110403

När Djävulen bestämmer sig för att inte gå i pension blir två av hans söner arga som bin, men minstingen Nicky tycker inte att det gör något. När hans bröder kastar sig igenom skärselden för att förpesta Jorden fryser den fast och inga själar kan komma in i Helvetet. Det är upp till Nicky att ta sig upp till Jorden, leta upp sina ondskefulla bröder och få dem att komma tillbaka innan pappa Djävul faller i bitar. Men det är inte alltid så lätt att leva som en earthling, även om man har en talande bulldog till hjälp. När Nicky träffar Valerie får han uppleva en ny sida av sig själv, den sidan han fått av sin Ängels-mamma.



Jag är ett stort fan av Happy Madison productions och av Adam Sandler. Det här är baara ytterligare en fantastiskt skojjig film med allt man kan begära. En kille med tuttar på huvudet, kentucky fried chicken, gamla specialeffekter och ljuv kärlek.
Vad som är kul med Happy Madison är att det är liksom samma skådespelare som är med i deras filmer. Ni kanske har tänkt på att Rob Schneider alltid har en liten roll i Adam Sandlers filmer och tvärtom? Dom är faktiskt fler. Allen Covert, Peter Dante, Jonathan Loughran och även Adam Sandlers fru Jackie Sandler är alla oftast med i
Sandlers filmer. this, me likey!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0