'Tis a truth universally acknowledged that the ways of Stina, are the only right ones.

Hereforth, the commencement of Jane Austen, the connection between life and fiction, an essay, has begun!
As expected it is going rather well and it is my utmost desire to actually turn it in, ON TIME!

Please do excuse my probable absence during the upcoming weekend and rest assured I will return swiftly on monday full of wits and clever remarks! Hopefully.
If, as I suspect, I will not be able to refrain from my blog you can look forward to yet another weekend of delicious movies, delectable books and the deranged writing of yours truly!

I bid you, farewell



110428

Morrn Morrn!

Matsäck packad: check!
kläder på kroppen: check!
ett brinnande intresse för Pablo Picasso: it's getting there.

jag är redo för Louisiana.
Ska åka över till Danmark över dagen med klassen och titta på Picasso-konst. Vem vet, kanske kommer jag hem med i tavla... eller är det inte okej? :O

110426

Gissa vad jag gjort idag? jag har levt den mest exemplariska dagen någonsin in the history of time!

jag vaknade halv elva, läste en timme i sängen. gick ner till ute-möblemanget och läste i en timme. la mig på en filt i solen och läste i fem timmar.
how AWESOME is that?! :D

utöver denna lathet gjorde jag även en liten kul discovery på datorn. jag sökte på VLC media filer och hittade hela första säsongen av Smallville och tusen filer med extramaterial från Vänner. det roliga är att jag har ingen aning om hur nån av filerna hamnade i min dator. så nu ser jag fram emot lite Smallville som jag aldrig kollat på förr!

men, eftersom det faktiskt är en skoldag imorgon ska jag väl natta mig. ine för att jag kommer kunna sova helt normalt förrän om en vecka. kan man ha jetlag efter ett påsklov?

ciao!

110425

Vet ni vad jag gjorde precis? förutom att läsa en ut en av de bästa böcker jag någonsin läst gick jag även in på facebook och såg att Miranda lagt upp bilder från sin resa! Jag bläddrade igenom alla bilderna från Sicilien och dom tog slut så snabbt att jag blev lite ledsen. Då får jag syn på albumet "Rom 2011". Vet ni vad jag gör då? Ger ifrån mig ett litet lyckotjut och klappar händerna.
jag har kanske inte berättat att jag lever genom Miranda. nu vet ni. ;)

idag har jag annars haft en alldeles underbar dag med Viktor och Daniel! Vi tog bilen till Knislinge, köpte sjukt mycket fika (typ bröd, potatisallad, 3 olika sorters kakor, vindruvor, 80 servetter, cider och plastgafflar) och fräste vidare till Wanås! Efter en superhärlig picknick i solen vandrade vi genom parken och beundrade konstverken.
Som den stora bebis jag är blev jag lite grumpy och trött efter 3-4 timmar. Då körde vi tillbaka till Knislinge och köpte glass för en så optimal sugar-rush som möjligt xD

har sen spenderat hela kvällen med att läsa den mest fantastiska historiska romanen någonsin av Lisa Kleypas. Jag lånade 6 böcker av henne på bibblan i onsdags och det här var bara andra jag läst och jag vill så hemskt gärna träffa denna fantastiska författare!


all in all, a wonderful day!

110424

Hur kul är det inte att dagen efter se vilka intranätiska felsteg man gjort i fyllan och villan? xD
safe to say, I'm still funny when I'm drunk!

jag besökte jokmok

Hejsan hoppsan bloggen

jag måste säga, att det snurrar och burrar och vimlar lite. lite galet.
jag har varit på Granada och det var fanimej KUL! för en gångs skull var det bra musik och roliga människor ute. dit ska jag definivt åka tillbaka.

trots att jag bloggar kl 3 på nattne och inte stavar riktigt rätt så vill jag faktiskt tillbaka :)

gonatt mina kära vänner, simma lugnt och akta er för björnar!

