Det var en gång en flicka som åkte till Skottland... och frös.

Kära läsare!

The Scotland Express has landed!

Sitter för stunden i mitt och Erikas gemensamma rum i personalhuset med varsin laptop i knät. Vi spelar The Sims 2 och har byggt ett hus som jag inreder och Erika landscapar.

Resan hit gick inte riktigt så smooth som vi tänkt oss. Det började dålig redan i Köpenhamn. Flyget var försenat 2½ timme och vi hann med att se första Sällskapsresan filmen och även spela cirka 209 omgångar skitgubbe. När vi väl kom till London var vi lite rädda att vi skulle missa flyget till Inverness så vi spurtade till Easyjets incheckning. Efter att ha stått i kö i en halvtimme ungefär blev vi informerade om att vårt plan gick från norra terminalen och inte södra.

Då tyckte London Gatwick att det var lämpligt att stänga av vägen mellan terminalerna och istället fick man åka buss i mellan. När vi stått i den kön i 20 minuter började vi bli oroliga eftersom vår gate stängde om 25 minuter. Vi frågade en flygplats-människa som raskt slängde in oss i en taxi som svishade iväg till norra terminalen.

Sen stod vi i kö till säkerhetskontrollen och var helt säkra på att vi skulle missa vårt flyg. När vi till sist kom in till terminalen såg vi att planet var försenat en timme och att vi nu hade en massa tid att ta dö på...


Väl framme i Inverness kraschade vi på vårt hotellrum med varsin McDonaldspåse och somnade sen sött till ljudet av Sällskapsresan 2.

Fortsättning följer när jag orkar skriva och inte har stelfrusna fingrar, för nej, det finns ingen värme här även om det känns som vår eftersom det inte är någon snö här och det är plusgrader XD vi såg till och med vitsippor idag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket strul för er men nu är ni iallafall framme. Hoppas du har varma kläder med dig så det räcker, det var nog bra med dina gosiga inneskor du tog med tror jag. Här var det 15 grader kallt imorse och vi har småfrusit på jobbet hela dagen...så du är inte ensam om att frysa. Roligt att jag kan läsa här om dig och Skottland, tur att vi har den nya tekniken. Love från Mamma

2012-02-07 @ 19:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0