En flytt och en flytt till

Kära bloggen! Mina mest ödmjuka ursäktar framföra här och med, som jag har negligerat dig!

Mycket energi och tid har tagits upp av att Kim och jag flyttade från huset vi bott i, tillbaka till lägenheten (lilla Tegelterrassen och city-life, here we go, yay!) i stan! Eftersom vi faktiskt var kloka nog att hyra ut den enbart i andra hand och inte säga upp kontraktet gick det rätt smidigt! 

Huset i sig var fint och mysigt, dock var vår hyresvärd något av en ragata, vilket uppdagas då vi helt plötsligt skulle betala mycket mer än vad som sagts från början. Tråkigheter minsann, men Stina satte ner foten och sa blankt nej till sådana dumheter och efter ungefär 2 månader packade vi ihop våra grejor och flydde.

Det känns väldigt skönt att kunna cykla till allt igen (hela mitt liv är ju verkligen i centrala Kalmar; skolan, jobbet, gymmet, bibliotek och diverse, samt även alla mina vänner xD) och genom upplevelsen har det faktiskt blivit ännu bättre i lägenheten. I samband med flytt passade jag på att slänga mycket så nu har vi lite mer compact living! (Trots allt är ju lägenheten nog egentligen lite för liten för två personer, speciellt när en av oss har mycket kläder, skor och filmer *host! Kim!* xD) men med lite klokare lösningar och ny möblering har vi fått till det riktigt optimalt!

Väldigt tur (eller skicklighet) att vi var inställda på en prövoperiod om huset inte skulle fungera av någon anledning. En smidig flytt in till stan igen och vips, känns det som om de där 2 månaderna egentligen inte hände xD

Hur som haver, idag är jag ledig och tänker således slöa på soffan nu, efter en tur på Hansa med den stackars handikappade Lisa :/ 

Puss på er, små godbitar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0