110423

Jag känner mig lite okristlig som verkligen gillar Judas av Lady Gaga. Tur att Gud och jag förstår varandra.

Sitter här och känner mig som en haremsdam som gjorts fin för sin shejk. Jag har rakat benen (med min nya flashiga rakhyveln), badat fötterna i fotbad, filat fötterna, målat alla naglar, smort benen, duschat, gjort hårinpackning och solat lite. I'm grooooooomed all the way :D

Ska på påskmiddag hos min moster nu och ikväll ska jag för första gången besöka Granada, ett dansjippo i Lönsboda. jag är förväntansfull som ett barn på julafton. eller som mig på julafton.

puss på er gurkor!


110422

Nu är jag nöjd. ska duscha och äta kvällsmat.
fick förresten också finfint besök idag! Johanna Levin kringlade sig hit på små vägarna. Pratade en stund om ditt och datt och fick tillbaka min Gilmore Girls box :)
Så nu ska jag kolla på den och efter det diskutera slutet med Johanna som hintade att hon blev lite besviken. Vojne vojne! inte bra.. jag som verkligen vill att Lorelai och Luke ska gifta sig.

det här är en av mina absoluta favorit scener från Gilmore Girls. jag blir lika överlumpad varje gång jag ser den xD
hoppas att jag någon gån får tillfälle att putta ner någon annan i en sjö..



synd att det är så jäkla dålig kvalite. blir man inte jättetrött när någon har valt "Inbäddning inaktiverad på begäran" ? :)

Hard work work!

SKÅDA! the working girl!



SKÅDA! the work.



Känner mig ganska nöjd med dagens arbete. Utöver dessa brädor, som min bror och jag hjälptes åt att slakta, rullade jag även däck, eldade gräs och åt jordnötter.

tyvärr förmörkades denna lyckliga dag, fylld av eld, av ett moln utan dess like.

SKÅDA! spiken i som jag trampade på!
the little sucker..



SKÅDA ÄVEN! min fot.. som är sjukt smutsig. och om ni inte ser såret är det för att det slutat blöda, men jag LOVAR det RANN!!!! ni får faktiskt ursäkta min fossing men så är det när man bor på landet. ni ska se mig när det verkligen är sommar. jag slutar helt använda skor. och kläder. he he he...





(jag har en känsla av att jag tog SKÅDA!-skämtet aningens för långt..)

John Hughes, marry me!

Jag är i extas! Det kan vara så att The Breakfast Club är bättre än Sixteen Candles, och jag trodde inte att det var möjligt!

När sportfånen Andrew Clark, nörden Brian Johnson, outsidern Allison Reynolds, balens drottning Claire Standish och skolans kriminella galning John Bender alla har kvarsittning tillsammans en lördag spricker barriärerna mellan klickarna och hemlighet efter hemlighet avslöjas. Allt eftersom timmarna går upptäcker de att de trots sina olikheter faktiskt har en hel del gemensamt.

Alltså, karaktärerna är så dråpliga och manuset så himla kul att jag fortfarande skrattar! xD Självklart kan man ju inte förvänta sig mindre från John Hughes. Jag håller med Olive från Easy A. "Om ändå John Huges hade regisserat mitt liv."
Jag älskar speciellt John, som är så sjukt snygg att jag dör och of course är han a total badass. jag har gärna kvarsittning med honom i åtta timmar.. allafall hans yngre jag. som den manmaniac jag är kollade jag självklart upp honom på google och tyvärr ser han inte klok ut i vuxna år.






Definitivt två tummar upp av två möjliga! The Breakfast Club är ett måste om man diggar allt innan -91!

110421

tiden är inne ... för .. The Breakfastclub!

