"En bild säger mer än-" fast vänta nu, då blir ju bloggandet plötsligt onödigt. Hm...

Det har blivit en vana att fota i princip allt jag gör. Dock är jag inte alltid lika duktig på att blogga om allt och använda dessa coola bilder. Därför tänkte jag lägga upp ett helt sjok nu och hoppas på det bästa.
 


Jag blev en smula förvånad av att inse att kossorna och människorna delade stranden på Öland. Men efter förvåningen försvann var det bara trevligt.
 

Den här trevliga herren (tror jag, ville inte kika alltför noga och göra honom generad) tillät mig att både fota och klappa. Sen passade han på att slicka mig på benet. Inte lika mysigt...
 


Lisa har världens bästa och snyggaste spegel!
 


Spontant foto på O'Leary's vattenklosett.



Lisas bikini. Tur att den där lappen var där för jag var sjukt nära på att starta ett majbål i juni och kasta bikinin på den som ett offer.
 


Evighetslång promenad på Stensö.
 


Där jag äntligen träffade på några djur i beteshagen! Jag har spanat ända sen april!
 


Vansinnigt rolig sms-konversation med mamma! xD 
 


Eftermiddagspromenad med Lisa, min korridor i bakgrunden. Fast nej, vänta lite, det var visst Kalmar slott. Jag såg fel.
 


Titta, så fint det är! utsikten under Ängörundan jag gick igårkväll :)
 


Det här är de läskigaste skyltdockorna jag någonsin sett. De tar priset för allt! De ser ut som om dem hör hemma i skräckfilmen House of Wax.
 
Grillning hemma hos Lisa, på hennes innergård. Jag orkade inte gå runt och upp för trapporna hela tiden så Lisa firade ner ingredienser i en hink, känns som något barn gör i Astrid Lindgrens böcker!

Kommentarer
Postat av: Amelie

Haha jag diggar hink-tricket!

Svar: Lisas idé! :D
Synonymous

2013-07-04 @ 15:04:46
URL: http://ameliejosefine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0