Movies, magic and more!

Jag cruisar IMDB och har hittat en hel hög med 90-tals filmer som jag ska se!
  • Hocus Pocus 1993
  • Hook 1991
  • Familjen Addams 1991
  • Matilda 1996
  • Space Jam 1996
  • The Secret Garden 1993
  • Jungle 2 Jungle 1997
  • 3 Ninjas 1997
  • Mouse Hunt 1997
  • Jack Frost 1998
  • Stuart Little 1998
  • Fairytale: A true Story 1997
  • Ghostdad 1990
  • Look who's talking 1989
  • The Flintstones 1994
  • The Parent trap 1998
Vissa av dem har jag redan sett och minns väl, vissa har jag sett men minns inte alls och vissa har jag inte alls sett. Men jag kan nog säga med säkerhet att nästan alla är fantastiska, för så var det in the 90s! ;)

Eftersom jag är den jag är tänker jag dra en kort summering om varje film.


Hocus Pocus
3 häxor från Salem blir återuppståndna på Halloween och det är upp till en trio barn att stoppa dem från terrorn som väntar.

Hook
När den nu uppväxne Peter Pans barn blir kidnappade av Captain Hook måste han minnas sin pojkaktighet och bege sig till Neverland för att rädda dem.

Familjen Addams
En lurendrejare försöker lura den eccentriska familjen att ge upp sina pengar med hjälp av en man dom påstår ska vara deras long lost farbror Fester.

Matilda
Baserad på Roal Dahls bok om en liten, genialisk flicka med världens otäckaste föräldrar, en underbar lärarinna och en förskräcklig rektor. Sagolik!

Space Jam
Michael Jordan ska hjälpa Loony Toons att vinna en basketmatch mot aliens där deras frihet står på spel.

The Secret Garden
En liten flicka som uppfostrats i Indien förlorar sina föräldrar i en jordbävning och måste bo hos sin morbror i Yorkshire. I hans enorma hus lämnas hon för det mesta ensam. Hon hittar en hemlig trädgård tillsammans med en pojke från byn och finner den förtjusande, men undrar varför ingen använt den...

Jungle 2 Jungle
En man upptäcker att han har en tonårig son som uppfostrats i djungeln. När sonen hänger med tillbaka till civilisationen upptäcker dom båda att det inte är så lätt att leva, varken i djungeln eller i storstadsdjungeln. (katchigt huh? :D)

3 Ninjas
Tre unga pojkar spenderar sommaren hos sin morfar som är mästare i kampsport. Han lär dem allt han kan och det blir ett riktigt äventyr.

Mouse Hunt
När ägarna till ett antikt hus inser att de har en gäst i form av en mus skyr de inga medel för att bli av med den lilla krabaten. Dock har musen andra planer. Kampen mellan man och mus blir lång ochhysteriskt rolig, dvs musterisk!

Jack Frost
Pappan som aldrig kan hålla vad han lovar dör i en bilolycka och kommer tillbaka ett år senare i form av en snögubbe; Jack Frost, för att spendera tid med sin son och försöka reparera skadan han gjort sin familj.

Stuart Little
En mus som blir adopterad av en familj. Allt är frid och fröjd, nästan. Familjens katt är inte lika glad över tillskottet...

Fairytale: A True Story
Baserat på en verklig händelse tros det första vetenskapliga beviset för feernas existens vara ett fotografi från 1917 taget av två barn.

Ghostdad
En spökande änkling ska försöka se till så att hans barn tas hand om efter hans bortgång.

Look who's talking
En kvinna som haft ett förhållande med en gift man inser att hon är gravid. När barnet är fött och pappan fortfarande inte vill ha med någon av dem att göra får hon oväntat hjälp av taxi chauffören som kör dem hem från sjukhuset. Hela historien berättas av barnet som roas omåttligt av sin mamma och chaffisen som sakta men säkert faller för varandra.

The Flintstones
Fred Flinta får äntligen det jobb han strävat efter, men det verkar som om det kommer med ett dolt pris. 

The Parent Trap
Annie och Hallie är tvillingar; men vet inte om det. När de möts på ett sommarläger och inser detta kokar dem ihop en plan för att få träffa respektive förälder och sen få ihop dem igen.

Kommentarer
Postat av: Susanna

Nu blev jag också sugen att se alla dessa filmer!!

2011-12-02 @ 13:53:39
URL: http://susannaholm.com
Postat av: Stina

Hehe! Min besatthet sprider sig! :D

2011-12-02 @ 17:37:07
URL: http://synonymous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0