110420

Inget gör mig så lugn som att lyssna på Yirumas pianomusik på kvällen. jag blir som en liten lycklig bebis, alldeles jollrig och till freds.

för tillfället sitter jag med håret upplindat i en liten turban och fullkomligt insmetat med hårinpackning som jag ska sova med. fick tag i en liten svart handduk och jag ser ut som en b-skådis från en dålig film om Kleopatras liv. bara ännu en anledning att aldrig färga håret svart.

min tredje dag som bibliotekare den här påsken gick finfint! dagens filial blev Glimåkra som verkligen var otroligt mysigt. mycket trevligare än Knislinges bibliotek där jag var igår. jag vet inte riktigt varför men det var helt enkelt mycket bättre "energi" där. kolla vad spirituell jag låter :D

lånade med mig 9 böcker hem. 9. det är nog ett av de största lassen jag dragit med mig hem efter ett biblioteksbesök någonsin. i vanliga fall är jag rätt bra på att låna hem typ två i taget tills jag har 15 böcker hemma. men jag kunde helt enkelt inte låta bli. jag får ett glasartad uttryck i ögonen och börjar även dregla så smått när jag ser färgglada, engelska pocketböcker.

PS. idag tränade jag. DS.
PPS. det nämner jag ju självklart för att jag vill ha en klapp på axeln. DS.
PPPS. jag vet att du vill... ;) come on! pat the back! DS.
PPPPS. screw this, i'm going to bed. DS.

forever and ever post scriptum

HALLELUJAH!

Jag har en riktig roll i Grease!!!!

Jag ska spela Jan i Pink Ladies och vet ni vad det betyder? REPLIKER och kanske till och med en liten rad sång, vem vet? :D gud jag är så lycklig att jag knappt kan andas!

börjar bli lite rädd att jag har fått för mycket lycka detta året. körkort, tatuering, roll i Grease, student och jobb på bibliotek. jag kanske har fyllt min kvot och kommer må skitdåligt 2012.. nåväl, det ska jag oroa mig för då. FÖR NU HAR JAG JU EN RIKTIG ROLL I GREASE!!!!!!!!!!!




så här läskigt glad har jag sett ut en gång i tiden! xD

110418-nästan 19

Jag ångrade mig i sista stunden angående Sagan om Ringen. Jag ska vänta till sommarlovet, då finns möjligheten att jag inte kommer ihåg riktigt alla replikerna xD

istället tittade jag på Sällskapsresan 4, den ofrivillige golfaren. Så himla härlig, jag vill bara krama Lasse Åberg.
efter Stig-Helmer & Co tittade jag på slutet av Shall we Dance med Richard Gere och Jennifer Lopez. filmen i sig är inte så bra men jag hörde dock en fantastisk låt.
The book of love med Peter Gabriel, och om ni inte känner hur hjärtat växer minst två storlekar, då är ni värre än Mr. Grinch.


sleep tight
, nu ska jag måla naglarna och se en nattfilm :)

110418

Min ansträngande dag

12.24 - vaknar upp till solsken och tilltrasslade lakan.
12.35 - gör äggröra på macka och äter ute på altanen i solskenet.
12.55-15.15 - solar.
15.30-19.00 - "jobbar" på biblioteket. hur mysigt som helst! gled runt och plockade ihop lite plocklistor, satte tillbaka faktaböcker och svarade på frågor om tusen barnböcker.
19.10 - anländer hem, äter kvällsmat.


allvarligt talat, jag glider genom livet på en räkmacka :D
sitter nu och funderar på om jag ska ge mig i kast med Sagan om Ringen! det är mer än ett år sen jag såg filmerna så det är okej, frågan är bara om jag orkar. haha vad säger jag! klart jag orkar. I was made to watch movies ;)
hoho, mina tankar irrade bort sig till Middle Earth och Frodo. känner att det är dags nu.
dock behövs lite proviant om jag ska campa framför tvn i mer än 3 timmar (ja, för självklart har jag extended version. annars hade jag knappast varit ett äkta LOTR-fan)


fånga dagen, nej tack. fånga framtiden, ja tack.

