"A lyrical night it is!", said the lady in the hat

Kära bloggen, återigen är det natt och jag är vaken.
 
Jag har konsulterat med mor min om att hon ska väcka mig imorgon vid en sådan tidig timma som 11 (min vanliga väck-tid är 14.00) i ett desperat försök till att återställa min dygnsrytm.
 
För övrigt har jag haft en extremt trevlig och mumsig dag. Mumsig för att mamma och jag rånade Konsum på allt onyttigt. Vi kom hem med strålande gott humör och fortsatte vår goa fredag med löne-pizza tillsammans med Bo-Ewe. 
 
Jag tog en sväng upp till pappa och Agneta för att snacka lite, mysa med hundar och hästar, förvånas över att pappa köpt en smartphone och imponeras av nybygge på tomten. 
 
Mamma och jag såg ett avsnitt av Downton Abbey, Bo-Ewe sov. I hans försvar ska det sägas att han gick upp halv 5, jobbade, kom hem och fortsatte bygga vår carport, så Lord Grantham förlåter nog honom. Carson för den delen är nog inte lika förlåtande, han är ju trots att king of butlers.
 
Just nu har jag tittat på Gilmore Girls och även lyckats klämma ur mig en låt. Den dök upp i huvudet och vid det här laget har jag lärt mig att då är det bäst att både skriva och spela in, annars försvinner det snabbt. Jag har döpt denna lilla musikaliska smakbit till "Potential love-song to my best friend" och jag är väldigt nöjd med den än så länge.
 
Nu ska jag fortsätta läsa artiklar om höstmode på Thought Catalog. 
 http://thoughtcatalog.com/2013/13-fall-fashion-staples-that-every-girl-needs/
 
puss o kram, vem tycker egentligen om skumbanan?

Kommentarer
Postat av: L

Jag jag!!
Jag älskar skumbanan :D
Smälter i munnen på mig. Har du smakat sias skumbanan/choklad-glass? (Orgasm in my mouth) :)

2013-08-25 @ 20:51:11
URL: http://hosnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0