både bloggat och scmu:at samtidigt.
så det är helt och hållet lathet från min sida.

jag kanske får lite inspiration nu när våren knackar på dörren.

todeloo

RSS 2.0