Framtidsplaner
(som, till skillnad från tråkiga människor som också lägger upp framtidsplaner men som sen gifter sig med grannen och tar över päronens hus, ska gå i uppfyllelse. inte för att det något överdrivet fel med att gifta sig och bo kvar i Broby. aouch, en liten del av mig dog precis.)


  • Dricka te i England och reflektera över valet av klänning till dagens polo-match med min *artig på ytan men passionerad inuti*- brittiske älskare James.
  • Äta brieost, nybakat bröd och dricka vitt vin i en solig villa i södra Frankrike med min känsliga och otroligt sexiga älskare François.
  • Promenera i Rom i designer skor som gör ont så in i helvete men är ack så vackra!
  • Sjunga country i USA med min hel-ylle blonda och muskulösa före detta quarterback-pojkvän Jack.
  • Sola på en yacht i Atlanten med en paraplydrink och Nora Roberts senaste bok brevid mig samtidigt som jag får fotmassage av min grekiska älskare Alexandros.
  • Besöka Vinterpalatset i Ryssland och diskutera konst med min ryska diplomat älskare Dimitri.
  • Dansa tango, på riktigt, helst med en ros i munnen, med min älskare José som jag delvis valt för att han liknar Antonio Banderas.


och efter allt detta, då ska jag bli världens bästa bibliotekarie. eller så kanske jag tar jobb som muséeintendent på Louvren. eller blir jag professor i antik historia. eller blir jag stenrik sångerska/skådespelerska.
så mycket alternativt, synd att man bara lever en livstid.

oh Ashton, why art thou Ashton?

Jag har precis insett min djupa kärlek till Ashton Kutcher. och ja, han är fortfarande ihop med Demi Moore. that bitch.... - nej förlåt Demi, jag menade inte det.
Från No Strings Attached:
- "You can't fight me. You're miniature. You're like a hamster."

110417

Goderafton

Idag har jag tillgodosett både kroppens och själens behov.

Kroppsdelen:
Cyklade mormors cykel hem till henne och morfar. 4-5 km som gled förbi supersnabbt eftersom mina benmuskler är enorma efter allt mitt spinnande. ja, det och alla dessa anabola sterioder jag stoppar i mig. men schh! säg inte det till någon!
Lavade ved hemma och fick ut lite aggressioner.

Själsdelen:
Gick i kyrkan. Vet ni vad? Jag älskar verkligen att sitta i en kyrka. Viktor skulle spela och sjunga på andakten kl 7 och då tänkte jag som så att jag skulle kombinera nöjet att lyssna på hans ljuva röst och my long overdue conversation with God. Som det är nu känner jag att vi förstår varandra till fullo. Gud ser mellan fingrarna på mina synder (svordomarna framför allt.) och jag lägger i inte mig hur han sköter planeten.

Men jag minns det så tydligt från min konfirmaterande tid. Man skulle ju gå på minst 18 gudstjänster eller något. Vanligtvis brukade jag, Sara, Mariette och Linnèa glida ner i bänkarna längst bak lite så där osynligt. Med mp3 i öronen och kanske en bok eller mobil i handen var vi inte särskilt uppmärksamma på prästen.
Men de sällsamma stunder man väl bara satt och lyssnade så var det ganska mysigt.

Jag skulle hemskt gärna vilja  pröva på att gå i synagoga och moské också. I'm a firm believer in making friends with every god there is. Jag menar, om man är kompis med både Jesus, Buddah, Jahve, Allah och Shiva då har man ju sitt på det torra?


fast det är ju så jäkla massa krigande om religioner och sånt. personligen tror jag att enda lösningen är att alla tillber mig. jag är ju vettig och inte alls självgod, självcentrerad och egoistisk med en skev verklighetsuppfattning.

Au revoir my sweet, a dingo(e) is kissing my feet.

110416

hur kan det göra ont ända in i själen? jag vet faktiskt inte, men det gör det.
och allt för ett örngott och för att jag är så bortskämd.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

I ett desperat försök till att få ett liv har jag idag festat! och efter 3 glas Sprite känner jag mig på toppen av min lycka!

Fridas födelsedagsfest i Folkets hus, sjuuukt många människor och väldigt många var ganska dragna. tack och lov hade jag världens bästa Viktor och underbara Daniel att snacka om allt mellan himmel och jord med. okej, you got me! vi snackade 6. he he he

men ack o ve! mina sömniga ögon ville att jag skulle hem och sova, och jag är ju inte den som är den. så jag körde hem, skjutsade hem pojkarna först och nu sitter jag här som sagt. ska ta och titta på en mysig film och sen slumra in.

Peace out!
xoxo Törnrosa

110414

Vet ni när man vet att det gått för långt?
När man kollar på en film och utropar: "Åh, jag älskar Ashton Kutcher! OH, måste förresten kolla ifall han fortfarande är ihop med Demi Moore!"

har det gått för långt.
NOTE TO SELF: get a life, ASAP!

110413

Jag känner att jag är på en farlig level av uttråkhet. Om jag inte kommer på något att göra snart kommer jag göra något drastiskt, typ möblera om mitt rum. vilket är idiotiskt eftersom jag redan har testat det 2 ggr och båda gångerna insett att det faktiskt inte blir bättre och att jag har mina möbler på det här viset av en anledning.
det är helt enkelt så bra som det någonsin kommer att bli.

OOOOH! LETTERS TO JULIET BLEV PRECIS FÄRDIG! måste genast se den så att jag inte blir galen.

100411

Religion är underbart!

Vad som inte är underbart är en viss hårig herre i klassen, han ska kastreras med en rostig sked. Det har jag och Miranda bestämmt.

Åter till Job och Larry Gopnik!

110410

Den här söndagen har jag spenderat mestadels ute. Jag var totally ett med naturen när jag räfsade och samlade ihop löv. Plus att jag fick med lite solande också. Så nu är mina kinder fint rosiga och jag ser ut som en typisk bondflicka.

Bakade även muffins, mina berömda och väldigt delikata dumle-muffins. they're delicious. I'm delicious. oh, did I say that out loud?
Allvarligt talat, jag har hittat ett recept på internet och dom där jäkla muffinsen kan smälta ett hjärta av is. Nästa gång jag gillar en kille ska jag baka dessa muffins till honom och sen kommer han att avguda mig för resten av sitt liv.

Förresten kan ni ju gissa vad jag gjort. beställt filmer. igen..



Sjunde och sista säsongen av Gilmore Girls. (som går direkt till Johanna så att hon ska ha något att göra när hon bara ligger hemma :D) Alla Sällskapsresan filmerna eftersom jag älskar Lasse Åberg och andra säsongen av Angel. Gud, filmer gör mig så lycklig. filmer och kläder. filmer, kläder och snygga killar.
it's a simple life, I tell ya!

en liten and kom spatserande

Knasiga grejor:
  • Miranda och jag kommunicerar nästan enbart genom privata meddelanden på facebook.
  • Jag älskar änder. dom är så söta och jag avgudar dom.
  • Varning för änder skylten i Kristianstad. den ska jag sno när jag tar studenten.
den här fina bilden har jag lånat från kristianstadbladet :) dom är för goa eller hur? änderna alltså.. jag ger blanka fan i kristianstadbladet.

Vad är väl en bal på slottet?

Efter påtryckningar från kära Miranda kommer det nu bild på klänningen. jag väntar på samtal från statsministerna vilket minut som helst. men han får vänta, för jag pratar med Gandhi om alternativet handskar eller ej?



den är lite ljusare i verkligheten. och när jag tittar på den nu känns det ju jättebra att jag är lika bred som min dörr. attraktivt Stina!



lean in, for a close-up!



och för er stackare som inte upplevt det miraklet som är Converse. här är mina ny vita, flashiga convojer. jag vill sova i min balklänning och i mina converse. är det fel? :O:O

ska du hem till mammas och pappas kylskåp i påsk?

Men gud, vet ni vad jag kom att tänka på nu? Att jag har bara kissat två gången idag. yup, imorse vid 9 innan vi körde och när vi kom hem vid 6. wow, min blåsa måste vara minst lika stor som mitt arsle-blåmärke.

okej, jag vet att jag upprepar mig. för jag har redan lagt upp den här videon på fejjs men låten är faktiskt så galet bra och sjukt sorglig. (om man vet bakgrundstoryn antar jag. men den kanske kan vara sorglig ändå?)



men säriösly! iit ees so gööd!

110409

Jakten på den perfekta balklänningen fortsatte idag.

Mamma och jag tog bilen till Växjö och gled in på Singoalla bröllopsbutik halv 12. Halv 1 gled vi ut igen med världens finaste klänning! Jag trodde inte det var möjligt men vi lyckades faktiskt hitta en fantastisk klänning som vi båda tycker om (mamma och jag har väldigt delade åsiker om det mesta) UTAN ATT BRÅKA EN ENDA GÅNG!
helt crazy! jag ska lägga upp en bild på den om några dagar. men om jag skulle beskriva den så är den mörkrosa (jag ser ut som Malibu Barbe gone curvy, and I LIKE IT). Tub och med lite utsvängd kjol. Lite glitter och glamour på brösten och tajt som bara den. vilket betyder: Viktor, dags att krympa lite till!


efter tidernas fredligaste inköp vandrade jag och mamma runt i jäkla Växjö i jakt på ett matställe. Precis där vi parkerat fanns det ett kebab ställe som tydligen var mumsigt, men moder jord kände att det skulle främja vår hunger att promenera två mil och leta upp någon annanstans.

hittar vi någon restaurang? ja!
har restaurangen toalett? ja, men den var inte gratis. och vi hade inga mynt. och mamma behövde kissa.
lämnade vi sagda restaurang för ytterligare jakt på mat och klosett? ja!
var äter vi? kebab stället vid parkeringen.

Aprés dîner begav vi oss till Gina Tricot, jag köpte ett par jeans och sen gick vi därifrån illa kvickt eftersom musiken gav oss epilepsi. Nilsson där jag köpte höga vita converse (för 560 kr! det var 20 % rabatt på hela sortimentet.) och Indiska där mamma köpte fet snygga tunikor. Vi diskuterade dukar länge och till sist mobbade jag mamma till att ta tyg från Åhlens istället och fixa en egen duk eftersom hon aldrig hittade någon som hon ville ha. ser ni? ett mycket fint tillfälle att börja bråka men tråkigt nog ebbade det hela ut ganska snabbt.. attans också, eller hur mojjan?

efter det blev vi båda ganska trötta men mamma fick ny energi när vi kört till ÖB. Hon handlade som en galning där och blev sen så shopping-utmattad att jag fick köra hem.

så nu sitter jag här och beundrar min klänning och pratar med Viktor på fejs :)
So long, a dingo(e) is singing a song. and it is long.

110408

Gissa om jag var dumbo igår? Skulle beställa från kvarnvideo.se för första gången och jag trodde att jag hade fyllt i alla fälten men tydligen inte. längst upp had jag glömt fylla i pers-/orgnr boxen.
och allvarligt talat, det tog mig en sisådär 10 minuter innan jag fattade att det var mitt personnummer de var ute efter. först tänkte jag att dom kanske undrade vem som skulle betala typ.. så jag skrev mitt namn. när det inte funkade prövade jag med "kvinna" för man vet ju aldrig. till slut förstod jag ju att mitt personnummer behövdes. dock inte innan jag hunnit smsa min syster och fråga..
Gårdagens dumbo går till -trumvirvel- STINA THE GREAT AND STUPID

funny bunny!

Jag har precis puffat en söt pojke på fejjan. mitt hjärta bankar skitsnabbt! xD

oh what have I become?




Idag har jag inte mycket att säga.
Min förkylning är inte bättre, det tjafsas lite här hemma och mina käkar ömmar.

och när allt är dåligt, vad gör man då? Jo, man tittar på disneydags. eller, det hade jag allafall gjort om det HADE VARIT NÅGOT VÄRT ATT SE PÅ TV!
hrm, ursäkta. jag är visst lite irriterad idag. men allvarligt talat, inte gillar någon mig för att jag är snäll? det har ju i och för sig mycket med att göra att jag faktiskt inte är snäll.
herregud, jag är Grinchen!! Eller Voldemort.

om jag måste välja mellan att vara grön och tjock med ett brinnande hat för julen och magiska krafter och supersmala näsborrar, väljer jag Voldy alla gånger om. vem vet, det kanske finns ett 12-stegs-program för mördare?
MMA, Magic Murderers Anonymous. we meet at wednesdays.

hm, hur ska jag inreda mitt rum i Mirandas och Oskars lägenhet?

Jag kom precis på bästa dingo(e) hälsningen!

Good bye, a dingo(e) had an apartment in Helsinborg, my friends saw it and decided to buy!

110405

Vad heter det när man inte kan sitta still? ADHD?

För jag tror att jag har det, allafall när jag har en tandborste i flabben. jag är en multi-tasker i vanliga fall men men en tandborste i munnen blir jag som en mång-sysslande djävul. unstopable!
Den här tisdagen har jag varit tvungen att prioritera läxor framför träningen, så jag missade Victoires spinningpass. Men jag blev i allafall klar med slutdokumentationen och påbörjade religionsarbetet. i morgon när jag slutar tidigt ska jag åka hem och göra naturkunskapen och dansfrågorna innan steppen kl 7.

men just nu känner jag mig lamare än hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann. och han hade ändå knakiga knän som fan. min rygg värker och jag är het som en bakad potatis. ska lägga mig och titta på lite välförtjänt 70-tals underhållning.

Good bye, a dingo(e) made me cry.

liar liar pants on fire

Gud vad jag ljuger. jag slumrar inte det minsta. faktum är att jag ska ta på mig den klänningen jag köpte idag och glida runt i mitt rum och känna mi allmänt cool. den är lång, den är blommig och den är perfekt.
jag försöker hitta en bild på den på H&M:s hemsida, men icke. ni får vänta tills jag är i närheten av Mirandas kamera. av någon anledning lämnar jag alltid efter mig några tusentals ego bilder efter att jag varit hemma hos Mirre. what can I say, the camera loves me.

chello?

Vad har hänt med blogg.se? jag publicerade mitt inlägg för 8 minuter sen and NADA! varför kommer det inte upp? inte nog med att jag en smurf-rumpa, nu blir jag straffad för alla mina glassiga synder av blogg.se! vilka tror dom att dom är? sveriges största bloggsajt?
hm, är det någon som vet vilken bloggsajt som är störst i sverige? nej, inte jag heller. orka bry sig, jag vet bara sånt som är viktigt. typ att Gurkan tack och lov får stanna i Big Brother huset.
låt oss alla dra ett lättat andetag.

wakey, achey.

Broby, Östra Göinge, Skåne, Sverige, Världen. I'm back.

Så, den här morgonen började bra. Jag gick upp, klädde på mig och ramlade nerför trappan. obeskrivlig smärta.
kravlade mig upp till översta trappsteget, grät floder och trodde att jag brutit rumpan.
för att ni bättre ska förstå har jag ritat en bild.



fast det vara mer ett skri av fasa. my bad, det är ju inte lätt att va konstär.

Så jag har nu ett blåmärke stort som Manhattan på min gump. det är väldigt kul eftersom jag inte riktigt kan sitta utan att svära som en sjöman. trots detta lyckades jag släpa mig själv och min blåslagna rumpa till gymmet för piloxing med Foxy. Ja, tydligen är det en blandning av pilates och boxning. desto fler pass jag prövar på gymmet desto mer övertygad blir jag om att jag ska önska mig fettsugning i studentpresent.
jag skojar bara susanna, jag ska träna och inte fettsuga mig. än.


nu ska jag slumra.
so long, flaggstång!


sömndag

Jag känner mig supereffektiv idag. Har spelat tv-spel i tre-fyra timmar och nu försöker jag göra lite läxor. Har skickat min essay disposition till Kicki, skrivit ut mitt svenska tal och nu ska jag försöka fixa min slutdokumenation så jag slipper mitt jäkla projektarbete. 
Spenderade en underbar kväll med Matilda och Johanna igår, vi pratade och pratade och pratade och pratade! Det är så härligt att åka till Boalt och prata av sig med de bästa tvillingarna i världen. hm, precis som om jag aldrig pratar annars. pfft, ja det önskade ni va?
det var av M och J jag fick låna tv-spelet. Crash Bandicoot som jag ääälskar. så jag har som sagt varit klistrad vid dumburken nästan hela dagen.
något dåligt denna söndag: jag vaknade upp imorse och KUNDE INTE ANDAS! jag måste ha blivit förkyld när jag gått från bilen till ytterdörren...
en förkylning är väl inte så illa, men jag kan känna hur det värker lite i öronen, halsen och nacken. varför, VARFÖR har jag inte en sexig betjänt som kan badda min panna med kall kompress? livet är orättvist, det minsta jag kunde fått är väl det här?
ja, som ni märker har jag väldigt roligt med bilder idag. mest för att jag tycker att min blogg blir så tråkig utan bilder. men jag säger det här, när jag blivit kändis i Hollywood ska jag leta upp Wilmer Valderrama och ge honom en stor blöt puss.

110403

När Djävulen bestämmer sig för att inte gå i pension blir två av hans söner arga som bin, men minstingen Nicky tycker inte att det gör något. När hans bröder kastar sig igenom skärselden för att förpesta Jorden fryser den fast och inga själar kan komma in i Helvetet. Det är upp till Nicky att ta sig upp till Jorden, leta upp sina ondskefulla bröder och få dem att komma tillbaka innan pappa Djävul faller i bitar. Men det är inte alltid så lätt att leva som en earthling, även om man har en talande bulldog till hjälp. När Nicky träffar Valerie får han uppleva en ny sida av sig själv, den sidan han fått av sin Ängels-mamma.



Jag är ett stort fan av Happy Madison productions och av Adam Sandler. Det här är baara ytterligare en fantastiskt skojjig film med allt man kan begära. En kille med tuttar på huvudet, kentucky fried chicken, gamla specialeffekter och ljuv kärlek.
Vad som är kul med Happy Madison är att det är liksom samma skådespelare som är med i deras filmer. Ni kanske har tänkt på att Rob Schneider alltid har en liten roll i Adam Sandlers filmer och tvärtom? Dom är faktiskt fler. Allen Covert, Peter Dante, Jonathan Loughran och även Adam Sandlers fru Jackie Sandler är alla oftast med i
Sandlers filmer. this, me likey!


prom, my ass

Jakten på den perfekta balklänningen forsätter. destination Växjö nästa! (helg alltså) ;)

110402

Jag är så besviken på Post Grad att jag inte ens vill tala om det. Eftersom jag spenderade hela kvällen med filmen-som-inte-får-nämnas-vid-namn hann jag inte med Little Nicky. får bli senare idag. för nu ska jag nämligen: KÖPA BALKLÄNNING! JIPPI! :D:D:D:D:D
hoppas jag allafall, det kan ju vara så att randiga rutan har blivit rånade och tråkigt nog tog rånarna alla klänningar i storlek 40. då blir det lite tråkigt..
önska mig lycka till :)

RSS 2.0